Kan du se frem til en lettere kold vinterdag med familien? I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du kan få dig nogle hyggelige stunder med dine helt små børn på netop sådanne dage. Læs med her hvis du er forælder og det har interesse for dig. Man kan aldrig få nok af gode ideer!


Dans

Mennesker af alle alder kan lide at svinge hofterne lidt og komme i gang med at danse. Det kan dine børn såmænd også. Sæt derfor endelig noget børnemusik på og tag dem i hænderne, imens du danser let rundt i stuen med dem.


Ofte vil børnene bare blive så begejstrede for at se dig more dig, at de automatisk også vil synes det er rigtig sjovt. Og så kan det være en god måde at brænde lidt krudt af på, så de sover bedre om nattet.
Du kan øge dit barns mobilitet ved blandt andet at anskaffe dem en gåstol. På https://gåstol.dk/ kan du se et bredt udvalg af forskellige gåstole, som det kan være muligt at du skal anskaffe dig. På den måde kan barnet også være lidt mere med.


Det er vigtigt at understrege at en sådan gåstol ikke er egnet til at hjælpe barnet med at lære at gå. Det benyttes af børn, der endnu ikke er nået så langt i deres udvikling, men som er nysgerrige efter at udforske verdenen omkring dem. Og så kan det være en god måde hvorpå barnet kan være med til en lille danserutine.


Sæbebobler er sjove

Du gjorde det formentlig selv som barn og måske kan du stadig smage sæbevandet i munden, når boblen uheldigvis rørte dig på læben. Børn er ofte meget glade for sæbebobler og det kan derfor være en rigtig god ide at anskaffe sig en sæbeboblemaskine. Med sådan en maskine kan man hurtigt gå dagen en smule mere spændende – både for en selv og ungerne.
Alternativt kan du også benytte dig af almindeligt sæbevand og nogle gammeldags hylstre til at lave sæbebobler. Det kræver blot nogle lidt flere armmuskler.


Gå en lang tur


Nogle gange skal der ikke så meget til og en dejlig gåtur på den kolde dag kan nu også være meget hyggeligt. Sørg blot for at i er pakket ind med handsker og huer og så kan i hurtigt få nogle gode timer udenfor. Og så kan i altid få jer en kop kakao, når i er kommet hjem igen.
Prioriter at gå ud i lidt natur sammen hvis det er muligt. Det er kun godt for krop og sind.


Leg med noget af barnets legetøj


Dit barn har med garanti en masse legetøj liggende rundt omkring. Hvorfor ikke sætte dig ned og lege lidt med dit barn med dette legetøj? Måske er barnet vant til at lege med det til hverdag, men det bliver med garanti en del mere spændende, når du som forælder sidder ved siden af og leger med.
Måske i kunne lege dukker sammen?

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *