Hvis du ligesom mange andre besluttede dig for at starte træningen ved årsskiftet men ikke lige kom helt i gang, så har vi sammensat 5 gode tips til hvordan du får sparket dig selv i gang med træningen.

Find din plan

At begynde træning kræver en del viljestyrke og kræver, at man har sat sig for det. En god start, er at hive en ven med ned til træning så i kan hive hindanen i gang.

Derudover er en træningsplan en rigtig god ide, på den måde kan du finde ud af hvor ofte du vil træne og hvad du vil træne. Du kan med fordel opdele muskelgrupper til hver træningssession.

Det vigtigste når du begynder træning er dog, at man følger sin plan til punkt og prikke uden undskyldninger.

Varier træningen

Når man begynder fast træning er det vigtigt man får noget variation i træningsrutinerne.

Uden variation bliver det hurtigt kedeligt og man kører kold i programmet. Man kan evt. variere i både, trænings partnere men også i træningsøvelser.

Det kan også være man får meget ud af at variere mellem crossfit, cardio og klassisk fitness træning.

 

Spist sundt

Når man gerne vil begynde træning fast, er det vigtigt man kigger på sin kost. Det er igennem kosten man opnår de bedste resultater, uden en sund kost er det næsten umuligt at opnå flotte resultater som man er tilfreds med.

Vi har derfor samlet de vigtigste ting du burde indtage og mængden af dem når du er klar til at starte træningen.

De følgende madprodukter er kun gode for kroppen hvis man indtager det i et absolut minimum. Derfor er det vigtigt man næsten ikke spiser det eller fjerne det helt fra sin kost. Sukker, unaturlig mad og hvid mad i form af pasta, ris, brød osv.

Hertil kommer det som man burde indtage i moderate mængder, de er sunde hvis man ikke indtager for meget af det men på samme tid er det også vigtigt at man får noget af det relativt ofte. Rødt kød, ost, kartofler og mørk chokolade. Det er altså alle sammen vigtigt ved den rette mængde, derfor er det vigtigt at være påpasselig.

Følgende fødevare burde du spise hyppigt, altså flere gange om ugen. Det er okay at spise lidt for meget af det, bare helst ikke for lidt. Du burde ofte indtage mager fisk, sunde planteolier, fjerkræ og nødder. De har alle tilfældes at de hjælper dig med at forebygge sygdomme, og kan hjælpe dig til at holde en sund og fornuftig vægt.

Følgende madprodukter burde du spise så meget af som muligt. Det hjælper også med at styrke dit antiinflammatoriske forsvar, men der ud over sørge det for du helt sikkert er på vej mod en sund, stærk og langtidsholdbar krop. Madprodukter som fed fisk der indeholder en stor del Omega-3, grove fuldkorn, grøntsager og skaldyr er helt vild sundt og er gode for kroppen. Du burde indtage det så meget som overhovedet muligt

Kosttilskud

Kosttilskud er også en god kilde til de mest nødvendige madprodukter som du har brug for.

Derudover kan kosttilskud også hjælpe hvis man som person har brug for nogle ekstra kalorier eller andet. Hertil findes der rigeligt af proteinpulver som er helt vild godt efter en træning for at opbygge muskelmasse. Derudover finder der også preworkout for et ekstra kick inden træningens start. Alle de nødvendige kosttilskud kan findes inde på Muscle house’ hjemmeside.

Svømning er god træning

Ud over de traditionelle træning former der er på markedet og man desuden bliver nødt til at tegne abonnementer til for at træne i. Så er svømning fortsat et af de bedste måder at træne på, med svømning bevæger man hele kroppen under hele træningen og vil i løbet af kort tid kunne mærke en stor forskel. Hertil er svømning en rigtig god kalorie afbrænder, hvis du dog ikke er særlig god til at svømme, kan du inde på rygcrawl.dk følge deres guide til hvordan man lærer at svømme rygcrawl.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *