Adventsgaver

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Til jul har mange familier tradition for adventsgaver. Dette er gaver, man får på de fire søndage i december måned, også kaldet 1., 2., 3., og 4. søndag i advent. For mindre børn bliver gaverne afleveret i deres julesok, som hænger på deres dørhåndtag eller ved kaminen. De bliver sendt af julemanden eller nisserne, afhængigt af hvilket hjem man kommer fra. Når nogle børn bliver ældre forære de også deres forældre adventsgaver, fordi de igennem deres barndom modtog adventsgaver af deres forældre og ønsker nu at give tilbage. Advent er en oplagt mulighed for at give og overraske de mennesker, du holder af.   

Mangler du gaveideer til enten dine små børn, dine teenagere, din kæreste eller mand/kone, så kan du læse med her.

 

Adventsgaver til små børn   

Har du små børn, vil adventsgaver som legetøj, spil eller byggeklodser altid være en vinder. Børn har i dag meget legetøj, så hvis du kunne tænke dig at være lidt mere kreativ, så kan du forsøge med at lave noget selv. I disse tider har en form for legetøjsslim været meget populær. Dette kan være en sjov aktivitet at give dine børn i adventsgave, da det er noget I kan lave selv. Du kan derfor enten købe ind til det og pakke det hele ind og give det en søndag morgen, eller du kan skrive et lille kort, der informerer dit barn om, at I skal lave slim. På den måde får I en oplevelse sammen, og barnet får bagefter et legetøj ud af det. Dette er også en gave, der både henvender sig til drenge og piger. Hvis du ikke er så meget til at lave det selv, kan du også købe det i diverse børnelegetøjsbutikker. Hvis du fortsat gerne vil lave noget kreativt, kan du købe ind til perler og snor, så du og din datter kan lave armbånd eller halskæder. Dette vil igen give jer en oplevelse sammen, men også give noget brugbart til bagefter.

Hvis du er mere til at give din børn en fysisk gave, kan en bog også altid være en god ide. Dette gælder både til drenge og piger. Alt efter dit barn eller dine børns alder, kan du give dem en bog de selv kan læse, eller en som du kan læse højt for dem. Børn sætter pris på en god historie, og hvis det er en, som du læser op, vil I igen skaber minder sammen. Det kunne eventuelt være et juleeventyr, men også bare en almindelig god børnebog, alt efter, hvad du synes.

Børn er vilde med at lege og bygge, så byggeklodser eller Lego vil også være en oplagt mulighed. Det skaber mulighed for leg og kreativitet fra børnene selv, og det er gaver, der vil kunne holde i mange år. Mange børn bygger med det, man kalder Plus Plus, som både fås til helt små børn, men også de lidt større.

 

Adventsgaver til teenagere – Piger

Når børn kommer i teenagealderen, kan det være svært at købe en gave til dem. De skifter hurtigt stil og mening om mange ting. Man kan derfor som forældre være en smule bange for, at man kommer til at købe noget forkert.

Piger i teenagealderen er meget kritiske og vil gerne følge moden. Afhængigt af hvor gammel din datter er, vil en form for sminke ofte være en sikker vinder. Mange piger i teenagealderen begynder at gå med sminke, men sminke kan også være meget dyrt. Så hvis din datter mangler en mascara og synes, at den er for dyr at købe selv, kan dette være en god adventsgave. Hvis hun tilmed går meget op i sin hud og kan lide at pleje den, vil en god dagcreme også være en god ide. I dag benytter mange kvinder sig også af det, man kalder en serum, som går ind og gør huden blød, hvilket mange unge piger sætter pris på.

Hvis din datter går meget op i mode, kan en beklædningsdel eller et smykke også være et godt bud. Lyt til hende, når du snakker om tøj eller sko, og udvælg noget, som du synes vil passe til hende og hendes stil. Hvis du er på udkig efter et smykke, så læg mærke til, om hun er mest til sølv eller guld og om, der er noget, du tænker, hun mangler. Hvis en beklædningsdel eller et smykke bliver for dyr en adventsgave, så er hårpynt i høj grad begyndt at komme på mode. Det er ikke helt vildt dyrt og vil derfor passe perfekt til en adventsgave.

Hvis du ønsker at give din datter en lidt mere personlig gave, kan en tur på cafe eller en tur i biografen også være en god ide. Så kan I lave noget hyggeligt i juledagene, som I begge vil kunne se tilbage på.

 

Adventsgaver til teenagere – Drenge

Hvis du har en teenagedreng, kan det også være en udfordring at finde de perfekte adventsgaver. Hvis din søn træner meget, hvad enten det er fodbold, håndbold, i fitness eller andet, vil træningstøj være en oplagt mulighed. Det er ikke nødvendigvis noget, han tænker, han mangler, men det er altid rart at have forskellige shorts og T-shirts at skifte mellem. Det er det selvfølgelig også i dagligdagen, så hvis du synes, at din søn mangler T-shirts, kan du forsøge at købe nogle nye til ham, måske i forskellige farver, alt efter hvad du tænker, han ville kunne lide. Hvis han mangler andre ting, som han ikke selv ville gå ud og købe såsom underbukser eller strømper, vil det også være en dejlig gave at få.

I dag lytter mange mennesker til musik direkte fra deres telefoner, og et par gode høretelefoner vil også være en adventsgave mange ville sætte pris på. Hvis du ved, at din søn lytter meget til musik, vil et par nye høretelefoner være en skøn gave at få. Høretelefoner kommer i mange forskellige prisleje, men hvis du synes, at det bliver for dyrt, kan du forære ham de høretelefoner, man kalder in-ear, som oftest er billigere.   

Når drenge bliver teenagere, begynder de også at gå mere op i dem selv og deres udseende. En god deodorant, parfume eller voks til håret kan derfor også være en mulig adventsgave. Men også hudpleje ville være oplagt. Mange drenge ønsker også at se friske ud, så en god creme eller ansigtsrens ville måske også vinde indpas.

 

Adventsgaver til de voksne – Kvinder

Vi synes ikke, at det kun er børnene i huset, der fortjener adventsgaver. Julen er hjerternes fest, og vi synes, at det er en oplagt mulighed for at overraske og glæde de personer, vi holder af. Hvis du gerne vil gøre din partner eller mor glad, så kommer der her nogle gode forslag til, hvad disse adventsgaver kan indeholde.

Mange kvinder sætter pris på at holde sig godt, så en god creme enten dagcreme eller en anti-rynke-creme vil være et oplagt bud. Dertil kan man tillægge andre former for hudpleje, måske håndcreme eller en creme til kroppen. Kvinder kan også godt lide at dufte godt, så en god parfume, som vil være en perfekt adventsgave. Læg mærke til, hvilken duft din kæreste bruger, og hvis du synes flasken er ved at være tom, så ville det være oplagt at glæde hende med en ny.  

Mange kvinder er også vilde med at lave mad eller desserter. En god kogebog eller et nyt køkkengrej til enten madlavning eller desserterne kunne være en mulighed. Hvis du synes, at dette bliver for materiel en gave, kan du også invitere din kæreste eller kone på middag eller kaffe og kage, og I kan på den måde få en oplevelse ud af det. I dag kan man også komme på diverse chokolade- og flødebollekurser, hvor man lærer at temperere chokolade og lave flødeboller, som kunne blive en sjov aktivitet for jer, og hvor man til sidst får lov til at tage noget med hjem, som I vil kunne dele med resten af familien i løbet af julen.

Julepynt er for mange mennesker en nødvendighed igennem december måned. En ny julestjerne eller en ny og anderledes adventskrans, kunne også være en ide til en adventsgave. Denne gaveide ville være en god 1. adventsgave, så I kan gå og nyde den hele december, og som I vil kunne genbruge år for år.

 

Adventsgaver til de voksne – Mænd

Hvis du står og mangler nogle adventsgaver til din kæreste, og du simpelthen ikke ved, hvad han kunne tænke sig, så kan du få lidt inspiration her. Mange kvinder tænker nemlig, at deres mænd/kærester har alt og føler sig derfor på bar bund.

Mænd er ofte glade for enten vin eller øl. En specialøl eller en god flakse vin kunne være et godt bud. Dertil kan man også tilkøbe en vinoplukker eller en flot vinprop, der kan bruges igen og igen. Hvis du synes, din mand har fået meget vin eller øl stående, kan man finde en hel del spændende bøger om emnet. Både vin og øl bøger, men også mad bøger, der passer godt til bestemte vine eller bestemte øl. Hvis du gerne selv vil tage del i oplevelse, kan du invitere din kæreste/mand på vin- eller øl smagning, så I kommer ud og deler hans interesse sammen. Det kan selvfølgelig også være, at din mand sætter stor pris på mad, så en tur ud og spise eller måske en ny gryde til samlingen kunne også være en ide. I dag kan man også få sig sit helt eget cocktail sæt, hvis din kæreste måske har en lille bartender drøm. Her kan du forære ham et elegant cocktail sæt, som indeholder det mest nødvendige udstyr til at lave de perfekte drinks.   

Man kommer heller ikke uden om, at mænd ofte mangler både strømper, underbukser eller T-shirts. Det er oftest ikke rigtig noget, de selv sætter tid af til at få købt. Dette gælder også både deodorant og parfume. Derfor ville disse ting også være en god ide til gave. Det er vigtigt, at du er opmærksom og lægger mærke til, om der er noget din kæreste står og mangler, så du måske kan komme ham i forkøbet og på den måde glæde ham.

Hvis din mand er mere til hygge derhjemme på sofaen, kan det være du skal give ham en god bog. Hvad end han er til krimi, selvbiografier eller skønlitteratur, så er det altid muligt at gå i en af de mange bogforhandlere og finde en bog, du synes lyder spændende, og som du mener, at din kæreste vil finde interessant.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *