Træningsprogrammer til kontoretaktive-pauseprogrammer-til-kontoret

Hvis du arbejder på kontor eller sidder meget ved en computer, så er det vigtigt, at du husker at få bevæget kroppen igennem engang imellem. Her får du 2 aktiv-pause programmer lige til at printe ud og hænge op. Det ene program er med øvelser der laves siddende på kontorstolen. Det andet foregår stående.

Print programmerne ud og hæng dem op opslagstavlen hvor du sidder. Lav også et par kopier til dine kollegaer – specielt dem der ind imellem klager over ondt i ryggen.

Strækprogram til kontorpladsen
Aktiv-pause program til kontoret
Let strækprogram med små øvelser, der kan laves uden at man forlader kontorstolen. Lav det flere gange om dagen. Din krop vil takke dig for det (specielt nakke og ryg) Et lidt mere aktiverende program, beregnet til en kort aktiv pause fra computeren eller andet skrivebordsarbejde. Lav det 2-3 gange hver dag.

 

Exercise Organizer Programmerne er udarbejdet med Exercise Organizer®

 

Downloads:

Download this file (kontorstraek_siddende.pdf)  kontorstraek_siddende.pdf  [Let strækprogram med små øvelser, der kan laves siddende.]
Download this file (kontorstraek_staaende.pdf)  kontorstraek_staaende.pdf  [Program til en kort aktiv pause fra computeren]

 

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 21. november 2008

Similar Posts

8 Comments

  1. Det fordi måske i overgangsalder ,overvægtig,man gler motion,forlidt væske,forhøj temp.

  2. Det er da genialt!
    Meget af det gør man jo lidt af sig selv i forvejen. Men det er sjovt at få det på papir. : P

  3. Så trænger I godt nok til at få gjort noget ved jeres kondition hvis det da ikke er fordi I måske skrue ned for varmen. Det er ikke hensigtsmæssigt med over 30 grader i opholdsrum.

  4. Jeg vil rigtig gerne se programmerne, men når jeg klikker på kontorstraek_siddende.pdf får jeg ikke en PDF, men bare en ny del af hjemmesiden. Findes programmerne stadig gratis?

  5. Savner PDF’erne med øvelser. Linket fører blot til forsiden af motion-online.dk.

    Findes de stadig online (dødt link), eller er de gemt bag betaling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *