Aloe vera har mange fordele. Det er en alsidig plante, der kan bruges til mange forskellige formål og kan indtages på mange forskellige måder.

Aloe vera er kendt for at være et rigtig godt hudplejemiddel. Planten stammer fra det østlige Afrika, men bliver i dag dyrket i en lang række lande. Den bliver brugt til en lang række forskellige produkter, som kan hjælpe dig til at få en smuk hud. Det kan for eksempel være i form af cremer og shampoo.

Aloe vera kan dog ikke kun hjælpe dig med at få en flot hud. Det er også rigtig godt for din mave. Det er derfor, at du også kan finde det som kosttilskud og som en drik.

Cremer med aloe vera

Når du smører cremer med aloe vera på huden, vil det være med til at få små sår og skrammer til at hele hurtigere. Du kender det sikkert også fra after sun, hvor det har en kølende og lindrende effekt på din hud, efter at du har været ude i solen hele dagen. Hvis du har fået et brandsår, kan den også være meget effektivt.

Derudover er aloe vera creme god, hvis du har fået insektstik eller bid, da det kan være med til at få dem til at klø mindre og hele hurtigere.

Hvis du har små sår eller insektstik i hovedbunden, kan du også bruge en shampoo med aloe vera. Det er også med til at give dig en sund hovedbund.

Aloe vera du kan drikke

Hvis du lider af halsbrand, eller hvis du har mavesår, kan det være en god ide for dig, at du tager noget drikke aloe vera dagligt. Drikken har ikke bare en lindrende effekt nu og her. Den kan også være med til at forebygge, at du får mavesår i fremtiden. Det er derfor en god ide for dig, at du tager noget hver dag.

Derudover indeholder aloe vera en masse antioxidanter, der er gode for tarmen, og blandt andet kan hjælpe dig med at forhindre, at du får problemer med den. Det kan for eksempel være, hvis du har diabetes 2.

Hvis du ikke bryder dig om at drikke aloe veraen, kan du købe den i kapselform som kosttilskud. Det er en god mulighed for dig for at få piller med aloe vera hver dag, så du kan holde for eksempel mavesyren i skak.

Fordele ved aloe vera

Som du nok kan fornemme, er der rigtig mange fordele ved aloe vera. Vi har lavet en liste over de vigtigste her:

  • Er med til at give dig en sund hud
  • Kan hjælpe med at hele små sår og skrammer
  • Virker lindrende på insektbid
  • Kan bruges som after sun og på brandsår
  • Mindsker mængden af mavesyre
  • Er godt for tarmene

Derudover er der en lang række sygdomme, som aloe vera siges at have gavnlige virkninger på. Det er for eksempel HIV, og hvis du har problemer med hukommelsen på grund af for eksempel Alzheimers eller demens.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *