Apollo Hybrid AR Rower er en vandbaseret romaskine, som giver dig en realistisk fornemmelse af at ro på vandet. Den sammenlignes ofte med en anden vandbaseret romaskine, nemlig Viking 3 AR, men sammenlignet er en Apollo Hybrid AR Rower væsentlig billigere.

[post_product id=170173]

Den primære forskel på de to romaskiner med vand er, at Apollo Hybrid AR Rower har en frontplade i stål i stedet for træ, og derudover har den også en anden farvenuance.

Denne romaskine har en maksimal brugervægt på 150 kg., og den kan dermed holde til anvendelse af de fleste mennesker. Derudover har du mulighed for at vælge mellem 4 forskellige modstandsniveauer, og på den måde kan du selv styre belastningen, når du træner.

Sædet ruller lydløst og ubesværet hen over en dobbeltskinne. Den eneste lyd du kommer til at høre, når du anvender denne romaskine, er den behagelige og autentiske lyd af vandets brusen, når du roer derudaf.

Fordele:

 • Vandbaseret romaskine der giver en realistisk fornemmelse af at ro på vand
 • 4 modstandsniveauer
 • Lydløs romaskine
 • Kan stilles på højkant, når den ikke er i brug
 • Ideel til hjemmetræning

Ulemper:

 • Ikke velegnet til professionel brug
 • Stålplade foran frem for træ
 • Intet baggrundslys i computerens display
 • Sædet er med plastikhjul

Ting du bør overveje, inden du køber en vandbaseret romaskine

En vandbaseret romaskine har alle de samme egenskaber som en helt almindelig romaskine uden vand. Den sørger derfor for at træne hele din krop på samme tid, og du træner både din styrke og kondition, når du bruger romaskinen.

Omvendt får du det ekstra med en vandbaseret romaskine, at den giver lyden af, at du er ude at ro på vandet, og det giver dermed en mere realistisk fornemmelse af at ro på vandet.

Inden du køber en romaskine med vand, bør du dog overveje:

 • Om det er vigtigt for dig at få følelsen af at ro på vandet
 • Hvor mange modstandsniveauer du har behov for
 • Om du selv skal kunne løfte romaskinen – en romaskine med vand er typisk meget tung
 • Hvordan romaskinen passer ind i din indretning både pladsmæssigt og designmæssigt

Funktioner og fordele ved Apollo Hybrid AR Rower

Denne Apollo Hybrid AR Rower romaskine er udstyret med et væld af forskellige fordele og funktioner, som du kan læse alt om i nedenstående afsnit.

Teknisk info

Egenvægt: 50 kg.
Maksimal brugervægt: 150 kg.
Mål: 213 cm. i længden, 55 cm. i bredden og 54 cm. i højden
Siddehøjde: 33 cm.

Ergonomisk romaskine

Denne romaskine er udstyret med et ergonomisk håndtag, hvilket er en stor fordel, da det sikrer dig et godt greb, også selvom du tager kraftige træ.

Samtidig er de vinklede fodplader med til at sikre dig, at du får det helt perfekte afsæt, når du bruger fødderne til at skubbe fra. Alt i alt får du en meget behagelig romaskine.

Kan stilles på højkant for at spare plads

Når du ikke bruger din Apollo Hybrid AR romaskine, kan du med fordel stille den på højkant, så den ikke fylder så meget. Har du brug for at transportere den, kan det nemt gøres via de medfølgende transporthjul, som du finder i forenden af maskinen.

Takket være de pladsbesparende egenskaber er denne romaskine derfor særligt velegnet til hjemmetræning.

Stilrent design der passer ind i de fleste hjem

Romaskinen har et meget stilrent design, hvilket gør, at den vil passe ind i stort set alle hjem rent stilmæssigt, og det gør den endnu mere velegnet til hjemmetræning. Den er fremstillet af en kombination af træ og metal, hvoraf træet udgøres af amerikansk asketræ, der er meget kendt for sin styrke og holdbarhed.

4 modstandsniveauer for en individuelt tilpasset træning

Med de 4 forskellige modstandsniveauer har du mulighed for at tilpasse din træning til lige netop dit behov. Du kan enten starte blødt ud med en lav modstand og herefter øge modstandsniveauet løbende, eller du kan træne på det samme modstandsniveau under hele træningen.

Mulighederne for den individuelt tilpassede træning gør også, at denne romaskine er velegnet til hele familien.

Konklusion – derfor skal du vælge en Apollo Hybrid AR Rower

Hvis du foretrækker at ro indendørs og stadig have fornemmelsen af, at du er ude at ro på vandet, så kan du med fordel vælge denne Apollo Hybrid AR Rower romaskine. Den giver dig de samme gode træningsmuligheder som en almindelig romaskine, men derudover kan du også høre lyden af skvulpende vand, mens du træner.

Samtidig får du en med denne Apollo Hybrid AR Rower en romaskine, der giver dig mulighed for at tilpasse din træning individuelt efter dine behov, og den kan derfor også bruges af resten af familien.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *