Arbejdsstand til cykel

Hvis du bruger din cykle ofte, ved vigtigt det er at holde cyklen ajourført med olie, fri af jord og snavs, kæden stram m.m. Men det kan være ret besværligt at skulle lige og rode rundt på jorden for at komme til alle de rigtige steder. Det er her en arbejdsstand til cykel kommer ind billedet. Så du for din cykel op i en højde der gør det nemt for dig at komme til der hvor du skal, uden at du skal ødelægge din ryg.

 

Når man først at prøvet at arbejde med sin cykel på en arbejdsstand, forstår man slet ikke hvordan man overhovedet havde kunne klare opgaven før, man havde anskaffet sig den.

I denne test, vil vi vise dig 3 forskellige modeller i 3 prisklasser. Så du nemmere kan skabe dig et overblik, hvilket model og prisklasse der passer til dig. Vi opdatere automatisk priser fra forhandlere dagligt, så du altid er sikker på at få den bedste pris på dine produkter.

Funktioner en god arbejdsstand til cykel bør have

Når du skal finde en god arbejdsstand til din cykel er det vigtigt at den først og fremmest er stabil. Det vil sige, gå efter en arbejdsstand der holder din cykel i spænd mens du arbejder. De helt billige modeller kan sagtens holde din cykel oppe i den korrekte højde, men din cykel kommer ikke helt i spænd. Dette kan virke som en lille detalje, men du vil hurtigt blive ked af du ikke har brugt de par 100 kroner mere, på at få en bedre model der sørger for dette.

 

Det næste du skal kigge efter er om den kan klappes sammen. Det giver ikke mening at din arbejdsstand til cykel står og fylder hele skuret eller værkstedet. Den skal være nem at tage frem og nem at gemme væk.

 

Det sidste du skal kigge efter, er hvordan din cykel bliver sat i spænd. Nogle arbejdsstande har en klemmefunktion der kan ridse din cykel. Derfor skal du være ekstra opmærksom på hvilke type klemme der er tale om, hvis du vælger en arbejdsstand med klemmefunktion. Det er surt at få ridser, hvis du har en dyr carbon cykel.

 

Konklusionen

Vores klare testvinder er Tacx Cycle Motion, da både prisen og kvaliteten går op i en højere enhed. Park tool PRS-25 er den bedste model på markedet, men med en pris der er 3-4 gange højere end Tacx Cycle Motion skal du være professionel før det giver mening.

Arbejdsstanden fra Atredo er et fint alternativ hvis prisen er meget afgørende.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]