Dette indhold er sponsoreret

Det kan være, at du er begyndt med at træne eller vil i gang med det. Måske du er startet på et vægttab eller er i gang med at komme i sommerform. Uanset hvad grunden måtte være, så er det vigtigt for din krop, at den får den rette mængde søvn, hvis du er i gang med at træne. Kroppen restituerer når vi sover, og derfor er det vigtigt, at man får sovet igennem under intense træningsperioder. Hvis du ikke får det, risikerer du, at du ikke opnår de resultater, som du ønsker. Derudover skal du bare huske på, at søvn er vigtig for, at du overhovedet har overskud til at komme afsted. Nedenfor finde du nogle tips til hvordan du optimerer din søvn, så du kan få det maksimale ud af din træning.

Optimer din seng

For at du får den bedst mulige søvn, skal du også have den bedst mulige seng. Den kn du finde på bedste topmadras test. Hvis du har en god topmadras ligger du også bedre, hvilket gør, at du får lettere ved at falde i søvn. Det kunne for eksempel være en med memory foam, som tilpasser sig til lige nøjagtig dig.

Få en god aften rutine

Desværre kommer rigtig mange til at ligge og stirre ind i telefonen eller computeren, lige inden de skal sove. Det er bevist, at dette gør, at det blive sværere at falde i søvn. Derfor kan du forsøge at optimere din rutine om aftenen, så du undgår dette. Aftal med dig selv at du ikke må kigge ind i en skærm den sidste time, inden du skal sove. Det kan godt være, at det lyder svært, men det vil give dig sindssygt meget, hvis du kan. Du vil få lettere ved at falde i søvn, og du vil sove mindre uroligt. Du kan for eksempel læse i en bog frem for at kigge i mobilen.

Hvis det ikke er muligt for dig, kan du købe et par blue light briller. De hjælper mod de stråler som kommer fra skærmene. Forsøg dog i første omgang at undgå det. Blue light er kun, hvis det ikke er muligt.

Forhåbentlig kan du bruge nogle af de små tips. Du skal huske på, at søvn ikke er det eneste, som er vigtig for din træning. Det er dog et markant parameter, og derfor anbefales det, at du bestræber dig på at få den rette mængde søvn, hvis du gerne vil have resultaterne med fra din træning.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *