BodyvibHåndvægtene bruges almindeligt, men har en indbygget motor der får dem til at vibrere. Det virker rigtig godt – fuldstændig ligesom almindelige håndvægte.

I underholdningsværdi er de ikke helt på højde med sidste års Shake Weight, men ideen er lidt den samme, bortset fra at du ikke selv skal ryste BodyVib håndvægtene.

Håndvægtene er genopladelige og vibrerer 38 gange i sekundet med et et udsving på lidt over 1 mm. De fås i størrelserne 1,5, 2,8 og 4,6 kg. Virker de? – Ja! Virker de bedre end andre håndvægte – Nej! Specielt ikke taget i betragtning hvor meget andet træningsudstyr du kan købe for de samme penge.

Bodyvib

Vibrationstræning har vundet indpas de seneste år. Forskningen er lidt blandet omkring hvorvidt der er en lille ekstra effekt eller der ikke er. Det er dog ret usandsynligt at de små håndvægte tåler sammenligning med de kraftige platforme der normalt bruges til vibrationstræning.

Body Vib får tre stjerner. De er lækkert udført, men også dyre og sammenlignet med bare at tage en tungere vægt, så er der ingen ekstra effekt ved dem.
StjerneStjerneStjerne

Se merewww.vibrationshantel.de

Pris ca. 6.200 kr for to på 4,6 kg

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 20. dec. 2011

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *