Du får meget value for money, når du vælger denne model. Den har et stilrent design, mange træningsprogrammer og så er den yderst brugervenlig. Den er perfekt til hjemmebrug for både begynderen og den øvede motionist. Denne motionscykel var blandt de anmeldte motionscykler i vores test.

Motionscyklen er også velegnet til brug som et led i et genoptræningsforløb.

Casall er et svensk firma, der siden 1984 har leveret træningstøj og -udstyr til hjemmetræning.

Casall Infinity 1.2 B er en i en række motionscykler af høj kvalitet, som dette firma har produceret. 1.2 B er større og mere robust end de tidligere modeller.

Netop denne model giver blandt andet brugeren følgende:

  • 12 træningsprogrammer
  • 16 modstandsniveauer
  • Maks personvægt: 150 kg
  • Stor brugervenlighed
  • Justerbar på flere punkter

Casall Infinity 1.2 B er den brugervenlige stabile motionscykel til en god pris.

Hvad skal du overveje, inden du køber en motionscykel?

Overvejer du at anskaffe dig et motionsredskab til hjemmebrug, fordi du gerne vil træne både styrke og kondition, så er en motionscykel et virkelig godt valg. Den er forholdsvis simpel at bruge, og så kan den netop give dig effektiv styrke- og konditionstræning.

Da den kan indstilles på forskellige modstandsniveauer og har forskellige programmer, så kan den dækket behovet for en bred gruppe af motionister. Lige fra den, der langsomt skal genoptræne efter en ulykke og til den veltrænede motionist, der stiller større krav.

Hvis du er elitesportsmand, så bør du gå efter en motionscykel eller en spinning-cykel, der i højere grad kan give dig modstand.

Hvis du er motionist og gerne vil træne derhjemme, så kan en motionscykel give dig følgende:

  • Muskeltræning
  • Konditionstræning
  • Hjemmetræning
  • Individuel træning
  • Individuelt indstillet motionsredskab

En motionscykel kan indstilles ret præcist i forhold til brugeren. Det vil sige, at du kan træne styrke og kondition på nøjagtigt det niveau, du har.

Der er således mange fordele ved at indrette dig med en motionscykel derhjemme. Find gerne en model, der passer til dit niveau. Så får du mest gavn af den.

Dette får du med en Casall Infinity 1.2 B

Vælger du en Casall Infinity 1.2 B, så får du en gedigen svensk motionscykel, som kommer i et stilrent design og har mange træningsprogrammer for begynderen og den øvede motionist. Den er justerbar og stabil, og dens målgruppe er ret bred.

Kan justeres og indstilles individuelt

Cyklen kan indstilles, så den passer til den enkelte rytter. Den kan justeres i højden, og den komfortable sadel kan også indstilles i vinklen. Lodret kan det justeres med hele 32 cm, og vandret 7,5 cm. Det er vigtigt, at cyklen kan indstilles, så den passer perfekt til brugeren. Dermed kan du træne mest effektivt uden at belaste kroppen forkert.

Er I flere i familien, der skal bruge motionscyklen, så er det klart en fordel, at den er justerbar.

Dens relativt høje maksimale brugervægt på 150 kg gør det muligt for også meget tunge motionister at træne.

Et stabilt og pålideligt motionsredskab

Den er forsynet med 16 modstandsniveauer og 12 træningsprogrammer, som gør det muligt at sammensætte og ændre træningen. Du kan stille og roligt arbejde dig op igennem sværhedsgraderne, og du kan sammensætte et program, så der passer perfekt til dig.

Casall Infinity 1.2 B står stabilt i underlaget. Den er forsynet med et svinghjul på 9 kg, og den vejer i alt 37 kg. Det gør den til en meget stabil og solid motionscykel. Det gør den til et trygt og sikkert motionsredskab også for den usikre og utrænede motionist. Desuden er den stærk nok til at stå sikkert, selv om du giver den gas.

Pladsvenlig

Med dimensioner på 114 cm i længden, 54,4 cm i bredden og 151 cm i højden får du et motionsredskab, som ikke fylder så meget at have stående derhjemme. Da den er forsynet med transporthjul, er den nem at flytte rundt på. Disse transporthjul er dog ret små, hvilket kan gøre den lidt vanskelig at køre med.

Meget brugervenlig

Modellen er meget brugervenlig, og dens display er forsynet med baggrundsbelysning, hvilket gør det nemt at aflæse. Den er dog ikke forsynet med muligheden for at kommunikere via Bluetooth. Så er det en funktion, som du gerne vil have, så bør du kigge efter en anden model.

Vælg en Casall Infinity 1.2 B

Falder dit endelig valg på denne model, så får du en motionscykel, som kan bringe dig i bedre form. Du får styrket både muskler og kondition, når du træner regelmæssigt på den.

Den fylder ikke så meget at have stående derhjemme, og dens transporthjul gør den nem at flytte på. Det gør den meget fleksibel, og giver dig mulighed for at træne, lige når du har tiden til det.

Den er også fleksibel i bogstavelig forstand, da den kan ret meget justeres i højden. Dermed kan den tilpasses den enkelte bruger. Det giver den mest effektive træning.

Casall Infinity 1.2 B giver god og variabel motion og styrketræning til begynderen, den øvede motionscyklist og til dig, der skal genoptrænes.

Du kan styre din træning via cyklens touch-skærm. Den er ikke i stand til at kommunikere med en device via Bluetooth.

Alt i alt får du her en god, fleksibel og stabil motionscykel til en rigtig god pris.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *