Circle Timer – ny gratis app til intervaltræning

Circle TimerMed denne app kan du nemt opsætte enhver form for intervaltræning på din telefon eller tablet. Brugerfladen er meget nem at gå til og selv det mest komplekse program kan sammensættes uden at du skal skrive et eneste tal ind.Til simpel intervaltræning trykker du bare play, så fortsætter den indtil du selv stopper den.

Uanset om du skal lave løbetræning hvor intervallerne varer adskillige minutter eller du skal lave ultra-korte Tabata-intervaller, så kan du bruge Circle Timer til at styre træningen.

 

Circle TimerCircle Timer

  1. Du indstiller bare drejeknapperne og trykker på + det antal gange intervallet skal afvikles i hver runde.
  2. Adskil hver runde med en ekstra pause
  3. Tryk på play!

 

til iPhone
til Android

Circle Timer

Circle Timer

Pris: Gratis!

Her er en kort videointroduktion:

PS – Circle Timer understøtter både dansk og engelsk.

Du kan f.eks. få inspiration til intervaller herfra: Oversigt over de mest effektive intervalprogrammer til løb

Eller til forskellige slags cirkeltræning herfra: Cirkeltræning

God træning!

Kommentarer:

Brian Hoffmann: Det er en fed app, men jeg kunne godt bruge at kunne styre den via Apple Watch da jeg bruger den til undervisning/træning.
Signe: Har brugt 17kr på at opdatere den, da jeg forstod man kunne gemme sine programmer og ændre lyden. Kan hverken gemme mine programmer eller ændre lyden så det har en “start runde lyd” og “slut runde lyd” Synes det er spild af penge at opdatere bare for at få en anden ringe lyd, kunne godt have undværet! Opdateringes beskrivelsen skal i nok ændre så man ikke bliver “snydt” Ellers meget enkel og nem app
Karsten Andersen: Udmærket App, men desværre giver den ikke lyd fra sig længere. Jeg har haft den afinstalleret på min Samsung og reinstalleret den igen. Men den afgiver stadigt ikke lyd, kun viberation! Hmm, ved ikke om andre har samme problem!
Anne-Katrine: Ideen med app’en er god, men for mig er den uduelig, da den ikke giver alarm når skærmen er låst. Jeg ville bruge den til interval løb, men har måtte indse at jeg har spildt penge. Håber at I får lavet en mulighed for at der kan gives alarm selv ved låst skærm. Endvidere virker jeres hjemmeside meget dårligt på iPhone. ;)
Morten: Er det muligt, at få. Mulighed for ubegrænset antal runder. Lige nu kan man ikke lave mere end 12.?
Lena: Ok app. Men syndes der mangler klar, parat start tid.
Joan: Jeg kan simpelthen ikke få nogle lyde frem. Har prøvet dem alle. Intet virker?! Mvh Joan
Amanda: Hvorfor kan man ikke længere downloade app'en gennem på iOS? Det var en fantastisk timer app, som forsvandt fra min mobil, da jeg købte en ny. Er der mulighed for at app'en kommer tilbage på app store? Jeg kan se, at den stadig er tilgængelig for Android brugere.
Maiken: Hvorfor kan den ikke downloades til iPhone?
Morten Engvad: Ups: mente selvfølgelig PRO versionen!!
Morten Engvad: Vil gerne købe produkter versionen, men kan ikke komme igennem med det - der bliver bare ved med at stå at der kommunikeres med app-store... Hvad gør jeg??
Stine: Hvorfor findes den ikke i app store mere? Har været så glad for den.
KD: Er app'en ikke længere tilgængelig?? Har lige hørt så meget godt om den.
Annette: Hej Morten App er ikke tilgængelig. Er den taget ned, eller andet?
Henrik: Super app, MEN det er ikke muligt at komme ind i settings! Når man trykker på tandhjulene øverst til højre kommer der en side frem i ca 1 sekund hvorefter skærmen blanker ud. Det er forsøgt at geninstallere app'en, med samme resultat.
Anders: Har downloadet Circle Timer og er så glad for det, at vi nu har købt ekstra-funktion en, så vi kan gemme programmer. Men jeg har 2 kommentarer til det: 1) Det er meget vanskeligt at flytte "knap-beskyttel ses-laget" over pause/stop knappen. Må forsøge 20-30 gange, før det lykkes at så det fra/til. Kan det gøres lidt mere "følsomt"? 2) Det ville være rart, hvis man kunne trykke på en af programmets intervaller og så flyttes indholdet ned, så man på den måde let kan kopiere, hvis man fx. skal lave 10 af de samme intervaller. 3) Kunne man lave det således, at man kunne trykke på et interval og rette i den, således at man ikke skal slette en masse intervaller, hvis man finder ud af, at man har lavet en fejl i sit program? Pft. /Anders
Hannah: Smart og nem måde at lave intervallerne.. . Men når jeg skal løbe, låser jeg min iPhone, så den ikke "ligger tændt og ringer op i lommen", men så lukker appen også ned.. Derfor giver den ikke lyd ved det forskellige intervaller, er det meningen man skal løbe med en tændt iPhone? før det virker, eller er der en måde at indstille det på? Endomondo kører jo selv om telefonen "låses" ? Håber I kan hjælpe?
Morten Zacho: Vi har faktisk en version i beta-test, hvor man kan gemme så mange programmer det skal være. Der vil også være mulighed for at vælge forskellige lydtemaer. Denne udvidelse vil komme som in-app purchase.
Mads D: En meget enkel og funktionel app. som jeg bruger meget ofte. Men da jeg skifte meget mellem forskellige intervaller er mit store ønske at det er muligt at gemme flere interval setup, så man ikke hvergang skal lave sit setup.
Brian Z: Den er simpel og godt skruet sammen.... Men kan i ikke tilføje muligheden for at vælge andre Bob toner samt at man kan få nedtælling til pauser og start?
Lisbeth: Nemt at indstille og overskue. Men jeg havde forestillet mig, at skulle løbe med mobilen pakket væk og at der kom en lyd mellem intervallerne, så man ikke skulle se på den hele tiden.
Henrik Kølleskov: Dejligt at der nu er kommet en pause funktion, men! Jeg har to versioner af App'en, Circle Timer samt versionen inkluderet i Fitness Test. Versionen i fitness test virker forskellig fra Circle Timer. I Circle Timer når der sættes på pause, så kan der fortsættes igen fra pause tidspunkt. Det kan der ikke i Fitness Test versionen, hvor hvis der sættes på pause og derefter genstartes, så starter dette interval fra countdown start igen af denne sekvens. Det ville være rart hvis Fitness Test versionen kunne blive revideret til at fungere på samme måde som Circle Timer, så det ikke er nødvendigt at have to Applikationer. Venlig hilsen.
Jørgen Bodholdt: Supper godt program, det eneste jeg savner er at man kunne omdøbe Arbejde til f.eks. spurt, rolig løb, hurtig løb, gå, f.eks. interval 30-20-10, 30 sekunders langsomt løb, 20 sekunder med moderat hastighed. 10 sekunders spurt.
John andersen: Dårligt: 1) Man kan kun lave et interval program - det kan ikke gemmes, så du skal lave alle intervaller forfra hvergang hvis du ikke bruger det samme altid. 2) Kan ikke pause - det har de nu "kigget" på i 6 mdr. jf. dem selv. Ville det ikke være mere reelt at sige at det ikke kommer? 3) Grafisk grimt. Godt: 1) Gratis - men ville ikke betale for denne udgave
Per Madsen: Programmet kan ikke installeres på iphone.
Morten Zacho: Det kan det da godt?
Per Madsen: Hvor kan programmet ikke downloades til iphone?
Asger Christensen: Hej Morten Jeres afspilning er måske sat til 'max', men derfor er lyden ikke nødvendigvis særlig høj - det afhænger af om lydfilen er optimeret ordentligt. Hiv fat i os på www.dansklyddesign.dk så kan vi hurtigt løse problemet for jer.
Peter M: Det ville være super, hvis den også kunne fås til Windows Phone.
Rasmus: Virkelig fed app, der kan lige det den skal - og på en meget overskuelig og brugervenlig måde. Netop det overskuelige og brugervenlige er det centralt at holde fast i, men savner en mulighed for at gemme intervalprogram mer. Jeg har fx et par faste core-rutiner det ville være fedt, at have hurtig adgang til. Jeg tror der findes en simpel løsning på 30-20-10 problematikken (og andre atypiske programmer) og samtidig være generelt gavnlig. Nemlig muligheden for at gentage serier (altså gentage alle cirkler med en defineret pause i mellem).
Lasse: Fremragende app - simpel og ligetil. Som tidligere nævnt ville en pausefunk være et plus, det samme ville muligheden for at gemme en håndfuld forskellige intervalprogram mer.
Morten Zacho: Tak for feedback. Jeg forstår ikke helt det med lyden, for rent teknisk har vi skruet så højt op for den, som det kan lade sig gøre. Vi vil naturligvis kigge på om der er alligevel er et eller andet vi kan gøre til næste update.
Lars Olesen: Rigtig fin app. Lydniveauet er dog lidt for lavt. Jeg bruger den i forbindelse med undervisning. Jeg starter først træningsmusik på min smartphone. Derefter starter jeg app'en, som så spiller ind over musikken. De forskellige signaler er imidlertid lidt for lave til at overdøve musikken. Derfor måtte det gerne være muligt at justere højden eller typen af signaler.
Henrik Kølleskov: Morten, jeg havde selv luret den med 30-20-10 muligheden og de muligheder 12 bobler kan levere, og forstaar ogsaa godt argumentet med at beholde simpliciteten. Tak for denne gang.
Morten Z: Henrik - vi har kigget på det, men det gør brugerfladen mere kompliceret, hvis der skal være 3 tider i hvert interval. Du kan sagtens lægger 30-20-10 ind i timeren, du skal bare ignorere betegnelserne arbejde/pause. Læg følgende ind: 30/20 - 10/30 - 20/10. Dette kan give dig op til 8 minutters intervaller. Slut evt. med en lidt længere pause og tryk på Play igen når den er gået.
Henrik Kølleskov: Lyder godt Morten. Lad mig bringe nok en detalje som der mangler men ville vaere max brugbar; Det er ikke muligt at indstille Timeren til mere end 2 sekvenser i hvert interval. Derved er det ikke muligt at programmere sig til en omgang 30-20-10, hvilket ville vaere oplagt med denne App, som giver fine klare signaler efter hver sekvens.
Morten Z: Henrik - tak for kommentaren. Vi kigger på hvordan vi får lavet en pausefunktion til næste update.
Henrik Kølleskov: Rigtig spændende App. Skulle bruge den for første gang til noget løbebånd interval og fandt let ud af at indstille intervallerne. Alt gik let og smertefrit, lige indtil at maven rumsterede og båndet måtte forlades for at udføre det nødvendige. Her var det at funktionen af App’en kiksede. App’en har ikke en Pause function. Derfor må man enten vælge at lade interval sekvensen fortsætte sin nedtælling eller trykke på stop, hvad jeg gjorde. At trykke stop resulterede i at hele programmet startede fra start igen ved gentryk på start. Det er bestemt ikke optimalt for denne App at man ikke kan sætte sit interval på pause.
Show More