Dermaroller (2017 Guide) – Undgå skader og bivirkninger

Fri fragt
Forhandler:Fashiongirl
Dermaroller sæt (3 i 1 til ansigt, øjne og krop)
249 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fashiongirl
Dermaroller 200 nåle - 0,5 mm til ansigt
149 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Argador Dermaroller, 0,5 mm. - 1 stk
89 kr.
Til Shop

Ønsker du også at få din hud til at danne nye hudceller og mindske synligheden af ar og rynker med mere? En dermaroller til hjemmebrug kan gøre netop dette. De små nålebesatte redskaber, som mange sværger til, er kommet for at blive. Men før du vælger dig en dermaroller, er der et par ting, du skal vide, så du undgår både skader og bivirkninger.

Dermarollers har taget skønhedsindustrien med storm. Deres hud-foryngende effekter er kendt og anerkendt blandt mange, der nu sværger til produktet. Der er derfor også stor sandsynlighed for, at en dermaroller kan gavne dig og din hud. Men før du drøner ud og køber en, er der dog flere ting, du bør vide.

Bedste Dermaroller fra danske forhandlere

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et redskab til hudpleje. Den består af et håndtag meget lig det på en barberskraber, på hvis ende en lille rulle er placeret. På denne ruller sidder der flere hundrede meget små nåle.

Lad dig dog ikke skræmme af disse! En dermaroller er nemlig helt igennem nem og sikker at anvende. Nålene er som regel lavet af titanium, men kan også være fremstillet af andre materialer.

Hvordan bruges en dermaroller?

At bruge en dermaroller er heldigvis såre simpelt. Du ruller ganske enkelt rullen med nåle hen over din hud. Du kan både anvende en dermaroller på dit ansigt såvel som andre steder på din krop.

Det anbefales, at du grundigt rengør og desinficerer det område på kroppen, du skal behandle. På den måde undgår du, at bakterier på din hudoverflade skaber infektioner, når nålene trænger igennem.

Hvor tit du skal anvende din dermaroller, afhænger af nålenes længde. Jo længere nåle, jo mere tid bør der gå mellem behandlingerne.

Hvorfor bruge en dermaroller?

Når du ruller nålene over din hud, skaber de bitte små sår. Det får din hud til at starte en helingsproces for at helbrede skaderne og danne nye hudceller.

Derved får en dermarolelr din hud til at forynge sig selv. Denne effekt er enormt effektiv til at mindske rynker, strækmærker, ar, pigmentforandringer og endda appelsinhud.

Hvilke dermarollere skal jeg undgå at købe?

Når du vælger dermaroller, er det enormt vigtigt, at du kigger på længden af nålene. En nålelænge på 0,5 mm er blandt de korteste. Det er også ifølge mange den mest sikre nålelængde at anvende til hjemmebrug.

Køber du derimod en dermaroller med længere nåle, er der risiko for skader og bivirkninger. Det skyldes, at længere nåle naturligvis trænger dybere ind i din hud. Det kan give dig små sår på huden og ligefrem blå mærker. Vil du mindske risikoen for dette, skal du derfor altid vælge en dermaroller med korte nåle.

Kan alle bruge en dermaroller?

Som udgangspunkt kan alle anvende en dermaroller og opnå gode resultater. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger en dermaroller, såfremt du har sukkersyge eller en form for infektion.

Derudover anbefales det heller ikke at anvende en dermaroller, når du har akne i udbrud, tendens til fortykket ardannelse eller lider af en særlig form for lysfølsomhed. Ydermere frarådes gravide og ammende også at anvende dermarollers. Men derudover er der ingen grund til at tro, at ikke også du skulle få stor glæde af en dermaroller!

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]