i-drationi-dration er en drikkedunk der trådløst kommunikerer med din smartphone. Sammen med et pulsbælte indsamler dunken alle informationer om din krop og fortæller dig helt præcist hvornår og hvor meget du skal drikke.

Selve flasken måler hvor meget og hvor tit du drikker samt omgivelsernes temperatur. Disse informationer sendes trådløst til din smartphone, som måler dit aktivtetsniveau med det indbyggede accelerometer og en pulsrem om brystet. Ud fra alle disse oplysninger konkluderer softwaren hvornår du er ved at være i væskeunderskud. Flasken fortæller dig så med et blåt blinkende lys, at det er tid at drikke.

i-dration

Dette produkt er egentlig mere et bevis på hvad man kan gøre i dag rent teknologisk, end det er et produkt der udfylder et behov. Ingen tvivl om at vi i fremtiden vil komme til at se mange lignende teknologier, hvor flere og flere egentlige målinger på vores krop eller fra vores miljø indgår i de apps vi har på vores mobile dimser. Flasken vil blive officielt præsenteret ved en elektronikmesse i januar 2011.

i-dration får kun 3 rensdyr. Ud fra den tekniske præstation (på papiret i det mindste) burde den får mere, men sagen er, at der allerede findes et koncept der løser det samme problem på en simplere måde. Det kaldes “tørst”.

Rensdyr Rensdyr Rensdyr

Pris: ukendt

Se merecambridgeconsultants.com

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 18. dec. 2010

Similar Posts

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *