EyezoneDe fleste synes nok at de kunne se mere friske ud omkring og øjnene – og også føle sig friskere. Eyezone Eye Massager giver øjenområdet afslapning og opfriskning gennem 3 forskellige teknikker. Og så må du se bort fra at du ligner noget fra Star Wars mens du har dem på.Der er efterhånden ingen grænser for hvor man støder på massagedimser henne. Nu også til øjnene. Eyezone Eye Massager virker ved nogle små puder, der giver både tryk- og vibrationsmassage. Samtidigt er der indbygget små magneter i dimsen, så man også får magnetterapi til øjenområdet. Endelig påstås det, at det virker afslappende på øjet at kigge gennem prikhullerne. Brillerne vejer knap 200 gram og kræver et batteri.

EyezonePris: ca. 150 kr.

Bedømmelse:

 Stjerne  Stjerne

Faktisk tror jeg at de er rigtig gode. Alene det at man sætter sig et øjeblik med det formål at slappe af, er en rigtig sund ting (bare man ikke gør det hele tiden). Jeg tror også på at massageeffekten er afslappende. Når de alligevel kun får to stjerner, så er det fordi rent ud sagt ligner noget billigt plasticskrammel.

Læs mere: www.gizoo.co.uk

Skrevet 12. dec. 2008

Similar Posts

3 Comments

  1. Du skriver: Det ligner noget billigt plastik skrammel. Hvordan kan du lave en vudering hvis du ikke selv har prøvet produktet ?

  2. Jonas -> Når man skriver “ligner”, så refererer det til produktets udseende. En kvalitet man med rimelighed kan vurdere ud fra billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *