Fedmegrænser for børn

fedmegraenser-for-born

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Baggrund
BMI-kurver børn og ungeI beregneren anvendes de grænseværdier der anbefales af IOTF og som generelt også anbefales af autoriteter i Danmark. Man har lavet grænseværdierne således at de flugter med de anvendte værdier for voksne ved alderen 18 år (se figur til højre).

Som noget nyt er der nu også angivet grænseværdier for undervægt (Cole 2007). I denne beregner anvendes betegnelserne “Under normal”, “undervægtig” og “meget undervægtig”. I den originale publikation er de tilsvarende betegnelser: “Thinness grade 1, 2 and 3”. Disse grænser ses som de grønne, brune og gule streger på figuren til højre.

 

 

Opdateret af Morten Zacho, cand. scient. 7. august 2011

 

Referencer:

Body mass index cut offs to define thinness in children and adolescents: international survey. Cole TJ, Flegal KM, Nicholls D, Jackson AA. BMJ. 2007 Jul 28;335(7612):194. Epub 2007 Jun 25.

Due P, Heitmann BL & Sørensen TIA. Adipositasepidemien i Danmark. Ugeskr Læger 2006;168(2):129

Cole TJ, Bellizi MC, Flegal KM et al. Establishing a standard definition for child overweight and obesity worldwide: international survey. BMJ 2000; 320:240-3.

Hammer LD, Kraemer HC, Wilson DM, Ritter PL, Dornbusch SM. Standardized percentile curves of body-mass index for children and adolescents. American Journal of Disease of Child. 1991; 145:259–263.

Pietrobelli A, Faith MS, Allison DB, Gallagher D, Chiumello G, Heymsfield, SB. Body mass index as a measure of adiposity among children and adolescents: A validation study. Journal of Pediatrics. 1998; 132:204–210.

 The Centers for Disease Control and Prevention (CDC). BMI – Body Mass Index: BMI for Children and Teens.

Kommentarer:

Well Theeeen: Okay :(
Ida: Hej jeg er 12,5 år, pige, jeg vejer 42 kg, og er 159,5 cm. ER JEG FOR FED?! MINE FORÆLDRE VIL HELST HAVE AT JEG VEJER 45 KG MEN JEG VIL BARE IKKE BLIVE FEDERE!!!! MIN BMI ER 16.6. På forhånd tak.
Sofie: Jeg er 12, jeg er 158,5 og vejer 47,5, jeg er rimelig tilfreds.
Julius Ahrenkiel Stenberg: hej helena du kunne prøve at lave et skema over hvad du vil lave for at blive slankere. Det kunne være noget med at om morgenen starter du med en løbe tur og senere på dagen noget styrketræning som du også selv kan lave et skema over. Til morgenmad vil jeg foreslå skyr med frugt på. Det smager for det første virkelig godt og det er virkelig sundt. Ellers vil jeg bare prøve at spise noget med kerner og nogle grøntsager du behøver ikke at spise totalt planlagt eller hvad man kan kalde det som fx at du skal have det bestemte antal proteiner eller noget i den stil. Når du så fx skal op om morgene og løbe kan det være svært at komme op og gøre det så prøv at sige "123 nu" det hjælper. Ellers så prøv at sætte din telefon til at ringe på lidt afstand så du bliver nød til at rejse dig op og slukke for den. En gang imellem bliver du nød til at sige til dig selv at du sætte dig det mål altså fx hvis du løber kan du sige til dig selv at du skal indhente hende der foran. Ellers vil jeg bare foreslå at du bare gør det uden at tænke og laver et program over alt hvad du skal. Du behøver ikke at være god til at løbe eller være i god form bare start med at sætte dig et lille mål såsom at løbe 1 km i starten eller mindre og så gøre det et par gange derefter kan du udvide det til 2,3,4,5 km du bliver bedre og bedre fra hver hang og kommer i god form. Du bliver også nød til at have vilje og en gang imellem sige til dig selv at jeg kan godt. Ellers vil jeg bare foreslå at du gør dit bedste og alle vigtigst tror på dig selv. Hilsen Julius Ahrenkiel Stenberg
alma hvalsøe: altså den siger jeg er overvægtig men mine veninder og min familie siger at jeg er helt perfekt...det gør mig rigtig ked af det...jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... har prøvet ALT! men holder stadig den samme klamme vægt.
victoria: hej jeg er en pige på 13 år. min højde er 164 og vægt svinger i mellem 57,58,59 og 60kg er jeg overvægtig eller hvad og er det normalt at svinge sådan i vægt. svar venligst. hilsen victoria ;)
anonym: Hej jeg er 12 år og er 160 cm høj. Min vægt er 58,7 og den siger jeg er overvægtig. Tror næppe du er. Har snakket med min læge og da jeg nu har den sygdom som jeg har ændrer den min vægt meget. Jeg kan blive undervægtig og lige pludselig være overvægtig
Wilbert: I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I'm hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it. Feel free to surf to my webpage ... ubi.utcc.ac.th: http://ubi.utcc.ac.th/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=156460
Liv Kirstine: Jeg er en pige på 12½ og jeg har selv anoreksi men er under behandling. Inden jeg kom i behandling var jeg 149 cm, 12½ år og vejede 29 kg. Jeg var så tynd at jeg ikke voksede, gik ikke i puberteten og jeg frøs hele tiden. Seriøst, anoreksi er ikke noget man skal ønske sig, det er faktisk en dødelig sygdom, og hvis jeg var kommet ned på de 25 kg som jeg havde sagt til mig selv jeg skulle, så var jeg død, fortalte min læge. Håber du finder den rigtige vej :)
Lulu: Jeg synes du skal veje som du gør du er normal Vægtig. Du har meget (stærke knogler) muskelmasse Så det skal du være glad for☺du er ikke tyk du er høj) Jeg forestiller mig at du kunne være tynd og slank Med din vægt
Lena: Hej, jeg er en pige på 13 år, og jeg er rigtig bekymret. Jeg er 144 cm høj og jeg vejer 45 kg. Er jeg overvægtig? Jeg vil gerne have et ærligt svar.
Anonym: Hej..... Jeg er en pige på 11 år og vejer 46-47-48 kg. Er det normalt?
Liv: Hej, jeg er en pige på 12,5. Jeg er 149 cm høj og vejer 32 kg. Betyder under normal at man skal tage på eller?
Nat: Du er ligeså høj som mig :3 Men ja, du skulle tage nogle flere kilo på. se jeg vejer 38 kg og er ligeså gammel som dig. min b.m.i er 17,3 som jeg er glad for. hvis du vejer det du gør nu, er din b.m.i på 15,5 som er undervægtigt håber det hjalp! cx
Andrea: Hej jeg er en pige på 14,5 jeg er 163 cm høj og vejer 43 kg er det meget normalt eller er jeg undervægtig?? :3
Anonym: Hej... Jeg er en pige på 12 år Vejer: 31 kg Højde: 135 Er jeg overvægtig?
Anonym: Hej jeg er en pige på snart 15 år, vejer 50 kg, og er 164-165 cm høj. Jeg vil spørge om det er en passende vægt, jeg syntes selv at jeg er lidt tyk, selv om min bmi er 18,6. Hvordan kan jeg tabe mig cirka 5 kg?
Nicoline: Hej jeg er en pige på 12 og bliver 13 om 4 måneder. Jeg vejer 50,8 og er 168 cm høj min BMI er på 17,7 og jeg føler mig ikke godt tilpas i min krom jeg føler mig tyg og ville gerne tabe mig. Jeg går til fodbold 3 gange om ugen. Jeg tror jeg er overvægtig men jeg ved det ikke så ville blive glad hvis du svarede for ved ikke om jeg er overvægtig og ville gerne tabe mig 5 kg HJÆLP MIG
Julie: Hej. Jeg er en pige på 12 år er 174cm høj og vejer 57 kilo. Jeg går til sport 3 gange om ugen og cykler hver dag. Jeg syntes selv jeg vejer for meget gør jeg det.
Anonym: Hej jeg er 12 vejer 49 og er 154 er det normalt syntes selv at jeg er tyk
Anna E.: hej Anna jeg er 15 år og vejer det samme som dig men jer er 163cm. jeg er undervægtig. så ja du er undervægtig (-:
Anonym: hej jeg er en dreng på 14 år, vejer 73 og er 177 høj.. Er jeg overvægtig? jeg synes selv der er lidt for meget, og har i nogle gode tips til at komme godt i gang?
pige: Hej. er jeg overvægtig, hvis jeg vejer 40 og er 12 (om en uge) og jeg er 151 høj? min BMI er 17,5. please svar!!!
Anonym: Hej pige. Jeg synes bare at du skulle lade vær med at spise for lidt!!!!!!!! Du kan blive alvorligt syg og blive indlagt resten af dit liv. Jeg havde engang s amme sygdom og jeg var indlagt i en uge. Så please stopfør du dør!!!!!!!!!!!! !111
camilla: Hej er jeg undervægtig vis jeg er 158 høj og vejer 42 og mi bmi er 16,824226886716 872
Nikoline: Hej "Anna" ud fra din beskrivelse vil jeg ikke mene du er buttet. Vi alle pige/kvinder har forskellige kropstyper, jeg er fx en pige med ikke så mange former på kroppen. Jeg er 168 og vejer 56 kg du kan godt se det er ligt mere en dig ik? Jeg træner dog svømning og det hjælper med at holde vægten, hvis du er bange for at din vægt kommer op eller længere ned som jeg ikke håber da det kan blive meget farligt. men find en sport eller lav noget... med en veninde for eksempel? Jeg synes det lyder som om du er en fin pige med en vægt som passer til hende ;)
Anonym: Hej, jeg er en pige på 13. Jeg er ca. 174 og vejer 57 kg. Er det normalt?
mig: nej, du ej. det er bare verden der er forkert.
Anonym: Seriøst.. Mange af de tidligere der har skrevet er længre en mig ældre end mig og vejer mindre.. Er jeg virkelig overvægtig!?O.o jeg er 12 og 1/2 jeg er 164 cm lang og vejer 54..
Anna: Hej jeg er en' pige på 13 år Jeg er' 170 høj og vejer 45 Jeg syntes selv jeg er lidt buttet og ville meget Gerne høre om det var rigtigt at jeg er lidt buttet
Anonym: Hej jeg er en pige på 12 år og jeg vejer ca 28 min højte er ca136 er jeg normal?
Julie: Hej, jeg er en pige på 15. Jeg er 165 cm høj og jeg vejer 44 kg. Er det normalt eller?
Anonym: Hej! Jeg er en pige på snart 13 år. Jeg vejer ca. 49,5 kg. Jeg har det svært med min krop og føler mig lidt stor især på lårene. Har du nogen gode råd til hvad jeg kan gøre for at tabe mig på lårene? Har det også meget svært med mine veninder. De bliver næsten (sure) fordi at jeg nogen gange siger at jeg føler mig tyk... Please hjælp!
Anonym: Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 170 cm, og vejer 46 kg. Min læge har sagt at jeg er en smule undervægtig, og det er mine forældre nu opmærksom på. De prøver at få mig til at spise mere, men jeg føler ikke at jeg er speciel 'slank'. Burde jeg virkelig tage på?
Anonym: Vægt 46 Højde 157 Er det normalt ?
Kira: Hej, jeg er en pige på 12 år. Er meget lille (1.48) og jeg vejer omkring 34kg.. Ville høre om jeg skulle tage mere på? Eller om jeg er tilpas :-)
.....: Dreng 16 år 180 cm 68kg Er det fint??
Beksi: Tænker ikke du burde tabe dig, men hellere blive hvor du er nu :D
Beksi: Af hvad jeg kan læse er det dine muskler der hiver din vægt op :D Muskler vejer mere end fedt :D Men hvis du føler dig utilpas med det syntes jeg du skal skrue ned for motionen :D
Beksi: Du vejer ikke for meget, men du kan godt tabe dig uden at det skader din krop :D Sigter selv efter at tabe 4 kg, og jeg er lige så høj som dig og jeg vejer det samme :D Altså 160 cm og 54 kg.
Anonym pige på 15: Hej jeg er en pige på snart 15, jeg er 1.68 høj og vejer 57 kg. Burde jeg tabe mig?
Christiansen: Jeg tror altså at i har byttet om på pige og dreng, altså sådan så vi piger skal trykke på drenge knappen for når man gør det bliver man lige lidt tyndere???
Anonym Pige: Hejsa Jeg er en pige på 15 år: Vægt: 52 kg Højde: 170 cm Jeg er ret syg lige nu og har været det igennem nogle måneder og jeg bliver ved med at tabe mig. Har i nogle gode råd til hvordan jeg kan blive positiv med min vægt lige i øjeblikke hvor jeg ikke spiser særligt meget? Kærlig hilsen en syg pige :-)
Sofia: Jeg har det på samme måde. Men tit så er det faktisk hud som vi opfatter som fedt. Jeg har selv fundet ud af at hvis man vil tabe sig på lårene skal man lave en masse med benene, og hvis man vil tabe sig på maven skal man lave mavebøjninger. Og hvis du ikke kommer nogen vejene med måder at tabe sig på, så skal du ikke tabe dig. For så ved din krop mere end dig, nemlig at du er sund og rask.
Susanne: Hej Jeg er en pige på 14 år 160 cm høj og vejer 54,er det lidt for meget eller er det okay,hvad kan jeg gøre for at gå lidt ned.
Emma: Hej... jeg er en pige på knap 12, fylder her d. 24 april... har lidt et problem.. er 161 høj.. og vejer ca. 50 kg.. jeg ved ikke helt hvordan jeg skal tabe mig eftersom at jeg ikke rigtigt kan gå på slankekur.. og har problemer med mit knæ, så sport er ikke det helt store hit.. HJÆLP.. mvh. Emma
Emilie: Du er da på ingen måde overvægtig! - jeg vil også gerne huske at sige, at du jo ikke er særlig gammel, så du skal slet ikke tænke over den slags!
Privat: Hej. Jeg er en pige på snart 12 år (til maj) og jeg synes jeg er megaaaa tyk
Anne: Hej, jeg er er pige på 13 år, er 172 cm høj og vejer 41. Jeg dyrker sport, løber og laver nogle træningsopgaver hver dag. Jeg ved selv at jeg er undervægtig, men jeg kan tilsyneladende ikke tage på? Ved ikke hvad der gør at jeg ikke tager på. Har i en idé?
Anonym: Hej, hvis du gerne vil tage på skal du måske spise lidt mere af det sunde og ikke det fyldt med sukker og animalsk fedt. faktisk kan man godt være tynd selvom man spiser massere af junkfood.sørg for altid at have snacks med og at spise mange små måltider. nødder har et højt indhold af de gode fedtstoffer og mange proteiner og er derfor en god snack to go, og hvis du kan lide tørret frugt kan du da også putte noget af det sammen med nødder, da kulhydraterne i det tørrede frugt og proteinerne og fedtstofferne i nødderne er et godt mix hvis man skal tage på. Og hey mørk chokolade er også godt, og det har meget sundere fedtstof end mælkechokolade, så bare sørg for den er mælkefri :). spis ting med massere af fiber i, det er også godt for hele kroppen.
Emma: Hej jeg er en pige på 13 år, og vejer 64 og er en 164høj jeg dyker rigtig meget sport, går på et konkurrence hold i svømning. svømmer 4 gange om ugen, jeg er lidt en alder kraftig pige men man kan godt se om jeg er svømmer, ved ikke om jeg er overvægtig. Jeg har prøvet at tabe mig men jeg føler ikke rigtig jeg kommer nogle veje. Hilsen Emma
Sofie: Hej, jeg er en 12,5-årig pige. Jeg er 162 høj og vejer 44 kg og synes det virker som meget, men mit bmi er 16,8, og jeg er næsten undervægtig. Selvom jeg føler mig lidt små-fed. Det skal lige siges, at jeg dyrker meget sport, og styrketræner meget.
Cille b l: Hej jeg er en pige på 16 år og vejer 69.2 kg... Hva kan jeg gøre hjælp mig!!
Anonym: Hej. Jeg er en pige på 10 år, og vejer 29-32 kg. er ca. 146-148 cm høj. Er det normalt.
hvorfor??: Hej alle Jeg er en pige på 15 og vejer 62-62 kg. Har det svært med min krop. Jeg har strækmærker på mine lår! :-( Jeg er gået igang med at tape mig, men mine ben bliver ikke tyndere og min hud på maven bliver ikke stram, men helt slasket. Hvad skal jeg dog gøre?
???: Hej jeg er en pige på 12,5 år jeg er 143 cm høj, vejer 40,5 kilo, og min bmi er 19.6. Skal jeg tabe mig? OBS! Jeg er gået for hurtigt i puberteten, så jeg vokser ikke så meget mere
Louise: Der er absolut ingen grund til at tabe sig som 12 årig. Du er stadig et barn, du er ikke færdig med at vokse, du skal ikke forvente at du skal ligne en tynd og slank 18 årig. Slap af.
...: [quote name="Nellie Kabesa"]Hej. Jeg har et problem... okay vi lidt tilfælles med problemet. det er ikke det værd. cutte er fint nok men du skal kunne styre det, du kan heller ikke tabe dig så længe du cutter, fordi du ikke har kontrol over dit liv, selvom du tror du har. elsk dig selv, ellers ender du bare som mig. kan finde på at træne 2-3½ time om dagen, spiser ikke mad, hvis jeg gør kaster min mad op, kan finde på at overspise (som jeg træner væk eller kaster op), cutter i perioder, vil ikke være sammen med folk fordi jeg er tyk, er i darligt humør fordi jeg ikke spiser så jeg skælder folk ud jeg elsker for at være sød mod mig (hader migselv for det), tænker ikke på andet end mad hele tiden, er afhænge af min vægt og vejer mig HVER dag... kunne blive ved er det, det du ønsker så kan jeg godt give dig tip til at tabe dig men det er et ... hæsligt liv
Nellie Kabesa: Hej. Jeg har et problem... Jeg synes jeg er tyk... Jeg er en pige på 13 år, jeg vejer 60,1 og er 174 cm. høj. Er jeg overvægtig eller for tyk? Det har værdet så slemt (følelses messigt) at jeg er begyndt at cutte. Jeg skær i mig selv fordi jeg ikke syntes jeg er god nok... Hvad kan jeg gøre for at tabe mig??? Håber i kan hjælpe mig! - Nellie
heidi: ja det er fuldstændig normal jeg gjorde det samme på den alder og højde
DITTE: Hej jeg er en pige på 12 år, er 150 cm Føler mig ikke tyk eller noget, vil gerne bare vide om det er normalt at veje 38 kg som 12 år?
Sofie: Hej jeg er en pige på 12 år, er 150 cm Føler mig ikke tyk eller noget, vil gerne bar vide om det er normalt at veje 38 kg?
Emily: Hej jeg er en pige som lige er fyldt 12 år, jeg er 166 cm og vejer 53 kg og vil virkelig gerne tabe mig! Jeg er prøvet på mangen måder at tabe mig ,men jeg synes overhoved ikke det virker. Hvad skal jeg gøre?
Jeanette: Hej :) Jeg vil bare sige at jeg er en pige på16,5 år, er 156 cm høj og vejer 55 kg, hvilket giver en BMI på 22,6 som ligger i den sidste halvdel af det normale.. Vil bare sige at jeg er FINT TILFREDS!! Personligt kan jeg virkelig ikke se hvorfor at især piger fra omkring de 10 år bekymrer sig om deres vægt? Jamen helt seriøst!? Kom da endelig og sig at det er mig der er helt fra forstanden.... Men jeg syndes at det er noget værre phykologisk vrøvel! Og til jer der spørger om I er over-/under-væg tige.... Kig da i skemaet?! Eller gå til lægen?
Line: ALLE DIG BØRN ER SPØRGERE EFTER RÅD!! der er en BMI måler lige over jer!!!! den siger ligesom det hele, seriøst. SNak med jeres forældre om jeres vægt de vil sikkert gerne lave ompå kosten for at gøre jer glad.
Sofie: Hej... Jeg er ca 15 år (om en måned er jeg det) og er ca 164,5cm Jeg vejer 57kg!! Jeg ved jeg vejer for meget, men har svært ved at gøre noget ved det, Jeg har fået det sådan at jeg får det dårligt hver gang jeg propper noget i munden, især fordi jeg nogle gange overspiser. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, prøvede testen for fedt procent og sagde at det var højt :( Please hjælp mig! Har det så dårligt da alle jeg kender er tyndere og vejer mindre end jeg gør :(
August kjær: hej jeg er en dreng på 14 år væjer 35 kg og er 162 høj og har en bmi på 13,3 hvad kan jeg gøre for at tage på? på forhånd tak :-)
Sofie: Hejsa jeg er en pige på snart 14 år:) Jeg er næsten over min spiseforstyrrel se, ikk anoreksi. En slankekur der tog overhånd og styrede mit liv. PS jeg kom fra en vægt der hed 74kg Men nu er mit problem at jeg bare bliver ved med at tage på selvom at jeg selv synes at jeg spiser normalt.. Det siger min diatist også. Jeg er en 168 høj og vejer ca. De der 60kg. Det har jeg det ikke godt med.. Jeg føler mig større end alle andre, har jeg nogle grund til det? PS. Spiller håndbold 3-4 gange om ugen + fysisk træningen det hjemme? Er jeg normal vægtig og hvad tænker i når i læser min kommentar.. Bare vær ærlig, jeg kan sagtens tage det
Julia: Hej.. Jeg er en pige på 12.5 år (bliver 13 i oktober) Jeg er omkring 165 cm, plus eller minus, og vejer omkring 51 kg. Jeg føler mig rigtig tyk, og bliver helt ked af det når jeg kigger på mine lår. Jeg prøver engang imellem at dyrke en smule sport, udover at jeg rider 30 minutter om ugen, og har idræt i skolen i 1 time. Engang imellem cykler jeg omkring 7 km. og andre gange går jeg, eller står på rulleskøjter. Jeg spiser så til gengæld rigtig meget slik, og nu har det udviklet sig sådan, at jeg får det dårligt hver gang jeg propper noget i munden. Jeg kan bare ikke få mig selv til at få anoreksi, da jeg ikke vil byde min familie den slags.. Men er jeg overvægtig, hvad jeg skal gøre for at kunne tabe mig? Er det motion jeg laver nok? Hvordan slipper jeg af med min lille trang til slik?
Jasmin: hej jeg er en pige på 10,5 år. Jeg er 1,63 cm høj og vejer omkring 60 kilo. hvad skal jeg veje?. Jeg føler jeg er fed. Jeg føler der intet er godt ved min krop
Mig: Hej jeg er en pige på 13 år jeg er født i år 2000 Jeg har et problem jeg synes jeg er for tyk jeg er 165 cm høj og vejer lige nu 45 kg dog er det fordi jeg var været syg så min normale vægt er 47-48 kg er det for meget Hilsen mig
Winnie: Jeg er en 11.5 årig pige. Vejer 63 kg og er 163 cm høj. Er lidt overvægtig men ved virkelig ikke hvordan jeg skal tabe mig? i:
Lily: Hej. Jeg er en pige på 14 år, jeg er ca. 1,68 høj og vejer 66 kilo, er jeg overvægtig, og hvis ja, hvor meget? På forhånd tak :)
Mathilde Kraas: Hej alle. Jeg er en pige på 13 år, som er 160 høj og vejer 45 kg. Jeg er begyndt at have lidt anoreksi (ikke overdrevet, men lidt). Jeg vil super gerne ned på 40 kg. Jeg har tabt mig 1 kg. på ca. 2 uger ved at spise noget mindre. Det er super nice. Jeg vil på ingen måde få andre med på "beatet", da jeg godt ved hvor dumt/usundt det er, men igen forstår jeg gerne vil tabe mig - jeg er ok tyndt i forvejen (måler 56 cm rundt om taljen). Jeg vil også gerne prøve at være "syg". Altså så folk passer på mig. Jeg har ikke haft menstruation i februar og marts måned :)
BMIpå500: Nej, det er kun hvis man er voksen. Er selv 1,64 og vejer 55-56 kilo, og er 13, og hvis jeg var fx 10 år gammel, ville jeg også være overvægtig. Så... jo ældre man er, jo højere bmi må man have ifølge denne hjemmeside :-) (dog går det den omvendte vej ved omkring 4 år, da babyer ofte er lidt tykke)
Fede mig: Hej, jeg er en pige på 13.5 år som vejer 47,6 kan slet kke klare at jeg snart er oppe på 50 kg. ad for helvede!!! JEG SKAL TABE MIG FOR ALLE SIGER JEG ER FED OG IKKE HAR MELLEMRUM MELLEM BENENE.......... Tror jeg vil havde anoreksi i nogle måneder for at se pænere ud mine ben er så klamme og min søster presser mig hele tiden med, ej ja tykke osv... det værste er jo så bare at hun sikkert mener jeg er tyk.. kh jeg vil havde anoreksi barnet
Marie: Jeg er næsten 13 år gammel, vejer 53 kg og er 158 høj! Jeg er i følge den her normalvægtig, lige på grænsen til overvægtig! Jeg vil supergerne tabe mig. Jeg har tykke og kraftige knogler, og jeg ser ikke ligefrem tynd ud, især ikke min mave. Jeg dyrker sport 4 gange om ugen i en time eller mere, men der sker ingenting. Jeg holder mig ok væk fra søde sager.. VIl gerne tabe fedt og gå ned i vægt.. what to do. Skal lige sige at jeg er asiat (sydkoreaner)
selene: jeg er en pige på 14, vejer 35 kilo, er 164 høj og kæmper med anoreksi (bmi:13) jeg har taget på fra et BMI på 11, men vil bare lige sige at det er PISSE grimt at være så tynd, blå hud og fingre, ingen bryst, mister sin menstruation, taber hår, får grimme negle, man ser og er træt ALTID, så keep on the normal side people :O) jeg er i gang med at tage mere på self :) i er alle skønne på hver sin måde :) lad ik vægten tage overhånd :))
HEMMELIGT: Hejsa! Jeg vil gerne vide hvad jeg er? Jeg lavede den dersens ting,og den sagde 16.4 - undervægtig. MEN JEG FØLER MIG FED! mange siger jeg er tynd... jeg er 12 år og er 150-51 cm høj og vejer 37 kg, jeg har tabt 10-12 kg siden august. Jeg stoppede med min kur' i Januar måned. Men måden jeg begyndte min kur på og endte den på en forkert måde. :( Men blev tilfreds en smule da! ;)
Ella Andersen: Hej. Jeg er en pige på 11 år, og mit BMI er 16,5 men det stoler jeg ikke helt på. Jeg er 164 høj og vejer 44 kg. jeg tror altså jeg er overvægtig, men BMI talet siger at jeg er undervægtig... Ved ikke hvad jeg skal tro på..
Daisy: Hej, jeg er en pige på 12, snart 13. Jeg vejer 35 kg. og er 154 cm. høj. Mit BMI er på ca. 14,7. Jeg får tit at vide at jeg er for tyk og burde tabe mig, men jeg synes selv jeg er rimlig normal. Ellers har i så en god kost plan til at tabe sig?
heidi seested: hej jeg har en god måde du skal ikke spise slik i hele tiden for det hjælper ikke altid du kommer bare til at føle dig fed psykisk og det er den værste følelse og så giver man op (du må godt spise slik :] for hvem kan ikke undvære det ) så spis nogle flere katoffer, noget mere kød, eller måske flere mellem måltider og så har du planen jeg vil gerne give noget af mit fedt hvis det er :] selv om jeg er normalvægtig
Hende anonyme der: Lol, kom til at gøre sådan at jeg var 55 cm og vejede 163 kilo! Min BMI blev på over 500 og jeg var svært overvægtig xD Min rigtige BMI er så på 20,7, hvilket jeg er lidt mere tilfreds med. Er normalvægtig, og det er jeg glad for :-)
Anette: Hej, Jeg er en pige på 14 år. Jeg vejer omkring 43 kilo og er 170 cm høj, min bmi er omkring 14-15. Jeg er undervægtig og det bliver tit kommenteret! Jeg vil gerne tage 10 kilo på, det er ret meget og hvordan gør man det på så kort tid som muligt? Træner 2 gange i ugen, udover idræt i skolen og de gange jeg cykler hen Til bekendte.
Den fede tøs: Jeg er en pige på 12 år og vejer 59 KG! Jeg er kun 158 høj :( min bmi siger 23 så jeg ved ikke om jeg vil stole på den her bmi for den siger jeg er overvægtig og så vidt jeg ved er man først overvægtig når man er over 25..
Line Sofie: Det kan være meget svært at vurdere efter som man ikke kan se om det er muskler eller fedt du bære rundt på. Muskler vejer mere end fedt!
Sofie: Jeg er en pige på 13 år, jeg ved godt jeg ikke burde bekymre mig om vægt og sådan noget, men den siger jeg er på grænsen til overvægtig, jeg følte mig ikke tyk indtil jeg så det på måleren. Jeg er 167 cm høj og vejer 61 kilo. Jeg træner 3 gange om ugen. Kan det være måden jeg er bygget på eller er jeg bare lidt småfed?? Sophia xx
Anonym: Hej :D Jeg har haft problemer med at tabe mig hele mit liv. Jeg har været lidt overvægtig engang, men tabte så lidt, så jeg var i den fede ende af normal vægtig, hvilket jeg sådan set stadig er, eller var. Jeg opdagede et trick som hjalp mig med at tabe 1 kg i 4 dage! Det er så sindssygt. Jeg har selvfølgelig taget en lille løbetur på 1.5 km en gang om ugen, lavet mave, arm og ryg -bøjninger og spist sundt. Men tricket udover dette er the. Ikke en hvilket som helst the, det er Grøn The. Det hjælper virkelig, og det har også hjulpet en masse andre. Og det er sandt at jeg virkelig tabte et helt kilo på bare fire dage. Du kan købe 2 varianter af Grøn the i Aldi, så prøv, det koster kun om 25 kr for en stor pose.
Monica: Jeg ville finde et stykke tøj der passede mig og som jeg syntes jeg ser godt ud i. Så ville jeg købe noget løbetøj og løbe en tur :-) Man får det SÅ godt med sig selv bagefter, men husk også styrketræning!
Monica: Kære Jennifer, Det du gør er ikke særlig godt. Det du laver er anorektisk. Anoreksi er ikke særligt sundt, da du sulter og træner dig selv konstant, i frygten for at tage på. Mad sætter bl.a. også forbrændingen i gang, så det er godt at spise noget, hvis man vil tabe sig! Hvis du har svært ved at lade være med at sulte dig selv, må du altså sige det til din mor og far, som forhåbentligt vil tage dig til lægen. Lægen vil hjælpe dig med at leve et sundt levevis, hvor du ikke behøver at sulte dig selv for at tabe dig. Håber du får det bedre!
Anony girl: Hej Er en pige på lidt over 13 1/2. Jeg ved jeg er overvægtig da jeg er 162 og vejer 69 kg. Men en app til mobilen har hjulpet med at tabe jeg var oppe på 76 kg på et tidspunkt. Forfærdeligt. Men da jeg fik denne app tabte jeg mig så meget. I dag træner jeg mellem 1 og 3 gange om ugen og taber ca 1 kg hver 3 uge. Fedt!! Tro på jer selv. P. S App'En hedder shape up club og kan få til anodride og appel.
Em: Hej du - jeg kan klart anbefale at gå på et sjovt dansehold. Mange fitness-centre har holdtræning hvor man træner, uden det føles som træning. Jeg HADER at træne i den gængse forstand, med fitnessmaskiner og håndvægte. Det er slet ikke mig... DANS til gengæld, det er mega sjovt! Jeg ved at flere centre kører med "Les Mills"hold som Body Jam og Sh'Bam, som er helt vildt sjove med fed musik. Kan klart anbefales! Det kræver hverken kendskab til dans eller nogen overdreven god sans for rytmik :) Held og lykke med det!
Anonym dude: JAAAAAHHH jeg har en BMI på 16,9 og er næsten helt normaltvvægtitg
Jennifer: jeg er en pige på 13 år og nogle måneder jeg syndes selv jeg er meget overvægtig mens både den her bmi måler og en anden begge siger jeg er normal vægtig. jeg fatter det bare ikke jeg er pisse tyk og grim. og lige meget om jeg træner 5 gange om ugen og løber 7 gange så kan jeg ikke tabe mig, min vægt den stiger bare, og jeg er gået ned til at spise et æble til ikke noget på en dag
Lykke: Hej jeg er en pige på 13år. jeg syntes selv jeg er alt alt alt for tyk men jeg tænkte på om man godt kunne tabe sig ved at spille wiimotions spil som fx just dance eller de der zumba spil ?
Kasper: Svar til "ukendt": Som udgangspunkt vil jeg sige med den alder du er i behøver du ikke tabe dig, men når du har det dårligt med dig selv bliver du selvfølgelig nødt til at gøre noget så du får det bedre. Vil anbefale at du bare løber 3 gange om ugen. Det er vigtigt at du får pulsen højt op for ellers forbrænder du ikke nok. Et god idé kan være så efter løbe turen så lige slutte af med at spurte 3 gange 200m så hurtigt du kan. Håber det kan hjælpe, men husk på, at du sikkert vokser en smule i højden. Det vil få din BMI til at udligne sig hvis du bare holder vægten :)
Benditke: Hej, Jeg er 15 år gammel, 150 høj og vejer 38.. jeg kunne godt tænkte mig og få min vægt ned på 35, nogen tips?
Ukendt: Hej. Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 1.61 cm, og jeg vejer 46,1 kg. Denne bmi beregner siger godt nok at jeg er normal vægtig, men kun to kilo fra at være overvægtig. Jeg føler mig rigtig grim og klam på grund af min krop, men nogle gange synes jeg ikke at det er så slemt. Men ligeså snart at jeg får jeans på, føler jeg at mine lår er utrolig tykke. Jeg har i løbet af sommerferien tabt 6 kilo, og jeg har været virkelig undervægtig. Men jeg har nu taget 4 kilo på, fordi at mine forældre opdagede det. Men jeg har det virkelig dårligt med mig selv. Hvad ville i gøre i denne situation?
knorten: Jeg vejer 95 og er 175 cm høj
Sarah Ida: - Det kommer an på,, -Er det en enkelt gang eller to at det er sket?? Hvis ja er den bare urelmæssig hvilket er meget normalt hvis man ikke har haft det i særlig lang tid. Så hvis det var tilfældet har du ikke mistet din menstruation. - Hvis du som sagt virkelig har mistet din menstruation, kan det være fordi du ikke får nok jern og de slags. Det er nemlig meget vigtigt for ens krop, så hvis man ikke får nok af det stopper den midlertidigt,, for man får den igen hvis ma så begyder at få nok jern (regner jeg med..). -Det kan også være hvis du dyrker rigtig meget sport. Men man får den igen hvis man skruer lidt ned for det. - Det kan også ske ved piger som har anoreksi, hvis de ikke indtager nok mad.
heidi: hej jeg har mistet min menetrosion og jeg håber i kan svare på hvornår den kommer igen ... 13½ år 170 cm 46-47 kg 16,3 - 15,9 bmi tak hvis i svare eller læser det
heidi: hej jeg har mistet min menetrosion og jeg håber i kan svare på hvornår den kommer igen ... 13 år 170 cm 46-47 kg 16,3 - 15,9 bmi tak hvis i svare eller læser det
dit svar: jeg har lidt samme problem næsten ingen ting interessere kun nogle få .... mig spiller selv just dance eller wii-fit måske synes du også det er sjovt ellers ved jeg ikke hvad du kan gjorde
Nikolaj Piester: Det kan være svært at fortælle om hvad der er sjovt og hvad der ikke er sjovt, men hvis det bare handler om at tabe noget vægt og i det mindste ikke bare kede side, kan du jo altid vælge nogle hold i forskellige træningscentre :) Der er mange forskellige muligheder for hold og sværhedsgrader, men du kan jo gå ind på forskellige hjemmesider for træningscentre og se hvad de har at byde på :)
Freja-Sofie: Hej alle Jeg er en pige på 15 år, er 171 cm høj og vejer lige omkring 60,5 kilo. Jeg syntes stadig at jeg ser lidt kraftig ud og vil derfor gerne tabe mig maks 3 kilo, så jeg kan komme ned på de 56-57 kilo, men mangler motivation, da der er ingen sportsgrene der interessere mig. Jeg er langsomt begyndt at sige til mig selv at jeg har en fin vægt og ser sund ud, men en indre stemme vil ikke høre på mig. Jeg spørger jer om I kender nogle metoder hvor man kan tabe sig sådan lidt hurtigt? Noget sjovt, måske?
mathilde: alder:12 år højde:155 vægt:49 hej, min Børne BMI, på denne her hjemmeside, viser mig på normal, men den er meget tæt på, at komme over på overvægtig, og den stiger næsten hele tiden. min veninde er 13 år, og lige så høj som mig, men jeg vejer stadig ca. 5 kg. mere end hende. jeg går i sport, til svømning 1 gang om ugen, og jeg spiser også kun slik 1-2 gange om ugen, og flere af mine klassekammerate r spiser slik hver dag og de er tynde!! hvad skal jeg gøre for at min vægt ikke vil begynde at stige endnu mere??
Anonym..: Hej. Jeg er en pige på 12, jeg vejer ca. 59 kg, jeg er 1,69 høj, jeg dyrker sport i fritiden, jeg ved ikke om jeg vejer for meget, og jeg skal tabe mig, jeg løber også.
RMN: Lad være. Søg hjælp, hvis du helt seriøst tror, at du har anoreksi. Anoreksi er ikke noget man "praler" med, men noget man for alt i verden skal af med. Arbejd evt. på at tage på (eller i hver fald på at holde vægten).
SusanneChanel: Kære Louiseef Jeg er godt klar over det her ikke er en brevkasse men jeg må bare lige skrive til dig, fordi jeg gerne vil have dselv har været der og jeg håber du kan bruge det. Havde en spiseforstyrrel se som 18 årig, der fik min menstruation til at stoppe og den varede heldigvis kun i halvandet år. Spiseforstyrrel ser laver kuk i hormonerne og det går ud over hele dit vokseværk og dine indre organer. I dag mere end 20 år efter lever jeg sundt og var heldig at få 3 børn - er uddannet kostvejleder og har læst persolighedspsy kologi og læser fitness instruktør lige pt. Jeg håber du vil tage imod hjælp. Det er en afhængighed som kun går ud over dig selv. Knus og tanker
Louiseef: jeg er en pige på 16 år jeg vejer 44,7 kg og er 162 høj, jeg har anoreksi, men så ville i bare spørge hvorfor ligger din BMI så ikke lavere en 17.1, i'm working on it....
Morten Zacho: Mads - du skal regne med denne her side. Hvilken anden side gav dig "svært overvægtig"?
mvsmads: oooookay.. ved ikke hvad for en side jeg skal regne med. Jeg har nu på to hjemmesider beregnet min BMI, den er på 20,2. Jeg er en dreng på 13. Den ene side siger jeg er svært overvægtig, mens denne her siger jeg er normalvægtig.. hvad for en skal jeg regne med?!
PernilleMB: Giver dig helt ret! For det er virkelig synd for jer, og ja, jeg føler med jer. Hvis der nu står, at du er ganske normal og rask, hvorfor så spørger om du er tyk, til folk der ikke er professionelle? Hvis det forstyrrer meget i jeres liv, så tab de der 2 kilo, og føl jer bedre tilpas. MEN DET ER DET! For det er ikke kønt at være undervægtig for de fleste, og tag nu lidt hensyn, mange ER faktisk undervægtig, og det er jo heller ikke rart. Så, tjek om du spiser sund, dyrk lidt motion, ikke unødvendig meget. Ligger lige nu syg, så det er måske ikke mig, der skal snakke om motion:)¨
Anonymus: Jeg er en pige på 11 år Køn: Pige Alder: 11 Vægt: 38 Højde: 152 BMI: 16.4 Der står at jeg er normalvægtig, med jeg syntes at jeg er tyk, og jeg vil gerne tabe mig, men ved ikke om jeg skal gå op i det.
LARS YH: JEG ER 11 ÅR OG VEJER 37
fede: jeg er en pige på 13,5 år vejer 46 højde 167cm BMI = 16,5 er jeg tyk for det synes jeg jeg har tabt mig 6 kilo nu og vil blive ved med det jeg ville sige jeg havde anoreksi men så ville i spørge hvorfor jeg ikke er tynd
Anonym 2: Hej, du kan prøve at spise sundere, eller finde en kostplan. For hvis du bare spiser usundt er det kun indeni du blive rtyk :( Prøv at spise kød, fisk osv. Det burde hjælpe :)
Anonymus: Jeg er 12,5 år og frygter lidt for min vægt. Som sagt er jeg 12 år. En pige Vejer 38 kg Og jeg er 170 cm. Dvs; 13,1 i BMI, meget undevægtig. Men nu er det sådan at jeg spiser meget usundt, så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at tage på.
Chloe: Hjælp mig Jeg er en pige på 13,5 år, jeg vejer ca. 63 kg., og er 173 cm høj. Mit bmi er 21, og den siger jeg ikke ikke er overvægtig. Jeg syntes selv jeg er tyk, især i forhold til alle omkring mig. Jeg vil virkelig gerne havde råd til hvordan jeg taber mig.
fede: jeg er en pige på 13,5 år vejer 47 højde 167cm BMI = 16,9 er jeg tyk for det synes jeg jeg har tabt mig 5 kilo nu og vil bilve ved med det jeg ville sige jeg havde anoreksi men så ville i spørge hvorfor jeg ikke er tynd
fede: jeg er en pige på 13,5 år vejer 47 er jeg tyk for det synes jeg jeg har tabt mig 5 kilo nu og vil bilve ved med det
Maja hl: Er 15 om knap tre måneder. Vejer 56 er 158 cm høj. Går til gymnastik to timer om tirsdagen (rytmisk). jeg ved godt jeg nok ikke er den fedeste, men den siger jeg er tæt på overvægt. Har nogle problemer med mine knæ der gør at jeg slet ikke kan løbe og kun cykle i kort tid.. Har i måske en eller flere metoder jeg kan bruge til at tabe mig og få noget motion som ikke påvirker mine knæ så voldsomt meget?
Louise ef: jeg er en pige på 16 år, jeg er 162 høj og vejer 43 hjælp
anonymoushjælper!: seriøst, det hjælper ikke, ikke at spise. du skal bare spise sundt! din frokost kan f.eks. være en salat med nogle bønner mm..! og som 14-årig pige, som har godt styr på sin vægt og hvad jeg spiser, ved jeg at piger ikke snes at vildt spinkle og tynde drenge er så mega flotte.. det er bedre hvis du bare dyrker mege motion og spiser lidt sundere!
hejsa :3: jeg er 172 og vejer 45... jeg er alt for tynd, jeg spiser normalt men kan ikke tage på :( alle jer som synes i er overvægtige, jeg ville med glæde bytte med jer.
steffano: hej. Jeg er en dreng på 16 år er 184 cm høj og vejer kun 54 kg :( jeg prøvede engang at kun spise usundt og lave ingenting men det fik jeg af vide var den forkerte vej. Nu træner jeg 3 gange om ugen. to gange til boksetræning og engang hjemmetræning. jeg cykler hver dag til skole men synes ikke det går hurtigt nok:( prøver på at spise sundt. Jeg drikke proteindrinks men synes ikke der sker så meget hvad skal jeg gøre. Vil ikke være et stankelben for altid :(
mathilde nielsen: hej, jeg er en pige på 12 år. jeg vejer 47, og jeg er kun, 154 i højden. jeg synes selv, det er meget, og jeg har tjekket min børne bmi, og den er meget tæt på, at komme over på overvægt! hvad skal jeg gøre? og hvad gør man, for at tabe sig på en uge, i det mindste bare hvordan man taber 1 kilo eller 2. mange tusinde tak, hvis i gider at hjælpe:-)
I tvivl: Jeg er tolv år og 163 høj og vejer 55 kg. Jeg dyrker kajakroning og Håndbold jeg syntes at jeg ser tyk ud, jeg har fedt hvordan kommer jeg af med det.
Johanne Dorthea Munch Christense: Jeg er 13 år, vejer 43 kg, jeg er 161 og mit BMI er 16,6. Der står at jeg er normalvægtig..
Frank: Ja! Hvis du taber dig for hurtigt, er der større risiko for, at du tager det på igen. Du må prøve, at have tålmodighed. Du taber dig jo tilsyneladende nu og det er vel det der er vigtigst.
NataschaO: Hej mennesker. Jeg er en pige på 17 år, jeg er har taget omkring de 15 kg. på i løbet af sommerferien og vejede til sidst 75,5. Det vil sige meget overvægtigt. Jeg træner HVER dag(1 time, eller mere) og har droppet alt hvad der hedder usundt.. Jeg har tabt mig, men føler ikke det går stærkt nok, i forhold til at jeg indtager færre kalorier end jeg forbrænder.. Nogen der kan hjælpe? :o)
anonym: Har I lige hørt jer selv? I siger alle sammen uhh hvor er jeg tyk.. Men det er I ikke en skid!... Jeg er 13 et halvt, er 177 cm høj og vejer nok omkring 67 -68 kg... hader min vægt.. JEG burde være ked af det og det er jeg også.. Har prøvet alt ligefra at spise mega sundt og dyrke motion hver dag til at prøve at sulte mig selv... og INGENTING virker... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. tror bare jeg officelt sulter mig selv..
:-bigmama-:: Er 13 år, og er 1.71 og min vægt er 60 kilo. Syntes jeg er for FED. Har bulumi, og har haft det længe nu. Jeg hader mit liv. Har op til flere gange skæret i mig selv. Jeg har lavet en plan med mig selv, og bare at sulte mig selv, og træne meget. Hilsen bigmama (den fede)
den nervøse: 1.71 og vejer 60 kilo
anonym: du er ikke tyk den veninde er bare tarvelig og hvis i stadig er venner så drop hende
anonym: jeg skal tabe mig 8 kilo for at være nede på en god vægt, jeg har det fint med min krop. den største grund til basen er at jeg bliver meget syg. til alle jer der føler jer tykke, ydersiden er ligemeget det er indersiden der tæller.
Mette: Jeg er 16,5 år gammel, vejer 60,4 kilo og er 1.73 høj. Jeg er GLAD for min vægt! Jeg har taget 8 kilo på siden vinteres, og det er virkelig dejligt ikke at være undervægtig mere :)
sibo: hej alle sammen.... jeg er 12 år, vejer 56,6 kg, 166 cm høj og jeg prøvede det øverest med BMI og den sagde 20,6 normalvægtig. jeg går til badminton 1 gang om ugen og løber eller træner sammen med min mor eller veninde over 1 time. når jeg kigger i spejlet syntes jeg at jeg ser tyk ud. mine tidligere bedste veninde sagde er tidspunkt at jeg var fed og hun var tynd :(. Jeg vil gerne vide om jeg er tyk eller ej.
anonym: jeg er en dreng på 14,5 år vægt: 47 kg højde: 163 cm der står jeg ligger mellem grænsen til normal og under vægtig, men føler mig tyk i det er det normalt
Ea: Det ved jeg skam godt, men der er bare en slags stemme der frataler mig i at spise, og jeg er kommet rigtig meget ned i vægt. Den siger jeg er tyk, så det tror jeg på. Derfor har jeg droppet morgenmd og frokost, og spiser kun meget lidt aftensmad. Jeg ved det er utrolig usundt, men jeg kan ikke styre det.
martin: Jeg er 12,5 år gammel vejer 49 kg. og er 163 cm. høj. Er jeg for tyk?
Anonym: Du skal IKKE ønske at komme på undervægtig, du skal ikke syntes det er trist at du er på normalvægtig for det er der du skal ligge
Ea: Jeg er 13 om to dage, cirka 165 høj, og vejer 53,5. Jeg synes selv jeg er tyk, selvom denne her måler siger jeg er normalvægtig.. Jeg vil bare gerne være lige under normalvægtig.. Trist, trist, trist.
Anonym: Jeg er 13,5 år, 176 cm høj og vejer 66 kg. Er det meget? Synes selv, jeg er ekstremt fed, fordi ... ja.. Jeg ser mega fed ud.
Mille: Jeg er 14 er 160 høj, vejer 47kg og mit bmi er 18,4
Magnus: Hej der står jeg er normalvægtig hvad synes i :)? Alder 11 år Vægt 48 høje 1.60 :)?
Nikolina: Fylder 13 til september, er cirka 1.60 høj og vejer 54 kilo. Er det meget? Jeg har former og okay store bryster, og folk siger jeg er en flot pige. Jeg syntes selv jeg er lidt meget byttet, dog ikke direkte fed. :) God sommerferie!
Nulle418: Jeg er 156,5 vejer 45. BMI mener jeg er normalvægtig. lægerne mener jeg er undervægtig. hvad er jeg ?
mille: jeg er 15.5 år er 159 høj og vejer 47.5 kg jeg synes dog jeg er ret tynd.. iforhold til at den siger jeg er normal vægt... hmm...
katrine: jeg er 14 år og er 171 cm høj, jeg vejer 61 kg og jeg syntes selv jeg er tyk.
Anonym: jeg er 15 år gammel, er 155cm høj og vejer 51kg. mit bmi siger 21.2, vejer jeg for meget? jeg ved godt at det er normalvægtig, men den er tættere på overvægtig end på undervægtig, så jeg er lidt nervøs....
Lykke: hej jeg er en pige på 13år og ca 2måneder jeg vejer 67kg og er 167 høj jeg er en pige med store knogler og ved godt jeg aldrig ville kunne blive helt tynd men væres beregner siger jeg er overvægtig men har altid hørt at fx hvis jeg vejer 67kg og man er 167 høj er man ikke overvægtig kan man godt tage efter jeres maskine hvis man har store knogler og mange muskler?
tina: jeg en pige på 14 år jeg vejer 52 kg og 167 høj er jrg tyk? mit bmi er 18,4
¨rikke: jer
¨rikke: hej , jeg en pige på 14 år vejer 52 kg og er 168 mit bmi er 18,4 er det normalt?
Anonym: Til jer som er undervægtige eller vejer for lidt. Prøv lige at tænkt på dem der virkelig er overvægtige, og så går i bare rundt og kalder jer selv fede! Tænkt på alle dem der faktisk kæmper hårdt med at tabe sig!
annemarie: jeg er svært overvægtig:(
Sebastian: Hej alle piger drenge som tror de er tykke men i virkeligheden over normal- eller undervægtige. De tanker i har kan let føre til en spiseforstyrrelse. Ved hvordan i har det da jeg selv har haft en spiseforstyrrelse. Det der hjalp mig vat støtte fra pårørende og psykologer. I skal vise at i er stærkere end spiseforstyrrel sen og kæmpe imod den ;-) Hvis i vil have gode råd til at bekæmpe tankerne så send en sms til 51167519 ;-))
Lone: Skal så meget have tabt mig to kilo.. så jeg kommer ned på normalvægt )))):
Lone: jeg vejer 55, er 12½ og min højde er 157. I:
Brian: Hey der, 15 årige knægt her! Jeg vejer 65 kg, og er omkring 182, og jeg har det endelig godt med min krop. Var tyk på et tidspunkt, men er det ikke mere, fordi jeg BESTEMTE mig for at smide vægten, alle jer andre her der sidder og klynker over at der ikke findes julemærke hjem til børn over 14, I kan kraftedme gøre det SELV, det gjorde jeg. A bunch of fucking retards, who can't take matter into their own hands. Smid kagen, fede.
Malene: Søde ven, din krop er helt perfekt! Og som 12 årig skal du slet ikk tænke på at tabe dig!
Sebastian: Hej alle piger drenge som tror de er tykke men i virkeligheden over normal- eller undervægtige. De tanker i har kan let føre til en spiseforstyrrelse. Ved hvordan i har det da jeg selv har haft en spiseforstyrrelse. Det der hjalp mig vat støtte fra pårørende og psykologer. I skal vise at i er stærkere end spiseforstyrrel sen og kæmpe imod den ;-) Hvis i vil have gode råd til at bekæmpe tankerne så send en sms til 51167519 ;-)
Anonym: jeg er 12 år vejer 55 kg og er 153!!! mit bmi ligger på 23,5 vil meget gerne tabe mig :'(
Anonym: jeg er 12 år vejer 55 kg og er 153!!! vil meget gerne tabe mig :'(
Anne Hansen: Jeg er snart 15.5 år, er 162 cm. høj, og vejer 73 kg... Kæft hvor er det svært at tabe sig... Ville ønske der fandtes julemærkehjem for unge over 14... :'(
anders: Hey foooks :) jeg er 14 år vejer 56 og er en 179 høj den siger jeg næsten er undervægtig, men har masere fedt was the problem?
Emma3: Hej Alle sammen Ville bare lige fortælle jer at mit BMI ligge på 20.2 jeg har besluttet at træne mig selv lidt op(vædemål med kusinen) og indtil videre går det meget godt. Et lille tip: prøv først at træn (ikke 500 mavebøjninger hver dag, bare til det brænder lidt:) og så virker det altså helt vildt godt hvis man laver et væddemål, eller opstiller nogle betingelser, og hvis man så ikke kan overholde dem om f.eks. 2 mdr. ja så.... det er også helt fantastisk sjovt at danse Jeg er ikke overlykkelig for min krop, men det håber jeg kommer, og ja: jeg kan hive ud i deller, derfor har jeg besluttet at gøre noget ved det! men jeg ender nok aldrig som nogen træningsfreak:)Emma Ps. det var så mig på en af mine bedre dage, de dage hvor verden er lutter solskin
Cecilie: Helt ærligt, det passer ikke altid, det der. Jeg har selv en spiseforstyrrel se, og selvom jeg vejer 47 kg og 170 høj, så synes jeg stadig, jeg er tyk. Jeg spørger hele tiden folk om jeg vejer for meget, for det fortæller min hjerne mig. Jeg synes, det du siger, er ret så lamt, for det kan godt være at der er andre, som også har en spiseforstyrrel se, eller måske nogle som virkelig bare i tvivl. Måske bliver de mobbet med deres vægt, selvom de ikke er overvægtige. Tænk dig om.
anonym: hej alle jer der ude som skriver i er fede selvom i ikke er i vil bare have at nogen skriver at i da ikke er fede. ps:(i virkeligheden ved i godt at i ikke selv er tykke i skriver det bare for at folk skal sige at i da ikke er fede! (stop med det!)
Louise: Der er så mange der spørger: Åh, er jeg overvægtig/unde rvægtig når jeg vejer det og er så høj? Jeg undrer mig bare over hvorfor der er så mange der spørger? Altså, man kan jo se hvad man er øverst; hvis den siger 'normalvægtig', så er du normalvægtig. Er det nødvendigt at få at vide hvad du er, fra samtlige folk, når du alligevel har svaret?
noor: hej jeg startet med at veje 49.9, s[ begyndte jeg at trane og spisse mere nu vejer jeg 54.9 er det muskler eller fedt.
Mette: Hej :) -Nu har jeg længe gået og undret mig over om jeg er normal. Jeg synes selv jeg er overvægtig, men det gør min familie ikke. Så jeg undre mig bare over om det er normalt at veje 49kg mens min højde er 159cm og jeg er 14 år gammel. + Jeg har en fedt procent 22% Er det normalt eller over? :) Glæder mig til at hører fra jer :) Mvh. Mette
mig: til miriam. du er fuldstændig perfekt! dit bmi ligge præcis i midten af normal området, det kunne ikke være smukkere! og til alle andre: brug beregneren, kig jer i spejlet eller gå til lægen hvis i er itvivl om jeres vægt! det er ret svært for folk som ikke kan se jer at afgøre om i er over eller undervægtige:)
anonomy: min søn er 9½ år gammel, han måler 140 cm, og vejer 38 kg. En del muskemasse, han løber og cykler en del. Venligst A.
Lotte: Jeg er en pige på 14 år. Jeg har en fedt procent på 20, og jeg har vægt på 47kg og jeg er 157cm. Er det normalt? -Mange tak :)
Anonyyym: Jeg synes du skal passe på! Jeg mener det. Det er ikke særlig meget at veje, når man er 15 ½ og har din højde. Jeg selv er lige fyldt 15, vejer 56 kg og er 165 høj. Jeg er normalvægtig. Det er ikke for at støde dig, jeg vil bare hjælpe. At være undervægtig kan være meget farligt...
Anonymus: Hej.. Synes det er åndsvagt at i spøger om i er undervægtge.. Helt ærlig i har en beregner lige over jer, som der ikke skal en mester hjerne til at bruge... Kan ikke tag at en pige på 14 år og 166 høj, som vejer 49 kg, spørger om hun er undervægtig... KIG DOG PÅ SKEMAEt!!!!
Signe: Hej :) Jeg er en 13-årig pige, der vejer noget med 70, og er 1,72 cm høj.. Ved ikke rigtigt hvad mit bmi er.. men jeg ved ikke rigtig om jeg er lidt overvægtigt? jeg er nemlig begyndt at tænkte meget på det, eftersom jeg er blevet kaldt for nogle voldsomme ting.. så hvis i ved noget, kan i så ikke svare mig?:)
Anonym: Når man er 163 skal man veje 50 kilo,fik det at vide af min læge!!!
Miriam: Jeg er en pige på 12 vejer 46 kg min BMI er 18.4 er man så undervægtig ?? svar gerne
Hej: Hej min vægt er 29 kg og er 148 høj og er 13 år.Min BMI er 13,2.
Josie: Hej:) Jeg er 16 år og har præcis de samme mål. Jeg har altid fået at vide at de to tal passer perfekt sammen så jeg tror du har en fin størrelse! :)
Anonym: Hej allesammen Jeg er en pige på næsten 13 år og der er noget jeg ikke helt forstår. På 2 måneder har jeg lige pludslig tabt mig lidt over 6 kg selvom jeg spiser og gør lige som jeg plejer. Det har altså ikke nogen særlig betydning i nu da jeg altid har været lidt buddet.
Lisa: ]Jeg vejer 45kg og er 155cm. Jeg har en fedtprocent på 19.8 og ville derfor bare godt spørger om det er normalt? :) Jeg er tretten år gammel :)
Lisa: Jeg vejer 45kg og er 155cm. Jeg har en fedtprocent på 19.8 og ville derfor bare godt spørger om det er normalt :)
Josieh: Hej :) Jeg tro måskeeeeee jeg er lidt meget tynd. Jeg er 12 år og 9 måneder. jeg hved ikke helt hvor høj jeg er men jeg tror nok det er 152. oooog jeg vejer 32-33 det er lidt forskelligt nu til da. jeg spiser ikke meget måske ingen morgenmad få kiks og nomalt en lille potion aftensmad. Er der nogen der kan give mig et råd eller to? Tak :3
Miko: Jeg syntes virkelig alle jer der syntes i er store, eller tynde, eller hvad man nu siger, skulle booke en tid hos en familie læge, de kan regner det mere nøjagtigt ud en et BMI på nettet.
maria: hej, jeg har mistet lysten til at spise, lige meget hvad, får jeg det jo som om jeg skal kaste op, jeg spiser næsten ikke andet end yougurt. jeg har på ca 19 dage tabt mig ca 1,3 kg, er det for meget??, jeg har nu et bmi på 17,2??????
anonym: [quote name="Laura"]Hej... Pige på 12 år og 8 måneder jeg er 1,69 cm høj. Og vejer 47 kg. Jeg spiser ikke mega meget men rigligt synes jeg selv. Er jeg undervægtig?Mås ke jeg er 1,59-1,60 vejer 47kg]
Anna: Heej, jeg er en pige på 16 år. Jeg er 167 høj og vejer 63 kilo, er det for meget? :)
Hej: Jeg vil lige sige at selvom at i træner dag og nat,selvom i spiser så sundt som i kan så vil i aldrig komme i pupateten og vokse man bliver jo strakt ud når man vokser, man får mindre stofskifte af ikke at spise noget er også derfor at meget overvægtige kan spise xtremt lidt og bibeholde dem sådan. tips til at tabe sig 1.Hvis du har lavt stofskifte kan du prøve rishopetalets stofskifte kur 2. Spis små sunde og mange moldtider om dagen 3. sæt mål 4.tro på dig selv 5.vær posetiv 6.vælg det rigtige valg og snyd ikke dig selv 7.Hvis folk mobber ,FUCK det deres problem hvis de ikke kan se de fantastiske ting ved dig og 8.dyrk motion og pres dig selv,det behøver ikke at være kedeligt du kan spille just dance med familien og det er stadig motion eller kælke , Sorry en lidt hård tome - Cecilie 11år
.......: nnjjjjnj
Laura: Hej... Pige på 12 år og 8 måneder jeg er 1,69 cm høj. Og vejer 47 kg. Jeg spiser ikke mega meget men rigligt synes jeg selv. Er jeg undervægtig?
Anna: Well, det kan du jo egentligt ikke vide, for når man regner ens BMI ud, så bliver ens muskelmasse ikke talt med, altså er det hendes læger højst sandsynligt rigtigt, hvis hun er kraftigt bygget. Men som du siger til sidst, så skal hun nok bare høre efter hvad hendes læger siger, og lære at stole på dem.
Anonym: Heei Er en pige på tolv..... Er 162,5 Vejer 41 kg Er jeg for tyk? Bmi ligger på 15,6
Ana: Mange unge piger og drenge tager BMI testen. Der er blot noget i skal vide HVIS i ikke har ramt teenager årene endnu, og syntes måske det er lidt for store. Prøv at høre. Der findes ordet ''hvalpefedt'' som man smider senere henne i puberteten. Når ens krop vokser, skal den bruge ekstra meget benzin, altså mad. Mange unge piger syntes de bliver for tykke og sulter ofte sig selv. Men i kroppen har vi mange stoffer, og musker. Hvis man ikke spiser, får man noget der hedder ''Automat Cannibalisme'' Hvilked betyder at kroppen ''spiser'' ens muskler, og hjertet er jo en stor muskel! Fosfor er et stof i kroppen, som ikke skal være for lavt da det kan være dødsensfarligt. At sulte sig selv er aldrig valget, bare husk, at kroppen har brug for mad, især i puberteten. Hvis man er overvægtig og er under 18 år, kan man tage en snak med ens forældre om det, eller snakke med jeres læge. Jeg syntes bare i skulle vide det før i kom til at få de tanker.
Anonymt: Hej :) Jeg er en pige på 14 som vejer 41 kg. og er 171 høj. Jeg har fundet ud af at jeg er meget undervægtig, men der er aldrig nogle der har sagt noget? så jeg går ud fra at det ikke gør noget.
fuck vis man er tyk: hey mit navn er ***** jeg er 12.5 jeg vejer cirka 50.4 jeg er super glad for at jeg lige har fundet ud af at jeg ikke r overvægtigt men jeg synes selv jeg er tyk jeg kan næsten aldrig løbe med når vi leger og er nød til at sige at jeg har astma (som jeg har) for at tage en pause
Anna: Til "mig" Du er bestemt ikke undervægtig, du ligger lige i midten. Jeg ved ikke, hvorfor lægerne skulle sige, du er undervægtig, for i forhold til din alder og højde, passer vægten perfekt. Men du skal nok rette sig efter hvad lægerne siger, i stedet for at spørge os til råds, ikke?
mig: jeg er en pige på 14år og jeg vil gerne vide hvad jeg skal gøre jeg er 167 og vejer 51 kg. men jeg synes det er lidt underligt at jeg har fået afvide at jeg er undervægtig siden jeg var lille. men lægerne siger det stadig men jeg er tror bare ikke på dem mere. hvad synes i ps jeg har brug for jeres hjælp
Esmann: Jeg er en dreng der elsker hotdogs, og jeg vejer omkring de 100kg... hvad skal jeg gøre, jeg har hele tiden træng til pizza og hotdogs... HJÆLP HJÆLP HJÆLP!!!!!!!!!! !
Anna - Louise: Hej allesammen, jeg er en pige på snart 12½ år. Jeg vejer 55 kg, og jeg er ca. 165 cm høj. Jeg syntes selv jeg er tyk, men det er nok bare mit selvværd der er lavt? BMI - testeren siger jeg er normalvægtig, men på en måde så gider jeg ikke tro på den. Jeg går til dans 2 gange om ugen - og den ene gang løber vi 1 km før dans. Skal jeg begynde at løbe i fritiden? Please, hjælp :3
freja: 19.9 wow! lige i mitten af normal vægtig. stolt ;)
Goldy: Hmm.... Jeg er en pige på de næsten 17 år. Jeg er cirka 160 og jeg vejer 42 kg. Jeg er faktisk meget glad for min krop SELVOM JEG ER UNDERVÆGTIG... Men jeg syntes det er pænt! og alligevel skal man høre på meget pis fra andre folk. Tyk eller tynd hvorfor skal det spille sådan en stor rolle..
Naja J: ps mit ejet bmi er 27,5 jeg er ikke tilfreds med mig selv. jeg har ofte selvmords tanker og jeg for ofte parnoide panik anfald hvor jeg enten ligger og skriger eller går rundt i huset med et baseball bat (kun hvis jeg er alene) jeg har også det her mareridt som jeg ellers trode var gået væk men nu er kommet tilbage. jeg er ofte sur og ked af det (mit humor bliver ofte styret af været) jeg bliver mobbet i skolen, og alt dette har efekt på min vægt da jeg trøste spiser meget.
Naja J: hej :D jeg er en pige på 15 år jeg er overvægtig og det ved jeg jeg er 178 høj og vejer 87 kg jeg blev født meget stor og ved ikke om det kan have noget med overvægten at gøre. jeg er lige begyndt på at træne og går i fitness så ofte jeg kan :D min mor har skaffet en diatist til mig som fortæller mig hvad jeg skal spise. det jeg vil sige med det her er at det er svært at komme igang i en så sen alder så alle jer der er 11,12,13 eller 14 og overvægttig tag fat i jeres forældre og hjælp hinanden :D jeg har selv aftalt med mine forældre at hvis jeg når mine mål får jeg forskællige belønninger men vær glade for jer selv og nyd jeres liv for i er som i er hilsen naja ps. hvis i ikke vil tabe jer kan i ikke tabe jer
Jaja: Pige 159cm 54kg 13år Er jeg overvægtig? Har haft en spiseforstyrels e, hvor jeg ikke spiste ret meget (ikke helt anoreksi) , men nu spiser jeg bare for usundt...
Sille: Nogen der kender en hjemmeside, hvor kan kan få fif til slanke mas og træning, som ikke koster noget?
julie linnea: hvordan fanden tager man denne test :-O
Angel: Er I i tvivl om I vejer for meget? I kan se på jeres BMI på udregneren om hvor I ligger henne! Hvorfor spørge folk I ikke kender herinde? De har aldrig set jer før. Er I så usikre så gå til lægen og få målt jeres fedtprocent, hvis det absolut er så vigtigt. Jeg er seksten år og har en spiseforstyrels e. Det er langt fra sjovt!! Så elsk jeres kroppe uanset hvordan I ser ud! Ingen er født grim! Og vægten betyder ikke alt! En spiseforstyrels e er ikke bare en "slankekur", det er en psykisk sygdom og det ødelægger dig! ): http://xtheangelofpain.blogspot.dk/
nathalia: hej. jeg er en pige på 11 år. jeg er 1.47 høj og jeg vejer 41,4. mit bmi siger jeg ikke er overvægtig men jeg synes selv jeg vejer meget og er tyk. jeg vejer mere end de andre piger fra min klasse. er jeg overvægtigt? og hvad skal jeg gøre???
Anonymous: Hej. Alle jer som syntes i har et problem, uanset om det skulle være over, eller under. KIG PÅ DETTE LINK!: http://imageshack.us/f/202/billedef.jpg/
Dennis G. Nielsen: Og så det sidste til Anna Sofie. Her får du lige en lille liste over ting, du næsten ikke kan spise for meget af, så sørg for at du spiser en masse herfra morgen, middag og aften - hver dag! Så undgår du også de usunde ting, der giver for mange kilo på dig: Ananas, appelsin, blommer, blåbær, brombær, melon, fersken, grape, hindbær, jordbær, kiwi, mandarin, mango, nektarin, pære, vindrue, æble, agurk, asparges, aubergine, blomkål, broccoli, bønnespirer, champignon, gulerod, jordskok, kartoffel (ikke chips og pommes frites :-) ), majs, pastinak, peberfrugt, rødbede, tomat, ærter, kål og salat. Og det er ligegyldigt om de er rå, stegte, kogte, frosne - bare de ikke er syltede med en masse sukker! Held og lykke med det hele!
Dennis G. Nielsen: Mere til Anna (ikke Anne) Sofie: Jeg var selv utilfreds med min krop, da jeg var i din alder og vejede for meget, så du er slet ikke alene med det problem og du skal have stor ros for selv at tage affære! Det handler om at du skal finde nogle flere gode ting du kan lide. Nogle grøntsager, du bare ikke kan få nok af. Noget frugt, du bare elsker helt vildt. Og noget motion du også er vild med. Nogle grøntsager smager ikke så godt de første gange, men det er bare fordi du er vænnet til andre smage. Bliv ved og så kommer de til at smage bedre og bedre og du får mere og mere energi. Det samme med motionen. Ud og rør dig 1 time hver dag. Ud i den friske luft i alle frikvarterer og så ellers fart på!
Dennis G. Nielsen: Hej Anne Sofie, Først og fremmest så skal du forstå at det ikke er dit ansvar, hvis du vejer for meget. Du er 11 år og som du selv skriver så er det et problem i jeres familie. Derfor er der nok ikke så meget konkret hjælp at hente ved mor og far. Det du i stedet kan gøre, er at ta' dig en snak med din klasselærer og din skolesygeplejer ske. Ikke fordi du er syg, men fordi de kan hjælpe dig rigtig godt. De kan give dig nogle råd om hvordan du får rørt dig endnu mere (det er også sjovt!) og hvad du skal bede din mor og far om at sørge for at købe til køleskabet, så du kan få en lidt mere sund kost. Og har I ikke en skolesygeplejer ske på skolen, så snak med din klasselærer alligevel. Han/hun ved helt sikkert hvor du kan få hjælp. Måske er det endda et godt emne til klassens time, hvis I har sådan noget?
Anna Sofie: Hej jeg er en pige på 11 år. Jeg er 153 cm høj. Og jeg vejer mellem 50 og 54. Hele min familie er kraftigt bygget. Jeg spiller håndbold to gange om ugen. Vi løber en halv time først. Og så går jeg til svømning om mandagen. Jeg synes selv jeg er for tyk. Hvad skal jeg gøre? P.s. Ville i ikke nok hjælpe?
iben: Hej. Jeg er en pige på 13 snart 14, jeg vejer 58-59 kilo og er 170cm høj. Er glad for mig krop for det meste af tiden :-)
narutofreak: ja, jeg er lidt frustreret fordi at på den ene side er jeg undervægtig og den næste er jeg totalt normalvægtig... Jeg er fuldt udvokset jeg er kun 13 men har været til læger der siger at mine knogler mine knogler er på niveu med en 16-årigs og derfor undre jeg mig bare over om det har betydning for min vægt?
anna: undskyld mig, men nu stopper i! jeg ved ikke om i bare skriver det for sjov, eller det virkelig er rigtigt! hvis i er i tvivl så snak med jeres forældre eller læge! jeg er 16 år, 170 og vejer 52 kg men jeg har også en spise forstyrrelse og derfor føler jeg mig utilsrækkelig, fed, klam og bacon blæver agtig! for et år sidenn vejede jeg 37 og var indlagt for jeg var ved at dø!jeg træner sindsgt meget, for at have en muskuløs og sund krop, mange af jeg er muligvis tyndfede og derfor oplever i jeres krop som tyk!
Anne Mette: Du er ALT for undervægtig. Hvis du syntes du er for tyk er det fordi din motion ikke er god. Hvis man vejer for lidt men stadig har en lille topmave er det fordi man spiser forkert og ikke spiser rigtigt. Så hvis du nu gik en tur hver dag eller tog en lille løbetur og så samtidig spiste mere en d du gør nu så tror jeg det ville hjælpe. Du kan også bare spise sundere.
Liv: Alder: 14,5 Højde: 164 Vægt: 45 BMI: 16,7 Er det en normal vægt? Jeg har taget 3 kilo på her inde for det seneste, men det svinger meget. Jeg plejer at veje 43(: Hvilket er mest normalt?
Cecilie: Pige 14 år. Højde: 168 cm. Vægt: 50 kg. BMI: 17.7 Er jeg for tyk?
Anonym: Jeg er en pige, på 15 et halvt. Jeg vejer 34kg. Og er 165 høj. Altså min BMI lægger på 12.5..
Ole Ebbensen: Hej, føest og fremmestlad vær med at spise chips 2. hvis du spiller meget computer eller ser meget tv når du kommer hjem fra skole, istedet tag dig en løbe tur eller tag ud at spille fodbold med de andre drenge, hvis de altså gør det, og til sidst spis SUNDT IKKE CHIPS, held og lykke, Ole, hjørring
valdemar: er lidt i tvivl.. jeg er en dreng på 13 år, 155 cm høj vejer 48 kilo. jeg har et bmi på 20, men den ene hjemmeside siger jeg er overvægtig og denne siger jeg er normalvægtig... hvad skal jeg tage stilling til??? please hjælp!!!
anonym: Alder:12 1/2 Køn : pige Højde :162 Vægt: 54-55 kg.... Vil vildt gerne ned på ca 48 kg!
hati: du er ikke overvægtig for jeg har det på samme måde
Signe: Hej allesammen. Jeg er 165 cm høj, og jeg vejer 53,2 kilo men er glad for min krop.
Rosa: Er 14 år, 172-173 cm høj og vejer 49 kg. Er lige præcist normalvægtig det er mega fedt!! :-) for vil helst ikke være undervægtig.
Anonym: Hej.:) Jeg er en pige på snart 13år - om en måned og 8 - 9 dage..:) Jeg er 167,2 CM Jeg vejer 66.5 KG Og mit BMI er 23,7 Mit spørgsmål er skal jeg være tilfreds med mig selv, men jeg vil gerne ned på 55 kg det betyder at jeg skal tabe 11 kg skal jeg eller ikke?
Mikkeline: Du er præcis som du skal være :-)
jhon: Køn: dreng Alder: 12.8år Højde: 161.5 Vægt: 63.3 kg. Er jeg for tyk?
nikolaj: hey jeg er en dreng på 120kg jeg er 1,60 og er kun 14 år hvad skal jeg gøre elsker bare chips.....
Anonym hjælper: Du er fuldstændig normal. Ingen bekymring :)
sus: hej en pige på 16år vægt 77 højte 1,62 hader mig selv!!
Nichlas: Fordi din BMI ikke kan renge om det er muskel eller fedt derfor er det bedre vis man tager til lægen hvor de kan måle det :)
Nichlas: Haha du skal ikke smader nogen din mongol han skal til lægen vis han er for undervægtig og ikke kan ind se det, det kan være en sygdom.-
Nichlas: Øhm soor men så er du altså sindsygt under vægtig dun kan ikke bare gå og skid***E på hvad fakta fortæller dig min ven.
anonym: Køn: Pige. Alder: 12år. Højde: 1,60½ cm. Vægt: 50-51 kg. Er jeg for tyk?!
anonym: Køn: Pige. Alder: 12år Højde: 1,60½ cm Vægt: 50-51 kg. Er jeg for tyk?
Tina: Hej Er... 13 år 1,72 høj Og vejer 63 kg???
muhammrf: hvad skal jeg gøre ved min lille bror han spiser intet han vil veje 29,5 kl og han er 140 cm skal jeg sende ham til læge eller smadre ham
anonym: Du skal ikke gøre en skid! Spis en fucking mars bar altså! din bmi er sikkert som den skal være og det lyder som om du er rigtig tynd! så slap af og nyd livet for pokker
anonym: Nej, anoreksi er en psykisk "sygdom".. Du kan ikke bare gå til lægen og få at vide at du har anoreksi. Anoreksi er en spiseforstyrrel se hvor du ikke kan/vil spise noget fordi du tror du bliver fed...
Stranger: Tjaa, dreng på 16.5 Cirka 1.86 høj og jeg vejer 58... Jeg har det nu fint med det. Uanset hvad det BMI index siger.
kasper: hej jeg er dreng på 15 et halvt og jeg er overvægtig siger den vægt 72 højde 1.72 og jeg har en fedtprocent på 11.2 hvordan hænger det sammen :)
1d: hej er en pige på 15,5 år som vejer 38 kg, er 164 cm høj og min bmi er 14,1 har jeg anoreksi? jeg synes ikke selv at jeg ser for tynd ud, for jeg har former... skal jeg gå til lægen og få det undersøgt?
xAngel: Nu er har jeg fået nok! I er alle perfekte som I er! "Hej jeg er en pige på 12 år og jeg føler jeg er tyk...." Ja undskyld, men der er ingen der kan hjælpe jer med at få en spiseforstyrrel se herinde! Når man er 11, 12, 13 år så er det helt normalt at ha lidt fedt på kroppen! Jeg kender alt for godt til følelsen af at være tyk. Men jeg synes virkelig i bør droppe de der formålsløse kommentarer! Ikke ondt ment, men stort set alle herinde er fuldstændig ligeglad med hvad I føler om jeres krop! I er jo bare en flok børn! I bør være udenfor og ha det sjovt. Spise en is, hygge med familien, nyde jeres barndom! De år i lever i kan blive de bedste år af jeres liv. Så spild ikke jeres barndom på at spekulere på jeres vægt! Langt over halvdelen af jer er jo slet ikke overvægtige! Jeg er selv 15 år, og har længe kæmpet med min vægt. Jeg var tæt på at ryge ind i en spiseforstyrrel se som var ved at ødelægge mig! Jeg tabte 8 kilo på 4 måneder! Jeg blev undervægtig og pigerne i skolen kaldte mig for skelet! Måske ønsker i at ligne et nu, men jeg siger jer, det er super sårende når ens egen kæreste ikke synes man har nogen former tilbage. En pige må hellere end gerne ha lidt fedt på maven, røven og lårene osv! Vi er skabt til at ha former, og så hellere ha lidt for meget, end alt for lidt! Jeg synes virkelig i skal overveje om i vil spilde jeres barndom på slankekure, eller om i vil nyde den og få en masse gode minder! Bare.. Tænk over det!
Katrine :-D: Køn: Pige Alder: 11 Højde: 145 Vægt: 30 P.S. synes selv jeg er tyk :-(. ( min bmi er på 14,3) HVAD SKAL JEG GØRE plizz help meeee !!!!
Elsker mig som jeg er!: Jeg er 165 cm høj 51.5 kg Og jeg elsker mig selv som jeg er. Så piger & drenge derude ier perfekte om i er. Hvis i vil tabe jer så lad være med at stille jer selv så høje krav på en gang! Tag det bid for bid. Og elsk jer selv som i er for helvede! Mine lår er ret store og jeg har ingen bryster, men hvad fuck! Hvis drengene vil have mig så tag mig som jeg er!
Stephanie7180: Hej Navn: Stepahnie Alder:12 år Højde: 160 Vægt: 66 kg Hej jeg ved godt jeg er tyk jeg ville gøre alt for at komme ned på de 40 kg inden sommer ferien slutter om 6½ uge men tror ikke jeg kan tabe 30 kg på så lidt tid Hjælp mig, Men jeg har stadig meget selvtilid synes faktisk selv mit udseende er top lækker men ikke min krop, Hjælp
Anonym.: Hej med jer. Jeg er en pige på 12,5 år og jeg er 167,5 høj og vejer 68 og mit BMI er 24,4 jeg vil gerne vide hvordan jeg kan tabe mig, jeg skal ned på 60 kilo, men det er lidt svært for alle i min familie er overvægtig og jeg er den der har taget mig sammen til at tabe, så jeg vil gerne have i kan mig råd, på forhånd tak. :-)
Karina.: Og jeg er 12 og et halv. ;-)
Karina.: Køn: Pige. Højde: 153. Vægt: 43,5-44 Jeg syens selv jeg er lidt tyk, og vil gerne helst veje 42. ;-)
Sascha12: Hej. Jeg er en pige på 11 år, jeg bliver 12 om ikke særlig lang tid. Jeg går snart i 6 klasse. Jeg er nok 1,58 Og vejer 43-45 kg, jeg synes det er rigtig meget, jeg synes selv at jeg er fed. Jeg har ingen selvtillid så Please hjælp mig:-(
Julie W: HEEJ!! jeg er en pige på 13 år og er nød til og veje lidt mere fordi jeg har en sydom og kan tabe mig for hurtit og veje for lidt men om 3 år er jeg helt normal vil bare gerne tabe mig lidt lidt nu på 2 dage kan jeg tabe op til 4 5 kg så jeg skal hele tiden være ommærksom og Til jer der er lidt overvægtige kom over det i skal også nyde jers liv i er den i er....:-)
Lullu..: Heej... Jeg er en pige på 13½ år, jeg vejer 37 kg, er ca. 160 cm høj, og mit bmi er 14,5. - Det vil sige, at den siger jeg er undervægtig. Min mor siger jeg er tynd, ja, faktisk alle i min "omgangskredes" siger at jeg er meget tynd, men jeg kan ikke rigitg selv se det. - Jo, jeg kan da godt se at jeg ikke er tyk og fed, men jeg synes bare at jeg er normalvægtig. Jeg vil gøre alt for at tabe mig, jeg prøver på at spise så lidt som muligt i løbet af dagen, og jeg kan ikke lade være med at lave mavebøjninger og "løbe" på stedet hele tiden. Nogen gange så "ønsker jeg faktisk, at jeg havde anoreksi? Jeg kan måske godt se, at jeg har et lille problem, men jeg vil bare gøre alt for at veje mindrere.. hjælp mig? :-)
klara s brewer: HEJ med jer jer er en pige på 11 år er 1,53 høj og vejer 40,1 jeg har et bmi på 17,1 og er normal vægtig:-) Jeg synes at i skal være glade for den krop i har for det er ikke "dejligt" at være for tynd så hellere ha' lidt mere her og der. det er synd for dem der vejer 30 er 11 år og er 1,59 høj. håber i kan bruge det KH Klara stengaard brewer
Det ved du ik,: Køn: Mand Højde: 159 Alder: 13, om 6 dage Vægt: 61 Taljemål: 70 cm Er jeg overvægtig? Svar venligt på Mail: [email protected]
Helene123321: Hvorfor er det at folk skriver sådan noget som: Jeg er 14 år, vejer 45 kg og er 171 cm høj - er jeg normal? PRØV NU LIGE OG SE HVAD DU ER INDE I! Beregneren er ligesom til for at du kan regne ud, om du er undervægtig, overvægtig eller normal? Hvad vil I have, vi skal gøre? Indtaste jeres data og finde ud af, at du er under normal? Kan I ikke tænke selv? Handler det bare om at få opmærksomhed, fordi vi så skriver: Du er altså for tynd! For det er vel det, I gerne vil høre?
eeeee: Jeg er 14 år, er 166-67 høj, vejer mellem 53-55 kg og har et BMI der svinger mellem 19 og 19,7. Jeg dyrker ret meget sport, og har ret mange muskler. Er det normalt?
Livsen333: Hej! Navn:Liv Vægt:43,5 Højde:1,71 Køn:Pige Alder:14
Livsen333: Navn:Liv Alder:14 Vægt:4,5 Højde:1,71 Er det Nomalt D:
AmalieBK: Jeg er en pige på 12.5 år. Jeg er 147 høj og vejer 40 kg. Er det normalt????
runi: :dreng :alder 11 :højde 159 :vægt 45 jeg synes selv at jeg er for tyk :sad::sad::sad:
Ralle! :P: Køn: Pige Vægt: 46,1 Højde: 170 Alder: 13 BMI:15,9 Svar venligt: Er mit BMI godt eller skidt? På Forhånd Thanks! *-:
me!: Heej. Jeg er en pige på 14. Jeg vejer 51 og jeg er .172 høj, og har et BMI på 17,2 Men hallo !? Jeg synes bare selv at jeg er for fed. og jeg ville ønske at jeg var tyndere.
T.: Køn:Pige Alder:13 Højde:1,72 vægt:59,5 er jeg for tyk?
acept: hej alle sammen:-) vær glade for den krop i har, også selv om i måske har lidt for meget her og der! jeg har haft problemer med min vægt næsten altid, er 16 nu! da jeg var mindre var jeg lettere overvægtig, og detvar mine forældre meget obs på, så jeg fik sådan en angst for mad, at jeg udviklede anoreksi for halvandet år siden og for et halvt år siden var jeg nede på 37 kilo og jeg er 170!jeg var ved at dø... men i dag har jeg taget 14 kilo på, og vejer 51. jeg er stadig slank, jeg er meget ked af min krop, for jeg kunne bedre lide den før som 37 kilo, men hey! min krop er sund nu! træner en masse og har en lav fedtprocent og er muskuløs! så til alle_ det er ikke sjovt at blive indlagt på et psykiatrisk hospital og blive tvunget til at spise eller få klam somde mad! piger og drenge- accepter jer selv som i er! lige nu hvor jeg skriver detter sidder jeg på en ungdoms psykiatrisk afdeling, ikke pga min spiseforstyrrel se men pga mit had til mig selv som gjorde at jeg for 12 gang tog en overdosis afpanodil... det var min hitorie
Victoria... :: må jeg godt spørge dig om noget anokreksi pige?
Victoria... :: og bobo du er normal syntes jeg :-) hvis du har muskler er det jo klart du vejer mere end hvis du ikke havde -men der vil altid være nogen der syntes du vejer for meget :/
Victoria... :: jeg syntes du har ret i det med at det er respektløst - men jeg hader når mine veninde siger at jeg skal la' vær med at sige jeg har deller - hun er selv skidetynd - hun ved jo iike hvordan det er... grunden til at jeg altid tænker over det er at jeg er blevet mobbet foran hele min klasse fx.... I dag er jeg 169 og vejer ca. 54 kg og jeg har altså deller! selvom den siger jeg er normalvægtig!
Whaaaatup: Syntes godt nok det er respektløst af dem der skriver til de undervægtige, at de er for klamme og de har anoreksi... Prøv at tænk på hvis det nu var jer? Det er jo en sygdom, og man kan ikke selv gøre for det.. Så mand jer lige op.. Det er jo ikke nogen fed peptalk for dem der rent faktisk har et problem med det. Og til dem der sviner de overvægtige til, de kan rende mig et vidst sted. Det er totalt respektløst. Det kan være det ikke er deres skyld. Det kan jo ligge i generne og være arveligt, eller også har man bare en sød tand. I er ikke bedre selv folkens. Stop med at dømme dem!
Bobo12: Jeg er en 14 årig dreng som er meget kropsstærk, jeg vejer 61kilo og er 1,69 høj. Nogle som kan sige om jeg er tyk eller Normal:-)?
Amy: Hej. Forstår ikke hvorfor jer folk, kommentere på dem som allerede er for tynde og vil tabe sig mere. Jeg har selv haft spiseforstyrrel ser(Anoreksi). Men er kommet over det. Jeg har taget meget på. Jeg vil ikke skrive om jeg er for tyk eller tynd. Da jeg ikke selv ved det. For jeg tænker stadig meget på det. Højde: 170 cm. Vægt: 49 kg.
Rikke BJ: Hej :D Jeg er en pige på 14 år, 172 høj og vejer 55 kg. Min BMI er: 18,6 helt perfekt for mig! ;-)
Tweak: jeg har lige tjekket min bmi, den står på 22,9 .. jeg er 1,55 høj og vejer 55 kg. JEG ER OVERVÆGTIG! kan ik tabe mig :sad:
Amalie den forvirede: jeg ved ikke hvad jeg skal tro på den ene bmi test siger at jeg er undervægtig og den test jeg tog på denne website siger at jeg er i midten af normalvægtig... HJÆLP mig hvad skal jeg tro på...:-( Mvh Amalie:-*
Den Anonyme: Øv... Har en BMI på 24,9 :/ Nå, er i færd med at tabe mig, og har allerede tabt mig et par kilo over den sidste måned. Jeg vil lige tilføje hvor fuldkommen latterlige de fleste kommentarer er - Folk der er seriøst undervægtige og klager over, at de vejer for meget? Det har jeg altså ingen respekt for! Man er den man er, og jeg synes, at hvis man som 13-årig vejer 45, så skulle man seriøst overveje at tage på. Jeg er selv 13,5 og vejer godt 10 kilo for meget, ifølge denne test - men jeg synes da stadig at jeg ser helt sund ud, når jeg kigger mig i spejlet, fordi at jeg har en sund livsstil og motionerer regelmæssigt? Det er da en smule latterligt at komme løbende som anorektisk tynd og mene, at man da bare er for tyk. Jeg håber ikke at jeg er den eneste med den holdning, for sådan en holdning er sgu ikke sund!!!!
Weeeeeeee: Jeg bliver 15 om 19 dage, jeg er 163, og vejer 151kg, og mit BMI er 19,2. Og den siger at jeg er normalvægtig... det ville jeg også selv sige at jeg er, lol...
salma rawi: Hej... vægt:50 år:11 højde:153 bmi:21,4 er jeg overvægtig??
Thea Boysen: Altså der står at jeg er under normal, men jeg synes selv at jeg er tyk Men jeg er 12 år, er 167 høj, og vejer 42..Synes det er meget..Mit bmi-tal er 15,2
anonymous: dårlig test... den tager ikke højde for muskelmasse... ens BMI kan ikke regne ud om man er tynd eller tyk
hahaha: jeg må onskyle dina11 men du er fed og du skal tabe dig for når du går så går gulvet i stykker så nej du skal ikke være lige glad med din vægt for du er jo tyk som en elefandt eller en flod hest og heldt ærlig du er jo kun 12 år og du vejer vildt meget tykke menneske du er vildt fed du ser vildt grim ud det vedder jeg på tykke dina11 hahahahaha hejhej fede og grimme
dina11: bare hold din mund jeg er faktisk meget glad for jeg er fed eller tyk og ja min mave ligner en bold har du et problem
oooo: hej dig der dina11 jeg må godt nok sige af du er tyk nej ikke tyk men fed hahaha du skal gå til noget motion eller bare tabe dig vil du godt have chokolade og nej du er ikke for tynd men for tyk mente fed din mave må godt nok ligne en bold nu vis det er hahahaha
dina11: hej jeg vejer 75 og højde det er 157 mit bmi er på 30.43 p.s jeg er 12 år gammel er jeg tyk eller for tynd hjælp
Miig!!: Alder:12 år. Højde:157-159cm, Vægt:47-50kg. Bmi: 20.0 Vil sgu gerne ned på mindst 44 kg!!!:-(
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig: Min bmi er på 14,7...
Miig: Alder: 13 (; Køn: Dreng (; Højde: 1,69 ^^ Vægt: 52 (; Bmi: 17,5 ^^
Pige...: Altså... nu har jeg læst sindssyg mange af kommentarene og jeg kan faktsik ikke se hvad meningen i at nogen siger: jeg har haft anoreksi og så har fået hjælp og nu vejer 47 kilo og er 168 - får jeg det bare endnu dårligere fordi jeg er ca. 169-70 og vejer ca. 56 kilo den siger jeg er normalvægtig det hjælper bare ikke når man er blevet mobbet med ens deller og folk stadig kommenterer det! ved godt at jeg er normalvægtig med et bmi på ca. 19,6 men alligevel!
den der: hvordan kan det være at ens bmi mener at man er under vægtig når man kan se dellerne
selma c: 12,5 år 162 cm 53 kg BMI: 20,2 normal vægt.
heeejssa: hej jeg er 11 år gammel og er 150 og vejer 45 kilo er jeg ikke lidt for tyk vil gerne ned på 40 kilo
simone.hjælp: hej jeg er 13 år og er 169cm og jeg vejer 47kg. min BMI er 16.5 ved ikk` om jeg stoler på testen. er jeg tyk?
Mig :D: Heeejssa, hvorfor går du ind på en side der kan fortælle dig næsten helt præcist om du vejer for lidt, normalt, eller for meget, via dit BMI, men så i stedet spørger om du er for tyk i en kommentar? Du kan jo selv tjekke det når du jo kender din højde, alder og vægt. Det er der mange der gør og jeg fatter det seriøst ikke.. -.-' Nåh, men nu du spørger så nej! Du har et flot BMI på 20, så du vejer ikke for meget hvis det da er det du mener med tyk. Knus
heeejssa: hej min vægt er 45 0g er 11 år er 150 er jeg ikke bare lidt for tyk?
luka: til alle jer piger der siger i vejer for meget selvom i er het normal vægtige eller end da undervægtige: I ER IKKE TYKKE!! jeg er en pige på 14.5 år jeg vejer ca. 65 kg jeg er 1.74 høj min bmi er på 21.5 og jeg er glad for den jeg er!! :D jeg har været op og veje meegeet mere end nu og jeg har tabt mig! i er ikke store selvom i selv synes det!
Noget..: Det er altså lidt svært at se om man er normalvægtig, når man er højt niveau dansende. Jeg vejer c. 48 og har meget store muskler. Hvis jeg nu havde normal str. muskler, ville jeg jo kunne se hvad min bmi sådan rigtigt er. Men pga. mine muskler vejer mere end fedt, kan jeg ikke rigtig gennemskue om jeg så også vejer 48 pga fedt?
Rasmuss: hader at være for tynd
Rasmuss: Alder: 14 vægt: 35kg D: højde 156cm Bmi: 14.4 D: meget undervægtig... jeg har at være for tynd.
Mig :D: Hey. Jeg har lavet min aller første blog. Jeg er en pige, på 15 år, og min blog omhandler somregel om mit liv.. Please tjek den ud, men kun hvis i vil :-) http://xtheangelofpain.blogspot.com/
Bjarki Bjørn Haagensen: Hey. Jeg er en dreng på 13 om en uge 14 og der står at jeg er overvægtig fordi jeg er 14 og vejer 74 og er ca. 175, men jeg træner 7 gagne om ugen og det bliver op i de ca. 20 timer og jeg er ikke tyk og er af kraftig bygning og er stærk og smidig. Så jeg vil bare gerne vide om det er noget dårligt noget eller om det er bare BMI'en er noget ved, fordi jeg er ikke tyk faktisk så er har jeg sixpack og kan kan løfte 150 i bænkepres. så er det noget dårligt????
sussie lussie: den her test giver god samvittighed elsker den meget meget højt jeg er lige på grænsen mellem under normal og normal:-)
Rikke :D: Hejsa Alle sammen! Der er mange af jer der har en hel normal vægt og det skal i være glade for. Og der er altså nogle mennesker der har "hvalpefedt" og det er bare noget kroppen har. Det har jeg selv, og det havde min storebror også. Nu er han en slank fyr på 15. Så det kan altså godt være det er sådan noget og ikke andet. Men alt i alt i skal være glade for den i er, for man kan godt være buttet og stadigvæk være meget smuk. Og alle jer der siger "en siger jeg er overvægtig men jeg er meget slank" så er det altså fordi muskler vejer meget mere end fedt. Og det har også noget med knogler at gøre. nogle har meget lette knogler og nogle har meget tunge. Det kommer an på krops bygningen... Håber det hjalp :D
JanniexD: Ja jeg er en køn pige på 11 jeg vejer 35 jeg elsker min mave og min vægt xD Jeg elsker det her pogram det ga' mig meget mod til at sige min vægt de ska sq ha en kage (^) xD
sara.: Køn: pige. Alder: 14 år Vægt: 47kg. højde: 170cm. BMI: 16,3 Er jeg for tynd?
Michael321321: Hejsa.. Alder 12,5 Højde:163 Vægt 46,5-6 den siger normal vægtig men alligevel masser fedt på kroppen?.
Anonymicus: Køn: Pige Højde: 1,63/64 tror jeg. Vægt: 68 kilo. Føler mig overvægtig på grund af min vægt. Er jeg det?
Kat Victoria: Jeg har et meget godt spørgsmål: jeg er 16 (snart sytten), jeg er 175 cm, vejer 58, og har en BMI på 18,9. jeg ved godt at jeg ikke vejer for meget, men af en eller anden grund har jeg bare heletiden lyst til at tabe mig. jeg elsker at dyrke motion, og jeg skal uddannes som fitnessinstrukt ør. Men jeg forstå bare ikke hvorfor jeg hele tiden vil tabe mig. på et tidspunkt tog jeg 5 kg på, og jeg begyndte at græde, så jeg skyndte mig at tabe 6 kg. det kan da umuligt være sundt.. ???
Hør lige her: Hej folk ved godt hvis de er for fede. Men husk lige at muskler vejer mere end fedt!!!
Sarah Er Sej: Navn: Sarah Køn: Pige Alder: 12 Højde: 163 Vægt: 41 :sad: Bmi: 15.4 Godt nok for mig ;-)
isabell: køn:Pige alder:11,5 højde:1,53 vægt:42 BMI:17,9 er det godt eller ikke godt
Mehmet perker, jeg ved det..haha: højde 187 cm. 85 kg. 15, snart 16 år gammel. Jeg er overvægtig, men jeg er veltrænet, ser faktisk en smule tynd ud, hehe :-)
Anonym1: Køn: pige Alder: 12 år. Højde: 174 Vægt: 51 BMI: 17.2 Er det tykt??? det syntes jeg og jeg ikke rigtig tabe mig ævvvv. Men hvad syntes i?
Samie123: Hejsa jeg er en pige på 14 og har tabt 30 kg på lidt over et år, jeg ligger næsten normal vægtig men som alle andre kan jeg ikke se jeg har tabt mig med det er hvad det er! men ville lige høre om i har nogle treks til at tabe sig på den nederste del af maven?? håber i har forslag. mvh Kamille
Mike Pedersen: Køn:dreng Vægt:56... højde:161 BMI: I Dont know :b alder:12 Men jeg syntes altså stadig at jeg er for fed --' , Jeg ved ikke hvordan jeg skal tabe mig hjælp.
Lasse M: Dreng knap 18 174 høj 71 kg 8.5% fedt procent Tilfreds
Line HUUUAnj: in body er perfekt, men okay da jeg var 13 år var jeg på samme højde som nu men vejede 67 kg. Lidt træls men jeg var jo også kun 13 år:D
Line HUUUAnj: Woaw. Det er godtnok liidt klamt, at der nogen af jer, som tror i er fede, selvom beregeren siger ikke er! Min mening. LOL.:D Men jeg er sku en særlig høj 164 cm og er snart 15 År. Har en dejlig krop, som der er fedt på. jeg vejer 58 kg. Hvis man elsker motion, så er jeg sku ligeglad for om der et par deller:3
Marcus Hansen: Glemte at skrive jeg er dreng.
Marcus Hansen: Jeg er lige blevet 12. Jeg vejer 37. Jeg er 1,53m. Er det tyndt?
ha tyk ha13532: køn: pige alder: 11 (snart 12) højde: 152 vægt: 74 bmi: 32,0
Caroline1000.: Hej jeg er en pige på 12 år som har lidt af voldsom anoreksi, og var derfor i livstruende fare! Derfor vil jeg sige til alle jer piger som synes i er tykke: det er okay at vill tabe sig hvis man reelt er overvægtig, men hvis du ikke er, så ender du med ikke at kunne styrer det! Og så ville jeg høre om der er nogen der kan svarer mig på om jeg er tyk? Alder: 12 Højde: 161,5 Vægt: 42,5 Køn: pige
hjælp: 13 år 150 højde 40 kilo jeg vil gerne tage på jeg er både for lav og for tynd
Lærke....: Føler mig tyk --' tror ikke helt på testen: Pige 13 År 46 kilo 16,9 BMI men min mavse og lår er så fede! --'
Louie Madsen: Navn: Louise Madsen Alders: 15,5 højde: 115 vægt 46 BMI: 19,1 Normal vægtig
Lalalalalala xD: Hej alle. Jeg er en pige på 13 år, og vejer 45 kg, jeg er 176, men jeg synes stadig jeg er for tyk. Er jeg det? og hvad kan jeg gøre?
steg: Hvor er det sørgeligt. Der var en der skrev at hun som 11 årig ville ned på 25 kg. Hvor er det forfærdeligt. Min dreng på knap 5 år, vejer 20 kg. og er 110 cm, og han er normal vægtig. Hvor er forældrene henne i det her???? Man kan vel se den er hel gal :sad: Hvor er det forfærdeligt!!! :sad::sad:
CecilieSK: Nøøøj, hvor er det trist at læse de fleste indlæg her. BMI'en giver ikke et præcist svar på hvordan ens krop ser ud. Som flere indlæg påpeger, så tager den ikke forhold knogler og muskler. Man skal jo huske på, at muskler vejer mere end fedt. - Og til alle de 12-14 årige piger som skriver herinde, så har jeg kun en ting at sige til jer: I skal være glade for jer selv og jeres udseende. Hvis i kritiserer jer selv for meget, ender det bare galt.
Cecilie k: De har altså også skrevet dette oppe i toppen: Bemærk! BMI-værdier er kun vejledende. Selv om beregneren siger "undervægtig" eller "overvægtig", så kan man sagtens have en kropsbygning der gør, at man alligevel er sund og normal. En BMI-vurdering af børn altid ses sammen med en individuel vurdering af kropsbygning og relativt udviklingsnivea u.
Anonym12351: hej Alder: 13.5år højde: 156cm vægt: 54kg bmi: 22.2 Der står jeg er normalvægtig, men jeg er ikke normalvægtig. Og det skal man ikke være doktor eller ekspert til at vide. Ikke hør på hvad denne bmi test siger, det er ikke altid sandt.
Anonym..: Hej! Køn: Pige Alder: 13 Vægt: 48 BMI: 18.8
SimonNL07: Er ked af at sige det men den her lyver, da den hverken tager højde for træning, motion osv! :-) Jeg er en dreng på 17 år, vejer 82 kilo, er 1,80 høj og træner 3-4 gange om ugen, alligevel siger den at jeg er overvægtig! :D
Alberte: Hejsa! Alder: 12,5 Vægt: 51.5 Højde: 161 Jeg synes selv at jeg er tyk, men den viser jeg er normal. I skal ikke tro på hvad den siger, for det er løgn
Mathilde.: Køn: Pige. Alder: 16. Højde: 179 Cm. Vægt: 67 Kg. Bmi: 20,9. Dog har jeg masser af muskler i benene (-: Eftersom den ikke regner både muskler og knogler med, kan man ikke regne med BMI. Det viser blot vægt, men tager ikke det med ind under, at ens muskler og knogler også vejer noget. Om man er meget muskuløs eller har en stor knoglestruktur, regner den jo ikke ud (-:
Sil: Køn: Pige. Alder: 15.5. Højde: 168 cm. Vægt: 50 kg, men det svinger meget. BMI: 17.7 = Normalvægtig.
Freja: Kan i ikke bare prøve at forstå at det er slemt at være undervægtig, hvis i ikke er tilfredse med jeres vægt, så træn istedet for at sulte jer selv. Jeg er endelig kommet op på en normal vægt hvilket jeg har prøvet på i 3 år. Det vil sige jeg har været undervægtig siden jeg var 10. Det gør en trist at se hvor mange der hellere vil sulte sig end at veje en lille smule for meget.
Nasku: hEJJJJ JEG VEJER 33 KILO ER BLEV 12/12-11 MIN HØJDE ER CIRKA 148 ER DET NORMALT
Mig...: Hej allesammen. stop nu med alt det der *er jeg fed* *skal jeg tabe mig* osv.!!!! Det er ikke det vær! Man skal ikke gå og tænke sådan når man er 11. Bare man spiser sundt, og dyrker motion, så er det lidt ligemeget om man er overvægtig.. Specielt jer,som har et mega lavt BMI - i er ikke tykke. Jeg havde det også sådan dengang, lavt BMi og følte mig tyk. Jeg sultede mig selv og nu sidder jeg så her og skal dø om 5-6 måneder, fordi jeg har ødelagt mig selv... Det er f*ndme ikke rart!!!
Josse: Nej, hvor er det irriterende at læse alle de her indlæg. På forhånd undskyld til alle jer der rent faktisk tror de er fede uden at være det, dette indlæg er ikke rettet mod jer. Jeg håber i får det bedre med jer selv snart. Hvis alle indlæggene herinde er 100% sande, ja så synes jeg godt nok det er skræmmende at så unge piger tænker så meget på vægten. Til alle jer der bare skriver for at få opmærksomhed: vil I ikke nok lade være? Det er normalt, for ikke at sige direkte sundt at have lidt fedt (selvfølgelig ikke for meget) på kroppen. Hvis du ikke har det, vokser I ikke som i skal, og pigerne udvikler ikke de former de ellers ville få. Det er ikke sejt at påstå du er fed bare for at få opmærksomhed, det er bare irriterende. Og ja, det er lidt en hån mod dem der rent faktisk er overvægtige. Nej, jeg er ikke overvægtig selv. Jeg er selv 19, og jeg er 173 og vejer 61 dejlige, sunde kilo. Jeg er ikke fed, jeg er slank og lige som jeg skal være. Så please, vil I ikke nok holde op med at tænke så meget på vægten, og bare nyde jeres liv i stedet?
Hej1245: Det lyder skørt men for at tabe sig skal man spise! ;-)
Justin Fabricius: Hej jeg er 14 år. min højde er 189. og min vægt er 57. Jeg kan ikke finde ud af at tage på.
basketball spilleren: jeg er 12 og vejer 42kg og er 152 høj og har en bmi på 18,2. jeg vil gerne tabe mig lidt pågrund af at jeg satser på at leve af at spille basketball når jeg bliver stor PS. dreng. nogle der har gode ideer hvordan jeg ikke tager på mens jeg vokser vil ikke tabe mig vil bare vokse uden at tabe på.
Lullu.: Heej..:-D - Jeg er en pige på 13 år. jeg er ca. 159 og vejer 35-36 kg. mit bmi er 14,2 og siger jeg er undervægtig.. - men kan man regne med det?
Emilie K Lærvang: Jeg er en pige på 11 år (Snart 12), men jeg lider af en spiseforstyrels e. Jeg syntes jeg er mega tyk selvom alle siger jeg er meget tynd. Jeg vejer 28 kg og vil gerne veje 25. Har taget 200 gram på i et år. Er det meget eller lidt?
Karl: hahah er jeg den eneste herinde der ikke prøver at tabe sig og prøver at tage på. Jeg er lige fyldt 15 år muskuløs ikke et gram fedt på kroppen sixpack osv. men når man samtidig kan se sine ribben så vil man gerne tage lidt på
Casper2: Hvis i er overvægtige og føler i ikke kan tabe jer selvom i spiser sundere, så er det fordi i spiser for MEGET! Selvom i spiser sundere så kan man jo godt proppe sig med mad og stadig være overvægtig. En af grundene til hvis du er overvægtig så er det måske også fordi din forbrænding er langsommere.
...: ... alder: 15,5 højde: 170cm vægt: 47kg BMI: 16,3 hmm.. jeg må hellere spise noget mere.. hæhæ
Bambie: Det er ligeså slemt at være for tynd. Hvis I virkelig føler der er noget galt med jeres kroppe, så snak med sundhedsplejesk en i skolen. Hvis man beslutter sig for at tabe sig ved at træne, opbygger man muskler som vejer mere end fedt. Hvis du vil se resultater, så lad vær med at træne flere dag i træk. Start med to gange om ugen. Kroppen skal have tid til at arbejde. Det tager bare længere tid, hvis den ikke får lov til det. Jeg ved der er mange piger der drømmer om strammere ben eller mave, men det sker ikke ved at spise mindre. Tværtimod skal man bare spise rigtigt. Et eksempel kan være i en pakke tuc kiks er der 2000 kj. Det svarer til hvad man må spise på en hel dag. Men det bliver man jo ikke mæt af. Derfor hvis man spiser rigtigt, kan spise mere, og dermed blive ordentlig mæt. Håber det hjalp:-)
Astrid Frank: Hejsa :-) Jeg er 11 år og bliver 12 i d. 2 januar 2012. Jeg er 166 cm høj og jeg vejer 67,5 kg. Er det normalt? Jeg er begyndt at spise meget sundere, sådan at jeg nu kun spiser groft og jeg spiser meget sjældent sukker og jeg tænker meget over, hvad jeg spiser. Der skal være max 5 g fedt i det jeg spiser, bestemmer jeg. Jeg går også til svømning om mandagen og har idræt i to timer om onsdagen, men min vægt står stadig bomstille. Hvorfor? Hjælp venligst :-)!
Hææææææææælp!!: Hej. Jeg er en 11-årig pige, som lige kunne bruge hjælp. :D Jeg er vokset 20 cm og taget 8 kg på, på, på 2 år. Er det normalt??? På forhånd tak :-)
Den fede oO: Køn: Pige Alder: 16 Højde: ca. 160 cm Vægt: 57 kg oO
INTET NAVN: hej jeg er 3 meter og har en bmi på 15 !!!!! hvad skal jeg gøre !!!!
Stine th: hej alder 13,5 vejer ca 56,4 højde ca 168 bmi 19,8 burde jeg tabe mig lidt, har en alt for stor røv
Gustavo: HHey alle :-) NNu må i fandeme allesammen tage jer sammen. Hvad sker der ffor jer? De fleste af jeg er enten undervægtige eller nnormale,men i snakker ikke om andet, end at i er alt for ffede og hvad ved jeg. Her er et trick. Rejs dig op, kig nned, Kan du se dine tæer? I princippet kan det ikke betyde nnoget, men hvis du ligner en der har den alder som du har, sså virker det ;-). Hvis vi nu siger i for eksempel spiser chips og drikker sodavanden , så hjælper det nødvendigvis iikke at stoppe med at æde. Man skal ikke over-æde, men det handler bare om at få mere motion. Kroppen kan tåle usundt ca. 2 gange om ugen. tag jer sammen og bliv gladere for jeres egen krop :-). Tag livet som en leg og lad være med at fylde jeres hjerne med for meget om hvordan i selv ser ud.
BornToOwnYa.: Ah, forfanden da. Hold kæft små lorte unger, når i har en BMI under 25, er i ikke fede. NÅR MAN ER 14, OG VEJER 57 ER MAN IKKE FED. I ER NORMALE. OG DET ER EN HÅN IMOD DE PIGER OG DRENGE DER VEJER 100 KILO! Undskyld tonen. Men altså, det er at håne naturen. I vejer 57, ikke 100. okay.
zana: Hej alle sammen. Bare for at være sikker, på om jeg er normalvægtig - jeg er en pige på 11 år, og jeg er 167 cm høj. Jeg vejer 42 kg. Er jeg normalvægtig`?
Monica Pedersen: Køn:Pige Alder:13 Højde:157 Vægt:49,6 Jeg burde virkelig tabe mig. Nogle der har nogle tip til hvordan??
Frededunse: Hej alle sammen Jeg har været inde på en anden side om BMI, som siger at jeg er undervægtig, men den her side siger jeg er normalvægtig! Er jeg under eller normalvægtig? Køn: Pige Alder: 13,5 Højde: 1,62 Vægt: 47,4
DutErEnSkat: Pige, 15år, 41kg, 156cm - bmi: 16,8/under normal....Jeg kan ikke holde mig selv ud! Fik mild anoreksi da jeg var 12..lider stadig under det og det er først nu jeg måske får noget hjælp. Har ringet rundt til center for spiseforstyrrel ser og ungdomspsykiatr isk afdeling hvor jeg har været uden held. Får aldrig hjælp.. FML!
BareMig: Jeg synes det er synd at så mange folk skal kigge på deres BMI herind og dømme dem selv. Jeg er 14 meget snart 15 er ca. 171 cm og vejer ca.63 kilo. Jeg har taget et par kilo på, på det seneste men jeg er jo i voksealderen og tro mig de fleste synes det er pænere at man har lidt bryster og hofter end at man går og ligner et skelet! Så piger (og drenge) stop nu med at være alt for bekymrede om hvordan i ser ud og nyd nu at i har en ung lækker krop! Håber virkelig det her kan hjælpe nogen lidt med at nyde deres krop uden rynker og strækmærker fra fødsler og appelsinhud ;-)
Kalle-sina: JEG ELSKER HOTDOGS!!!!!!!
ham den store: køn: dreng alder: lige blevet 15 ;-) højde: 1,85m vægt: 78 den sir min bmi er på 22,8 så jeg er normal :-), men man kan vist stadig godt sige jeg er en stor dreng. men det sgu sjovt at se alle de tøser der sir de vejer 45 kg, og tror de er fede :D.
Lausen: Jeg er 13 år og er 160 cm og vejer godt omkring 59 kg og jeg er ikke tyk. Det er jo forskelligt fra person til person og jeg er ellers lidt kraftigt bygget og er udviklet i en meget tidlig alder og så har jeg en kusine der lider af bulimi og anoreksi (staves) og nu fordi hun ikke spiser noget og kaster op hele tiden så har hun fået afvide at hun skal tage piller ellers kan hun få et hjertestop og hun er godt og vel 18 år, SÅ LAD FORHELVEDE VÆR MED AT VÆRE UTILFREDS MED JERES KROP FOR MAN KAN DÅ AF AT VÆRE FOR TYND!
Hej Seje: Jeg er en pige, på 15 år, og jeg vejer 63 kilo, jeg er 168 høj. BMI'et siger at det er normalvægtig, hvis jeg kommer ned på 55 kilo. Er det for meget at tabe sig, eller?
Styrkosten.dk !: Hej Alle. Puha denne artikel har fået mange kommentarer. Jeg vil gerne komme med nogle af mine egene synspunkter ! Det er ALT forkert at børn har så stor fokus på kosten som de har. Det er fint de ved hvad der er sundt og usundt. Men jeg har mødt børn som tænker i kalorier. Det er forkert ! Derfor er langt mere vigtigt at deres forældre for fokus på dette, og giver børnene nogle sunde vaner !
nanna....: hej..... jeg er altså en pige på 12 og vejer 55. Er jeg overvægtig ????
lalia: Køn: pige alder:15 Vægt:57 højde: 1.57 burde jeg at tabe mig
Freya: Jeg har et problem Altså jeg er 13,5 år og er 163 cm høj og vejer 45,5 kilo ca. Og jeg har en bmi på 16,9. Min familie siger at jeg er under vægtig og skal veje 50 kilo men der swtår jo at jeg er normalvægtig og jeg er ikke en af de "tynde" i min klasse. Og jeg er før blevet drillet med at jeg er tyk??? Er meget forvirret
Til Alle Jer: Til dem der her får at vide at de er "normalvægtige" men har fået andet af vide af en læge: BMIberegneren for børn er bygget anderledes op end den for voksne, fordi folk kommer i puberteten på meget forskellige tidspunkter, og udvikler sig i forskellige tempi. Du kan jo sagtens være 14 år og have meget udviklede bryster og hofter, mens nogen måske ikke rigtig får former før de fylder 16. Lægen har altid ret, hvis du er bekymret for om du er under- eller overvægtig, så spørg endelig en læge. Jeg udviklede selv en spiseforstyrrel se som 12 årig, det fik mig ingen vegne. Jeg fik det bare dårligere med mig selv, dårligere med min krop, og dårligere i det hele taget. Et liv med en spiseforstyrrel se er ikke et rigtigt liv, det tror jeg kun man virkelig forstår hvis man selv har haft en eller været tæt på en der har været ramt.
Line Justesen: Heij alle:-) Jeg er en pige på 14, jeg er 154 cm høj, vejer 55 kg og jeg mener selv at jeg godt kunne trænge til at tabe et par kilo eller 7. I al den tid jeg har levet, har jeg altid været "buddet", men det er jeg faktisk sikker på jeg har fra min mor. Men alligevel gider jeg ikke gå rundt med tykke lår, og en lille bule på min mave.Så jeg vil prøve at gøre noget ved det, uden at blive til en anorektiker. Mvh Line)
Juliana: Hør nu her, jer 12 - 14 årige piger. I har et BMI på mellem 14 og 18 - guess what? I er ikke tykke. Næsten alle ville gerne smide nogle kilo, fordi medierne prakker os det på. Jeg har åbenbart et BMI-tal på 22.3. "Hvorfor er du ikke ved at skyde dig selv af fedme!" Er der sikkert nogle sylfider, der ville spørge. Fordi: Jeg har smidt 8 kilo og 12 talje cm siden marts 2011. Jeg er muskuløs, og at måle BMI på et barn kan ikke hjælpe på os, der er genetiske for at have 'sul' på kroppen. Jeg er 1.72 m høj, vejer 66 kg. Jeg kan intet gøre ved det. Så hold nu op! Nyd livet, kom ikke ind i spiseforstyrrel sernes spiral, selvom det virker som en god vej - der er nogle af os, der kæmper for at komme ud igen. En veninde af mig har haft anoreksi i 4 år, hun fik sin dødsdom som sekstenårig. "Jaja, men jeg lader bare være med at spise et par måneder, det er ikke anoreksi!" Gæt engang. Ja, du bliver tyndere, det kan jeg ikke benægte. Men du ødelægger dit stofskifte, din hjerne, din indlæringsevne, din mave og tarmsystem og dit forhold til venner omkring dig. Jeg kan præke om anoreksiens fordele, fordi jeg selv er fanget. Men jeg vil hellere give jer gode råd. Jeg håber selv at komme ud af mit misbrug af kalorietælling og tvangstanker om mad konstant. Virkelig, red jer selv. Det er ikke en god vej at gå. 16 årig, ifølge medierne 'fed' teenager.
mia jørgensen: hej jeg er 14,5 og vejer 51 kg og min højde er 1.64. jeg er rigtig bange for at jeg er overvætig, men jeg har tænkt mig at tabe mig, men jeg ved ikke lige hvordan ?? m.vh mia
anonym...: hej :-) jeg er 13.5 år vejer 50-51 171 cm høj bmi 17,4 jeg vil rigtig gerne tabe mig så har skåret ned på mad jeg spiser ingen slik jeg spiser ikke morgen mad eller frokost kun aftensmad min mor siger at jeg sulter mig selv min faster synes at jeg er blevet alt for tynd men vil gerne tabe mig for når jeg ser mig selv i spejlet synes jeg at jeg ser tyk ud og jeg vil bare gerne være ligesom de andre...
hendedererkedafdet: hej alle sammen! Jeg er en pige på 13 år.... Jeg er 1.53 cm. høj og vejer 36 kg. jeg troede jeg var normal-vægtig men den her skala ting siger jeg er under normal:cry:
wake up call !!: Hej alle børn. helt ærlig tror jeg ikke der er nogle som har lyst til at høre om jeres "vægtproblem" når jeres BMI-tal ligger omkring eller under de 20. STOP MED AT HAVE ONDT AT JER SELV, ELLER JERES LILLE "DELLE"!!!
Anonym3: Omg!!!!!!!!! Har bare overhovedet ikke tabt mig for et halvt år siden lå mit BMI på 18.7 Nu ligger det på 20.0!!!!!!! Ved godt at der står at jeg er normalvægtig men jeg føler mig altså tyk, det hjælper heller ikke ligefrem at jeg er et halvt hoved højere end alle de andre. 12 snart 13 179 64 Bmi: 20.0 Går til sport og spise nogenlunde sundt til måltiderne, men spiser bare for meget og jeg spiser vildt meget sukker, i form af slik, kager osv. Mit stofskifte er vildt lavt og fedtet bliver altså bare sidende!!!!!!!! !
Laura!!: Hej.. jeg har et problem! pige vægt:53 højde: 1,62 alder: 12 jeg ved at jeg (måske) er overvægtig men har det som om jeg ikke kan tabe mig selvom jeg kan smadre feks. et stykke træ hilsen Laura ps. er lige startet til aquaspinning ( cykling i vand)
hjælp mig: køn: pige alder: 13.5 højde: ca 168 vægt: ca 57 bmi: 20.4 vil gerne tabe mig, for min konfirmation. fordi at mine lår er alt for store. nogle der kan hjælpe mig?
Peter Gravskov, praktiserende læge i børns trivsel.: ELLER kvinde selvfølgelig.
Peter Gravskov, praktiserende læge i børns trivsel.: Peter Gravskov, praktiserende læge i børns trivsel. Hør her børn. Det er ligeså slemt at være undervægtig som overvægtig, og som en anden skriver herinde - så skal i passe på at i dømmer jeg selv og andre p.g.a. deres kropsfigur. Nogle folk kan være buttet fordi de skal til at vokse gevaldigt. Kroppen skal bruge det til at vokse med, og man kan sagtens - i det største tilfælde - ende som en ung høj mand.
Andy-Pigen.: Jeg er en pige på 14,5 år, jeg er 169 høj og vejer 50 kg. Min BMI er... 17,5 OMG D: !!!
Mariasejsejsejsej: Jeg har det slet ikke godt. Jeg er 13 og vejer 64 kg. og jeg er 1,52, men jeg ser ikke engang særlig tyk ud. Men ok, er også meget stærk og kraftig + har også for meget fedt, men altså ikke så meget...
trini trini: Jeg er en pige på 12,5 år men jeg er nok udviklet som en på 14
FedmeDriller: Hej jeg ville gerne, altså meget gerne tabe mig inden min konfirmation d. 6 maj 2012 Vægt: 66 Højde: 1,64 Alder: 13 Jeg en fed, heler ikke disideret tyk, men jeg er godt buddet og har en lille smule bred hofte, og store arme, jeg følger mig utilpas og kan ikke lide hvad jeg ser i spejlet når jeg skal prøve tøj. :/ Hjælp mig FedmeDriller
Skipper: Dreng Højde: 187 cm Vægt: 104 kg Svømmer ca 8 timer om ugen samt 1,5 times opvarmning på land først, samt 2 timer gymnastik/ idræt i skolen Hilsen Skipper
Skipper: Dreng Højde:187
lallou: jeg er virkelig i tvivl!!! min bmi er 18,2 jeg er 13,5 år vejer 48kg er 1:63 høj jeg har en lille 6-pack :S men min mave "deller" stadig når jeg sidder ned!? folk siger jeg er muskuløs, er det bare et vink med en vognstang om at jeg er tyk?? jeg hader migselv fordi min selvtillid er i jordhøjde :sad: JEG ER I TVIVL !!
i7: mit bmi er 15,2
i7: Køn: pige Højde: 168 Vægt: 43,4 alder: 13,5 Er jeg undervægtig? ps. dyrker sport 6 gange om ugen (håndbold)
Sona: Køn: Pige Alder: 11 Højde: 165 cm, cirka. Vægt: 44.6
Sona: Jeg er 11 år, og er 165 cm. Jeg vejer 44.6, er jeg fed?..
Janniie: prøv nu og hør, det er helt forskelligt fra person til person om hvad der er normalt. Det kommer også helt an på om man har muskler eller ej. Muskler vejer mere end fedt, så lad nu vær med at tænk for meget over vægten. Selvom du vejer 5 kg, mere end andre, er det ikke ens betydning med at du er for tyk, men bare har flere muskler, og det er meget flottere at have muskler end at være alt for tynd og ikke har noget at stå i mod med!!! tænk jer nu om
Anne Karen: Hejsa! Jeg er 13 år gammel og vejer 62.7 kg... Jeg føler mig alt for tyk når jeg kigger på vægten, men når jeg kigger mig i spejlet er det bsom om der ikke er langt vej endnu... Er det normalt?
pipsendipsen: hej..... jeg føler mig mega tyk og hader mig selv jeg er 150 høj og vejer 38 kilo og 13 år ... :sad: ad ad
Julie Leth: 3 kilo fra at være for tynd!!! PYha!!!
Anonymous: For omkring et år siden, spiste jeg næsten ''aldrig noget'' jeg kunne sagtens lade vær med at spise i to dage og jeg blev mere og mere bekymret for mig selv, fordi at jeg aldrig var sulten eller havde træng til mad. Vi var også lige flyttet, så jeg havde ingen venner og lavede ingenting. Sad bare på computeren, uden at spise plus at jeg ikke gik i skole. Mit hår blev tyndt, og jeg følte mig mere og mere træt, jeg drak ikke så meget og lukkede nærmest mig selv inde på mit værelse. Men så lige så stille ændrede det hele sig og nu er det som om at det er gået den helt anden vej. Jeg spiser og drikker meget mere nu, går i skole og dyrker sport og er sammen med mine venner :-)! Så piger og drenge, LAD VÆRE med at begynd og spis mindre. Det er overhovedet ikke flot at være undervægtig. Jeg er 14½ idag, og er 168 høj og vejer 51. Vi er alle smukke, som vi er
Pige: Hej Køn: Pige Alder: 13 Vægt: 38 Højde: 161 Er jeg meget under vægtig
Tobi: Få tjekket jeres fedtprocent hos en læge hvis er usikre om hvorvidt i er overvægtige eller ej! Man kan godt være fed selv om ens bmi er normal. fx er min 20 men jeg er undervægtig i følge min fedtprocent...
anonymus: 13 år gammel 175 cm høj vægt: 59 / er en dreng
liva: Hej en pige på 11 år føler mig overvægtig men mit bmi siger jeg er normal vægtig vil gerne tabe mig men kan ikke holde fast ved det måske føler jeg mig bare tyk fordi alle i min klasse er flotte og tynde. Så hvis der er nogen der kan hjælpe mig så please skriv tilbage :-)
anonymbelieber: Hej. Jeg vil ønske at jeg var ligesom nogle af jer der vil tage på... jeg er 14 år, 166 høj og vejeg 46 kilo. Vil vildt gerne tabe mig for når jeg ser mig selv i spejlet er jeg bare såååå fed! Er der nogle som har et par gode råd?:-)
Anonym4: Hmmmmmmmmmmmm! Køn: Pige Alder: 13 Vægt: 55 Jeg aner ikke hvad mit BMI er men jeg vil bare TABE MIG! især på maven!
Tylerthecreator: Tag jer nu lidt sammen piger i er jo ikke overvægtige i har bare ingen selvtillid.
NannaJ: Hej:-) vil gerne tabe mig især på maven, benene og armene, jeg har det lidt med at jeg gider ikke at bruge lang tid på at træne så det skal være noget så man kan se det hurtigt. Vil rigtigt gerne ha at i hjælper mig:-)
xoxo: Jeg er snart 15, 1,68 høj og vejer mellem 53-54,5. Jeg føler mig fed. Jeg hader alt ved min krop, og vil bare gerne tabe mig... Hvad skal jeg gøre?
betteskijulie: 2 kilo fra at være overvægtig.. Jeg må bare ned på de 50!
Hjælp: jeg er 13år gammel og vejer 98kg. hvad skal jeg gøre...? hjælp mig PLZZ!
Mig :: Hej :-) jeg er en 14.5 år gammel pige og jeg er lige startet i 9 klasse. da jeg gik i 7, havde jeg en "spiseforstyrre lse". min familie og venner var meget bekymret overfor mig, men jeg syntes ikke at jeg var for tynd! jeg var faktiskt rigtig glad for min krop. nu har jeg så taget på, og jeg føler mig som en fed klump, hver eneste dag! alligevel, så vejer jeg mindre end de andre piger i min klasse, men jeg føler mig som en kæmpe. jeg synes at det er utroligt, at jeg har klaret at lade være med at spise, fordi at det kan jeg så ikke nu! jeg vil såå gerne tabe mig nogle kilo! please help? :-)
Duttiihh: Da jeg var 12 var jeg 154 høj og vejede 36 kg. Det år fik jeg en form for spiseforstyrrel se, man kan n godt kalde t anoreksi, hvor jeg kun spise en bundsjat havreegryn om morgenen, prøvede at undgå frokost og spise så lidt afftensmad som muligt. Derudover prøvede jeg på hele tiden at holde mig i bevægelse. Jeg løb tre gange om ugen mellem 5 og 8 km. På en 3-5 månedere tabte jeg mig 3 kg og fik en slags undederlige "dun" på armene. Så snart jeg bare tabte det første kilo, holdt min menstrution op. Efter ikke at have haft menstrution i et halvt år, fandt jeg ud af at der var noget galt med mig, og prøvede at tage på. Jeg kom med det samme op og veje 34 kg, men spiste stadig meget sundt og løb tre gange om ugen. Efter et halvt år kom til sundhedsplejeer sken, og der var min vægt 35. De sagde jeg skulle spise kage hveer aften for at jeg kunne tage på. I starten var der meget svært, men nu synes jeg, jeg er blevet afhængig af søde sager. Jeg er 15 og vejer 40 kg. Jeg har dt slet ikke godt med min krop, men min psykolog siger ejg skal tage på. Jeg kan slet ikke håndtere noget længere! D:
Morten Zacho: Beregneren er nu opdateret med grænseværdier for undervægt. Disse værdier blev publiceret i 2007, så jeg burde have indbygget dem tidligere, men nu er de her.
SabrinHN: Synes det er meget skæmmende at jeres bmi-udregner ikke fortæller når man er undervægtig, det er jo fuldstændig urealistisk at den bliver ved med at vise normalvægtig og virkelig farlig for de unge som bruger den. Den viser nemlig at man kan være 1.65 veje 30 kg, og stadig være normalvægtig, det skriver computeren i hvert fald. få det lavet!
monique susse planthin: hej jeg er en pige som er 13 og et halt år gammel jeg er 1,60 høj og vejer cir 56-57 kg jeg føler mig overvægtig hvodan kan jeg tabe mig og hvad syntes du der læser det her er jeg overvægtig
Anonym.....: Ved i hvad der skræmmer mig?? -at der er flere 11-14 årige som skriver herinde. Det er slet ikke noget man skal tænke over i den alder med mindre det er alvorligt. Man er ikke tyk, med de BMI'er I har!! Det er sundere at veje lidt ekstra, end at veje alt for lidt!!!!!! -Pas på!!
Frederikke mimimimi: Har altid undret mig over at piger synes de er tykke når de vejer 46 kg.... Nu står jeg selv i situation hvor jeg har taget lidt for meget på, jeg er 16 år, 166 cm og vejer 61 kg. Så jeg har besluttet at skære ned på de søde sager. Håber det hjælper, vil gerne bare smide en 5 kg.
Holmgaardsemse: Hej. Jeg er en pige på snart 15 år., hvad er normalvægten, hvis jeg er lidt højere end 175cm. ?
Freja: Hej er overvægtig og vil gerne tabe mig for at være sammen med dem fra min klasse fordi de vil kun være sammen med dem der ik er så tykke
Sofie! ;b: Jeg er en pige på 14 år, er 160 og vejer 46. Min BMI er på 18, jeg spiser endda mega meget slik og det, men jeg er stoppe med det i dag og vil prøve at se hvor meget jeg taber mig på det, bare på en dag tabt jeg 1 kg ;o så jeg håber på at blive tynd....
Fed følelse: Yoo, jeg føler mig fed. Jeg er en pige på 14,5 år. Jeg vejer 56, og er 1.63, føler mig feeed. Min BMI er 21.1... vil godt have den ned på 18.8, Så skal jeg tabe mig 6kg, hvordan?
kathrine k. byrialsen: hej jeg er en pige på 13 år jeg spiller fodbold 4-5 gange om ugen, løber 2 gange, cykler 6 km hverdag, spiser MEGET sundt..det vil sige rør slet ikke slik,chips,chok olade osv. jeg går til kickboxning 1 gang om ugen og i forår/efterår/v inter går jeg til håndbold 3 gange om ugen jeg er 173 høj og vejer 60-62 killo jeg e meget "stor" i forhold til alle mine veninder. er der noget ekstra jeg kan gøre for at tabe mig specilt på lårene håber i kan hjælpe, på forhånd tak :-)
MIIG: Jeg er en pige på 15, jeg vejer 63 kilo og er en 172,5 høj.. jeg spiller håndbold 3 gange om ugen, og udover det styrke træner jeg 2 gange og løber 1 gang.. Mit BMI ligger på 21,3 og jeg har det HELT fint med det ! Jeg synes ikke selv jeg er tyk eller overvægtig, jeg gjorde en gang, indtil jeg blev lidt ældre og indså, at jeg ikke var hverken tyk eller overvægtig. jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud og det burde der også være mange andre der skulle....
anonym1: Jeg er en pige på 16 år, og er 158 cm. høj og vejer 55 kg. er jeg for tyk?
julie-m: hej.. jeg er en pige på 14 158 høj og vejer omkring 46-48, min bmi er 18,5 er jeg for tyk????
Den Tykke..: Hej Jeg Hedder Julie. Jeg er 169 cm høj. Og Vejer 53,3 Kilo Men jeg føler mig stadig tyk, selvom min BMI er 18,6..
lalala: Jeg er en pige på 14 år som er 155 cm høj og vejer 39 kg. Mit BMI er på 16,2 &' er godt tilfreds med det. (Min læge siger at jeg er lige som jeg skal være)
puha: køn : pige alder :12,5 vægt:59 højde:170 bmi:20,4 jeg følger mig alså ligt tyk nogle gange
Anonym alba: hej i min skole siger de at jeg er overvægtig jeg er 11 et halvt år og vejer 43 kilo men jeg føler mig virkelig fed men mit bmi siger at jeg er normalvægtig men jeg bliver mobbet med jeg er fed men jeg er den der vejer mest fra min klasse men jeg ved ik hvad jeg skal gøre for at tabe min dele hjælp mig
Instruktøren: Den der beregner er rimelig upræcis, og det er derfor man aldrig skal se på hvad de siger. En beregner kan ikke se hvor meget dine knogler vejer og hvor meget dine muskler vejer. Til den 18 årig pige på 63 kg. Vi kan ikke give dig et præcist svar på om du er overvægtig eller ej da vi ikke har muligheden for at se det. Umiddelbart vil jeg ikke sige du er overvægtig. Men uanset hvad, gå i gang med at dyrke motion! Meld dig ind i et fitness center, måske med en veninde og tag’ til nogle holdtræninger hvis i ikke gider at styrketræne eller løbe på løbebånd. Eller find en anden sport der er sjov, uanset hvad er det en god ide at træne..
Tullepigen: Hejsa folkens. jeg er en pige på 18, som er meget i tivl om jeg burde tabe mig, syntes nemlig at jeg har en stor "top-mave". jeg vejer ca. 63 kg (det svinger) og er ca. 165 cm høj. ifølge beregneren ligger mit bmi på 23,1 altså lidt under grænsen for let overvægtig. men jeg aner ikke om jeg burde tabe mig eller hvad?? det med motion og gymnastik har aldrig været min stærke side. håber der er nogle som kan give mig nogel gode råd til hvad jeg kan gøre. :-)
hej folkens: Hold da op hvor er der mange piger der siger at de "synes" at de er overvægtige. Ja undskyld mig, men man kan da ikke veje 45kg og synes at man er fed. Desuden siger denne her hjemmeside ikke noget om grænsen for hvornår man er undervægtig. Jeg har fundet denne hjemmeside hvor man både kan se hvornår man er overvægtig, og hvornår man er undervægtig. Jeg vejede selv 72,6 for 2-3 år siden, og vejer 61kg nu. Det er jeg meget tilfreds med, for jeg er 16år og 174cm høj :-) http://www.sundskolenettet.dk/aktiviteter/maalingerneogsundhed/hoejdevaegtogbmi/hvor-meget-maa-man-veje/
Anonyme Sofie: Hej allesammen, jeg har været overvægtig meget længe, og er træt af det. Græder ofte over mine strækmærker på hofterne og på brystet. Jeg er 12 år, er 164 cm, og vejer 72 kg. Har længe ligget på 70 kg, og prøve at tabe mig, men har åbenbart taget på. Er typen der ikke vil snakke om det med min familie eller venner .. går ikke til en sport, men cykler i skole sommetider og nogle gange hjem, der er 5,5 km derfra. Hjælp mig! Vil gerne være slank til sommerferien - Tag hensyn til det med at jeg nok ikke dyrker meget motion da det er noget jeg er meget dårlig til! HJÆÆÆÆLP!
Anonym3: Hej Cille, Tak for indlægget. Jeg er faldet over noget interessant: hvis du spiser 100 kalorier for meget gennem et helt år, vil man tage 5 kilo på. Jeg prøver, men jeg er ufatteligt dårlig til at overholde ting, selvom det er usundt tror jeg at jeg vil have lettest ved at tabe mig hurtigt, og så holde det ved lige. jeg har besluttet mig for at starte til en ny sport efter sommerferien. Enten floorball eller boksning, hvad tror i er bedst? Anonym3
youngB: er jeg den eneste som vil tage på... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at tage på, jeg vejer omkring 40 og er omkring 157 cm høj og er 15 år......
Beliebeer: JEg er en pige på 14.5, og vejer 58 der står at min Bmi er overvægtig er der nogle der kan Hjælpe
malthe: hej. jeg er en dreng på næsten 16 år. jeg vejer kun 60 kgog er hele 187 cm. hvordan kan jeg tage en masse kilo på. har gået til styrketræning men synes ikke rigtig det hjælper. jeg går til fodbold men dyrker ikke overdrevet meget idræt så forstår ikke jeg ikke kan tage på. vil gerne tage mellem 10-15 kilo på. hvordan gør jeg?
Cille dh: hej anonym3 jo det kan jeg da godt;-) højde: 168 vægt: 58-59 ( jeg vejede: 68,6 ) bmi: 20,9 som du kan se er jeg større end dig ;-) 100 self du kan altid sætte det op igen vis det bliver for let...
justine.: jeg er feeeed)-: Køn: pige:-) Alder:14 Vægt:45.5)-: hvad er mit bmi?
Anonym3: Hej Anonym:D Jeg er selv lige begyndt på en form for kur, men derfor kan jeg jo godt prøve at hjælpe. Prøv at tænk over hvad du putter i munden, og tag lidt mindre mad når du spiser. du skal samtidig tænke på ikke at spise for lidt. med hensyn til motionen, skal du nok stadig lave noget. Anonym3
anonym :D: hej allesammen HJÆÆLP er en pige på 11,5 år og er 156cm og vejer 45 kg!!! nogen der ved hvordan man taber sig? vil helst have andre råd end spis sundt og dyrk motion for det har jeg prøvet og det er altså ret svært!!
Anonym3: Hej Cille. vil du ikke lave en "profil" alder, højde osv...? lavede kun 50 mavebøjninger 0g 50 knæløft igår da jeg var fuldstændigt smadret. jeg er gået ned til 100 af hver på en normal dag. Anonym3
Cille dh: det var så lidt ;-)
Annym3: tak Cille!!! du er min redningsmand!!!! tak for dine gode råd og svar!!! Knus Anonym3
cille dh: hej ;-) knæløft: roligt tempo husk : du må ikke bøje ryggen... mavebøjninger kan jo gøres på forskellige måde, jeg ligger ned og løfter mig op til knæene. slikket: njar ja og nej normalt spiser jeg kun mellem 600-800 kalorier. men engang imellem spiser jeg også slik,og så tæller jeg efter med de 1300 kalorier.(slik er det du forbrænder hurtigst)gryder eten: jeg har ingen ide men prøv at kigge på indpaknings papirene og læse kalorier per. hundred gram. og måle hvor mange gram du spiser af kød, ris og grønsager eventuelt kan du bruge en lomme regner og divider.( hvis du tager minder end 100 gram ) ;-) knus cille
Anonym3: Tak igen Cille, du er min helt!!! endnu flere spørgsmål: knæløft, er det sådan nogle "løbe knæløft" altså hvor du "løber" og samtidig laver knæløft, eller er det stille og roligt hvor man løfter knæene et ad gangen i et roligt tempo? mavebøjninger, er det dem hvor du "bare" løfter kroppen et stykke over gulvet, eller dem hvor man liger ned med bøjede knæ og hænderne bag hovedet og så skal man løfte sig op til knæene? Håber at det giver nogenlunde mening. Talte slikket med i dine 1300 kalorier? Hvor mange kalorier tælle en aftensmad ca. hvis den er feks. en gryderet med grøntsager og kød uden fløde eller creme fraiche, med ris som tilbehør? Anonym3
cille dh: et halvt år ;-) men jeg spiste også slik og sådan nået...i starten. her de sidste par mådender har jeg tabt mig mest
Anonym3: Lyder bare så godt Cille!!!! Hvor lang tid tog det dig at tabe dig alle de kilo???!!! Overholder det meget fint, men det skred dog i går til spejder, hvor vi åd to mega skåle popcorn fordelt på 6 mennesker. GLæder mig til at høre fra dig og jer andre, mange hilsner Anonym3 Ps. Hvad hjælper hvis ens blodtryk bliver lavt, har stadig en dårlig vane med at kaste mig over det første det bedste.
cille dh: det var så lidt!!! ;-) jeg har faktisk tabt 7,6 kilo på kuren vis det kan virke som en bedre motivation ;-)
Anonym3: Hej cille dh og sille q (og alle jer andre) Igen tusind tak begynder NU med at prøve din kur:-) Glæder mig til at høre når du når frem til et resultat. I øvrigt lyder det som en virkelig god måde at tabe sig på, ikke noget med at sulte eller at skulle løbe sig halvt ihjel. Til alle herinde vil jeg gerne spørge hvorfor at jeg bliver sulten mellem morgenmad og mellemmåltid, da jeg spiser det samme, nemlig havregryn med minimælk og nogle gange rosiner og frugt til mellemmåltid????? Igen tak!!!!!!!! Anonym3
Nanna!!: Hej:D - Er 13,5 år og skal holde konfirmation til maj (næste år) og vil vildt gerne tabe mig så jeg ikke ser fed ud i min kjole. Vejer 58 kg og vil gerne ned på de 45-48 kg. Men kan bare IKKE tabe mig....! -HJÆLP!!! Vil ikke være fed mere!;(
cille dh: sille q er også mig ;-)
sille q: hej anonym3 jeg laver 200 mavebøjninger,1 00 knæløft. (og løber 3 gange om ugen). der plejer normalt at stå på pakken hvor mange kalorier der er i maden, men vis der ikke står det, så er 4 kj. 1 kalorie. så man kan divider det. man kan også søge kalorietabel på google eller andre steder. den viser hvad der er i ca alt mad. så kan du skrive det vigtige ned eller huske det i hovedet....;-) mavestrækninger har jeg skrevet det??? men jeg ved det faktisk ikke. og konditalet jeg vil tro at hvis du dyrker motion dagligt vil det blive højer med tiden ;-)
Anonym3: Hej Cille dh Tusind tak!!!!! jeg har bare et spørgsmål: hvor mange knæløft og mavebøjninger skal man lave om dagen? Et til spørgsmål: Hvor finder man ud af hvor mange kalorier maden indeholder? kan kun se kj på pakken. Hvis derer nogen der ved hvordan man hæver sit kondital på en effektiv måde vil det også være en hjælp da sundhedsprofile n beregner 55% i mit kondital hvilket er lavt Igen tusindtak Cille!! Anonym3 Ps. hvad er mavestrækninger ?
victoria krabbe: Heei jeg er en pige på 10 mit bmi er 14,2 jeg er 150 cm høj og vejer 33. Synes selv jeg er lidt tyk.:D
cille dh: hej anonym3 jeg har det helt fuldstændig ligsom dig... de ting jeg selv gør kan måske være en hjælp;-). mavebøjninger, knæløft ( bøj benet skiftevis, få knæet så højt som muligt, op til brystkassen...) og self. spise sundt. jeg bruger selv,min regel højest 1300 kalorier..;-)
Anonyme: Pige på 13,5 år, 167 høj & vejer 50 kg. bmi 17,9.. Er det normalvægtig? :-)
anonym545454: køn dreng alder 14 højde 172 vægt 65 bmi 22 jeg plagede at veje 80 men har tabt mig og er nu normal vægtig min mave er blivet mindre men er ikke heldt flad nogen gode tips til at få maven væk please (:
Anonym3: Hej Allesammen. Er udemærket klar over at min selvtillid er helt i bund, men når jeg har en bmi på 18.9 vil jeg gerne lave om på nogle ting hvad angår min vægt, men mangler desperat ideer fordi. 1) Min mor flipper ud hvis hun ser mig stå med et målebånd i hånden(for at måle livvidden.) 2) Jeg er den der vejer mest i min klasse, på årgangen og sikkert også en del af årgangen over mig. 3) Jeg ikke er den mest tiltrækkende( på grund af vægten) 4) Jeg i forvejen er den højeste i min klasse. 5) Tilbage i vinters, gik en gruppe drenge fra parallelklassen forbi og hilser mig med et: hej fede. Har brug for at være lidt "diskret" så nogle små ting man kan lave om på i hverdagen vil bare være det bedste der er sket for mig. Regner med "kun" at tabe mig en 5-7 kilo så jeg komer til at lige på de 52-54 kilo og med en bmi på mellem 16.4 og 17 PLEASE. Anonym3
sille q: hej. meh: vis du læser teksten nedenunder står der at,der ikke er nogen undervægtig grænse i den begerner...;-)
Meh.: Jeg forstår den ikke helt? Jeg er 14, er 171 cm høj og vejer 40 kg. Min BMI er 13, et eller andet og den siger at jeg er normalvægtig?! Jeg er ekstremt undervægtig ifølge alt andet end den her. x)
Anonym3: hej igen igen. har kikket på en del af opslagene, har set mig selv i spejlet og fundet ud af at jeg ikke har et seriøst vægtproblem, men vil skam stadig gerne tabe mig lidt. Da jeg vejede mig her efter påskeferien vejede jeg 59.4, altså med et bmi på 18.9. har taget 1.7 kilo på!!! jeg håber virkelig at i har nogle gode råd. Jeg gerne vil ned på en vægt der ligger omkring de 52-54 kilo. Hvis nogle af jer har nogle gode råd til hvordan man undgår sommerens mange fede fristelser vil det også være en stor lettelse. PLEASE Anonym3
Bokseren: Alder: 13.5 Køn: Dreng Højde: 170 Vægt: 45 Jeg er meget tilfreds med min krop. Jeg træner rigtig meget, og elsker det:D. Jeg spiser ikke sukker, fastfood eller smør. Mit bedste råd til hvis man vil tabe sig: Få selvtillid, kig dig i spejlet og sig: Jeg er glad for min krop!. Gør det indtil i virkelig tror på det. Og find så en sport i kan lide. I mit tilfælde er det boskning, løb og fodbold.
Rune..: Hej jeg er 12 år bliver 13 om en måned og en dag. Jeg er 158 høj vejer 39 kilo og har en bmi på 15.2 er jeg undervigtig eller normal vægtig?
en pige: Hej venner. Er I ikke søde at holde op med at tænke sådan på vægt hele tiden? Det er jo skrækkeligt! Se, hvad verden har gjort ved os. Det er bare heller ikke tilladt at være andet end sygeligt mager i dag, og DET, mine damer og herrer, DÉT er sygt! Jeg synes, det er uhyggeligt, hvordan mennesker helt ned i 10-årsalderen (og yngre) bliver påvirket af grumme medier, der viser smukke piger med ribben stikkende frem over det hele. De piger er syge! De har det ikke godt, selvom de kan se smukke ud! Jeg ved det, for jeg kæmper selv med spiseforstyrrel se. Jeg lover jer, det er en grå verden, når selv spejlet mobber. Jeg slås med at overvinde den der "do not eat" - tendens, men jeg er nået til det sted, hvor jeg kan se, det er sygt. Spis den Marsbar, hvis det er, hvad du vil. Så skal jeg nok også gøre det. Verden bliver aldrig anderledes, hvis ikke vi lærer os selv at tænke andeledes. Se mennesket -ikke tallet på vægten.
Adi: 12.5 år. 155 cm. 37 kg. bmi: 15. 2
signa: jeg er 13,5 vejer 42,4 er 152 høj og jeg har en bmi på 18,2. jeg ved ikke om det er undervægtigt.. jeg syntes overhovedt ikke at jeg er tynd, snarere at jeg er tyk. jeg kan godt lide "søde sager":D men jeg spiser ikke så meget, og jeg er begyndt at træne lidt mere end jeg plejer. jeg cykler ca. 4 ture hver dag (til skole ovs.) og så danser jeg, så det er ikke fordi jeg træner SUPER meget:-)
cille dh: hej køn:Pige alder:12 næsten 13 højde:169 vægt:61,5 bmi:21,4. jeg har vejet 68,6 men har tabt mig her i løbet af i år og sidste år. til at starte med levede jeg rigtig usund men det var ikke slik og fast food jeg spiste. jeg ulukkede alt sukker og fedt og begyndte at tælle hvor mange kalorier jeg intog, jeg sprang måltider over og var udmattet og sur hele tiden. jeg var/ er kunstskøjte-løb er så jeg trænede/træner meget og jeg blev fuldstændig besat af at træne og forbrænde kalorier. men min mor opdagede mit store motions behøv og hvordan jeg var begyndt at spise. hun hjalp mig og fortalte mig at jeg snart ville blive syg vis jeg ikke stoppe. nu er jeg stadigvæk på kur men en sund en. jeg giver mig selv lov til at synde engang imellem faktisk ret tit men jeg taber mig afligevel og hvordan kan det være? svar: jeg ved det ikke men jeg tør ikke stoppe med at synde for så er jeg bange for at jeg ikke taber mig.
AnneArne: Jeg er 13.5 ca. er 159cm høj og vejer 51 - det synes jeg altså er meget? Jeg rider så har seriøst KUN muskler på ben, røv og lår. men synes selv min mave er for stor, oh går ligesom hele tiden og suger maven ind. tror ikke jeg er overvægtig da min BMI er 20.2?
Tricia: Jeg er en pige på 14 (dog tidligt udviklet), og jeg var på 23,4 men jeg ved jeg har flere muskler end fedt, og en ret stor kropsbygning. Tilgengæld var jeg ikek helt sikker på hvad jeg vejer eller helt præcis min højde så jeg tog bare sådan ca. Jeg er ikke fed ifølge mig selv, jeg har fedt og er "erotisk buttet" men ikke på en særlig "fed" måde. Af gener har jeg store hofter, og en en numse og nogle bryster der ikke er helt lille/små heller. De fleste andre på min alder er nogle pinde, men det er jeg ikke, og til tider jeg har det dår ligt med det, men egentlig er jeg rimeligt tilfreds. :-)
Carina1993: Køn: pige 17 høj: 165 vægt: 47 BMI: 17,3 :/ lydder ikke godt .. bure måske tage lidt på .
raba: altså jeg er en pige på 10 som fylder 11 den 06.06. min højde er omkring 150 cm og min vægt er 53 om mit bmi viser jeg er overvægtig og tallet er 22.6 det er vildt meget
Anonym3: Hej igen. har ikke vejet mig i over en måned! tør ikke rigtigt:sad: er lige begyndt at spise 4 mandler om morgenen da det skulle slanke. jeg vil gerne begynde på en "kur" uden slik men kan ikke få mig selv til det.
Christey: Lad nu være med at hænge jer for meget i vægten. En BMI udtegning er ikke præcis, for der er en kæmpe stor forskel på muskler og fedt. :b BMI giver kun et cirka indtryk, og det hjælper ikke noget at spørge om man er tyk eller tynd ud fra resultatet her - sådan fungerer det bare ikke :-) Kig i spejlet i stedet. Selv er jeg 1.65 og vejer 47,5, men er altså ganske normal af bygning, og i hvert fald ikke lige op af undervægtig :-)
...: oops , tænke på jeres vægt.
...: tag jer sammen piger. jeg er en 14 årig pige, fylder 15. jeg er 163/164. jeg vejer 43 og er normalvægtig i mine øjne. i skal ikke skrive JEG ER FOR FED! jamen for satan da! i er børn! vær børn og lad vær med at tænke på jeres børn!. nyd at være barn!..
Annabel: jeg er 11,5 og vejer 44,2 og højte 163 det er normalt (har jeg lige fundet ud af)
Anonymeh.: Jeg er 14 år gammel, 178 cm høj, vejer 67 kilo. Det er meget normalt. Jeg er dog BESTEMT ikke tilfreds. Jeg hader min krop. Føler mig klam. Føler med fed. Jeg har besluttet mig at komme ned på 57-60 kilo. Der har jeg det bedst.
mimi_pigen: altså jeg er 16 jeg er en pige, jeg vejer 47 og er 167 mit bmi 16,1 er det lidt? (:
Hmm..: Er en pige på 15 Er ca 172 cm høj Vejer ca 84 kg og har i følge denne side en bmi på 28,4 og er dermed overvægtig.. I hverdagen er jeg ikke rigtig selv ked af min vægt, da jeg ikke bliver drillet med det, og fordi der ikke er nogen der kommentere det, men når jeg er ude at handle tøj, bliver jeg lidt ked af det, da det ikke er altid jeg lige kan få de bukser som alle de andre har, det er ikke noget probem med trøjer. Lige nu prøver jeg at tabe mig, jeg spiser næsten ikke noget slik, når jeg får lyst til slik, spiser jeg en gulerød i stedet. Jeg løber når jeg har fri fra skole. Jeg laver også meget udenfor bare fordi jeg keder mig. Lige nu prøver jeg at tabe mig, så jeg højst vejer 80kg til dn 8 maj, for der skal min lillesøster konfirmeres :-)
hayleywilliams: Twister, hvis du ser det her: når man er undervægtig (eller tynd ihvertfald) har man jo ingen fedt på kroppen til at holde sig varm. tro mig har selv prøvet det..og jeg tog den her børne- BMI ting, og fik normalvægtig, men da jeg tog den til voksne, blev jeg undervægtig? syns selv jeg burde ligge på 45..
Charlotte...: Hey. Jeg er en smule bange for at være undervægtig. Jeg har regnet mit BMI til 18.7 Jeg er 15 år, 1.65 høj også vejer jeg 51. Er det lidt eller meget?
rina: Jeg syntes i skal være tilfredse med jer selv en 10-16 årige skal ikke gå og være bange for de bliver for tykke Mit råd: lev livet!
anonym123456789: vægt-75 højde-174 køn-dreng alder-14 bmi tal-24,5 jeg ved godt jeg er tyk, men er det meget vil virkelig gerne vide det
Sofie V.: Hej alle. Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 163 og vejer 50 kg. Jeg er helt tilpas. jeg er faktisk meget tilfreds med min vægt. Nogle synes det måske er meget at veje 50, men husk nu at muskler vejer mere end fedt! Og jeg dyrker meget sport. Til jer der synes i er tykke, kig jer i spejlet, kig grundigt, vurder jeg selv. Hvis det er fordi i mangler opmærksomhed så find noget andet at tage jer til! Måske er der nogle der vejer mere end jer, og har samme højte. Der bliver kede af det, fordi de vejer mere? Hvis i virkelig har et problem med i ikke ved om i er tykke, så gå til en læge. Han kan vudere jer. Folks knoglemuskeltur er meget forskellige, men kan godt være kraftig uden at være tyk..
Ea t: er 11.5 vejer 50 kg og er 155 høj syntes selv jeg er tyk og vil gerne tabe mig.
Li..: Synes det bare er SÅ irriterende at læse det der. Ja, unskyld mig men hvad sker der? Hvorfor kan i ikke bare være glade for jer selv? Jeg er 15 år gammel, vejer 55 kg og er 1.60 ! Jeg er ikke for tyk. mennesker, tænk lige på vi alle er forskelligt bygget. man kan vel sagtens se tynd ud selvom man vejer meget ik? og tyk selvom man vejer lidt? Det simpelthen for latterligt! Jeg er så glad for min krop! Jeg ville ikke bytte med en éneste person i hele verden.!
iben1617: Hej, jeg er en pige på snart 14 år. jeg er 1:70 og vejer 50.1 er jeg så undervægtig? For der står i testen at jeg har et Bmi på 17.3 men der står også at jeg er normalvægtig... ???? Vil virkelig gerne vide om jeg er undervægtig!!
Bobby: jeg er en dreng på 14,5 år, jeg er 185 cm høj, og vejer 62 kg. jeg får tit at vide jeg er unormal, fordi jeg er så tynd :D
mille tomsen: jeg vejer 37 og er 12 år gammel og 160 og min krop siger at den er for tyk jeg brakker mig når jeg spiser dem jeg går i skole med siger jeg er tyk jeg er lige flyttede skoltil bakkeskolen i kolding og jeg trode at det blev beder men det gor det ikke jeg ved ikke hvad jeg skal gøre
Yasmin M.: Yasmin 12 år vejer 44 højde 52 BMI 19 :sad: :O
Riesen: Jeg kiggede på nogle af opslagene og synes egentlig, at nogle er rimelig hårde ved sig selv. I er ikke tykke, især ikke i jeres alder. Det er puberteten og det er 100% normalt. Som 13 årig tog jeg selv 3 kg på, på en måned og var ulykkelig og følte mig klam og tyk. Men det gik og det skal det nok også gøre for jer! Idag ligger mit BMI lige som det skal. Jeg er ligeglad med hvad andre synes om mig. Selvfølgelig kan jeg også misunde tynde piger på min alder, fordi vi bliver påvirket hver eneste dag både i fjernsynet og reklamer af tynde mennesker. Men tro mig, de har det heller ikke godt. Kender selv en.. Hver gang har har tabt et par kilo, så skal hun lige smide nogle flere - hun er aldrig tilfreds med sin krop og det eneste jeg hører; er bare "Ej, hvor er jeg tyk" og så får jeg det herre dårligt.. Så du skal ikke tro livet som "tynd" er bedre! Det tog mig lang tid at forstå, men jeg håber jeg har hjulpet dig lidt på vej ;-)
Den tykke tykke mikkel: Hej :-) jeg er 13 år og jeg er 172 høj og vejer 120 kilo :sad: jeg vil gerne tabe mig :D
-Marie-: hej, jeg er en pige på 12, min vægt er ca. 60 min højde er 160cm, og jeg ved godt jeg er overvægtig men prøv lige at hør på jer selv, hvis i synes i er tykke hvad tror i så det for mig til at føle om mig selv... i sætter krav til jer selv i slet ikke kan klare, og i sættet krav til andre,som mig, som jeg ikke kan klare, bryd den onde cirkel nu og få noget selvtillid:D
Josefine...: Navn: Josefine Alder: 11,5 Højde: 166 Vægt: 51 Bmi: 18.5
simme987: hej navn:simone vægt:49 alder:11.5 bmi:20.1 jeg syntes jeg er mega tyk hjelp mig vil virklig gerne tabe mig
EaNoNo: jeg er fjorten år og let undervægtig men jeg ser stadig FED ud. Muskler vejer jo mere end fedt så det er vel musklerne jeg skal lave, men mine forældre og venner vil ikke lade mig motionere for de syntes at jeg er for tynd. Jeg vil gerne overtale dem til at forstå min situation. Jeg er jo fed og ikke tosset
Anonymus: Hej, jeg er en dreng på 13½ år gammel, og min BMI er: 22,1 Jeg er, 155 cm høj. Og vejer 53. Jeg er lige ved grænsen for at være overvægtig. Og jeg er bare så ked af det. Jeg brækker min mad op, laver mavebøjninger hele tiden, jeg drikker alkohol i hemmelighed for min mor, og jeg tvinger mig selv til at lave afføring. Og det siges at jeg ikke dyrker sport fordi jeg ikke gider og interessere mig ikke for det. Så jer bag skærmen der er triste over jeres BMI/vægt så please ikke bliv lige som mig, og i skal have det godt med jer selv.
Lenken: Alder: 14,5 år Højde: 1,79m Vægt: 63 BMI: 19:D kan ikke være mere tilfreds
twister: hej. jeg er en dreng på 14 år. jeg er 174 cm høj og vejer 40-42 kg :sad: jeg er begyndt at fryse helt vildt, men jeg går stadig i samme mængde tøj. jeg har altid haft problemer med det, men det bliver værre. hvad gør jeg??
anonym3: Hej allesammen, jeg er en pige på 12,5 år vejer 57,7 0g er 178 høj. armene og maven måtte gerne være lidt mindre, men mine lår!!! jeg syntes at jeg er for fed og alle de andre piger kigger da også en x-tra gang til idræt. hvad skal jeg gøre? jeg spiser i forvejen kun rugbrød og havregryn og gå til sport to gange om ugen. HEEEEEEEELP
Jacq: hej jeg er pige på 15. min højde er 171 og jeg vejer 55 kg dvs. mit BMI er på 18,8 hvilken jeg rimelig tilfreds med. Men lige hurtig til alle jer som gerne vil tabe jer. Muskler vejer mere end fedt og vi er også alle sammen bygget forskelligt så hvis i vil have en nøjagtig vudering af om i er normalvægt eller overvægt så skal i måle jeres fedtprocent hvor i skal bruge Bioimpedans som måler din fedtprocent i kroppen. Ellers spis sundt og dyrk motion. held og lykke til alle :-)
Svar På Ida: Svar på Ida 27. januar 2011 Ida, du er ikke tyk det er helt normalt at have den vægt i din alder. For guds skyld lad være med at tabe dig. Jeg er selv 17 og overvejer mig at tabe mig så jeg vejer det du vejer nu, men hvis jeg gjorde det ville jeg være under ernærret. Men igen du har normal vægt og hold fast i den her vægt, ellers ender du jo bare med at blive syg..
NannaJ: Yes!, jeg har lige tabt mig 3,3 kg på under en uge:D
Mega nervøse Ida: Hej Alle. Jeg er en pige på 12 år og synes jeg er mega tyk!! Jeg går til fodbold 2 gange om ugen, og badminton 2 gange om ugen, sykler 10 km om dagen og løber når det ikke er for koldt. Alle siger at jeg ikke er fed. Men når jeg kigger mig i spejlet, synes jeg, at jeg ER fed!! :sad: Jeg er 162 cm høj, og vejer 48 om morgenen og 49-50 om aftenen. :sad: (bmi:normalvægt) Hjælp mig!! Er jeg fed?!
Lea.: Jeg føler mig helt vildt tyk:sad:... tror næsten jeg vil gøre alt for at tabe mig!
Katrineskolecominorden: Jeg syntes selv at je er overvægtig Jeg er en pige på 12 år og er 1.48 høj og vejer 35 Kg. Mit Bmi er på 16.00, Jeg gør alt for at tabe mig dyrker sport 5 gange om ugen og lader være med at spise noget men syntes bare ikke jeg taber mig mine forældre siger jeg bliver syg af det men jeg vil veje mindre, Men kan jeg blive alvorligt syg af det og jeg er ved at være bange for at det udvikler sig til en spise forstyrelse? Er der noget at være bange for?
Morten Zacho: NannaJ -> Det er slet ikke sikkert at du skal tabe dig. Hvis du naturligt er kraftig bygget og ellers lever sundt, så er det ikke noget problem at have et BMI på 25. Hvis du alligevel mener at du har for meget fedt på kroppen, så opret en tråd i vores forum, så du kan få hjælp der.
NannaJ: Hej allesammen, jeg ligger lige på grænsen til at være overvægtig, jeg vil så gerne tabe mig men jeg kan bare ikke lige meget hvor meget jeg træner og spiser snudt -Hjælp
babz: Selvom min siger normalvægt, så er jeg sgu da stadig ked af min krop..
Katrine :D: Jeg er en pige på 12 år. Min BMI ligger på de 14.3. Jeg er 163 cm høj og vejer omkring de 37-38-39. Ved jeg ikke er fed osv, men ved ikke hvorfor jeg har alligevel en trang til at komme ned på de 34-35 kg. Jeg har tabt mig meget på det seneste kan det være farligt hvis jeg bliver ved med at tabe mig?
Katrine :D: Heeij. Jeg er en pige på 12 år. Jeg er 163 ca, Og jeg vejer 38 kg. Mine forældre siger at jeg skal spise mere. Min far som jeg ikke ser så tit siger at han kan se jeg har tabt mig. Min BMI er 14.7. Min mor og far mener at jeg er ved at blive syg, men jeg mener nu at de tar fejl. ner nu selv at jeg er lidt buttet.
Anonym..: Køn:Pige Alder:11 Højde:1.56,5 Vægt:59 Jeg er lidt overvægtig, men jeg kan simpelthen ikke tabe mig, jeg tager på istedetfor at tabe mig når jeg træner og spiser sundt, hjælp? :sad:
bjarke krogh: er alt for tyk kan i hjælpe mig :-(
hey man: hvad er det jeg spiser hele tiden men jeg bliver aldrig tyk f**** ahhhahhahha love you hahaha
Laura.: hej? Køn:Pige Alder: Snart 14 Vægt:1.50 Højde:1.65 Bmi:18.4 Er en pige der går til svømning næsten hver dag. Men jeg ved ikk rigtig om jeg er lidt små tyk rundt om maven... eller om det bare er ren inbildning XD Og så er jeg også lidt forvirret med hvor meget en pige på min alder skal veje?
Kawaii nuddel! ;B: Haja! Køn: Pige Alder: 12 år Højde: 1,52 Vægt: 40 kg BMI: 17.3 :3
Kristo: Hej! Køn: Dreng Alder: 16.5 Vægt: 84 kg Højde: 180 cm Jeg er meget kraftig bygget og ville høre omg dette BMI tal også gå ind over muskel masse?
kat09: køn pige alder 13 vægt 53 højde 1,60 og en halv vil gerne vide om jeg er normal vægtig
hvordan får jeg en six pack: glemte lige at skrive at jeg går til fodbold. jeg er ret kræftigt bygget i armene og benene. men det er maven der driver mig til vanvid
hvordan får jeg en six pack: hej køn:dreng alder:12,5 højde:165 vægt:49 bmi:18 jeg er en dreng på 12,5 år og informationerne om min vægt står længere oppe. jeg syntes ikke jeg er tyk men lidt buttet. jeg har bestemt mig at få en six pack. jeg må ikke styrketræne da jeg er for ung og det sænker vægsten. er der nogen der har en ide til hvad jeg skal gøre for at få en six pack
Anonym1234: jeg er en pige på 15 år:-) 1,64 høj 60kg. Og en BMI på 22,3 (hvor 22,5 er det BMI-tal, der er absolut sundest at ligge på) jeg har også en lille delle, men come on, det har næsten alle normale piger, prøv dog at være lidt gladere for hvordan i ser ud:-) Kvindelige former er kun kønne. og ellers, så træner man det væk med nogle øvelser, så svært er det heller ikke;-)
AnNa:D: Hej allesammen, jeg vil utrolig gerne hjælpe så jeg prøver så godt jeg kan:D... for det første i spørger allesammen om jeres vægt og højde og hvad der er normalt, men i vil aldrig kunne få svar på det af andre, for det afhænger af så utroligt meget. F.eks. nogle har kraftige knogle bygninger så ergo vejer de mere en en med mindre kraftig knogle bygning, og så er der jo også højden det kan godt værre at du er 13 år og vejer 55 kg men det er ikke spor for meget hvis du er f.eks 170 cm høj. og så er der alle jer sports mennesker muskler vejer mere end fedt! så f.eks. det er helt normalt at to ens tvillinger hvor den ene der spiller håndbold vejer mere end hende der ikke dyrker sport, selvom de ser helt ens ud uden på. Og helt ærgeligt lad værre med at test alt det her vægt og bmi ting på nettet i kan altså slet ikke regne med det, hvis i endelig vil have testet alt det her så opsøg en læge eller sygeplejeske eller noget fitness ting. Nå men vær lige søde og kig ordenligt på jer selv! virkelig ordenligt! alt for mange a jer spørger helt uden grund, og når jeres venner siger at i er tynde og slanke, hvis de virklig er jeres venner så står de jo nok ikke og lyver jer op i hoved! så lyt til dem når de siger at i ikke er tykke eller overvægtige! og for dem der så er overvægtige, anoreksi, bulimi og spise forstyrrelser er ikke en mulighed! det gælder om at vælge rigtigt! start til en sport i synes er sjov og interresant start sammen med en ven eller veninde hav det sjovt og spis sundt, det hjælper, men man skal altså også kæmpe for det!!!
AnNa:D: Hej allesammen, jeg vil utrolig gerne hjælpe så jeg prøver så godt jeg kan:D... for det første i spørger allesammen om jeres vægt og højde og hvad der er normalt, men i vil aldrig kunne få svar på det af andre, for det afhænger af så utroligt meget. F.eks. nogle har kraftige knogle bygninger så ergo vejer de mere en en med mindre kraftig knogle bygning, og så er der jo også højden det kan godt værre at du er 13 år og vejer 55 kg men det er ikke spor for meget hvis du er f.eks 170 cm høj. og så er der alle jer sports mennesker muskler vejer mere end fedt! så f.eks. det er helt normalt at to ens tvillinger hvor den ene der spiller håndbold vejer mere end hende der ikke dyrker sport, selvom de ser helt ens ud uden på. Og helt ærgeligt lad værre med at test alt det her vægt og bmi ting på nettet i kan altså slet ikke regne med det, hvis i endelig vil have testet alt det her så opsøg en læge eller sygeplejeske eller noget fitness ting. Nå men vær lige søde og kig ordenligt på jer selv! virkelig ordenligt! alt for mange a jer spørger helt uden grund, og når jeres venner siger at i er tynde og slanke, hvis de virklig er jeres venner så står de jo nok ikke og lyver jer op i hoved! så lyt til dem når de siger at i ikke er tykke eller overvægtige! og for dem der så er overvægtige, anoreksi, bulimi og spise forstyrrelser er ikke en mulighed! det gælder om at vælge rigtigt! start til en sport i synes er sjov og interresant start sammen med en ven eller veninde hav det sjovt og spis sundt, det hjælper, men man skal altså også kæmpe for det!
haha!:-s: Jer der skriver jeres (meget lille) vægt -og derefter ''er jeg tyk??'' -det er jo latterligt! -alle ved sgu da at når man er 165 høj og vejer 30kg(fx.!)-så er man ik tyk.. -det lyder meget som om i bare vil have bekræftelse i at i er tynde -og måske bekræftes i at i er for tynde?. LATTERLIGT:-o
kliqkliq: hør her alle ISÆR jer med BMI under 18.5 det er så DUMT at skrive det her fx: jeg er 12år 150cm og vejer 37 er jeg overvægtig?! hey hvorfor skriver i ikke er jeg ikke undervægtig eller normalvigtig hvorfor tror alle jer med en BMI under 18.5 at i er fede?! i skal være stolte over at i er sådan og ikke tænke over at tabe jer det vil bare fører til et spiseforstyrrel se og hvis i bare viste hvordan det er at have en men kan ALDRIG SLIPPE FRA DET så alle jer mener det PAS PÅ JER SELV
Thor: haha, 167 cm. 51 KG. = 19,3 BMI :D
En der fortæller hvad fanden der er galt med jer!: Okay.. alle jer (især piger) der føler at i omkring 12 års alderen begynder at blive lidt "Overvægtige" i følge jer selv... vil bare sige.. velkommen til puberteten, det er 1000% normalt! og i skal derfor ikke gøre det helt store ved det.. plus.. hvis alle pige render rundt og ligner nogen med anoraksi.. hvad fanden skal drengene så holde ved når i knepper xD? DOG ALT MED MÅDE!!!!!!!!!!! Og jo mindre desto bedre men med grænser
jonas bagge: jeg er14
..S-nnnnnnn: Helena, jeg ville foreslå løbetræning og mavebøjninger hvis det er omkring maven at det mest viser sig, men du kan jo også prøve at spise lidt mere varieret, hvis du er 15+ så ville jeg foreslå at du tilmeldte dig et fitness center og så brugte løbebåndet nogle timer om dagen alt efter hvor meget du vil tabe dig og evt. få nogle råd fra andre der har tabt sig hurtigt uden mange muligheder, men hvis du vil kan du altid prøve noget der hedder acai berry, det hjælper med at fordøje maden hurtigere og fedt forbrænding og andet, første gang skal man kun betale for levering, så det er værd at prøve, det skal bare kombineres med løbetræning.... .. bare så du ved, så vil du først kunne se resultater senere på dagen, nok efter at du har sovet eller slappet af, så har kroppen mere tid til at fokusere på andre ting end bare at bevæge sige og tale og indtage føde :-) håber det her er til hjælp for så mange som muligt.
smukka: Til Noget Taak ska du ha :-) det har krævet en del.
Durita: er jeg tyk jeg er 12 snart 13 og er 1,62 høj og vejer 52,4 jeg synnes ik jeg er tynd men det siger alle omkring mig jeg ved ik om de lyver er jeg tyk ?? :-)
Durita: Heej jeg er en pige på alderen 12 snart tretten og jeg synnes jeg vejer for meget jeg er 163 cm og vejer 51,9. Vejer jeg for meget ?
.....: køn: pige alder:13 højde: 1.67 vægt:43-44 er jeg så tyk?:/
.....: alder:13 højde: 1.67 vægt:43-44 er jeg så tyk?:/
Dumme mig.. T.T: hej jeg er 13 eller stort set 14 (om 4 dage heh -.-') og er omkrign 161 cm og vejer 53 kg. jeg cykler tit. det ikk det at jeg synes at jeg er "fed" eller "buttet" men jeg synes alligevel at jeg vejer for meget?? fordi før sommerferien vejede jeg kun omkring 50 har det noget at gøre med puberten? eller spiser jeg for meget? eller er det bare ren indbildning?? - dumme mig.. T.T
Bange for vægten: Hej..:-) Køn: Pige. Højde: 164. Vægt: 59. Alder: 12½. Når jeg ser på mig selv, synes jeg ikke at jeg er tyk. Jeg mener, jeg har kvindelige former og muskler, men er ikke tyk. Når jeg kigger på vægten er jeg bare ved at begå selvmord. Ikke sådan direkte, men jeg får det meget, meget dårligt med mig selv. Jeg cykler meget, og løber 6 km to gange i ugen. Jeg går også til fodbold og gymnastik. Jeg vejer mig hver anden dag, og vægten har lagt på det samme siden jeg var 10½. Kh. Bange for vægten.
Kerl: Prøv nu lige at høre her! Hvis i gad læse det hele ordentligt igennem, ville i se, at der ikke er nogen grænse, der fortæller når man er undervægtig. Jeg er selv 12 år, fylder tretten i september. Jeg er 1,61 meter høj og vejer 55 kilo, og jeg er ikke bange for at indrømme, at jeg er fuldstændig fikseret omkring min vægt. Jeg vil ikke være tilfreds, før jeg vejer 50 kilo (hvilket stadig hører indunder kategorien 'normalvægtig') .
kurt: jeg er 172, 13år, vejer 58 kilo. dreng
pige der er anonym: alder> 11.5 højde: 154 vægt, 50.5
MIG...: Carah? du er stadig ved at udvikle dig, du skal nok komme ned på din ideal vægt igen (:
MIG...: hey, en der gider hjælpe mig? se jeg er en pige på 14 år, jeg er ret høj ca. 173 cm, og vejer 71 kg. jeg ved ikke hvor meget jeg burde veje? en der kan hjælpe mig,? jeg ser lidt budtet ud synes jeg selv, og jeg er ret meget udviklet fysisk set... tak
therese123: jeg tror den måler forkert, for jeg er undervægtig, men den siger jeg er normal. jeg er 16 og 159cm og vejer 40 kg. men min læge og sundhedsplejers ke siger jeg skal tage på.
adriana: Hej jeg er en pige på 12 år og er 1 meter og 61, og min vægt er 42 kilo. Og mit BMI er 16,2 jeg synes selv jeg er lidt for tyk, vis jeg kan holde mig som den er nu og, Måske tabe mig lidt har jeg det helt fint. :D
Nanna123: Hej jeg er en pige som vejer 44 og er 55 cm høj har et perfekt bmi og er 11 og et halvt år syntes bare det er lidt meget på en måde syntes jeg er tynd men altså jeg syntes jeg vejer lidt for meget i forhold til hvor tynd jeg er???? Hvorfor ?
Kaptajn K: jeg er 14 og jeg er 188 og vejer 75 hehehehe
winnie krø: jeg er 11 et halvt og vejer 25kg og er 135cm høj :-(
noget: SMUKKA: Hvor er det skønt for dig du har tabt dig så meget!!!
ClaraPiiqe: Jeg er 11 ½, og vejer 29 og er 1,40 høj! s:
carah: hej jeg er 160 cm høj og vejer omkring 58kg og min BMI er 22,7 og ja jeg ved jeg er tyk men altså hvad skal men gøre har prøvet at læde vær med at spise usunde ting og tage cyklen i 30 min. man det har ikke hjælpet en skid er stadig gamle tykke mig HJÆLP kan i ikke give nogen ide´r til a tabe sig?? please :sad:
hello8D: køn: pige alder: 17 om 2 måneder højde 160 vægt ca 60-61 kg Jeg har taget vold meget på i ¨år på efterskole men jeg vil gerne tabe mig igen, når jeg stopper. Men jeg forstår ikke.. den siger jeg er normal, men mit taljemål er for stort - ergo overvægtig..
Harun Dogan: Jeg har lige beregnet.. at jeg er overvægtigt.. Men det er så ikke meget.. Mine arme, og bryst osv er trænet. Mangler dog maven /: den er ikke så meget stor.. Køn:dreng Højde: 173 Vægt: 78,2
smukka: køn: pige jeg har vejet 75 kg da jeg jeg var 15, på 8 måneder har jeg tabt over 20 kg og er mega stolt over det!!
sandra82: alder:8år Køn:dreng. Højde 137 vægt 30-31kg, den skriver hans bmi er 16,5 og det er normalvægtig. dog siger sundhedsplejen at han bestemt ikke må tabe sig mere, når man ser drengen er han meget tynd men også meget muskuløs. drengen er en ekstrem aktiv dreng og pga ADHD g midecin er han begydnt at miste apetiten, så er meget bekymret for ham da han allerede nu har tabt sig voer 1 kg på knap 2uger.
Lisa igen: Heey allesammen... Jeg har tidligere skrevet at jeg vejede 54 kilo. Jeg elskede min krop som den var, men jeg har nu tabt mig ned til 51 kilo og føler mig endnu mere tilfreds ;-) :D Så nu: 160 høj og 51 kg. Lyder sq da bedre end 159 høj og 54 kilo!!! Men vil først være utilfreds med min krop hvis det var over 60 så jah... Er glad for mig selv og spiser hvad jeg vil.
maaikeen: Mit BMI ligger på 22.5 ..., det er svært at acceptere, synes jeg. Men ja - det er jeg jo nok nødt til at gøre ;-)
Anonymous.: Alder: 15,5 år Højde: 1.60 Vægt: 39 Bmi: 15,2. Hm, eventuelt kommentarer? Ved ikke helt om det kan passe, når den siger jeg er normalvægtig.
Lauraen: Altså, hvis den efter at havde udregnet jeres BMI siger "Normalvægtige" så er i vel normalvægtige.. Man kan tydeligt se at det er alle de normalvægtige/u ndervægtige der skriver deres tal her.. fordi i jo inderst inde slet ikke skammer jer over de tal, som i ellers får det til at lyde som om at i gør. Og no offence, det burde i jo heller ikke.
Girl.: Hej vægt: 64,3 højde: 69,5 BMI: 22,4 Jaja jeg ved det, er lidt tyk
Julie ?: Hej :-) Jeg er 13,5 År. Jeg er 165 cm. min vægt er 58 - 59 alt efter hvad tid på dagen det er =,) Mit BMI er på 21,3... jeg Syntes selv jeg er tyk & vil gerne tabe mig et par små kilo, mange siger de ikke syntes jeg er tyk, det er da dejligt men jeg passer stadig på med hvad jeg spiser=) Jeg er meget kraftig bygget pga. jeg rider og har gjordt det i 6½ år & det får man mange muskler af, og muskler vejer jo mere en fedt!:-) Der står at jeg er normalvægtig så jeg burde da være tilfreds!:-) Men jeg har også meget svært ved at tabe mig pga. jeg har et lavt stofskifte, men jeg har det sådan hvis jeg er tilfreds m. min krop kan jeg skide på vægten - altså medmindre jeg er i livsfare pga. vægten :-)
?xD?: Alder: 16 Højde: 1,85 m Vægt: 58 BMI: 16,9 jeg er en dreng og jeg vil godt vide om jeg skal ta lidt på for folk går og siger at jeg er undervægtig men jeg tror ik helt på det
annonym: er i bare alle sammen anoreksi ??! når ens vægt er under 18,5 bliver man konstateret anoreksi ramt, og skal indlægges på en lukket instutition for blive rask. jeg en 1,70 og vejer 59 kg og jeg sund og har en NORMAL bmi på 20,4
Det kommer an på hvem du er: Hej jeg er en dreng på 11år og jeg vejer 46.2kg og er 158cm og den der beregner viser at jeg åbenbart har et BMI på 18.4, min krops bygning er lidt kraftig men altså ikke på den tykke måde, er mit BMI normalt???
Stine n: jeg er en pige på 13 år. jeg er 157 og vejer 47, min bmi er 19,1. er det ikke meget normalt? når jeg kigger mig i spejlet er jeg sååå fed!o; går ikke til nogen sport & har næsten aldrig gjort det!.
Dududu: Pige. 14,5 år. 164 cm. 42 kilo. Bmi 15,6. Jeg er lidt af en tynd fis, men jeg har det sgu godt nok :-)
nicy: hej jeg 10 år og jeg vejer 39 jeg synes selv jeg er tyk men det gør mine venner ikke. synes i det er nomalt at veje det.og er 150 cm. høj :-)
Miqqqqqqqqq: 17.7 :-) Tilfreds. er 156 og vejer 43 kilo :-) Og nej, lisa? Du er sq da ikk engang buttet? Når ens BMI er over 28- så er man en smule overvægtig. Og du er jo en høj pige såeh :-) Tror du har en tilpas vægt. normal bmi: 18-28 Hvis man er lidt large omkring det :-) Men eller 20 - 25 er lidt mere normalt udseende :-)
Lille Mia fra padborg: HEJ jeg er en tynd pige der kommer fra padborg, jeg vejer 120 kilo og er 166cm høj min alder er 16 år. folk siger jeg er tynd så det tror jeg på, bare kom igang piger endag skal i nok blive flotte og tynde lugesom mig eller måske ikke så flotte men måske tynde :D
Trollism: Få jeres æder på, løft nogle vægte og drop piveriet.
den tynde man: Min vægt ca.53 kg. Min højde ca. 1.80 meter. Alder 14 og et halvt år. Syntes i at det er for meget eller for lidt eller til pas vil gerne venlighsdt have svar.
Girl.: Hej Piger! Jeg er 12,5 år gammel højde: 170 vægt: 63. Er det normalt eller tager den fejl. Hvad syndes i ??
???: Hej allesammen:-) Jeg er en pige på: Alder: 13,5 Vægt: 64 Højde: 1.66 Er jeg så tyk? Svar mig venligst... Og alle dem som siger jeg vejer bla bla bla og er en bla bla bla bla og mit bmi er 17 er jeg så tyk Prøver på at få folk til at sige nej du er ikke tyk du er tynd eller hvad??????
Eva8D: Min BMI er på 16.6 :D Og jeg er 12 år :D Nogen folk siger jeg er pisse tynd, andre siger jeg er normal :D Men jeg synes altså selv jeg er TYK!
Annamig: Jeg er 12,5 og vejer 53 kilo men jeg føler at jeg er meget tykkere end de andre fra klassen? Min bmi står på:18,6 er det normalt??
Lisa.: Heii... Mit navn er Lisa, jeg er: 13 år, 1,59 høj og vejer 54,6 kg. Mit bmi siger ca. 22.8 og ved i hvad folkens!? I Dont care... Ja, mit bmi burde ligge omkring de 19-21... and so what. Det er godt at have deller, vi kan ikke alle gå rundt og ligne folk med anoreksi... Jeg spiser to måltider dagligt og drikker saftevand hver dag! Uhh saftevand, så er det derfor hun er blevet så fed, tænker i nok... MEN VED I HVAD? Jeg drikker saftevand når jeg har lyst til det og to små måltider dagligt er ingenting!!! Så når i små anoreksi piger står og kaster op ud over lokummet, spiser jeg glad min skål suppe... Og NEJ, man er ikke fed med et bmi på 17,2. Kig på jer selv. Er i tykke, eller kan man se jeres ribben? Hvis man kan, er i IKKE tykke, man er tyk når deller hænger på kroppen så man ikke kan mærke andet end det fedt der rangler ned af kroppen, FAT DET! Og til alle med ÆGTE anoreksi... I'm so sorry for you! Men alle jer her inde der spørger: Er jeg fed når jeg er 15 år, vejer 45 kilo og er så og så høj? NEJ NEJ OG ATTER NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kan læse under denne her fucking bmi test og se hvad normalt og unormalt er! Jeg er ikke fed, men buttet. I er ikke tykke men ekstremt tynde personer der blære sig med sin vægt! mvh Lisa der er stolt af sin vægt.
AnoNym!: Hej. Højde: 160 Alder: 12 BMI: 17,6. Og jeg er IKKE overvægtig, langt fra! Så til alle jer der skriver at i har et BMI der er lavere end det ^^ Og spørg om i er overvægtige, drop det! I ved jo godt at i ikke er.!
Eva;3: Dig med BMI på 16,8: Nej aldeles ikke.. Min BMI er på 16,6 og jeg er undervægtig så drop planerne om at tab dig bare spis sundt
Luli: HJÆLP vil gerne tabe mig :-( Er 14,5 år Højde: 174 Vægt : 102 kilo BMI : 33.7
Anonym: Hej Jeg er 13½år jeg vejre 49 og den siger at jeg har en BMI på 16.8... er det for meget? Vil meget gerne vide det da jeg har planer om at tabe mig :/
Anonym: Hmm.. Skal have tabt mig godt 8 kilo, ville jeg da gerne?;S .. 14,5 år ; 176 Høj; 73 Kilo.. Er godt nok lidt kraftigt bygget så det ligger lidt til mig at jeg er større en de andre fra klassen ;-)
HejCamilla: Min er på 17,7 så det er jeg rimelig tilfreds med :')
PópDüllén: Héi ér pïge på 13,5 år. Véjér 26 kg. Èr 1.60 m høj. U güys R Fat. Jüst kidding. Héhé. Néxüz 4 Èvër
.......: Jeg synes selv jeg er en smule tyk men det er kun når jeg ser på mig forfra men fra siden kunne jeg godt tage nogle kilo på... Siden min mor kom og spurgte mig om jeg synes at jeg var tyk svarede jeg ærligt og sagde ja.. Så målte vi min højde og vægt og fandt ud af at jeg var undervægtig nu er jeg glad for mig selv for nu ligger jeg præcis på normal og kan oss stadig tage lidt på uden det gør noget;-) Jeg er en pige, er 12 år og jeg vejer nu 47 kilo og jeg er 157 cm høj in BMI er 19,1 og jeg synes det er fint..
AAAARGGHHHH!: F**K! Hvor gør det mig bare sur at læse om alle jer wannarektikere der synes i er tykke! Det er fandme ikke særlig sejt! Hverken at lyve om den slags eller at ønske at have anoreksi! En af mine bedste veninder er i behandling for anoreksi! Hun har været tæt på at dø gentagne gange! JEG HAR DET FOR FANDEN SOM OM I HYLDER SYGDOMMEN! F**K HVOR GØR DET MIG BARE SUR OG KED AF DET!!!
ulykkelig: Her er jeg, anonym men erlig jeg har verdens største mave hader bare min krop hvis det ikke var for mit lange lyse hår var jeg nok blevet mobbet ud af min skole for idealet på min skole er at veje 39 snøft alder: 13,5 højde: 164 vægt: 44-45 kilo bmi: 16,4-16,7
gnes: hej. jeg er en pige på 13 år og har et BMI på 17. jeg ved at jeg er normalvægtig og er træt at blive kaldt mager... så BMI er altså ik' altid korrekt
Ids: Sys' den her test er underlig.. alder: 13,5år (ca. er næsten 14 højde: 151cm(ogs ca. [jaja' ved godt.. er ikk høj:D vægt: 53kg - ca.. ! er en smule overvægtig - og ska snart hoppe i konfirmationskj ole (i april
Zimmie: alle jer små piger på 11 til 14 år? gå lige væk? man er fed hvis man vejer 164 som 14 årig og er 158 høj. så er man fed. men alle jer tynde pige der vil sulte jer selv? DET ER IKKE ENGAN PÆNT?? der er små fattige børn i Afrika der sylter lige nu, ikke for sjov, og så vil ibae sulte jer selv? pågrund af dumme fedme tanker? OMG ta jer saaaaaammen
hvad skal man gøre for holde vægten: jeg 170 og 56 -55 det skifter meget .men holde den der er der kost råd jeg kan få
tynd: OMG! uanset hvor tynd man er, er man "nomal" vægtig?!
Cicimus: OMG! :-) Jeg er overvægtig.. Hvis jeg taber et kilo er jeg normalvægtig? Øhm.. Vejer godt nok lidt meget, men har også muskler og kraftige lår (Like beyonce) :D og jeg ikke tyk! ganske normal faktisk :D Køn: Pige Alder: 15 Vægt: 70/71 højde: 172 Det lyder som om jeg er total fed.. Men jeg har muskler daah! :D
SlankeSandra: Navn: Sandra
Miig: Heey.. vægt: 44. Højde: 154 År: 13. resultat: 18,3. er det maget?
Amelia: Hej (: Den her BMI-test er jo ikke tilpasset efter om du har mange muskler eller har store bryster. BMI, kan ikke være præcist, jo mindre du har en fuldkommen lige krop. Beklager :I Btw, piger og drenge, der er ingen der synes i er "seje" når i spørger om i er fede, når i virkelig er klart undervægtige... . Drop 6.klasse-attitu den! Det er virkelig stressende :S Men hvis der er nogle af jer der vil tabe jer på en sund måde, kan i jo dyrke lidt mere motion, eller prøve at spise mere grønt. ellers hvis det er et område i føler jer tykke på, kan i jo lave øvelser specielt lavet til det sted. Jeg synes på ingen måde i skal sulte jer selv, det er simpelhent bare for dumt! .... Men vær nu glade for dem i er, og respekter jeres kroppe som templer (;
Mikkel Boesen: En 4årig der vejer 12kg ditte.. det lyder mere som rigtig rigtig undervægtig ;-)....
Mikkel Boesen: damn det tæt på den siger jeg er overvægtig :D ' haha. og jeg har endda planer om at veje mere. 16½ 181cm 78kg 23,5 bmi :D
Alice Nielsen: 15 år - 175 cm høj - 56 kg = BMI tal på 18,3. Er det for meget?
Anonym: hej. Jeg er en pige på 14,5 år. Mit BMI tal er 21,5, men jeg har stadigvæk en del fedt på kroppen. Hader det da mine veninder, der små tynde siv, hele tiden siger "Gud hvor er jeg tyk!". Det får mig bare til at føle mig ENDNU mere tyk. Men jeg ville bare spørge om der er nogen der har nogle idéer til hvad man kan gøre for at komme af med det sidste fedt? Jeg går til karate to gange om ugen, cykler i skole (selvom det ikke er langt), og alligevel forsvinder fedet ikke! Jeg spiser sundt og snolder næsten aldrig. Jeg ved seriøst ikke hvad jeg kan gøre! Er der ikke please nogen der kan hjælpe?
Morten Z: Zah the fox -> Nej, der er ikke noget galt med beregneren, men den har kun tre kategorier: Normalvægtig, Overvægtig og Svært overvægtig. Det skyldes at når man bruger BMI til vurdere børn og unge, så er man meget varsom med at dømme nogen "Undervægtig" ud fra dette kriterie. I vækstperioder er det meget normalt at højden pludselig rykker en del uden at vægten følger ligeså meget med, men det skal ikke nødvendigvis ses som et undervægtsprobl em.
Zah the fox: Hej alle mennesker der har skrevet! :3 Der er tydeligvis et eller andet galt med den der BMI udregner, uanset hvad man skriver ind står der "normalvægtig", det er ikke tilfældet for mange...
Meenick: Hej.. Jeg hedder Nicklas og er : Ca 162/163 cm høj. Vejer 44 kg. er lige blevet 12 den 4 dec. Er jeg overvægtig?
Sofie3: En pige på 13, 167 høj og BMI på 16,3.. Jeg har det dårligt, hjælp er jeg fed?
FrederikXD: Rettelse på FrederikXD jeg er 156 cm høj.
FrederikXD: Hej.. Jeg er en dreng på 12.5 år og er 154-155 høj, vejer 52 kg og har et BMI på 21.6 er jeg overvægtig ??
Mellabby: Jeg er 170 høj og vejer 48 er jeg for tyk..Føler jeg virkelig bare selv
Morten Z: Helle Brøndum -> Alt under 18,5 er ikke undervægt når man taler om børn. Det er jo lige præcis derfor at jeg har lavet denne særlige beregner for børn. F.eks. kategoriseres et BMI på 18,5 som "overvægt" for et 7-årigt barn.
Helle Brøndum: Sidder og skriver en opgave om overvægtige børn og kom til at læse herinde. Hold da kæft.....hvorda n kan I tillade jer at kalde jer tykke....måske I har nogle problemer der skal arbejdes med. Det handler jo ikke om vægt, søde piger! Det handler jo ikke om jeres skide BMI-tal....det er bare en rettesnor man som voksen kan bruge. Det handler om sundhed og have det godt med sig selv, hvad enten man vejer lidt for meget eller lidt for lidt. Så skal vi voksne nok bedømme hvornår det bliver kritisk for jer. Med hensyn til jer der vil vide ens undervægt i tal...så er alt under 18,5 undervægtig.... ..hvilket kan være ligeså farligt som overvægt. Det er bare nogle andre ting der følger med. Håber ved gud I bliver klogere....jeg blev sgu ked af at læse om alle jer "tykke" piger. Knus
:P 10hi f9s: Hej alle tykke svin :P i er alle sammen fede :P dræb jer swelv !!!
Natascha bay: Mit navn er Natascha jeg er snart 13 år jeg vejer 72 jeg er 165 høj mit bmi er 26,4 så jeg er ik normal nogen der ved hvordan man kan tabe sig hurtigt
**************: Der er fanme noget galt med denne test den virker ik en skid
!!: For helevet folkens .. Hvorfor fuck er der så mange wannabeanoretis ke beskeder? Man er fucking ikke fed, hvis man har et BMI på 15, 18 eller 19 ! Jeg er i behandling for anoreksi og jeg vil heller end gerne have et BMI på 19. I har ingen idé om hvordan det er at skulle til tjek hele tiden. Jeg tænker ikke på andet, og får det dårligt hver gang jeg skal afsted, fordi jeg er bange .. FUCK JER ALLE SAMMEN. HVAD FANDEN ER DET FOR NOGET JEG-ER-FED-PIS I SKRIVER!!!
carina brosbøl: 12år overvægtig høj:152cm . vægt:55 kg . bmi: 23,8
carina b jensen: hej jeg er sur på mig selv fordi jeg vejre for meget... høj: 152cm. vægt: 55k8g. bmi: 23,
Signe mm: Højde: 175 Alder: 13.5 Vægt: 40.5 den siger jeg er normalvægtig men jeg for altid afvide af lægen til mit månedlige tjek at jeg er meget undervigtig?
Morten Z: Nej, beregneren fejler ikke noget, men det er ofte sådan med computere, at hvis man kommer vrøvl ind, så kommer der vrøvl ud. Som du kan læse under beregneren, så er der ikke en kategori for "Undervægt" i denne beregner, da man ikke bruger dette i forbindelse med børn og BMI. Dvs. uanset hvor lavt et BMI der bliver beregnet, så falder det i kategorien "Normalvægt". Dermed ikke sagt at børn ikke kan være undervægtige, men BMI er blot ikke et godt værktøj til at beskrive dette.
The Mile-Minator: Noget siger mig at den her er forkert haha...indtaste de at jeg var en dreng på 18, 250cm høj og vejede 1kg. Selvom jeg fik et BMI på 0.2 stod der at jeg var normalvægtig. Hvis i tager jeres BMI højtideligt tror jeg ikke det er her i skal finde den.
dkzSnitsel: Man kan ikke regne med denne her BMI test, hvis den siger at BMI tallet er under 18. Den siger "Normalvægtig" til folk der er ALT for tynde. Man ER undervægtig hvis man har en BMI på 15. Jeg har selv lige regnet min BMI ud, og jeg ved at jeg er meget undervægtig (jeg har anoreksi), men den siger at jeg er NORMALVÆGTIG. Min læge har sagt til mig at jeg skal tage mellem 10-15 kg på, for at blive normalvægtig. Så husk, Er din BMI under 18, så ER du undervægtig, også selvom du ikke kan se det i spejlet. Og som Brian Petersen siger, så tager denne test ikke hensyn til om man er meget muskulløs eller om det er fedt, der er for meget af. Muskler vejer mere end fedt, og det er der mange der glemmer. Hvis du er i tvivl om du har for meget fedt på kroppen, så kan man få målt sin fedtprocent. Og et sidste råd, så lyt altid til det din læge, dine forældre, venner osv. siger, for de vil dig kun det bedste. (:
Anynomt - Vel xD?: Hej. Jeg synes det er lidt latterligt, alle jer som siger hvis i f.eks vejer 30 og er 150 cm høj, og siger i er fede. Stop den snak, i er jo ikke fede, mine pusser xD! Ok, vil i hører mig: Alder: 13,5 år. Højde: 159 Vægt: 50 Bmi: 19,8 - Jeg er rimeligt godt tilfreds med det.
cherry...: urggg...er 12 153 høj og vejer 44 er på 18,8! totalt fed!! ): p.s er min mor undervægtig? hun er 42 vejer 53 og er 168 høj?
vic: højde: 158cm alder: 12år vægt:38,9 bmi:15,4? Hmm den siger at jeg er undervægtig??? Jeg tror ikke man kan regne med den :D
Laura16: Alder: 16 Højde: 1,74 m Vægt: 64 BMI: 21,1 Er meget tilfreds og synes at der er mange fanatiske piger herinde, som ikke har nogen som helst anelse om hvad fedme er
Amanda ;P: er 11 år : ) er 178 høj og vejer 56 - 57 kg. bmi: 18! ALT FOR MEGET!! Vil I ikke sige til hvis det er for meget så er i søde?
:: Er en pige er tretten år, er 169 cm og vejer 46. Er det så tilpas når den står på 16.1?
Frederik Pedersen: Køn: Dreng Alder: 12 (næsten 13) Højde: 164 CM Vægt: 64 KG JEG SYNES SELV JEG ER MEGET TYK
Numsekugle3000: Nåårh nu fatter jeg det. Jeg er 165 cm 15 år (snart 15,5) og vejer 49 kilo!!! Mit bmi er 18 ! :sad: Nogle der kan hjælpe mig med at tage på :sad:((( Har prøvet at tage på nærmest lige siden jeg var 12 fordi jeg syntes at jeg var for tynd, men intet virker :cry: Er bare så ked af det for føler at alle ser ned på mig og synes jeg er et skelet :cry: Jeg ville bare ønske at jeg var normalvægtig :cry:
anonym: Hej Jeg er en pige på 14, er 166, vejer 52!! Jeg træner vær dag og laver 300 mavebøjninger om dagen!! Jeg har tabt 7 kg på 3 måneder men jeg syntes ikke det kan ses!!!! HJÆLP, Hvad kan jeg gøre for at få en bedre krops bygning??? Tak P.S nogle tips til at tabe sig på lårne??
anonym: gode rud til at tabe sig 1 bevæge sig 2 timer om dagen for en er nomal 2 nå man spiser så gem lige plas til lidt mer i stedet for at æde sig prop mæt 3 hvis du har lyst til slik så er dit blod sukekr lavt det betyder at du ikke har spist nok så ta en (banan) 4 drop mc donyals der var en gang en udsendelse en man spite mc doynals mad 14 dage lægen sagde stop du er i livs fare det er ok engang i melem men vær anden dag nej!! 5 bland lidt salat ind i maden
Kirsa Longhi Kristensen: http://www.youtube.com/watch?v=WP__rY-pt3Y&feature=related
Kirsa Longhi Kristensen: http://www.youtube.com/watch?v=uT2qk5tCTgA&feature=quicklist
Kirsa Longhi Kristensen: Heej(: Jeg er en pige på 14 år, 5 måneder og 6 dage. Jeg er ca 158cm høj og min vægt svejer mellem 45-47 kilo. Jeg har en BMI på 18.8 men er stadig ikk helt tilfreds.. Jeg ville gerne tabe mig et par kilo. Nogen der har nogle gode råd?? Ps. jeg synes godt voksne kasn holde bedere øje med hvad deres børn spiser. Der findes så mange små fede unger og det er så synd for dem. Pps. Mange af pigerne på min alder tror de er så smukke når de er totalt tynde, deres ribben kan ses og de ingen former har. Hvem tør røre ved en pige der er så tynd at man tror hun knækker? Og hvis de ikke er tynde som tændstikker så hænger deres deller ud her og der og alle vejne. Com on piger! Varier jeres kost lidt. Det er bare for jeres eget bedste(: Knus KLK
Anne-Katrine Binder: Alder: 15 Vægt: 50 Højde: 1.76 BMI: 16,1 Perfekt :D
Drengen: hej jeg er en dreng på 13 år er 173 høj og vejer 74 kg, hvor meget skal jeg tabe mig??
sofie rud: Alder: 13 højde: 165 vægt: 44 bmi: 15,3 Syntes jeg er for tyk.. Nogen der kender nogle gode hjemme sidder for folk som mig?
molle hi: ja... er en pige på 12 og er 162 og vejer 51 kg. jeg troede jeg var overvægtig fordi at det var jeg da jeg var barn. alle siger også at jeg er nomal men har stadig prøvet på at tabe mig ja jeg er nomalvægtig mit bmi tal er 19.4 :-) :-)
Normalvægtig eller...?: Hej! Har en datter, som om 3 måneder bliver 12. Hun er 177 cm, og vejer imellem 58 og 59 kg. Den siger at det giver 18,5. Men alligevel skriver den "normalvægtig". Er det sandt, eller er hun rent faktisk undervægtig? MVH Den meget bekymrede mor...
Cha: Sjovt, hvis en pige på 9 år vejer 30 kg og er 2½ meter høj (!) - så siger den "normalvægtig" Man kan i øvrigt diskutere om det er smart at have en online BMI-beregner målrettet til at beregne børn!
Halløj.: Alder: 12 ½ Køn: Pige Højde: 160 Vægt: 56,5 Bmi: ??? Jeg ved ikke hvad min bmi er. Når jeg skriver at min vægt er 56, siger den normalvægtig, men når jeg skriver 57, siger den overvægtig. -Men jeg vejer jo hverken 56 eller 57, jeg er lige imellem.. Hvad er jeg så???
Nadia.S: Alder: 13 Højde: 167 Kg: 64 Bmi: 23,5 Det er lidt meget men har dyrket Karate siden jeg var 5År og har det sorte bælte, har meget muskuløse lår og over arme. Og det pårvirker også vægten. ser ellers OK ud. Det er bare det muskler vejer mer end fedt.. Så husk det alle sammen.. ! :-)
milan: mærkeligt mit bmi er 20,4 normal yes jeg troede jeg var over
Louise48558: Til dig under mig: Din ideal vægt kan umuligt være 65. den må ca. være 55 :-) 65 er bare det den højst må være :-)
Taber9359345: Slap af man hvor fed skal man lige være? Jeg er 165 og vejer 48 kilo, og min ideal (staves?) vægt skal ligge på 65 ?! Wtf ?????
Clara123: Alder: 13 Højde: 169 Vægt: 53 BMI: 18,6 Er tilfreds (;
camille westergaard: Hej alle dejlige mennesker:-) Jeg er 166 høj og vejer 64-66 kg, og jeg er snart 14. Min sundheds plejerske siger jeg er LIGE SOM JEG SKAL VÆRE Men denne side siger jeg er lige på grænsen-overvægtig. Det er fordi jeg er kraftigt bygget, og jeg er rigtig stærk, også spiller jeg fodbold hvilket gir mig større muskler i benene, bla. lårmusklen og lægmusklen. MIN POINTE er at man ikke altid kan regne med det her, den kender dig ikke personligt? Den ved ikke hvordan du er bygget? Hvor meget sport du dyrker? DERFOR -syntes jeg ikke man skal gå' ned med flaget hvis man ser ens bmi er overvægtig, så længe du godt selv ved du ikke er overvægtigt, og har det godt med dig selv som du er. Desuden syntes jeg heller ikke du skal spørge denne side til råds hvis du gerne vil have et seriøst svær omkring om du er for 'tyk'. Jeg ville bare gerne fortælle jer at flere af mine veninder lytter efter det her, og går på slankekur selvom de er helt helt helt normale. Derfor vil jeg råde til en sundhedsplejers ke eller en læge når du spørger om dette:-) Med Venlig Hilsen Camille Westergaard
STEFO: Alder: 15 Højde: 1.76 M Vægt: 70kg BMI: 22,6 Vurdering: Normalvægtig
PernilleS: HØR HER! Der hvor der står normalvægtig, det er den grænse der står der. Feks. hvis du er en pige på 10 år, skal dit BMI, gerne være imellem, 19,9 og 24,1 (; er i med ?
PernilleS: Alder: 14 ½ Højde: 175 Vægt: ca.51 KG bmi: 16,7 JEG ER ALTSÅ TYK IRL !
Tror ikke?: Alder : 14 år Vægt : 64 kg Højde : 170 cm BMI : 22.1 Som Om?? Syntes jeg er Større, og dyrker meget motion??xP Og Tror ikke jeg er normalvægtig..? ?
som om: højde: 168 vægt: 47 BMI: 16,7 normalvægtig? tror jeg ikk!
Ida..: Søde rare venner, jeg er bange for i ikke ved hvad det vil sige at være fede. Jeg har en spiseforstyrrel se, men får hjælp nu. Da det var værst, var jeg 162 cm høj og vejede 31 kg. Se, det er undervægt, og det er der jo ingen der vil vel? Jeg er tilfreds med min selv nu, hvor jeg er 166 og vejer 48 kg. Der er aldrig nogen der har kaldt mig fed, og piger og drenge, i må aldrig føle jer fede når jeres omgivelser ikke siger andet. Der er jo ingen grund til at gå med mindreværdskomp lekser, tro mig det er ikke sjovt, når der ikke er nogen som helst mening med det vel? Piger og drenge, elsk jeres krop og jeres udseende. Karisma og udstråling er så meget mere end vægt!
Andrea: heeisa mennesker! jeg er en pige på 13 år og vejer 66.9 og er 177 høj.... jeg er ikke glad for mig selv, men der står at jeg er nomalvægtig? og jeg prøver virkelig at prøve at bliv mere tynd så blever jeg nemelig også glad for mig selv... men spørsmålet er " skal jeg være glad for mig selv eller skal jeg tabe mig" ? mvh den forvirrede pige!
Anni Løndal de Lichtenberg: Den megen - og ofte overdrevne - fokus på sund livsstil resulterer nu i, at nogle børn bruger al for megen tid og energi på at tænke over, hvad de putter i munden og flere og flere børn betragter nu mad som noget, der kan være farligt fremfor noget, som er godt og som man hygger sig med. Nydelsen bliver erstattet med frygt & afsky, som kan medføre ekstremt sundhedsskadeli g og livsstruende spiseforstyrrelser. Der er ikke langt fra fanatisk sund til usund lav livskvalitet. Når børns bekymringer over, hvad de putter i munden fylder så meget, at der ikke er plads til at tænke på så meget andet, så har nogen fejlet. Prøv og læs den her artikel: "Flere børn bliver besatte af sund kost" http://www.fri.dk/velvaere/flere-boern-bliver-besatte-af-sund-kost
Mortil3: Jeg kunne godt lide at vide, hvornår man er UNDERVÆGTIG i forhold til BMI. Der er altid fokus på overvægt, men jeg har en søn der har knækket sin egen højde/vægtkurve i negativ retning, og han var meget tynd i forvejen. Iflg. denne test er man normalvægtig uanset hvor lidt man vejer. Hvis man skal kunne bruge den begge veje, burde den også indikere, hvornår man er undervægtig. Mvh. Hanne
Nana S. Hakuro: Jeg er 16, 176 høj og vejer ca. 58 :-) så min BMI er 18,7. Så er egentlig meget godt tilfreds, men vil gerne styrketræne også, men så kommer jeg jo til at veje mere og så stiger min BMI? Men jeg tænker lidt om det ikke er mere troværdigt hvis man fx måler sin fedtprocent? Det gjorde vi i biologi med sådan en der sendte svag strøm igennem en og den målte min fedtprocent til 12% men kan man regne med sådan noget ? Nogen der ved noget om det? :-)
jeppe: Hej Er jeg tyk når jeg vej 38.3 og er 145cm høj???
Pia: Jeg troede det var almindelig kendt, at BMI skal ses i forholdtil kroppens sammensætning. Og altså ikke kan bruges ukritisk! Dette skal vist formidles lidt bedre...
Aleks: Det der BMI er noget værre røv, jeg dyrker parkour, er 16, 176 høj og er rimeligt muskuløs, har en vægt på 75 kg, og den siger jeg er på grænsen til overvægt? Det er et dårligt målesystem da den ikke kan regne ud hvad der er fedt og hvad der er muskler!!!!
sara: det er sgu da lidt mærkeligt, at den godt kan vise når man er overvægtig, men ikke når man er undervægtig. svært undervægtige har da et lige så stort problem som svært overvægtige.
Anne: Heii.. Er der nogen der ved hvad grænsen for undervægt er ved 15år? Jeg er en pige på 15år, jeg er 178 cm høj og vejer 49kg. Det giver mig en bmi på 15,5. Mine venner fortæller mig tit at jeg er for tynd, og jeg er også ved at syntes det. Jer kan nemt se både ribben, kraveben osv. Tog testen her for at se om jeg virkelig også var så tynd, men det fortæller den ikke rigtig noget om. Så er 15,5 for lidt?
roxy hart: hva er det for noget lort ! hvis man vejer 46 og er 164 høj viser den normalvægtig? :S det passer jo ikk :o ell?
Sarah: Er herre ked af det.. mit BMI lægger på 19,1. Er bare overhoved ikke tilfreds med det. Da jeg var 12 lå den på 16. Godt nok havde jeg en mild spiseforstyrrel se. Men stadig.. Jeg ville så gerne have mit BMI ned ):
Cecilie: hej allesammen jeg er 14 år og har spiseforstyrrel sen anoreksi vægt: 42 højde: 171 cm så jeg er ret undervægtig med et bmi på 14,4 jeg synes ikke selv jeg er for tynd, selvom jeg godt ved at jeg er det jeg vil gerne tabe mig mere, selvom jeg ved at det burde jeg ikke dette er IKKE en opfordring til andre om at blive anorektikere, for der er en slem sygdom som mange dør af, så jeg vil ikke lede andre ind i det, jeg vil bare sige at det er hårdt at have det og at ingen andre burde begynde med det - cecilie
kirse..: Hej. Jeg har skrevet nedenunder. dengang jeg var "170 cm, 54 kg,13½ år!" en bmi på 18.7 Nu er jeg 14 år, jeg er 178 cm høj, jeg vejer 53!! og har det meget bedre med en bmi på 16,7! Jeg kan godt lide at være undervægtig det føles dejligt! ;-)
Anni: Hej, Jeg er mor til en dreng som netop er fyldt 9 år (140 cm og 38,5 kg), som er robust/tæt bygget, har en fysisk stærk og udholdende krop og som dyrker rigtig meget sport og bevæger sig meget i dagligdagen, da vi ingen bil har. Fx skal han cykle 8 km for at komme til og fra sport. Han spiller håndbold 3 gange om ugen: 2x3 timers intensiv træning (og han knokler så sveden driver) + 2 kampe hver weekend - nogen gange 4 kampe. Hans værelse er fuldt af håndvægte og der er plads til at sjippe, hvilket han gør flittigt brug af. Han tager uden problemer 15 rigtigt udførte arbøjninger og ubegrænset (næsten) antal mavebøjninger og lægger alle hans kammerater ned i lægge-arm-legen . Men kondiløb gider han ikke. Der imod cykler han 25-30 km i et stræk uden problemer. Lige siden han blev født har han ligget på de øvre kurver, hvad angår vægten. Det gør han også i dag - faktisk er han overvægtig ifølge denne BMI-måling ( 2 kg mindre, så er han normalvægtig). Han holder selv - vist bare for sjov - øje med sit BMI tal via siten her. Det er steget efter han er begyndt på at træne dobbelt til håndbold. Når han står foran spejlet kun iført stramme boksershorts med hænderne ned langs siden, så er der intet, der hænger ud over i siderne, og man kan ikke få øje på en eneste delle på hans krop. Alt dette fortæller jeg, for at sige: BMI-tallet bør kun være en del af beslutningsgrun dlaget for, om man bør tabe sig/dyrke mere motion. Især er det ændringer i BMI-tallet man skal interesserer sig for og se på disse ændringer i.f.t. ændringer i livsstil. Hvis: - du spiser rigtigt. Se http://www.altomkost.dk/Testdigselv/kostkompasset/Forside.htm - du dyrker sport - hvis du i dagligdagen - udover sportsaktivitet er - mindst bevæger dig i 30 minutter med forhøjet puls (cykle/gå til og fra skole) - du sover nok (ca 9-10 timer for børn/unge) - du føler, at du har energi nok til de daglige gøremål, såsom koncentrere dig i skolen, lektier og leg sammen med dine venner - du ikke kan se deller, når du står nøgen foran spejlet med hænderne ned langs siden og omvendt ikke kan se ribbenene - du er glad nok ... .... så synes jeg ikke, at du skal bekymre dig om dit BMI-tal. Jeg er overbevist om, at det er mere sundhedsskadeli gt at være for tynd grundet koststyrring end lettere overvægtig.
Anonym.: Hej mennesker d: - jeg er 158 & vejer 38,5 , lav og buttet, men hvad så? jeg er sguda stolt over mig selv, så drop klynkeriet,
Lulledulle ;D: Hallo seriøst mit bmi ligger mellem 16,8-17,2 Men altså Jeg tror det der bmi noget deroppe lyver, For jeg er ikke så undervægtig overhoved, Tvært imod
Pernille nielsen: Jeg vejer 42,6 .. R'r 11 år min højde er 150.. mit bmi tal R'r 18,7 .. Og der står nomal vægtig ved BMI ..Jeg føler mig for tyk.. Har faktis lige spist is :I .. Jeg kan ikke lade vær med at spise...Tøjet sider godt på mig om morgenen .. Men når dagen R'r gået sider det som det plager at side på en valros .. R'r jeg for tyk ... Eller for dum .. Jeg *RR jo blondine
laura: Alle jer der syntes at i er for tykke. Først skal i virkelig tænke jer om- er jeg rent faktisk lidt "tyk", eller er det bare noget jeg føler (sammenlign dig med dem du ser på gaden og sådan). Hvis du ikke kan finde ud af det, så gå til din læge eller sundhedsplejels ke- de kan fortælle dig det. HVis du så finder ud af at du rent faktisk er lidt overvægtig, så lad være med at gå på en eller anden lyn kur for de holder ikke i længden og er ikke sunde. Læg hellere din kost (og motions) plan om, det kan din læge også hjælpe med :-O :-)
laura: Til alle jer der ikke kan finde ud af om i er undervægtige: Læs artiklen nede under "BMI regneren"! der vil du også kunne prøve de amerikanske grænse værdier-og de kan fortælle en om man er undervægtig. (og please gør det, for der er nogen af jer der er ret undervægtige, tror jeg)
Patrick: Hej jeg er en dreng på 12 år. Jeg er 171 høj og vejer 50,7 har et BMI på 17,1 og det er undervægtig, men sys jeg er lige tilpas, ruller en del på rulleskøjter har en drøm om at blive prof rulleskøjteløbe r, her i juleferien har jeg ca løbet 15-30 km stort set hver dag.
sara: hej jeg er en pige på 11 år jeg er 1,57 høj og vejer 36 syndes selv jeg er tyk men jeg er den tyndeste pige i klassen men synds nu jeg er tyk alligevel men den der streg som er grøn,gul og rød med tal på er det der hvor man kan se om man er under og overvægtng men vis jeg går efter den streg er jeg for tynd for der efter den grønne streg står der 20,9 og mit BMI er på 15
Bára Johannesen: Hej er der nogen der goder at svare ? :-) jeg er 1,74 høj 13 år gammel og vejer 60 kilo !! Er de meget ? ..
Cecilie: Hej jeg er en pige på 11 år. Jeg vejer 31 Og er nk ca. 138-139 høj. Mit bmi blev 16 tror jeg? Og jeg synes faktisk selv jeg er lidt for tynd?
Laurits: Hej jeg er en dreng på 11 år. Vægt - 40 Højde - 155 Jeg fik en perfekt BMI, jeg spiller også fodbold 3 gange om ugen og jeg cykler og løber.
Luna: Det var dog utroligt.. Stort set alle herinde vejer for lidt, men synes de er tykke.. Kan fortælle, at jeg har højere BMI end de fleste der har skrevet her, og jeg er tilfreds :-) Er der nogen der har en tilsvarende, så man kan se om man vejer for lidt? Det kunne godt bruges flere steder :-)
Felix: Ja nu laver jeg mit skema: Alder: 12 Vægt: 53kg højde: 165 BMI: 19,5= normalvægtig. ;-)
Nikolai: hej jeg er en dreng på 13 år. jeg ved at det ikke er normalt at en dreng syndtes han er tyk (det plejer at være piger) jeg er 166 cm. høj jeg løber hver 2. dag og hver 1.dag træner jeg mine muskler.jeg vejer 51,2 kg. jeg ved ikke om det er meget fordi muskler vejer også noget. ps:jeg løber 10km.
Sanne: TAG JER SAMMEN ! Hvis du ser tyk ud, gør noget ved det, med sport, ikke lad være med at spise. Hvis du er for tynd, gå til lægen, og få et program, over hvad sport og mad du skal have.. Det har hjulpet på mig med at gå til lægen og få hjælp med undervægt! ;-)
Susanne: Højde 158 vægt 52 Fuldstændig perfekt BMI Så jeg forstår ikke helt, at piger der er højere end mig, og vejer mindre, mener at de er overvægtige. Jeg har også svært ved at finde almindeligt tøj der sidder pænt, men det har altså ikke noget med overvægt at gøre. Det er bare forskel på tøjmærker, og man må bare finde det, der passer til ens kropstype. Bluser er gode i H&M. bukser er tilgengæld umulige. Min mave hopper også nogen gange ud over buksekanten, når jeg sidder ned og gud bedre det, nogen gange er jeg nødt til at åbne knappen i mine cowboybukser. Men det er IGEN bare de forskellige tøjmærker. Der er nemlig også nogen, hvor min mave ikke gør det. Susanne - glad for at se i et spejl
Morten Z: Cathrine -> Der tager du fejl. Du burde faktisk lige læse den artikel som giver din kommentar under! BMI grænseværdierne er anderledes for børn. F.eks. for en 7 årig pige, vil et BMI på 18,5 være i kategorien "Overvægtig".
Cathrine: Hvis dit bmi er under 18,5 er du undervægtig. Så jer ånssvage tøser der siger i er fede selvom i har et bmi på under 18,5 må altså lige tage jer sammen:sad:
Emma: Hej! Jeg hedder Emma og jeg har en spiseforstyrels e, Vægt:43 Højde:175 det vil sige at jeg har et bmi på 13,7 men jeg ønsker stadig at blive tyndere det godt råd til dem der har det som lev livet drop at går ind og se dit bmi hver du spilder dit liv hilsen Emma på 13
rebecca?L*;: jeg er en pige på 13 år, jeg er 165cm høj og vejer 37kg. jeg ved ikke rigtig hvad der er normalt? hjælp?!:-)
Anne: altså, jeg syndes dte er en god ting at vide, men son sagt muskler vejer mere end fedt.;-)
Dennis: BMI kan ikke bruges til noget som helst.. Muskler vejer mere end fedt Den siger jeg er er svært overvægtig haha latterligt bare fordi jeg har taget 30 kilo på af styrketræning.. som sagt BMI kan ikke bruges til noget :-)
max: Hallo er der ikk nogle af jer piger som siger i er tykke på et bmi på 17 der må være nogle piger med anoreksi
Mamma Mia: Der står ikke hvornår man er undervægtig ?
anna :: altså man kan ikke være undervægtig på den der, om man så vejer 1 kg :P. altså hvordan skal man så vide om man virkelig er undervægtig ?;-);-)
...: Alder: 13 Vægt: 36 Højde: ca. 155cm Så siger den at jeg er nomalvægtig men hvis jeg så trykker kiloene ned på 1 så siger den at jeg stadie er nomalvægtig virker den overhovdet?;-)
Line: Pige, 162, 54kg, 14,5. Normalvægtig? Jeg får hele tiden afvide at jeg skal tabe mig, fordi at jeg er ved at blive fed? :S Jeg har da også nogle deller her og der, men jeg syntes da ikke selv, at jeg er fed.
Charlotte.: Heej. (; Jeg er en pige på 13. Jeg vejer ca. 41 og jeg er ca. 155 høj, og har et BMI på 17.1. Men hallo !? Jeg synes bare selv at jeg er for fed. og jeg ville ønske at jeg vaer tyndere. ;-)
Feminist Nina.: Ej nu må i kræftedme tage jer sammen! I er jo ikke tykke! I er HELT normale? Desuden så er der INTET ivejen med at have kvindelige former.
mette: heej jeg er en pige på 13 og er fed.. jeg tror ikk på vægten og jeg vejer 43 og er 157cm. :sad:
Gry: heej jeg er en pige på 12 og synes jeg er bolle tyk .. jeg vejer 45 jeg er 157cm høj
kirse..: jeg føler mig fed og ved ikke om jeg tror på testen ;/ pige 170 cm 54 kg 13½ år! er jeg tyk?
Stine: Til helena: du skal ikke prøve at tabe dig ;-) du skal være glad for at vare den du er ! og så kan alle andre tie stille, fordi sådan er du, og det skal du være stolt af ;-)
KATTY: NOMALVÆGTIG! :D
denise: det her virker ikke. som de andre siger, man kan ikke veje 1kg som 170cm høj og stadig være normalvægtig. Køn; pige. Alder; 13 - snart 14år Vægt; 53kg. højde; 170cm. BMI; 18,3. ----------------- resultat: jeg er for fed. :-)
ANUS: Der står at den ikke medregner undervægtig !!!!
lotte: jeg er 170 høj, og prøvede at sætte den ned på 10kg, sårn bare for sjov q: men så skriver den normal vægtig? virker den overhovedet?? s:
Kirstine: Til Helene : Har du tænkt på julemærkehjem??
Ditte.: Den virker ikke rigtigt, skulle prøve den på min lillesøster, hun er 4 år og vejer ca. 12 kilo & er i nærheden af 1 meter høj, jeg synes hun vejer mega lidt, men der står hun er normalvægtig? :-)
Jonas: Jeg er lidt svigtet... Er 13 år Højde: 170 Vægt : 57 kilo BMI : 19.7 Men jeg har altså, ja desværre, et (mindre) bildæk! Også finder jeg ud af jeg har en normal vægt?... Jaja... fint nok... synes bare det er lidt mærkeligt...
Nadii: Jeg er normalvægtig heldigvis :o) Er ca. 172 og vejer ca. 61-62 ;-) Jeg er tilfreds med min krop ;-)
sarah: arh den holder nu ikke 8) man kan ikke være 14, 160 og så veje 30 kg så står der normalvægtig!! NEJ VEN !!! SÅ ER MAN ALTSÅ UNDERVÆGTIG
Markus: HAHA! maskinen virker! (man er bare lidt dum hvis man ikk ka' se det) nice nok hjemmeside! ;-) seeya!
sidse: ja vil da sigen den virker ok godt nok siger mit bmi 19,6 og der er jeg ikke normal vægt åbenbart. men jeg er heller ikke undervægtig
Helena: Er der ikke en eneste som kan hjælpe miig??
Helena: Det her lort virker ikke, men ved alligevel godt jeg er overvægtig, men veed ikke hvordan jeg skal komme af med alt det kilo, vejer 76 højde 164. Er alt alt for overvægtig, men kan ikke tabe mig har prøvet, og vil meget gerne tabe mig i sommerferie, HELP ME PLEAS!! efter hånden taak :-)
Alex Hansen: Og hvordan kan den med regne muskelmasse?
sisser: det lort virker jo ikke! jeg kan veje 1 kg og jeg har stadig normalvægt!?
brian petersen: tror i har byttet rundt på pige og dreng. piger har fra naturens side mere fedt på kroppen, derfor er de som regel tilladt lidt højere værdier end drengene i sådanne test/definition er. ud over det bør resultatet tages med forbehold, da denne ikke tager hensyn til muskleopbygning og knogler er forskellige hos de enkle individer(hvilk et i også er inde på). men der er et problem og det er på høje tid at der bliver gjort noget, både inde for samfundet, forældrene og den enkle vh Brian
Dorte: Læs "Oplevelsen af overvægt - Sundhedsplejers kens sundhedsfremmen de arbejde i mødet med det overvægtige barn" Direkte link: http://www.akademia.dk/shop/default.asp?setlng=1&productid=213020009&ByPassShopClosed=1
Mette Bisper: Jeg var for nylig til en temadag for kliniske di
Show More