Fisketaske

En fisketaske er som en pusletaske til babyer – den altid pakkede taske, der er klar med det hele, så du ikke glemmer det ene og det andet på farten. Vælg den rette transporttaske til dine kroge, agn, hjul, stænger og alt det andet nødvendige. Hav altid en krogtang eller to ved hånden og ekstra wobler eller fluer til de store fangstchancer.

Praktisk fiskerygsæk

Tiden har heldigvis overhalet den gammeldags fisketaske med kun én skulderrem og ét rum. Moderne fisketasker er altid udstyret med flere bæremuligheder og mange rum. En praktisk fiskerygsæk er det ideelle valg, hvis du er på cykel eller gåben til din udvalgte fiskeplads. Hav hænderne fri med en rygsæk, der har alle de detaljer og praktiske foranstaltninger som en moderne lystfisker efterspørger.

Orden med grejbokse / grejtaske

En grejboks eller grejtaske er ikke kun for dig, der har en masse udstyr. Selv nybegynderen har fordel af at have nem adgang til alt grej i sin fisketaske. Mange bruger grejtasken som den eneste taske, de har med ud på fisketuren, og nutidens mange designs inden for transporttasker og -bokse til fiskegrej levner også rigelig plads til både madpakken og agn. Mist ikke et bid, fordi krogtangen ligger nederst i tasken under alle krogene – få orden på dit grej med en god taske eller boks til sortering.

Transporttaske til fiskestænger

Én stang er ikke altid nok, hvis hele familien eller den erfarne lystfisker skal på tur. En fisketaske til stænger hjælper ikke kun med at holde styr på de lange fiskestænger, den beskytter dem også mod slag og bøjning. En transsporttaske til fiskestænger bliver uundværlig for dig, når først har haft en. Giv en stangtaske til fiskeren, der (tror han) har alt – det vil med sikkerhed fremkalde et vindersmil.

Køb kvalitet, køb fra et af de mest populære mærker

Hvornår er en fisketaske god kvalitet? Det er den, hvis du vælger ét af de populære mærker:

  • Shimano
  • Savage gear
  • Prologic
  • Scierra.

Shimano

Som med alt andet, som det kendte mærke Shimano producerer, er også taskerne til fiskegrejet i topkvalitet. Materialerne er vandtætte og smudsafvisende, syningerne holdbare og detaljerne gennemtænkte. Du får kort sagt altid den bedste kvalitet fra dette mærke.

Savage gear

Brug lidt ekstra på en god kvalitetsfisketaske fra Savage Gear. Det velkendte topmærke tilbyder tasker til fiskegrej, hvor der er tænkt på det hele – og lidt mere. Teknologi og design går op i en højere enhed i de praktiske tasker til din fisketur.  

Prologic

Vælg mellem mange forskellige typer og designs af grejtasker inden for mærket Prologic. I en prisklasse, hvor alle kan være med, er mærket populært blandt både nybegyndere og erfarne lystfiskere. Foretrækker du den klassiske firkantede taske eller den moderne rygsækmodel, finder du den med sikkerhed i forskellige farver og mønstre hos dette mærke.

Scierra

Praktiske fisketasker fra Scierra indeholder både de nødvendige rum til grej, agn og private ejendele, og i mange tilfælde ekstra features som indbygget skammel eller lignende. Prisniveauet er overkommeligt, og det etablerede mærke er udbredt blandt både fluefiskere og andre lystfiskere.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]