FlyradFart er sjovt, ting med motor er sjovt og motion er sundt. I Flyrad kombineres de tre ting på en meget dynamisk måde, hvor du stadig står på rulleskøjter, men lader din krop være en del af stellet i en slags el-scooter.Flyrad

Flyrad er basalt set en forgaffel med en elmotor, men det virkelig smarte er måden knæstøtterne er placeret på, som gør at man faktisk kan sidde på den. Man kan endda skifte mellem at lade sig trække og lade sig skubbe mens man kører.

Selv om Flyrad er med motor, så er der ingen tvivl om at at det kræver en del fysisk arbejde at håndtere den. Hvis man sammenligner med almindelig rulleskøjtning, så mister man noget af konditionsarbejdet, men til gengæld indebærer det et større fysisk arbejde for overkroppen.

Flyrad vejer 24 kg og er udstyret med en 500 watt elmoter som gør at man kan køre op til 40 km/t. Rækkevidden er omkring 50 km og en opladning tager 4 timer.

 

Flyrad skulle komme på markedet engang i 2011 og prisen er endnu ikke annonceret.

Ret sjov ide. Ved ikke helt om den kan tjene et nyttigt formål, men hvis man i forvejen står på rulleskøjter, så er den garanteret sjov. Flyrad får 4 rensdyr.

Rensdyr Rensdyr Rensdyr Rensdyr

Pris: ukendt

Se mere på: www.flyrad.de

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 11. dec. 2010

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *