Kermit

Medlemmer
 • Posts

  6,383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Everything posted by Kermit

 1. Kermit

  Got legs?

  Første forårsdag, i hvert fald ifølge kalenderen, og det betyder også at jeg kommer til at ændre lidt i mine træningsplaner. Hvor jeg henover vinteren har kørt 2x styrketræningspas om ugen (eller i ugen hvis man er fra Jylland ) så bliver det skåret ned til 1 gang om ugen. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal placere styrketræningen om søndagen eller jeg skal flette det ind i løbet af ugen. Og selvom jeg kommer til at styrketræne en gang mindre om ugen, så satser jeg stadig på at have nogle lette styrketræningspas løbende - hvor jeg lige laver nogle bulgarian split squats eller donkey kicks i løbet af ugen. Men det bliver primært squat, dødløft og bænkpres der kommer til at fylde i træningsplanen.
 2. Kermit

  Got legs?

  Træningen i går var endnu en tur på hjemmetræneren. Planen var at køre 5x30 sekunder max med 5-9 minutters hvile imellem. Men inden vi nåede så langt, valgte jeg lige at køre et kortere løb. 19 km, under 100 højdemetre, og 114 ryttere til start. Det startede som lyn og torden, og der var allerede meget snak i chatten om ryttere der stillede op i forkerte kategorier, så allerede fra starten af var der meget pres i pedalerne. De første 8 minutter lå jeg således på lige omkring 280 watt i snit, hvilket er lige omkring 3,7 w/kg. Det fortsatte faktisk med stram kæde mere eller mindre hele vejen, og det var begrænset hvor meget hvile der var at hente. I slutningen kom der et par små korte bakker der lige trak lidt tænder ud, og så nærmede vi os sprinten. Med omkring 1 km tilbage kom der pres i pedalerne for alvor for at køre mig lidt frem i feltet, og med 300 meter tilbage åbnede jeg min spurt. Der lå en rytter lidt længere fremme der blev halet ind få meter før målstregen, og så havde jeg en der kom en anelse bag mig med god fart. Jeg nåede dog lige præcis at klemme mig foran ham, og kunne snuppe en flot guldmedalje. Super fed følelse med en måned til sæsonstart, og altid rart lige at tanke lidt selvtillid om at formen ikke er helt skæv. Herefter en halv times tid hvor jeg bare trillede meget roligt, inden jeg kastede mig ud i de 5x30 sek med ca. 8 minutters hvile imellem hvert interval. I alt endte jeg på lige omkring de 2 timer og 20 minutter på cyklen, med en god spand intensitet. Faktisk ramte jeg 199 TSS, og trods avg. power på 153 watt, sagde min normalized power 245 watt!
 3. Kermit

  Got legs?

  Det bliver C klassen jeg stiller op i.
 4. Kermit

  Got legs?

  En god solid træning i går. Lagde ud med et Zwiftløb, hvor jeg kom ind på en 4. plads ud af 50 startende eller noget i den dur. Løbet tog lige over 40 minutter, og så tog jeg en god solid restitution efterfølgende, og så sluttede jeg af med 2x10 40/20 med 8 minutters hvile imellem.
 5. Kermit

  Got legs?

  Det har du helt bestemt ret i. Prøv at tænke på hvad en billet til Tivoli mon koster. Bare entré og hvad der ville være "normalt". Den koster 155, og 165 i weekenden. Skal du have turpas? 259 kroner. Så én person over 8 år skal betale 414 kroner for entre og turpas i Tivoli. Det er altså også en slags penge.
 6. Kermit

  Got legs?

  Det ville i hvert fald være en skam at kalde det det. Min Elves er jo ikke ligefrem dyr, men vil skyde på at den ender i 25-30k når den er færdig, og det er så med wattmåler og det hele, men det er jo også nærmest et must for en moderne cykelrytter i 2024. I hvert fald hvis man skal køre licens. Jeg mener at speedsuitet jeg har købt kostede 1600,- og det er endda med klubrabat. Så 1045,- i licens. 650,- for chip. 140,- pr. start. Det samme ses jo ved motionsløb - husker det som om en start kostede 250-300,- til de store motionsløb for 12-14 år siden. Nu er early bird jo omkring 600,-.
 7. Kermit

  Got legs?

  I går gjorde jeg noget jeg ikke har gjort i 5-6 år efterhånden - bestilte en licens hos DCU. Så nu er den reelt set bestilt, og så fandt jeg ud af at min gamle chip var løbet tør for strøm, og det er selvfølgelig ikke en man kan lade op igen. Så ny chip bestilt hos DCU her til morgen, så jeg efterhånden nærmer mig noget der ligner cykelløb igen. Det er en pebret affære, for foruden kontingent i cykelklubben, og selvfølgelig noget aktuelt cykeltøj at køre i, så koster en licens 1045,- og en chip koster 650,-. Chippen har en forventet levetid på 5-7 år. Og så koster det 140,- at stille til start, og 280,- ved for sen tilmelding. Da jeg kørte mit første løb tilbage i 2012 eller sådan noget kostede det 75,-. Men skulle jeg have kørt 3-4 motionsløb i løbet af året, så havde det sgu nok kostet nogenlunde det samme.
 8. Kermit

  Got legs?

  Fuldstændig rigtigt - og brugte faktisk også min aften i går på at se netop det indslag Hans anmeldelse rykker dog ikke ved det faktum, at vi nok hopper over i en Seal i den nærmeste fremtid. Der har været en del kommentarer omkring hans video i Seal gruppen, og en af de ting der bliver nævnt er at batteriet ikke bliver kalibreret rigtigt hvis det ikke jævnligt er blevet ladet op til 100%. Så hvis vi antager at den har været runden mellem danske motorjournalister, og ingen har ladet den op til 100% jævnligt, så får bilen svært ved at vurdere kapaciteten. Men ja, den får sgu nogle hug med på vejen Dog er en del af hans kritikpunkter noget han selv kunne have klaret - f.eks. den med genvejstasten til sædevarme og sluk af lyde ved fartoverskridelse. Vi har sjældent det store behov for at køre langt i bilen - vil skyde på at 95% af vores opladninger sker i indkørslen, så rækkevidde er ikke et issue for os. Jo, det er da rart når vi så skal ud og køre langt at den kan det, men om den kører 330 km eller 400 km på en opladning er bare ikke så stor en dealbreaker når det sker 5 gange på et år. Nu har jeg kørt Alfa i en del år, så jeg er egentlig vant til at jeg ikke har den "bedste" bil. For mig er der intet der rører Tesla Model 3/Y til sokkeholderne når det kommer til elbiler. Det er bare de bedste elbiler punktum. Men for mig er der andre ting der gør sig gældende når jeg skal vælge en bil, end bare hvad der er det "bedste". Måske fordi jeg er bilentusiast, så går jeg mere op i andre ting end hvad man kan forklare via et Excel ark. I BYD'en er kabinen f.eks. langt mere intim, har fysiske knapper, har lækre sæder, og så synes jeg udseendet er meget pænere end en tilsvarende Tesla. Den vægter bare højere for mig lige nu. Men går egentlig bare og venter på svar fra forhandleren, som lige er kommet retur fra ferie, om hvordan vi kan gøre det smartest. De har flyttet alt andet leasing over til Jyske Finans, pånær på Seal'en, hvor aftalen med Nordania lader til at fortsætte måneden ud, og så har jeg hørt lidt rygter om at den kommer over til Jyske. Så vi står egentlig og skal have fingrene i en sort Seal med sort indtræk - og den bliver kun sort fordi de øvrige farver er lidt til den kedelige side for os, så vi får den folieret. I lilla
 9. Kermit

  Got legs?

  Nogenlunde på højkant igen, og har fået trænet uden gener. Tirsdag fik jeg mulighed for at køre en tur udenfor på min Elves cykel. Et par unbraco nøgler i baglommen, og så ellers afsted. Først og fremmest var det sygt lækkert at komme ud i den friske luft og rent faktisk føle at man kørte på cykel, men den første tur på en ny cykel er altid sådan et had/kærlighedsforhold for mit vedkommende. Selvom jeg har brugt timer på at indstille cyklen så godt som muligt, så går der altid justering i det. Så det blev til en håndfuld stop med lidt justering af saddel, både ift. setback og ift. højden. Blev i alt til en lille 1,5 time. Da jeg så kom hjem målte jeg lige efter på de to andre cykler jeg har, som jeg ved sidder lige i skabet, og kunne se at den nye cykel nu havde en markant anderledes indstilling. Så der blev lige igen brugt nogle timer på at ramme indstillingen helt perfekt. Torsdag blev det til en omgang Zwift fordi vejret ikke var til andet. Lørdag var jeg så sikker på at jeg havde indstillet den nye helt rigtigt, så jeg kørte i små 3 timer uden at justere noget som helst, men bare nyde forårsstemningen, og lære cyklen lidt bedre at kende. Og søndag blev det så til en omgang Zwift med et løb på lidt over en time. Trætte stænger, og en rute der slet ikke passede mig med Volcano Climb ca. halvvejs, men kom da hjem i den bedre halvdel af feltet. Sad med i frontgruppen da vi ramte stigningen, og der kunne jeg bare ikke følge med.
 10. Jeg havde sgu også været fed i 80'erne Men du har ret, og det er egentlig sjovt. Jeg tænker at vi motionerer som aldrig før, og alligevel er vi større end aldrig før. Skal jeg kigge på en ting der måske er anderledes for mig, end det var for mig forældre, så er det hurtige kalorier. De spiste ikke rigtig slik, men drak og røg så i stedet til den store guldmedalje. Jeg har en sød tand, og trækker måske hurtigere Burger King kortet på en dag hvor man er træt, end mine forældre gjorde.
 11. Kermit

  Got legs?

  Nå, lidt træning har der også være. Begyndte at træne lidt i løbet af sidste uge, med lidt cykling på hjemmetræneren uden de store problemer, og så en let omgang styrketræning om fredagen. Ooooooooooog så blev det lørdag, og så fik jeg det bare super dårligt. Feber, kvalme, dårlig mave uden opkast eller diarre, og muskelsmerter for fuld smadder. Piller og flere piller både lørdag og søndag, og i dag har jeg egentlig haft det nogenlunde okay. Så skal vi sige at nu har det været nok, og så kører vi uden skader og sygdom resten af året? :D
 12. Synes det er så imponerende at læse om folk der er højere end mig, men vejer markant mindre. Tror jeg pt. vejer omkring de 87-89 kg, og er 178 høj. Jeg er så heller ikke til den spinkle side, men hvis jeg ramte 78 kg ville jeg være tæt på skind og ben.
 13. Kermit

  Got legs?

  Endelig ved at være ovre det værste forkølelse, så tog en let styrketræning i onsdags. I et uopmærksomt øjeblik i et dødløft tabte jeg opspændet og fik et vrid i lænden. Det blev så værre i løbet af dagen, og jeg har for alvor stramhed i lænden. Prøver at strække ud, få lidt kulde og varme på og sådan, og så håber jeg at det snart går over igen. Tog lige 25 minutter meget let på hjemmetræneren i går, for egentlig bare at få lidt bevægelse ind i kroppen. Vi har fået leveret den nye Opel Corsa, som er en imponerende lille bil til prisen. Samtidig har jeg også fået undersøgt lidt med BMW, og vi er faktisk godkendt til at lease en BMW i4 M50, som faktisk er dyrere en BYD'en. Jeg har virkelig været tiltrukket af BMW'en siden den kom på markedet, og nu er den indenfor rækkevidde. Det er egentlig bare at bestille en hjem, og så leve livet. MEN, for der er et men. Hvor de fleste bilfabrikanter efterhånden fylder bilerne med det ekstraudstyr man alligevel skal have, så er BMW stadig old-school og tilbyder dem relativt "skrabede". Der er selvfølgelig mange fede ting i bilen, men vi snakker om en bil der koster fra 620.000 og op. Den kommer standard på 18" fælge - en bil med 544 hk på 18" fælge? Ej. 19" burde være standard. Nøglefri adgang? Ekstraudstyr. Elsæder? Ekstraudstyr. Ratvarme? Ekstraudstyr. Trådløs opladning af mobiltelefon? Ekstraudstyr. Ambient lighting? Ekstraudstyr. Lædersæder? Ekstraudstyr. Behøver man det så? Nej, bestemt ikke. Elsæder har aldrig sagt mig noget, men jeg kan se det smarte ved at man kan have forskellige profiler, så sædet automatisk passer til mig eller til min kone. Til sammenligning får vi det hele i BYD'en som standard, inklusiv en hel masse andet som varme i alle sæder, glastag, headup display, køl i forsæderne, lædersæder etc, og så endda billigere. Jeg var egentlig nået frem til at vi gik med BMW'en, for nu havde jeg egentlig mulighed for at komme over i en BMW som jeg har haft i tankerne de sidste par år, men så begyndte jeg at nørde BYD'en igen, og køredynamisk er der ikke den store forskel på de to. Men det er rart at vide at der er et alternativ i BMW'en, som vi faktisk er godkendt til. Vi har muligheden for at bestille BMW'en hjem nu, for der er pt. 3-4 måneders leveringstid, så hvis det er at BYD ikke lige får styr på deres leasingpartner i den nærmeste fremtid, så kunne bestillingen allerede være lagt på en BMW. Modsat har jeg det ikke skide godt med at lave en bestilling på en bil, hvor jeg allerede har en fod på vej ud i en anden retning. Trods at dem jeg har snakket med om det har sagt at sådan er det jo så bare - der kom et bedre tilbud. Vi kan sagtens komme ud af aftalen med BMW inden levering.
 14. Kermit

  Got legs?

  Lidt opdateringer herfra, uden det store at berette. Jeg kører sygdom nu på 3. uge. En genstridig forkølelse der aldrig rigtig udviklede sig til snot og sådan, men som bare har resulteret i en seriøs gang hoste. Jeg prøvede lørdag at hoppe på hjemmetræneren for at rulle en tur, men selv det var "hårdt". Jeg ved sgu ikke lige hvad det er der sker for tiden, men jeg er godt nok træt af det. Måske det bare skal kureres ved at starte stille og roligt op med lidt træning igen - kan i hvert fald mærke frustationen banke på over manglende træning. Elves'en er mere eller mindre bygget færdig nu. Jeg fik monteret en hide my bell cykelcomputer, og sat de sidste klingebolte i - mekanikeren havde sat 2 af 4 i, da den skulle bygges. op. Det kribler i alle fibre for at komme ud og teste den ordentligt på vejene, men samtidig er jeg totalt nidkær omkring den, så jeg vil ikke køre ud mens det er vådt på vejene. Måske løsningen i starten bliver at købe noget konverteringskit til min Tacx Neo så den kan køre thruaxle, men uden at have kigget priser, så tænker jeg også at det hurtigt bliver en udskrivning på 1000-1500 kroner inden jeg har set mig om. Vores nye bileventyr er også sat lidt på hold. Vi havde to biler, en Mini Cooper og en Tesla Model 3. Mini Cooperen er blevet solgt, og i stedet har vi bestilt en Opel Corsa 100 hk hjem til leasing, der forhåbentlig kan afhentes i denne uge, hvilket lyder helt perfekt med snevejr på vej :D Jeg tænker den bliver leveret på sommerdæk. Teslaen havde vi sådan set også en køber til, og alt var klar, så jeg tog fat i BYD for at sætte den process igang. De har valgt Nordania som leasingselskab, så vi skulle selvfølgelig igennem en godkendelsesprocess. Efter en del bøvl og snak med deres support, kom vi også igennem det hele, og så fik vi en mail med afslag. Jeg endte med at ringe til Nordania og fik snakket med en af deres medarbejdere, der egentlig forklarede at vores økonomi var super, men ikke super nok. Pga. finanstilsynets regler (det lyder som sådan en man hiver frem når man skal dække af) skulle de kunne folk ned i nogle kasser når de skulle lease, og fordi vi ikke passede ned i alle kasser, så fik vi afslag. Hun sagde faktisk også at man skulle være millionær for at blive godkendt. Så trods et rådighedsbeløb på ca. 27.000 om måneden, så var det ikke nok. Jeg har efterfølgende hørt lidt historier, også om en kvinde der fik afslag, og fik ud af dem at det var pga. deres statistik at hun fik afslag. Det vilde er at vores nuværende billån er hos Nordania finans, og den nye bil bliver faktisk billigere. Vores bank er Danske Bank som ejer Nordania. Vores pension er hos Danica, som er ejet af Danske Bank. Vores realkreditlån er hos Realkredit Danmark, som er ejet af Danske Bank. Vi kunne ikke være fedtet mere ind, og alligevel får vi afslag. Jeg valgte at prøve at se om vi kunne blive godkendt hos BMW og Tesla, og det kunne vi sagtens. Så lige nu har jeg givet sælgeren, som også er super frustreret over Nordania og har andre kunder i samme situation, måneden ud til at finde en løsning. Ellers kan det være vi hopper over i noget andet. Hvem ved, måske en BMW i4? :O
 15. Kermit

  Got legs?

  Tak for det Gregers - den har faktisk fået markant bedre respons fra fællesskabet end jeg havde regnet med Troede egentlig der var for mange konservative derude, men de er åbenbart skubbet til side. Den er næsten færdig. Jeg skal egentlig bare at have justeret droppet færdigt, derfor der lige er en spacer over styret, og når jeg har styr på det, så bliver det skåret af også.
 16. Kermit

  Got legs?

  Vi har været igennem et sandt sygdomshelvede i januar. Ungerne har været syge på skift, jeg har været syg i næsten 14 dage, min kone tog en gang halsbetændelse, og har samtidig et super dårligt knæ og en diskusprolaps. Det hele kører med andre ord. Den ene unge fik faktisk også konstateret halsbetændelse tidligere på ugen. Needless to say, der har sgu ikke været meget træning. Men det kommer der forhåbentlig her i den kommende tid.
 17. Kermit

  Got legs?

  Jeg synes det bliver sværere og sværere at undgå ting fra Kina. Min iPhone er fra Kina, vores nuværende Tesla Model 3 er produceret i Kina med kinesiske dele, Tesla køber endda batterier fra BYD. Men det er noget man må gøre op med sig selv. Jeg har egentlig ikke det store problem i det, bare det ikke går hen og bliver for meget kinesisk blingbling og "luksus". Ligeledes er min nye cykel fra Elves også fra Kina, den er lige landet, og den var nærmest pakket bedre ind end jeg har oplevet andre mærker fra vesten.
 18. Kermit

  Got legs?

  Nå, men lad os tale om noget andet nu hvor der ikke sker skide meget med træningen. Lørdag var jeg ude og prøve biler med en veninde, fordi hun skal have ny bil. Et af stederne havde de en BYD Seal stående, som jeg har holdt lidt øje med henover den sidste tid. Den ser super flot ud, og det skabte lidt tanker hos mig. Søndag blev hele familien derfor slæbt med til forhandleren så vi kunne prøve en tur i den. Da vi var færdige havde jeg egentlig besluttet mig for at vi skulle have sådan en, og heldigvis var min kone med på ideen. Men hvorfor stoppe der? Jeg har de seneste par måneder også leget med tanken om at sælge vores Mini. Det er en super sjov bil at køre i, men det er samtidig en bil der er super dårlig støjisoleret (det er trods alt en cabriolet, så det er ikke overraskende). Den er en sjov sommerbil, men vi har også brug for en bil nummer 2 om vinteren. Samtidig har jeg savnet at have en Alfa, og det samme har min kone faktisk. Så nu ryger både Tesla og Mini til salg, og så må vi se hvad de kan hive ind. Er BYD'en en bedre bil end Teslaen? Well, det kommer an på hvordan man definerer bedre. Teslaen er hurtigere fra 0-100, hurtigere på toppen, føles mere aggressiv i sin acceleration, lader hurtigere på en supercharger, har bedre software, har større bagagerum og har sikkert også en bedre app. Men BYD'en er stadig hurtig (0-100 på 3,8 sekunder), har Android Auto/Apple Carplay, og virker bare mere som en luksusbil indvendigt. Der er rigtig læder, der er varme og køl i sæderne, der er ratstilke og knapper til nogle af de mest brugte funktioner, og generelt føles den bare markant bedre bygget. Og jeg følte at den kørte bedre end Teslaen. Da vi købte Teslaen skulle den erstatte Alfaen, men vi fik en sjov bil i vores Mini JCW, så jeg behøver ikke på samme måde en bil der kan det hele. Dog skal vores primære bil stadig være sjov at køre i, have overskud, men mest af alt skal den føles lækker, og meget kan man sige om Teslaen, men lækkerhedsfølelsen er der sgu ikke. Og jeg er på ingen måde tech interesseret, så pruttelyde og gaming lever jeg fint uden.
 19. Kermit

  Got legs?

  Lykken er at have børn. Onsdag var den yngste sløj, og jeg endte faktisk også med selv at drøne fra arbejde halvvejs, fordi jeg ikke følte mig på toppen. Sov 3 timer da jeg kom hjem, lavede noget mad, og gik så i seng og sov hele natten. Jeg er egentlig okay i dag, men er ikke på toppen på nogen måde. Derfor bliver min Graspor test også lige flyttet i hvert fald en uges tid. Nå ja, den ældste er så hjemme i dag med feber og ondt i halsen.
 20. Kermit

  Got legs?

  Jeg kom lidt sent på cyklen i går, men havde også kun planlagt at jeg skulle køre 1,5 time. Jeg har egentlig hvileuge, men havde hviledage både søndag og mandag, så tænkte at jeg ville have lidt intensitet på. Jeg fandt et løb efter 30 minutters opvarmning - mere eller mindre flad og lige omkring de 19 km langt. 188 til start, og så var der ellers bare smæk på fra starten af. Jeg kom med godt i fronten og var bange for at gruppen ville splitte i en masse små grupper, men det skete faktisk aldrig. Kort før vi kørte ud på anden omgang kom jeg med i et lille ryk sammen med en anden. Vi fik et hul på 2 sekunder, men så blev det lukket ned igen. Derfra var det egentlig bare at holde på og være der til spurten. Da vi kørte ud på 3. og sidste omgang, var jeg lige ved at slippe feltet i en blunder, men holdt på. Med 600 meter til mål var der kommet en del forceringer til spurten, jeg brugte min powerup og begyndte at sprinte. Ved 250 meter mærket valgte jeg at sprinte helt igennem, og kunne se at jeg kom godt frem ift. de andre, og kunne slutte af på en 3. plads. 28 minutter og 30 sekunder, 274 watt i snit, 290 i normalized power.
 21. Kermit

  Got legs?

  Så er det sidste uge af mit træningsprogram fra Graspor, og lørdag skal jeg se hvordan det er gået med de enkelte tal. Jeg savner i allerhøjeste grad at køre noget AT træning, for er ikke sikker på at de 12 uger som sådan har gjort noget positivt for min FTP. Ud fra den sidste test var min fatmax røget godt i vejret, hvilket også har været intentionen med programmet, men selve FTP'en er ikke rigtig udviklet i en positiv retning. Så relativ let træning i denne uge frem til testen lørdag. Vægten skal også nedad, og kunne se at jeg i morges vejede 1,5 kg mindre end jeg gjorde i mandags. Det er en god start. Nu begynder den svære 2'er selvfølgelig også, for man har været lidt mere afslappet i weekenden, og nu skal tilbage til en form hvor der er meget lidt slik og sukker i hverdagene. Men kiggede også på nogle logs fra 18/19 sæsonen hvor jeg vejede omkring de 80 kg. Det kunne fandme være fedt at komme derned igen fra de 87,5 jeg pt. vejer.
 22. Kermit

  Got legs?

  Nyt år, håber I alle er kommet godt ind i det. Jeg kom i mål med Raphas Festive 500, og jeg var godt træt til sidst. Af samme årsag kørte jeg også de sidste km som et løb, så jeg i det mindste havde det at hygge mig med, og tog samtidig sejren. Ret fin måde at afslutte året på. Fik også kørt PR i de 2 store løft her til sidst med 108 i bænk og 135 i squat. Lidt målsætninger for 2024: - PR i bænk på 110 kg eller over - PR i squat på 140 kg eller over - PR i død på 180 kg eller over - Mere end 300 timer på cyklen - Vægt under 85 kg (lige nu er den ALT for høj) - Point i licensløb - Genvinde mesterskabet på mit arbejde
 23. Kermit

  Got legs?

  Nu gik det ellers lige så godt det hele, og så kom der selvfølgelig en anelse grus i maskineriet. Lægen fik kigget på underlivet, og bemærkede samtidig en seriøs lyskesvamp (jeg har altid troet at det bare var fordi jeg cyklede meget og havde store lår der gned sig op af). Så nu har jeg fået nogle cremer jeg skal smøre med, og som jeg håber får det hele til at blive bedre. Her nogle dage efter er det i hvert fald tilfældet. Hurra. Onsdag vågnede den yngste op med feber, så han blev hjemme, og jeg fik ikke lavet alverden. Torsdag var han så også blevet snottet, og jeg følte mig heller ikke super tilpas. Så træningen blev droppet, ungen sendt til farmor og farfar, så jeg kunne få indhentet lidt af det tabte arbejde fra dagen før. Om aftenen begyndte den ældste også at have det dårligt, og jeg var samtidig brændende varm da jeg gik i seng. Fik dog lige kørt en cocktail ned med lidt vitaminer og noget smertestillende, og sov i 9,5 time. I dag går det lidt bedre. Begge unger er hos farmor og farfar fordi de er småsyge, jeg sidder og arbejder og har det bedre end i går, og håber at jeg går forbi uden de store gener, og kan være frisk til juleaften, men også Rapha Festive 500 som køres fra 24. december til og med 31. december. 500 km på 8 dage. En sjov challenge hvor man lige får presset det sidste uge af året. Min ramme fra Elves sidder stadig fast i tolden et eller andet sted, og har gjort det i 2 måneder nu. Jeg skrev lidt med importøren der undskyldte mange gange, og forklarede at de aldrig havde oplevet noget lignende. De kan ikke få at vide hvorfor eller noget som helst, men har foruden min ramme, også 10 andre rammer der nu sidder fast. De er dog gået med til at producere en ny ramme til mig, og sende den afsted, i håbet om at den når frem før den anden. Skulle den første ramme så blive frigivet inden da, sender jeg bare den anden retur. Men det er nu noget frustrerende ikke at have fået bygget den cykel op endnu, som jo også skulle agere vintercykel. Men igen, det er begrænset hvad jeg kan gøre ved det nu, og min SL5'er kan bruges på de fine vinterdage, og ellers må jeg bare indrømme at jeg synes Zwift er genialt, og kan snildt køre 3 timer indendørs. Jeg har også bestilt nyt klubtøj for første gang i flere år, primært fordi der er kommet nye sponsorer til siden sidst, og fordi jeg skal have klubtøj med rigitige sponsorer til hvis jeg skal køre licens i 2024. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for det, men må sige at jeg hælder meget kraftigt imod at tegne licens for 24 og få kørt nogle løb.
 24. Kermit

  Got legs?

  Fik kørt en Graspor test i lørdags, og det gik markant bedre end sidste gang. Jeg har stadig super svært ved at blive siddende i sadlen i så lang tid, og det afspejler sig også i min FTP, som jeg ikke tror er rigtig, specielt ikke med tanke på at jeg har ligget og kørt Zwiftløb på 40 og 45 minutter med noget højere output. Tallene nedenfor er før tallene fra den første test tilbage i midten af oktober. Zone 1 før: 0-132 watt. Zone 1 nu: 0-144 watt Zone 2 før: 132-177 watt. Zone 2 nu: 144-193 watt Zone 3 før: 177-224 watt. Zone 3 nu: 193-218 watt Zone 4 før: 224-270 watt. Zone 4 nu: 218-243 watt Zone 5 før: 270-324 watt. Zone 5 nu: 243-291 watt FTP før: 266 watt. FTP nu: 243 watt. Fatmax før: 177 watt. Fatmax nu: 193 watt. Så 2 måneder med zone 2 træning, og en forøgelse på 16 watt ift. fatmax. Det er jeg ret godt tilfreds med. Jeg tænker at jeg en af dagene efter jul prøver at køre enten en rampetest på Zwift eller en 20 minutters FTP test, bare for at se hvad den nogenlunde siger. Jeg ved godt at jeg ikke kan bruge de 95% af 20 minutters testens resultat, men at jeg nok nærmere skal ned omkring 90-92%, men 243 watt lyder alt for lavt. Nu har jeg lige 4 uger tilbage af planen, og så bliver det spændende at se hvad facit bliver til sidst. Lige nu er jeg i hvert fald ret fortrøstningsfuld. Og hvad er der ellers sket? Min ramme fra Elves sidder stadig fat i en told et eller andet sted. Den blev sendt afsted omkring de. 20 oktober, og har ikke rigtig rykket sig ud af flækken siden d. 26. oktober. Det er lidt frustrerende, men modsat har jeg det sådan at jeg alligevel ikke kan gøre det store ved det. Importøren har løbende kontakt for at se hvad der sker. Den seneste uge tid har jeg tilføjet et nyt problem til mit underliv. De faste læsere ved at jeg generelt har døjet med lidt forskellige ting dernede, men det var der kommet nogenlunde styr på. I mandags bemærkede jeg en anden slags smerte dernede fra, det blev bedre efter et par dage, men vendte så retur lige op til weekenden - klassisk tilfælde når man ikke kan komme til lægen har en tanke om hvad det kan være, men skal lige være sikker. Det er på ingen måde farligt, hvis det er det jeg tror, men det kunne være rart lige at få bekræftet at det er noget ufarligt. Men irriterende, det er det, specielt hvis det betyder at jeg lige skal holde en pause fra cykeltræningen. Og så lader det til at der fredag kom afklaring på min kone og hendes bror, så der nu er en aftale der bare skal laves papir på og underskrives. Det var en af de bedste julegaver nogensinde, og en kæmpe lettelse at vi nu kan ligge det bag os.
 25. Kermit

  Got legs?

  Tirsdag endte med at blive en komplet offday, hvor familien og jeg tog i Tivoli sammen med mine forældre. Onsdag blev til en let omgang styrketræning, og i går røg jeg på hjemmetræneren og kørte 55 minutters zone 2, og så 3x10 sekunder all out med 5 minutters hvile. Her til morgen røg jeg på hjemmetræneren igen for at køre en benåbner inden arbejde. Blev til 2x3 minutter progressiv, og så 2x12 sekunder 80% spurt. Planen er at køre en Graspor test i morgen, og forhåbentlig går det bedre end sidste gang hvor min hjerne bare stod af efter 260 watt