morganfree

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    morganfree got a reaction from Gregers TF in Langt pokker i MOL   
    Hej Gregers 
    Kan kun slutte mig med dem som foreslår, at du skal prøve licens. 
    Jeg er selv startet i år og har kørt 2 løb i D  ( Næstved og Ringsted),  hvor jeg som dig var usikker på,  om jeg kunne sidde med. 
    Det er gået super fint og har ingen problemer med at sidde med,  selv om jeg er en relativ svag rytter. 
    Men de træninger og watt tal du fyrer af,  har du overhovedet ingen problemer, og jeg vurderer, at du hurtigt ville køre point hjem. 
    Mvh 

  2. Like
    morganfree got a reaction from Henrik S. in Challenge CPH 2012 10:45:41 Hvad nu?.   
    Hvorfor er det du mener ar du ville få ørertæver, nu kan jeg ikke huske din alder. Men hvis du starter i April med alle de andre
    1. gangs licens ryttere i D klassen, så ville det da være en succes at sidde med hjem med hovedefeltet, for mig i hvert fald.
    Jeg går og drømmer om at gøre det, måske med klippekort i 2016 også med rigtig licens i 2017.Men modsat dig, er jeg villig til at tage ørertæverne og blive sat de første løb, jeg elsker væddeløbet i det.
    Jeg har 2 små børn og har ikke haft mulighed for at træne som jeg ville i 2013 og 2014, men nu lysner det for ude
  3. Like
    morganfree got a reaction from N Gadegaard in Challenge CPH 2012 10:45:41 Hvad nu?.   
    Ha Ha det kan man roligt sige .
    Har holdt det lidt på endomondo og garmin connect, men vil prøve at få gang i loggen her igen, men har med stor lyst læst med i de fleste cykling/ ironman og løbe logs.
    Springer du ud i noget licens til foråret . Du får da revet nogle vægte rundt og cyklet noget
  4. Like
    morganfree reacted to Stinelykke in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
    Hej søde og god weekend til dig også
    Så prøver jeg igen og ser om windows vil lade mig arbejde færdig denne gang
    Mht dit vejrtrækning/teknik - spørgsmål er svaret både ja og nej
    Vejrtrækningen i crawl er en central del af selve svømmeteknikken og en af de sværeste ting at lære for mange. Derfor er det svært at give sig til at lære en ordentlig teknik uden samtidig at lære en ordentlig vejrtrækning.
    I crawl løftes hovedet ikke over vandoverfladen på noget tidspunkt. Når man svømmer, ligger ansigtet i vandoverfladen. Hvor dybt, er lidt afhængig af hvem man spørger. Nogle sværger til at man kigger ned på bunden og har meget af ansigtet under vand, mens andre placerer ansigtet så vandoverfladen skærer ca mellem oversiden af svømmebrillerne og hårgrænsen. Tror selv, at jeg ligger som en mellemting af de to.
    Under vejrtrækningen er halvdelen af ansigtet stadig under vand, så din ene svømmebrille ligger under overfladen. Du trækker så vejret ved at rotere din torso (ikke nøjes med at vride det øverste af torso, men arme, torso og hofter synkront!!)op mod luften, i stedet for et vende ansigtet. På denne måde ligger du stadig strømlinet i vandet og sænker ikke din fart. Ved korrekt hovedstilling vil der danne sig en lille bølge foran dit hoved, lige som ved stævnen på et skib. Derved dannes en lille bølgedal ved dit ansigt, og derfor kan du trække vejret uden at sluge hele svømmehallen. (Dette kræver laaaang tilvænning, har taget mig næsten et år at lære og jeg glemmer det stadig af og til, især når jeg bliver meget forpustet og bare skal have ILT).
    Du bevæger dig fremad i crawl ved at rotere i kroppen. Lig på den ene side når du laver armtaget over vandet. Når du sætter hånden i vandoverfladen drejer du, så din krop ligger vandret. Idet du skyder hånden fremad i vandet og strækker den helt frem (inklusiv skulderen) som om du vil prøve at nå væggen i den anden ende af bassinet, roterer du over og ligger på den anden side. Svært at beskrive på skrift, men tjek youtube, der ligger masser af videoer med gode crawl-svømmere.
    Det er sjovt at øve sidelæns balance i vandet ved at tage et par fødder på og ligge i vandet på siden, evt med en plade. Stræk den ene arm lige frem i vandet og læg blidt dit øre ned mod skulderen. Vend ansigtet så du ligger med næsen nedad og stræk den anden arm ned langs kroppen. Prøv at være så afslappet som muligt og tænk på at gøre dig 'lang' og strømlinet i vandet.
    Når du skal trække vejret ruller du bare om så de næsten ligger på ryggen, UDEN at løfte hovedet. Dette er en effektiv måde at lære at trække vejret vha rotation og ikke ved at flytte hovedet...
    Når du puster ud under vandet kan du enten lave et langt, hårdt pust når du er ved at skulle trække ny luft ind, eller du kan lave fx tre kortere pust. Dette kan muligvis også hjælpe lidt på boblerne, som du siger generer dig. Tænk også på den korrekte ansigtsposition så du kan blæse boblerne lidt nedad, så skulle de gerne kunne slippe væk uden at ramme dig i hovedet
    Håber dette giver lidt mening, det er som sagt svært at beskrive på skrift. Og god fornøjelse med træningen :4thumbup:
    Stort knus
  5. Like
    morganfree reacted to Kermit in Got legs?   
    Hehe. Glæder mig også meget :D
    I går var jeg ude med kæresten, så det blev til 20 km med et meget moderat tempo. Var faktisk kun lige en enkelt gang hvor pulsen kom helt op, men det er sgu helt og aldeles i orden.
  6. Like
    morganfree reacted to JohnJohnson in Got legs?   
    Ja jeg har en aftale med tøjmanden og så er den problemstilling ovre og hvis det går i vasken så stiller jeg bare op i mit århus tøj og tager den advarsel der så kommer (i´m a rebel!)
    Formen føler jeg også er ved at være klar til at køre løb så nu er det bare ud over stepperne! Bliver fedt
  7. Like
    morganfree reacted to Jan D. in Cykeltræning mm.   
    Fredag 31-05-13:
    cykeltransport: 14 km
    Løb: 1524 m ä 5:06 min/km (asfalt)
    kommentar: Igen en hurtig træning. Havde ikke helt så gode sko på, så det kan mærkes lidt efterfølgende.
    Det har været en turbulent uge, så jeg har ikke et præcist overblik over hvor meget jeg har trænet og dermed skal træning i weekenden.
  8. Like
    morganfree reacted to LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Træning igår aftes
    30min Crosstrainer
    Styrke
    Smith Squat
    10x100kg
    6x120kg
    6x120kg
    Smith Goodmornings
    10x60kg
    10x60kg
    10x60kg
    Military + Guns
    3set ish
    Svømning 2000M
    500M Opv
    4x200m (Easy, Fast, Easy, Fast)
    4x150m (50m easy, 50m fast, 50m easy)
    100m ud
    Og derefter til et sindssygt godt foredrag med Niklas Pyrdol, der arbejder med motivation/psyke hos sportsfolk.
  9. Like
    morganfree reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
    Så er der dømt weekend, og bedst af alt, så bliver det en weekend i laveste gear. Ikke fordi at jeg har tænkt mig at koge på sofaen hele weekenden, men mere fordi, det i modsætning til de seneste weekender, bliver 100% fest og alkohol fri :4thumbup:
    Ugen har indtil videre budt på masser af gode træningspas, så derfor passer en non-alkoholic weekend mig ekstra godt - der er jo ingen grund til at spolere mere end højest nødvendigt.....
    Dagen i dag startede ellers noget kaotisk. Jeg vågnede ved at min telefon ringede. Jeg fløj op og anede straks at noget var helt galt - det var nemlig alt for lyst udenfor. Det viste sig så, at klokken var 8,05. Ups, jeg havde forsovet mig
    Jeg kan ikke engang huske at vækkeuret har ringet, så jeg må have været noget kvæstet....
    Den næste halve time blev brugt på en hurtig shining af hår og makeup (jeg havde heldigvis taget bad i går aftes), og så var det ellers bare afsted. Jeg satte mig på kontorstolen kl. 8,46, så der er bestemt ikke blevet spildt mange minutter.
    Det betød så minus morgenmad og madpakke
    Morgenmaden blev klaret med en yoghurt fra køleskabet, mens frokosten blev 2 x cheeseburgers fra McD :4thumbup:
    Efter job var det direkte afsted i centret - for 4 gang i denne uge. BUM siger jeg bare!
    Først skulle der pumpes jern Det blev til følgende øvelser:
    Lunges:
    3 x 10 @ 10 kg
    Jeg gik noget forsigtigt til værks, dels pga. trætte ben, men nok mest pga. den efterfølgende spinningtime.
    Dumbbell pres:
    3 x 10 @ 5 kg
    3 x 10 @ 7,5 kg (i hver hånd)
    Biceps curl (preachers bench):
    2 x 10 @ 10 kg
    1 x 10 @ 7,5 kg
    Pull down:
    3 x 10 @ 30 kg
    Rowing:
    3 x 10 @ 30 kg
    Derudover blev der kørt yderligere et par skulder/bryst øvelser, som jeg ikke kender navnet på.
    Abbs sprang jeg selvfølgelig heller ikke over.
    Generelt set bar dagens styrketræning præg af trætte og ømme muskler, hvilket der ikke er så meget at sige til, ugens hidtidige program taget i betragtning. Styrketræningen var dog ikke dagens punktum - som tidligere nævnt skulle jeg nemlig køre afløsertime i spinning
    Timen forløb ganske fint, bortset fra at mikrofonen crackede halvvejs i timen Resten af timen måtte jeg råbe mig igennem, hvilket selvfølgeligt ikke var optimalt, men det gik.....
    Jeg kørte timen uden pulsmåler, da jeg ikke havde noget at få vasket pulsbæltet efter gårsdagens timer. Derfor har jeg ikke nogen præcis indikation af timens forløb, men jeg fornemmer at lå godt til i den højere ende af skalaen, måske ca. 86% af max.
    Dagens stats:
    1 times styrketræning
    50 min spinning
    Er morgen er der absolut dømt hviledag. Jeg har nu trænet 5 dage i streg, og kroppen begynder med at være lidt mærket. Derfor kommer hviledagen i morgen kærkomment. Dagen kan jeg så meget passende bruge på, at shoppe de sidste julegaver sammen med min mor. Det skal nok blive hyggeligt
  10. Like
    morganfree reacted to LeCerveau in Vejen mod Isklar Norseman 2015   
    Mandag : Svøm
    Tirsdag : Løb 8 km 8 x 100 m spurt
    100 push ups - 100 sit ups - 100 back-ex - 100 squats
    Onsdag : Løb 5 km strandløb
    Fredag : Løb 12 km progressivt
    4 x 10 pull-ups, 5 x 25 push-ups, back-ex, sit-ups, squats, 4 x 12 dips, 3 x 1 min planke
  11. Like
    morganfree reacted to LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Jep, det tror jeg osse godt han ved. Men hey, jeg har stadig stor respekt for at han har gennemført! Det er en fed historie.
    Maah, intet galt med Århus, men det er Jannies race. Jeg kommer måske forbi og hepper lidt på.
    og tjek triholics for race-rapport - http://triholics.com/2012/05/24/ironman-lanzarote-2012-race-rapport/
    /Motta