NielsS

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

NielsS last won the day on February 23

NielsS had the most liked content!

NielsS's Achievements

Nyt medlem

Nyt medlem (1/7)

8

Reputation

  1. I dag lykkedes det mig at få min vægt ned på 80,4 kg, efter at den havde været på 83,4 kg, da vi kom hjem fra USA. Nu skal den gerne holdes på det leje. Tirsdag stod den på karate og onsdag og torsdag var jeg i Bruxelles til møder. Jeg kunne kun få hotel i Antwerpen, da alle hoteller var bookede i Bruxelles og der kun var dem til over 500 euro pr. nat tilbage. Havde ellers planlagt lidt træning på værelset, men det blev mere til øldrikning. Men OK jeg var jo i Belgien. Hjemvendt stod den fredag på at øve Cooper på løbebånd i Pure gym. Det gik lidt skuffende. Jeg kunne ikke holde 11 km/t i alle 12 minutter, som jeg havde håbet. Lørdag trænede jeg karateting hjemme, da familien var ude og i dag havde jeg en spinningtime. Min telefon kunne ikke gå på nettet, så jeg måtte klare det analogt. Jeg fulgte kadencen fra dem foran mig og tog belastning på gehør. Jeg havde dog mit løbeur i gang og da jeg kom hjem, kunne jeg se, at jeg havde ligget mere i zone fire end på tidligere ture.
  2. Du bør først og fremmest drøfte det med din læge og høre hans vurdering. Jeg ville foreslår, at du starter med at gå en tur hver dag, hvor du langsomt øger distancen. Det burde også forbedre dine muligheder for at gennemføre en golfrunde. Så kan jo først en gang om ugen tage et kvarter på løbebånd og så langsomt øge tid på bånde og tempoet. Men gå langsomt frem. Det var måske ikke det du spurgte om, men det vil jeg råde dig til.
  3. Lidt opdatering: Lørdagen gik med 3-4 timers karate. Desværre havde jeg ikke fået trænet andre kataer end Naihanchi shodan i en måned, hvilket var meget synbart og blev påtalt. Hele søndagen gik med skydning på Hanebjerg. Det gik faktisk godt, selv om jeg nok ikke bliver en mesterskytte. Mandag løb jeg en 5 km tur med 3x600 meter intervaller. Det gik fint, og jeg kunne holde et godt og stabilt tempo i alle tre intervaller.
  4. I denne uge startede mandag med karate, hvor vi trænede faldteknik samt kast og låse. tirsdag mere karate, hvor jeg fik lært kata Nihanchi shodan. Det var jeg meget velfornøjet med. Det ser sådan ud. Onsdag tog jeg en hviledag, og torsdag var der løbetest. hvor formen på en cooper skulle testes. Mit tempoløb er ikke helt, hvor det skal være, så jeg fik kun løbet 2,13 km. Det var med 74 pct. af tiden i zone 5. I dag har jeg lavet en del armstrækninger og i morgen en 5-6 timers karate.
  5. NielsS

    Got legs?

    Bedste ønsker herfra for jer og jeres søn.
  6. Ja absolut. USA er altid et besøg værd i sin storslåede blanding af godt og ondt
  7. Er netop hjemvendt fra 3 ugers ferie i USA i form af familiebesøg sammen med konen og sønnen. Først 10 dage i Dallas Texas og så 9 dage i Virginia/Washington. Vi kom rundt og så en masse spændende steder i Texas. Afstandene er store, men vi nåede en del rundt i staten, Vi så i havnen i byen Corpus Christie hangarskibet Lexington, der var i tjeneste fra 2. verdenskrig til 1986 og nu er udstillingsskib. Texas ser om foråret meget grøn og frodig ud, og lige i marts blomster statens nationalblomst Blue Bonnet. En art lupin vistnok. Herudover fik vi set rumfartscentret i Houston, som har en stor og flot udstillingsdel, med rumfartens historie. Og en fordom fik jeg afkræftet. Vi så ingen civilister, gå bevæbnede rundt. De kunne dog have haft skyderne "concealed". Hovedstaden var også en oplevelse, vi fik besøgt kongressen, som også havde fine udstillinger og gode guidede tours. Jeg fik igen en fordom afkræftet, da teksterne og plancherne var objektive og beskrivende og idet store hele fri for den overdrevne amerikanske patriotisme. Vi kom også igennem de mange museer ved National Mall. National Museum of Natural History var min favorit. Navnlig en udstilling om menneskets udvikling var fantastisk og helt fri for religiøst indhold. Eneste minus ved turen er den høje dollarkurs. alting var dyrt også sammenlignet med herhjemme. Løbetræning var der også plads til. Svigerinden, vi besøgte, træner til marathon, så konen og jeg deltog i hendes korte træningsture. Den første tur var på 7 km med en gennemsnitsfart på 6,5 min/km. anden tur var på 5,7 km med en gennemsnitsfart på 6,2 min/km. Tredje tur var på 9,6 min/km, 82 pct. i zone 3. Desværre kom jeg undervejs til at vride om på venstre fod, hvilket jeg i første omgang ikke mærkede noget ved. Men næste dag gjorde det av, og så var der ikke mere løb ffor mig en en periode. Ni dage senere kunne jeg dog begynde igen. Først en tur på 3 km, så en tur på 5 km også en tur på 5,7 km og så til slut en tur på 9,7 km med en gennemsnitsfart på 6,73 min/km. 69 pct. i zone 3, 21 pct. i zone 4 og 2 pct. i zone5, det var godt at få pulsen op til sidst. Styrketræning bestod i armstrækninger. Jeg laver sæt a 15. Jeg nåede på turen på Ialt 32 sæt. Flest på en dag var 4 sæt. Det var helt uden, at min venstre skulder brokkede sig. Hjemkommet og efter at have fået sover jetlaggen væk, ville jeg løbe min første intervaltur længe. Det var ingen succes. efter de 2 km langsom opvarmning startede jeg første interval med det tempo på 5,0-5,30, jeg går efter. Det blev hurtigt klart for mig, at jeg ikke ville kunne løbe 800 meter intervaller i det tempo, så jeg ændrede det til 600 meter. Første interval gik fint, ved det andet var jeg godt brugt og ved det tredje måtte jeg give op på halvvejen. Men OK, det var da en genstart på intervallerne.
  8. Spændende at læse om dine betragtninger. Du er god til at sætte ord på ting.
  9. I mandags var jeg i PureGym RDL 3x8x60 kg Pulley rows 3x6x45 kg Mavehjul 1x6 fra stående DB bent over laterals 3x8x7 kg Tirsdag. pushups hjemme og så karate-kataer sluttende af med lidt styrke. I alt fik jeg tage 69 pushups den dag I dag en coopertest på løbebånd. 2.24 km. 82 pct. af tiden i zone 4. teknik dårlig.
  10. Vægten sagde 80,3 kg her til morgen. ganske tilfredsstillende Opdatering. Tirsdag: Karate Teknisk træning af kata Jin-i Onsdag: 7 km ramp up løb. Der skal man løbe 2 km i zone 2, en km i zone 3, en km i zone 4 og en km i zone 5. Min fordeling blev 7,08 min i zone 2, 13,5 min. i zone 3, 22,3 min i zone 4 og 4 minutter i zone 5, ikke helt efter tegningen men ikke helt dårligt. Torsdag. karate mest balance og lidt pudetræning Fredag. Nihil Lørdag. Forårstævne i karateklubben. 3 timers old school træning, Søndag spinning i PG. Avg, watt 149 og maxwatt 303. god nat til boardet.
  11. Lyder som en dejlig tur. Sidder og får helt lyst til en vandretur
  12. Nå opdatering på træning-Hver dag bortset fra fredag og lørdag startede med pushups til morgenkaffen. 3x10 mandag, tirsdag og onsdag. 3x12 torsdag og søndag. Mandag.. karate træning i to timer med faldteknik, kast og låse. Tirsdag: karate mest teknik Onsdag: Styrke Konventionel dødløft 5x5x 70 kg hip thrusters 2x55 kg. Den øvelse kan jeg ikke rigtig få til at fungere Pulley rows 2x10x40 kg Mavehjul 1x5 fra stående. Nel jeg kommer ikke ned til strakt vandret-endnu-men det er målet DB BOR 3x8x6 kg Torsdag: karate mest kataer Fredag: Nihil Lørdag: karate i fem timer lidt teori, lidt teknik, fysisk træning og så et par timer med våben. jeg var faktisk godt tilfreds med min performance. søndag: God spinningtime i Pure gym i dag mandag: styrke Rumænsk dødløft: 3x8 x 57,5 kg Pulley rows 3x10x40 kg Leg curls 2x10x34 kg Mavehjul 1x5 fra stående DB BOR 3x8x7 kg God nat til boardet.
  13. NielsS

    Got legs?

    Ked af at høre om din søn og polypper. Det har jeg også, og er blevet opereret to gange. Da det vendt tilbage for et års tid siden, kom jeg i betragtning til en ny medicinsk behandling, man skal godkendes til, og som kører på forsøgsbasis. Men der får man en indsprøjtning hver 14 dag eller tager den selv. På mig virkede det med det samme. Ikke længere tilstoppet næse nærmest fra første stik.. Jeg ved ikke, om de tilbyder det til børn, men prøv at nævn det til den øre-næse-hals-læge, I går til.
  14. Tak for beskrivelsen. Det lyder spændende og udfordrende. I det jeg laver har vi også lidt benfejning, kast og låse, men hovedparten er old school karate. Det er så med slag og spark. Men ingen konkurrencer.
  15. Hvis du løber18 km med et tempo op 5.40 min/km og din puls ikke kommer over 120 bpm, så har du da i en særdeles fin løbeform. Super flot