KongKent

Medlemmer
 • Posts

  18,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  227

Reputation Activity

 1. Like
  KongKent reacted to salt in Bodybuilding starte med træning 13 år   
  Mine bodybuildingsråd til dig i tilfældig rækkefølge:
  Lær at træne. Dvs. lær at løfte korrekt. At jagte kg på bekostning af teknik får dig ingen steder, udover at du bliver skadet. Og man får altså ikke store muskler af at være skadet.
  Søvn er for mig meget vigtigt. Jeg restituerer meget bedre når jeg får nok søvn. Du er 13 år gammel og med styrketræning oveni bør du sove omkring 9 timer hver nat.
  Kost. Spist nok og spis sundt.
  Få et godt træningsprogram og følg det.
  Vær konsistent. At være konsistent trumfer stort set alle parametre. Er du i træningscenteret uge ud og uge ind, skal resultaterne nok komme.
  Mit allerbedste råd er dog: Få hjælp til ovenstående. Og jeg mener ikke at du skal stille spørgsmål på internetfora. Jeg mener, hyr en kompetent træner der kan hjælpe dig med lidt af det hele.
  Du kan springe utallige års træningslæring over med en god træner.
 2. Like
  KongKent got a reaction from Nikki in Brug for inspiration/programskift   
  Dag 1 og dag 3 har begge squat og dødløft. Det kan godt gå hen og blive tungt, hvis du kører 1, 2, 3, 1, 2, 3... Det afhænger naturligvis også af hvor langt der er mellem dine pas.
 3. Like
  KongKent reacted to Berit6950 in Vejen til halvmarathon og North Sea Tri....long and bumpy.   
  1500 m svømning, 40 km cykling og 10 km løb.
  Det fede er at svømningen forgår i sluseområdet på havsiden og løbet på strand og natursti :-) ikke at glemme den skjønne vestjyske vind.
 4. Like
  KongKent reacted to salt in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Hold nu kæft en gang remouladebamser der sidder og kæfter op i denne tykkemandslog! BB burde SL og SL burde VL. Kom igang.
 5. Like
  KongKent reacted to salt in Fremhæve blodåre på armen   
  Store arme, rigtig genetik og lav fedtprocent.
 6. Like
  KongKent reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
  Styrkeløft:

  Træning af muskler og cns i dag. Det var tung dag og nogenlunde tungt blev det da også. Det blev til en PR i squatten, med film og jeg ved ikke hvad. Jeg er helt fint tilfreds med squatten, selvom det kun blev til 2 reps. Især fordi jeg er ganske sikker på at dybden var meget bedre, end da jeg lavede 3 på 170 kg. Bænken var nogenlunde. Det føles altså stadig lidt underligt, men der fint med tryk/sovs i pecs.

  Squat:

  Opvarmning op til en single på 160 kg
  2 @ 175 kg PR
  4 x 3 @ 145 kg

  Bænkpres:

  8 @ 70 kg
  8 @ 83,5 kg
  5 @ 103,5 kg
  5 @ 113,5 kg
  8 @ 123,5 kg

  Platz hack squat:

  10 @ 30 kg
  10 @ 40 kg
  10 @ 40 kg
  godt med tempo og supersættet med pushups på håndtag.

  GHR:

  8
  8
  10
  Supersættet med seated db presses.

  Leg curls:

  3 x 8 @ 30
  supersættet med lateral raises.


 7. Like
  KongKent reacted to Ralle in Gammelsmølf giver den gas...   
  Takker :)
  Det var en god men hård dag :)
  Jeg laver en lille beretning her til dig og andre interesserede, fra dagen ud fra mine egne præstationer og men lidt efterrationaliseringer også.
  Spændingsniveauet var anderledes end det plejer at være på grund af det store setup med tv og mange tilskuere, men det var fedt og godt at der kommer lidt gang i medieinteressen igen, man kan jo se at interessen er til stede hos danskerne.
  Første øvelse 4 stk 130 kg sandsæk, som skulle bæres 10 meter og derefter læsses på en 120 cm høj platform. for fint første sæk op, men mister grebet halvvejs og må lige finde grebet igen og kommer lidt bagefter min direkte modstander Ole torp, men indhenter ham igen på anden sæk. På tredje sæk er jeg foran, men kan godt mærke at der er ved at være udsolgt for ilt.
  Jeg vurdere at jeg nok ikke kan nå at for sidste sæk op på podiet og at jeg er nok er hurtigst af dem der har læsset 3 sække, så jeg lader den stå.
  Jeg burde nok have forsøgt at få den på skulderen, for når man løber med den i favnen, trykker den på mave og brystkasse, hvilket besværliggør vejrtræning, men lidt bedre vejrtrækningsteknik med små korte indåndinger ville også have hjulpet, men glemte det i kampens hede.
  En øvelse der tog hårdt på de fleste atleter og kunne mærkes i de næste 2 øvelser.
  Øvelse 2 Træstammeløft 130 for reps. Det gik faktisk fint, selv om jeg var mærket efter sækkene. fik 2 rep. presset var nemt, stammen var utrolig glat og havde problemer med vendet. Nicolai Holstein havde selv lavet de 2 stammer, de er utroligt flotte, men ikke helt centrede, i hvert fald ikke den jeg løftede på.
  Øvelse 3 dødløft for max, 3 forsøg til hver. Jeg fik kæmpet min dragt på, men den var for stram til at jeg turde løfte i den, så jeg løftede i halv dragt. Så jeg startede lavt på 300 kg og det var et totalt uforkuseret lorteløft. andet løft 320 kg nemt. tredje løft 335 kg nemt. Kunne have løftet mere, men havde ikke regnet med at nicolai kunne løfte 340 efter at have set hans løft på 320, men det kunne han så :). Det betød dog ikke noget for den samlede stilling i sidste ende. Rigtig fin øvelse, med mange løft på den gode side af de 300 kg.
  En tiltrængt pause på 30 min
  Øvelse 4 Farmerwalk 150 kg 2x20 meter med vending.
  Klodserne havde et greb der var utroligt hårdt ved hænderne.
  De første 20 meter gik supergodt og tror måske jeg var hurtigere en Nicolai, som vandt øvelsen, på de første 20 meter + vending, men det var igen luften det kneb med nåede vist 36 meter, som var nok til andenpladsen i øvelse. Så igen skal have trænet noget mere cardio og åndedrætsteknik.
  Øvelse 5 80 kg Dumbell for reps. meget tykt håndtag, men meget lidt plads på den anden led, ca en håndbredde og det gjorde at vægte grave sig ind i min arm lige under håndledet og jeg har en ordentlig bule på armen i dag. ikke min stærke side og fik 0 reps, men havde muligvis fået den hvis jeg havde taget noget beskyttelse på armen.
  Øvelse 6 Atlassten 110 kg til 160 cm, 130 kg til 150 cm, 150 kg til 140 cm, 160 kg til 130 cm og 180 kg til 120 cm.
  De første 3 sten føltes lette, men efter tredje sten fik jeg krampe i maven og i den ene mørbrad på ryggen. Måtte stå lidt og prøve og strække ud, men svære stede at strække ud specielt samtidigt. Det blev lidt ok igen og jeg forsøgte på 4 sten, men krampen kom igen, da jeg lappede den. Jeg tror ikke jeg fik drukket nok, det var meget varmt og fugtigt i hallen, så det er også en lærestreg til hvis der skal løftes indendørs igen.
  Alt i alt er jeg tilfreds, dem der var foran mig var bedre.
  De erfaringer jeg fik må være at dyrke mere cardio, hvilket ikke er svært, da jeg ikke dyrker noget. Øve vejrtrækningsteknik, huske at drikke rigeligt og blive bedre til dumbell :)
 8. Like
  KongKent got a reaction from jebrra in Mr. Olympia 2014   
  Det gør jeg. Hele mit liv går med at jagte ting, jeg kan blive forarget over og brokke mig over. Ellers er livet jo for nemt.
 9. Like
  KongKent got a reaction from T in Mr. Olympia 2014   
  Det gør jeg. Hele mit liv går med at jagte ting, jeg kan blive forarget over og brokke mig over. Ellers er livet jo for nemt.
 10. Like
  KongKent got a reaction from ATP in Mr. Olympia 2014   
  Enig. Jeg så Wolf til NM for nogle år siden. Han er ikke høj. Men til Mr. O virker han kæmpestor. De er alle meget lave. Men det er jo også noget nær umuligt at pakke så meget masse på en ramme over 180 cm, som de har i dag.
 11. Like
  KongKent got a reaction from salt in Hver dag er hver dag!   
  Godkendt! :4flex:
 12. Like
  KongKent got a reaction from D.B.F in MOL Sommer-Træf '08   
  MOL TRÆF v. 6.66
  Nordic Viking Meet

  Er du frisk på at knække jern, få lidt godt at drikke og spise, samt møde nogle mennesker med samme passion for det der er godt her ved livet, nemlig muskler og metal?
  I så fald, så skriv dig på, mød op og få én på opleveren!
  Tid: Lørdag d. 12. juli 2008 kl. 15.00
  Sted: Try IronGym @ Tryvej 97, 9330 Dronninglund
  Hvorfor?
  Fordi SaintPauli og KongKent forlængst havde talt om et træningspas ude hos sidstnævnte. Forrige lørdag var vi så i Aalborg, og i Paulis lejlighed blev grundstenene til dette træf støbt. Han pressede på, og jeg sagde "YES, SIR!"
  En hurtig rundspørge blandt en flok MOL-medlemmer viste, at der var grobund for et lille træf. Det slår nok ikke rekorder som ved DM i BodyBuilding eller Loaded Cup, men det vi ikke har i kvantitet, det forbigår vi i kvalitet. Det er den hårde kerne fra den gamle skole. :4flex:
  Vi trækker min bænk og mit stativ udenfor, samler lidt mere værktøj forskellige steder fra, og så leger vi lidt. Der skal naturligvis dystes i de tre store, og så ser vi om ikke også der kan smides nogle lidt anderledes og udfordrende øvelser ind. Jeg er i gang med at udforske ting vi kan lege med. :4thumbup: Der bliver også sat et anlæg op som kan vække naboerne, så hvis man har brug for Slayer sat på et par hundrede watt for at kunne presse de sidste ti kilo i bænkpres, så har vi også styr på dén side af sagen! Derefter regner jeg med at varme en grill eller to op, og så steger vi noget kød derpå og får en hyggelig middag ud af det bagefter. :4mewantfood:
  Så er der kommet TYRE FLIP på som disciplin!! :4thumbup:
  Nu skal vi bare have dig med også. Er du frisk?
  Deltagerliste:
  1. SaintPauli
  2. Incognito
  3. LarsB
  4. BadAssJones
  5. KongKent
  6. DelPede
  7. Lassefar
  8. Christian B
  9. AGV
  10. Nillepige25
  11. Mollerup
  12. Hr. Kirchebrandt
  Kopiér deltagerlisten i dit indlæg, hvis du vil med.


  Det er ikke for sent med tilmeldinger.
  Kom frisk, hvis I ikke allerede er på listen!

  Kørselsvejledning:
  Tag motorvejen mod Aalborg. Efter tunnellen fortsættes der nordpå mod Frederikshavn. Drej fra ved afkørsel 16. Drej til højre og fortsæt mod første rundkørsel. Drej fra ved første vej mod højre, hvor der står "Try Museum 3". For enden af denne vej, altså de tre kilometer, er der et T-kryds. I det T-kryds ligger Try Museum på højre hånd, og Try IronGym ligger på venstre hånd. Det kan ikke være nemmere. Tiden fra tunnellen under Limfjorden v. Aalborg er cirka 15 minutter.
  Overnatningsmuligheder:
  Der er en kæmpestor græsplæne. Ja, der er faktisk adskillige. Her kan der slås telte op. Derudover har vi nok plads til en håndfuld mennesker på diverse gæstesenge, sofaer m.v. hvis nogen skulle få for meget indenfor vesten. Muligheder er der i hvert fald.
  Dette indlæg opdateres efter forgodtbefindende, hvad angår nærmere præcisering omkring maden, evt. hvad denne måtte koste, deltagerliste osv. alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer.
 13. Like
  KongKent reacted to MamboMads in Drømmen om mikroskopiske nosser   
  BB.dk squat challenge

  Jeg havde rent faktisk regnet med at vinde (64 reps), men selvom mine ben er store er de desværre ikke ligeså store som mit ego.

  Er tilfreds med min indsats, benene havde bare ikke mere i sig, hvilket ses ret tydeligt på aller sidste rep, men er alligevel skuffet over resultatet.

  Fik lige brækket mig ud igennem mundens land bagefter, det var en dejlig oplevelse.


 14. Like
  KongKent got a reaction from Schroinx in skal til at Løbe igen   
  Jeg startede selv med at løbe tilbage i august måned sidste år. Løb fire - fem kilometer hveranden dag. Bare almindelige, gamle Nike løbesko, som havde stået og samlet støv alt for mange år. Tøjet var bare træningsbukser og en fleecejakke. Intet fancy overhovedet.
  På et tidspunkt valgte jeg dog at gå ind i en rigtig løbebutik, som jeg blev anbefalet af en kollega, der var seriøs løber. Han sagde, at ejeren kunne filme mine ben på løbebånd og vejlede mig kyndigt i at få den helt rigtige løbesko. Det gjorde jeg. Vejledningen var professionel og han kunne meget hurtigt se, hvilken fodstilling jeg havde når jeg landede osv. osv. og jeg løb i tre forskellige sko, hvorefter han gav sin mening om, hvilken model, jeg burde vælge. Jeg fulgte hans råd og købte et par rigtige løbesko (New Balance, i øvrigt). De er lækre og vejer næsten ingenting. Her ni måneder senere løber jeg stadig hveranden dag, men løber ikke tempoløb, fartleg eller intervaltræning. Jeg løber bare. Distancen er nu lidt længere. Korteste tur er seks kilometer og de længste ture er 11 - 14 kilometer. Hvor lang dagens tur bliver er helt op til dagsformen. Hvad gider jeg? Når jeg har løbet et år eller to vil jeg begynde at vurdere om jeg gider træne op til halv- og helmaraton.
  Mit råd fra nybegynder til nybegynder: Bare begynd at løbe. Det med teknik, udstyr osv. kan du altid fordybe dig i når du har fundet ud af, om det overhovedet er noget, du gider. Det er åndssvagt at bruge 1200 på et par lækre løbesko, hvis du kun får dem brugt 10 gange og så ryger de på hylden. Jeg er glad for, at jeg løb i tre måneder i de gamle Nike-sko først.
  Ud på vejen og nyd det gode forårsvejr.
 15. Like
  KongKent got a reaction from Arcus in skal til at Løbe igen   
  Jeg startede selv med at løbe tilbage i august måned sidste år. Løb fire - fem kilometer hveranden dag. Bare almindelige, gamle Nike løbesko, som havde stået og samlet støv alt for mange år. Tøjet var bare træningsbukser og en fleecejakke. Intet fancy overhovedet.
  På et tidspunkt valgte jeg dog at gå ind i en rigtig løbebutik, som jeg blev anbefalet af en kollega, der var seriøs løber. Han sagde, at ejeren kunne filme mine ben på løbebånd og vejlede mig kyndigt i at få den helt rigtige løbesko. Det gjorde jeg. Vejledningen var professionel og han kunne meget hurtigt se, hvilken fodstilling jeg havde når jeg landede osv. osv. og jeg løb i tre forskellige sko, hvorefter han gav sin mening om, hvilken model, jeg burde vælge. Jeg fulgte hans råd og købte et par rigtige løbesko (New Balance, i øvrigt). De er lækre og vejer næsten ingenting. Her ni måneder senere løber jeg stadig hveranden dag, men løber ikke tempoløb, fartleg eller intervaltræning. Jeg løber bare. Distancen er nu lidt længere. Korteste tur er seks kilometer og de længste ture er 11 - 14 kilometer. Hvor lang dagens tur bliver er helt op til dagsformen. Hvad gider jeg? Når jeg har løbet et år eller to vil jeg begynde at vurdere om jeg gider træne op til halv- og helmaraton.
  Mit råd fra nybegynder til nybegynder: Bare begynd at løbe. Det med teknik, udstyr osv. kan du altid fordybe dig i når du har fundet ud af, om det overhovedet er noget, du gider. Det er åndssvagt at bruge 1200 på et par lækre løbesko, hvis du kun får dem brugt 10 gange og så ryger de på hylden. Jeg er glad for, at jeg løb i tre måneder i de gamle Nike-sko først.
  Ud på vejen og nyd det gode forårsvejr.
 16. Like
  KongKent reacted to MamboMads in Bikini Fitness Atlet   
  Hvis du også er god til fodbold er der også mange konkurrencer indenfor fodbold, men det handler ikke om hvordan du ser ud i bikini, men om hvor god til fodbold du er.
 17. Like
  KongKent got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Jeg træner bænkpres hveranden dag. Religiøst. Tunge 5x5 den ene dag. Lettere 5x10 den anden dag. Pecs skal bare smadres. Jeg vil konstant have ondt i patterne. :4flex:
 18. Like
  KongKent reacted to salt in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Hvad siger din kone til at du er sprunget ud af skabet?
 19. Like
  KongKent reacted to incognito in vejen mod at blive taget ud til dopingtest!   
  10x5 debriefing
  Denne runde 10x5 har været fucking awesome hele vejen rundt. Noget af det har kørt lidt tentativt pga knas med lænden, men det har været fantastisk som kom-i-gang igen træning. Nu da det er comeback gains tæller det jo ikke helt, men jeg er steget 20 kg i bænk, 10-15 kg i military, 30 kg i squat på 6 uger, har taget 6-7 kg på og er faktisk kun 5% fra PR niveau i det meste. Og fået 4 cm større guns ;o) nice
  Nu står den på skiftevis at bygge op til en tung 5'er (optional repper) og at køre 5x5 på 90% af den sidste tunge 5'er. Jeg vil starte på cirka 90 % af den mit forventede 5RM og bygge på i små spring i 6 uger. Så ser vi derefter hvad det skal være.
  Jeg kommer til at bytte om på hvornår jeg kører tung/let i military/pullup dagen ift bænk/rows dagen, da jeg ellers kommer til at køre tung patværk efter tung skulderværk, hvilket ville være helt forfærdeligt. Det betyder at den står på tung bænk i dag. Den står også på let dødløft.
 20. Like
  KongKent reacted to Fame Boy in Hvordan ser det her ud?   
  2500kcal om dagen er fint. Går du lavere vil du knække halsen. Det er bedre at lære en ny måde at spise på end at gå på en crash-diæt.
  Det er hul i hovedet at anbefale dig at gå lavere.
 21. Like
  KongKent reacted to Kauf in Farmers hideout.   
  Det her lavede jeg i dag!
  Undervisning fra 8.30-15.30. Derefter, kort:
  Dødløft, ingen opvarmning:
  10x70
  10x110
  5x130.
  3x150
  3x165
  3x175
  7x185 - ok, jeg ville ikke have at mit hoved flækkede og stingene sprang op.
  - Her var et langt indlæg om en masse megakærlighed som jeg oplevede til aften, fandt lykken og meningen med livet. Fuck dig MOL!
  Jeg fejrede lykken og kærligheden med at lege i Homegym.
  Opvarmning:
  Etbenet stiv død m. KB
  Goblet squat
  Foamroller
  Dynamiske stræk.
  SquatzuaraZORs:
  10x60
  5x110 - uden gear
  5x110 - med sko
  5x110 - nu også med kogere. HAhaha! De der siger, at dobbelt ply intet giver i forhold til nøgne knæ er fulde af pis!
  5x110 - nu også med Wahlander bælte! Shitfuck, det er et godt bælte!!!!
  5x130
  6x3x150 - video på 4. sæt, med en lille en for mine online twæningsfwiends.
  Afgasning:
  Lunges - step ud, step ind
  3x10/10x60 kg. + en enkelt gang stiv død på 10x60 kg.
  Sheit, jeg er en numsemandssquattor! Det hele gik lige i min lille numse, som i så flot kan se i nedenstående video. Det er nok fordi, at jeg squatter dybere end Trollefar.

 22. Like
  KongKent got a reaction from steinway in Går du meget op i dit proteinindtag?   
  Oh noes... er proteiner ubrugelige? Eller ligefrem farlige?
  I går styrketrænede jeg. I ved, sådan med bænkpres og hele pivtøjet. Undervejs røg der et par frikadeller ned. Prots! Lige efter træning fandt jeg det helt igennem ligegyldige proteinpulver frem. 1½ skefuld er vel ca. 80 gram proteinpulver, som jeg blandede op med 500 ml. letmælk. Lige ned i affaldskværnen. Prots! Derefter ventede jeg 30 minutter på, at mine brune ris var færdige og kyllingen i ovnen stegt. Et kyllingebryst blev skåret af og så var der lige 300 gram kød, der blev skyllet ned med et glas mælk. Prots!
  Jeg har allerede ringet til bankmanden og sagt, at jeg er økonomisk uansvarlig og en kæmpe idiot, ligesom jeg er kommet på venteliste hos Aleris-Hamlet for en nyre og lever, som jeg har købt i Indien.
  Tak, EB. I har reddet mit liv!
 23. Like
  KongKent got a reaction from Oksen fra Århus N in Går du meget op i dit proteinindtag?   
  Oh noes... er proteiner ubrugelige? Eller ligefrem farlige?
  I går styrketrænede jeg. I ved, sådan med bænkpres og hele pivtøjet. Undervejs røg der et par frikadeller ned. Prots! Lige efter træning fandt jeg det helt igennem ligegyldige proteinpulver frem. 1½ skefuld er vel ca. 80 gram proteinpulver, som jeg blandede op med 500 ml. letmælk. Lige ned i affaldskværnen. Prots! Derefter ventede jeg 30 minutter på, at mine brune ris var færdige og kyllingen i ovnen stegt. Et kyllingebryst blev skåret af og så var der lige 300 gram kød, der blev skyllet ned med et glas mælk. Prots!
  Jeg har allerede ringet til bankmanden og sagt, at jeg er økonomisk uansvarlig og en kæmpe idiot, ligesom jeg er kommet på venteliste hos Aleris-Hamlet for en nyre og lever, som jeg har købt i Indien.
  Tak, EB. I har reddet mit liv!
 24. Like
  KongKent reacted to BLACKICE in Går du meget op i dit proteinindtag?   
  Ja jeg er protein fikseret. Og nej, jeg ønsker ikke at samarbejde med Ekstrabladet.
  Fortsat god jagt.
 25. Like
  KongKent got a reaction from CloudHands in Hvad laver du mellem dine sæt?   
  Jeg træner hjemme. Så det kan være alt mellem himmel og jord. Kigge på telefon. Kigge på tablet. Lægge vasketøj sammen. Smøre en rugbrødsmad til drengen(e). Snakke med fruentimmeret. Whatever. Hører i øvrigt altid P3, så det gælder om at holde pauserne så korte, som muligt og få træningen overstået til så lidt idiotisk musik, som muligt.