MamboMads

Medlemmer
 • Posts

  9,370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162

Posts posted by MamboMads

 1. 54 minutter siden, Daniel T skrev:

  Hvad er pointen i artiklen? Jeg vil godt se at forfatteren til artiklen har samme forståelse af hvad EMG kan og ikke kan (som Bret). Jeg synes sprogbrugen fra Kropblog er emotionel og ubehøvlet.

  Jeg er skeptisk overfor artiklen du lænker til.

   

   

  Du læste vel godt at Bret Contreras er medforfatter på artiklen?

  PS: Apropos emotionel og ubehøvlet...

 2. Efter at have brugt det i flæng igennem nogle år, vil jeg ikke anbefale nogen at starte med sådan noget lort.

  At træne uden, virker pludseligt halvfladt, kedeligt. At et stof trigger hjertebanken er ikke et plus i min bog, men hvad ved jeg, jeg har ikke læst langtidseffekterne.

  Hvis du kan klare den på en kop kaffe, ville jeg lade de andre substanser ligge. Det virker fedt, når man har indtaget det, men måske skulle man hellere spørge sig selv, hvorfor man føler, at de er nødvendige at indtage?

  Jeg er enig med dig i fald vi snakker om hvad de fleste idioter forbinder med PRE WORKOUT, nemlig at man BLIVER HELT PSYCHED og får lyst til at danse techno og slås, men i tilfældet nævnt af salt (bodylab amplifier=taurin+koffein, derudover beta alanine og kreatin) her er der næppe noget farligt, taurin er vel det eneste jeg forestiller mig kan diskuteres, men man dør heller ikke af at drikke en Red Bull, selvom deres zero version virkelig smager sådan...

  Hvad der dog definitivt bør frarådes er alle wannabe-amfetamin pre workouts som jack3d og hvad ved jeg.

  Personligt er min preworkout typisk havregryn med proteinpulver og vand og så er jeg ellers klar til at gabe og rulle langsomt rundt til træning :tongue:

  EDIT:

  Personligt har jeg aldrig haft mærkbar effekt af hverken beta alanine, kreatin. Har taget koffeinpiller en del engang, men har aldrig rigtig fået noget ud af det. Specielt hvis jeg har taget koffeinpiller når jeg har været mega træt har jeg bare fået det dårligere af disse dejlige ligegyldige piller, udover at ryste helt vildt hvis man tog lidt mere end anbefalet.

  Tilgengæld virker det ret godt for mig at drikke 1000 liter vand om dagen.

 3. Hvis problemet er at du ikke kan træne for hårdt så er løsningen vel bare ikke at træne for hårdt, men ikke at droppe forskellige øvelser?

  Men for blot at svare på spørgsmålet, så kan du lave mange variationer af unilaterale benøvelser som er gode til quads/glutes som f.eks. bulgarian split squat og lunges.

  Det kan dog også let blive hårdt nok til at du brækker dig en smule :tongue:

  Baglår er lidt sværere uden dødløft varianter medmindre man har ordentligt udstyr som f.eks. en glute ham raise.

 4. Ok, han ser nu pænt revet ud IMO. Men jeg ved heller ikke så meget om bodybuildings.

  Det er fint nok hvis BB vender lidt tilbage til noget mere æstetisk men det må bare være pisse svært at bedømme i sådan en konkurrence og vil altid blive noget subjektivt. Ronnie Coleman på toppen er fuldstændig vanvittig tegneserie stor. I det lys har jeg lidt svært ved at blive imponeret over Phil Heath :-)

  Jeg har kun set de billeder jeg selv linkede fra i år og der er Ramy ikke med, men er man kæmpe er det nærmest kun dårlige proportioner og dårlig conditioning der kan trække ned.