Hvad siger jeres omgangskreds?


OBERSTEN
 Share

Recommended Posts

Har lige siden jeg begyndte, at træne rimeligt seriøs og spise "rigtigt" oplevet, at folk har fået et ændret syn på mig (måske misundelse?).

Bl.a. får jeg masser af bemækninger omkring:

- mine "mærkelige" madvaner og min manglende lyst til at drikke mig stiv hver weekend...

- mine kosttilskud, som efter manges mening (udeforstående) er "spild af penge" og "en smule overdrevet."

- mine mange timers træning. "Hvad vil du opnå?" og "hvorfor lever du ikke livet mens du er ung, i stedet for at spilde din tid dér??"

Hvad med jer?? Hvad siger jeres omgangskreds?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg oplever dagligt bemærkninger omkring mine trænings og spisevaner. Jeg tror nogle måske er lidt misundelige, mens de fleste bare mener, at man er lidt skør!

Specielt efter at jeg i min omgangskreds har bekendtgjort "ingen alkohol før min fødselsdag i juni". I starten spurgte de hele tiden til det. Næsten som de ville bringe mig i fordærv, "her vil du ikke ha' en øl" osv. Det var som om, at de ikke rigtig forstod at jeg mente det. Men nu efter 1 måned så støtter de mig næsten, som om jeg var på afvænning?

Min familie mener vel, at det er ved at gå for vidt, specielt min mor. "Nu bruger du vel ikke for meget tid oppe i det træningslokale, vel?!" er den standard kommentar jeg plejer at høre. Eller min yndlings "pas nu på at du ikke bliver for stor", som om at man lige pludselig vågner op en morgen og er blevet kæmpe stor  :p  - I wish! Men forældre har også kun det billede af styrketræning/BB som de får gennem medierne. Et billede som oftest ikke er det bedste! Fx. de to knægte der åd de der piller fornyligt. Straks efter spurgte min mor om jeg også gjorde sådan noget, hvilket jeg så forklarede at jeg ikke gjorde, at det var et fåtal som gjorde og at de to knægte var langt ude på et skråplan. Hun tror selvfølgelig på mig, men fra den dag er en frygt plantet i hende og sådan vil det altid være med myter og fejlinformation - de er s..... svære at aflive og de lever i bedste velgående hos hr og fru danmark!

Mener dog generelt at unge har nemmere ved at forstå mine trænings og spisevaner, mens de ældre generationer har svært ved at forstå hvorfor.

Link to comment
Share on other sites

Mange der ikke traener selv, beder om at blive slaebt med ned i klubben, saa de kan blive:

"Ikke saadan som Arnold, men saadan at man kan se mine mavemuskler - og saa vil jeg gerne lidt tykkere arme. Og stranden til sommer og smide lidt af maven og bla bla bla..."

Disse personer dukker gerne op (maaske) foerste gang - i bedste fald op til 3 gange og saa slut. Saa det bliver ved snakken. De fleste finder det "anstrangende" og at de andre der traener er meget staerkere og "kigger" osv.

Andre igen haaner min kropsbygning, naar jeg praler af hvad jeg kan loefte. Jamen du ser da ikke saerligt staerk ud, Du har ellers ret tynde arme, man kan jo ikke se dine mavemuskler m.m.

Og saa: Hvorfor ryger du hash og cigaretter og drikker bajere, naar du traener. Saadan kan de blive ved.

Link to comment
Share on other sites

Kender den der med at folk synes det er underligt jeg ikke går i byen og :beerchug: HVER weekend - men de har da stor respekt for at jeg træner så meget, som jeg gør. Nok især fordi jeg er pige... :D

Men når jeg så endelig går i byen - så går jeg også i byen!!! :D :biggrinbounce:

Link to comment
Share on other sites

Well man hører mange dumme kommentarer. Nu skal du vidst ikke være større vel. og er du så også på det der AS, hmm du ser da ikke særlig stor ud, det er for sygt at bruge så meget tid på den slags, nu over træner du ikke vel, det er farligt at træne når man er så ung, det er ikke pænt at være så stor, hvad får du ud af det, det er jo ikke engang en sport.

og så forstår de ikke at man ikke gidder drikke alkohol.

Man ja der er virkelig mange dumme ting. Det er desværre meget sjældent man hører noget pænt. Det er kun fra piger der hitter på en .:biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Kender godt den der med forældrene. Hver gang jeg er på besøg kommer jeg til at høre på det,"Hvorfor Kan du ikke spise normalt" Og "Det er ikke sundt at gå for meget op i sådan noget træning" Eller hvad med den her "Det bliver altså grimt hvis du bliver større"  Det sjove er at jeg altid får at vide at det er fint nu,jeg skal ikke blive større. Det fik jeg at vide da jeg vejede 10 kg mindre, jeg får det at vide nu, og jeg får det sikkert også at vide når jeg vejer 10 kg mere,he he. Jeg tror  bare det er fordi min familie,venner og min kæreste er bange for forandringer.

Og så den med stoffer.... Jeg er pisse træt af at alle tror at bare fordi man er lidt seriøs med sin træning, ja så er man på steorider. Ja livet ER hårdt for en BBèr

Link to comment
Share on other sites

ja jeg har ellers været forskånet for kommentarer vedr dope. Men efter jeg er begyndt på tung DL osv så har jeg hørt det. Men det har også givet en del sys jeg.

Men ja folk sys meget hurtigt man er stor. Det er selvfølgelig meget rart. Så skulle de se en pro bb`er. tsk tsk

Link to comment
Share on other sites

Jeg får meget blandede reaktioner. Familien syntes jeg er åndsvag, fordi jeg bruger så menge penge på diverse tilskud. Vennerne syntes jeg er blevet lidt sær, efter at jeg ikke gider drikke mere (går dog stadig ibyen engang imellem). Men mine veninder syntes at det ser godt ud. De er faktisk de eneste som ikke kommer med åndsvage kommentarer hele tiden.......men sålænge jeg er tilfreds med det jeg bruger min tid på, kan jeg godt leve med at folk kigger underligt på mig når jeg står og mixer en shake!!   ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også været udsat meget for den slags:

Alle tror jeg har anoreksi, fordi jeg er begyndt at tænke over hvad jeg propper i munden. Alle siger: "Er det ikke lidt meget?". Drengene gider ikke at være venner med en, for man træner og tager pigerne fra dem og sådan. Men min far sagde den ene aften hvor jeg ikke havde trøje på:

"Du bliver en flot mand med alle de muskler" :bigsmile:

Og ja. Pigerne elsker jeg træner. En pige fra klassen sagde. Jørgen tag hjem og træn rigtig meget! (Det var hende, der havde taget det der billede i ved nok) he he.

Men min mor kan alligevel godt li at jeg får nogle muskler så hun ikke skal være så bekymret for mig. he he he he- :biggrin:

Men den med anoreksien er nok den værste. Jeg æder sku som en hest. Men bare fordi jeg har en lav fedt % og man kan se mavemusklerne lidt, så mener alle de dovne kroppe at nu har de stillet diagnosen: anoreksi! Men hvorfor har jeg så fået de mavemuskler fra? Ikke på grund af anoreksi i hvert fald. Jeg sulter skam ikke.

Vrede mig lige nu......he he

Link to comment
Share on other sites

Jørgen nu du har fået alle de komplimenter tænkte jeg over hvor længe du efterhånden har trænet, især da du træner uden vægte synes jeg at en meget synlig forskel i muskulaturen er ret godt gået.

Men husk nu lige, der skal også være et par piger til os andre :p

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Har ikke trænet så længe, men jeg har scoret en masse respekt ved min træning... Jeg har altid været meget lille og spinkel, og derfor har de større ligesom antaget at jeg bare er en lille slapsvans, men den skole jeg går på har som jeg før har skrevet købt forskellige træningsmaskiner, og da vi fik en time ved dem ændrede deres meninger sig ligesom lidt... Vi har været deroppe to gange, og jeg er den i hele klassen der vejer mindst, og den der løfter 3. mest i bænkpres... Den ene af de to der var bedre end mig, er den der har trænet i 1-2 år, med lidt mindre vægte, og også er meget stor og muskuløs af sin alder, den anden er nr. 2 i danmark i orienteringsløb for min aldersgruppe... Han skal være toptrimmet, og træner som en hest til o-løb hele tiden... Såå, jeg er stolt... Fra min mor har jeg fået kommentarerne: "Du skal ikke træne så meget, du ødelægger din krop og det bliver overhovedet ikke pænt..." Ja det sagde hun til lille mig! En anden god kommentar. "Det er godt du er begyndt at spise så meget, men du skal nok passe på fedtet!" Do'h siger jeg bare... Jeg mener, jeg træner styrketræning, jeg spiller fodbold og jeg spiller også badminton... Jeg skal spise usandsynligt meget før jeg ikke forbrænder det der ellers ville blive til fedt...! Min far er glad for at jeg træner, men så hellere at jeg begyndte at arbejde hårdt, for den gang han var dreng, da arbejdede de på gårde uden maskinger bla bla bla... Men okay, han synes det er godt at jeg får muskler, og han var specielt stolt over mig da vi forleden havde fældet to store birketræer, hvor han så havde ondt i ryggen, og jeg skulle løfte den vildt tunge stamme så han kunne såtte noget ind under for at kunne save det ud... Det kunne han ikke have gjort selv, så for ham er det positivt at jeg træner...!

Link to comment
Share on other sites

Jørgen nu du har fået alle de komplimenter tænkte jeg over hvor længe du efterhånden har trænet, især da du træner uden vægte synes jeg at en meget synlig forskel i muskulaturen er ret godt gået.

Forskellen er helt sikkert også kommet på grund af træningen, men sandsynligvis mest på grund af væksten. For med kropstræning kan det jo nok ikke være det der virkelig giver noget vildt, og så er jeg jo i voksealderen. Så det er helt lige så meget at jeg vokser. :)

Jeg tror jeg har trænet omkring 9-10 måneder hvis ikke 1 år....ikke så sikker hvornår jeg begyndte. Men det begyndte meget dårligt! Der havde jeg kun 2 øvelser: Armstrækninger og mavebøjninger! he he

Link to comment
Share on other sites

Taget ud af en stoerre sammenhaeng:

da vi forleden havde fældet to store birketræer, hvor han så havde ondt i ryggen, og jeg skulle løfte den vildt tunge stamme så han kunne såtte noget ind under for at kunne save det ud... Det kunne han ikke have gjort selv

Jeps, der ligger to ting i det:

1. At vi selv skal passe paa os selv og traene hele kroppen, for en dag bliver vi sgu ogsaa indhentet af alderen. Fysisk er vi jo paa toppen i begyndelsen af 20erne og derefter er det ned ad bakke. Og den danske folkesundhed er jo ikke blevet bedre de seneste aartier, og folk gaar imod mere stillesiddende arbejde eller faar maskiner til det, der tidligere var manuelt arbejde.

2. Selv om det at loefte traestammer og andre ting ogsaa er styrketraening, vil man formentlig ikke fokusere saa meget paa formen, og derfor kan styrketraeningen vaere et godt middel til at blive opmaerksom paa loefteteknikker m.v. Ingen ville risikere helbredet ved at koere doedloeft med daarlig form, men de fleste ville nok ikke taenke over det, hvis det var en 'naturlig genstand', der skulle flyttes som fx en traestamme.

Men det var sgu paent af dig at hjaelpe din far med den traestamme, Cheat-Freak :thumbs-up:

Og Joergen - du holder bare snitterne fra min kaereste!!! ;)

Venlig hilsen

Morten

Link to comment
Share on other sites

Det er godt nok meget man skal finde sig i. Og så fra ens egen familie. Nu har jeg lige fået at vide at jeg er blevet fed..

øee hvordan det, jeg er 181cm og vejer 80kg. Nå men jeg er altså fed og skal ikke blive større nu. Basta.

ÅRH hvor får det mig til at blive rasende. Der er ikke nogen der skal kalde mig fed.

Link to comment
Share on other sites

Dagens tommelfingerregel - højde - 1 meter + 10kg = normalvægten... +20 så snakker vi :)

En aldeles ubrugelig tommelfingerregel, men Blackice, du er vist langt fra fed... og hvad er der nu galt med at ligge i den tunge ende af skalaen? Hvem gider at holde sig indendøre fordi det blæser...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share