Rall


Rall
 Share

Recommended Posts

Crawdaddy, BoneBreaker og Mr. Bond >> Det er for real :dry: . Jeg ved godt nok ikke lige, hvor smart det er at uddybe episoden på et offenligt tilgængeligt forum, men fakta er at jeg er blevet ekskluderet fra City Fitness. Jeg var totalt chocket og tog op og trænede, så godt jeg kunne, i Sporting Health Club, da min chef kender ejeren. Jeg tror dog ikke, at jeg skal træne der, da håndvægtene kun går til 35 kg og da der mangler atmosfære. Bagefter smuttede jeg ud i BodyShape for at kigge lidt, folk virkede venlige, men umiddelbart kunne jeg godt ønske mig lidt mere udstyr. Så forslag til andre gym's er mere end velkomne :wink:

HeeY Rasmus

HVAD SKER DER ?? :blink:

Dobbelt ØV hvis vi ikke ser dig mere :cry3: Send mig lige en PM.. det her kan jeg sku da ikke forstå :blink:

KnuZzzer Lone

Link to comment
Share on other sites

Så kan du altså lære at have tøj på underkroppen, når du træner. Det er det eneste rimelige, uanset hvor dejligt luftigt det andet er. Det er alt andet lige ikke for lækkert at dele fx bænk med dig.

Bortset fra det, så venter jeg med spænding på, hvad du finder af center, da jeg selv regner med at komme til KBH i et år efter turnus per 1/9. Svesken er først færdig på HOS sommeren '07, så jeg kan lige nå en introstilling derovre :smile:

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Squatdaddy

ja..... hehe...... "Ve' du hvaaaaa' styrk'løft'aaaarghhhh, du ska' et' bruuu' det kridt heeeeer..... og squaaaaaaat, det bruger vi heller et'... for så det uuuu joooo" :crazy:

Nederen nok Rall...... jeg ved hvordan du har det.... jeg måtte tage toget til Odense i et år indtil de fik et nyt center her.... som jeg næsten også har været ved at blive smidt ud af..... kan da ikk' gøre for at jeg har bøjet et par stænger og lavet et krater i gulvet nede ved håndvægtene... :nonono::innocent::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Granhoff >> Tak skal du ha'. Jeg har allerede indledt jagten på et nyt center. Nu skal jeg bare videre og gider ikke tænke mere på episoden :smile:

Saabye 3450 aka Big Mike >> Ja, jeg tror nok jeg melder mig ind i dag eller i morgen, for så vil jeg komme forbi i morgen efter arbejde ved 17.30tiden og træne :superman:

Fitness Iver >> Sad but true :dry:

Jsc >> Jeg kommer bare så nemt til at svede syd for navlen, og så er det bare så rart at gå med bare hofter :tongue: Det lyder fedt, at du kommer til København. Jeg skal nok lige gi' lyd fra mig. Hvilket slags center er du interesseret i at træne i? Hvad skal der være af udstyr? Jeg var forresten lige ude i IFI (Institut for Idræt) hallen i dag, for at tjecke deres træningscenter ud. Det var ret fedt og der var kettelbelts :superman: , men desværre er det alt for dyrt, når man ikke er studerende :dry:

Squatfather >> :laugh: Nej, det var godt nok ikke slagteren, men han kan nok tilkaldes ved behov :wink:

Maskiiiiiiiiiiiinen >> Jeg vidste ikke at Abbas også havde været efter dig. Jeg kan godt huske at Granhoff på et tidspunkt nærmest blev ekskluderet fra jeres gym. Hmm, det er sgu' aldrig rart. Jeg var blevet rigtig glad for City Fitness, så det er bare surt, men jeg skal bare videre nu :superman::smile:

Link to comment
Share on other sites

HeeI Rasmus :smile:

Har prøvet at sende dig en PM men tror du skal tømme din inbox :innocent: ellers kan du ikke modtage noget :tongue:

Men Kan du ikke lige ringe til Kim.. det er VIGTIGT :wink:

Knuzzer Lone

Tak Lone :smile:

DFHT vol. 3, uge 1, 90%, dag 4

Torsdag d. 19/1 2006. Hardwork / Fitnessdk Nørrebro

I dag var jeg så på felttur til det tidligere Hardworkpå Nørrebro. Der er håndvægte til 46 kg, der springer 1 kg op til 28, mener jeg, og derefter springer de 2 kg op til 46. Der en en del Hammerstrength maskiner, nogle gode, nogle dårlige. Der er 2 powerracks, lækkert, men ingen plads til dødløft, og de fleste skiver er 8 kantede :dry: , ikke nemt at dødløfte med dem vil jeg gætte på :nonono: . Desuden synes jeg ikke, at der var særligt mange skiver. Jeg måtte lede i 5 minutter efter en 5 kg's skive :dry: . Der er rigtigt mange mennesker, lidt for mange. Prisen er vist nok 429,- pr. måned, hvis man binder sig for 12 måneder. Jeg spurgte så en af receptionisterne om der er planer om at nedlægge den tunge afdeling, hvilket hun ikke kunne afvise, selv om hun helst så den bevaret :dry: Jeg har altså ikke lyst til at smide 12 * 429,-, og så finde ud af at de fjerner de tunge vægte om et par måneder, så jeg tror også det bliver en tommelfinger nedad til Hardwork / Fitnessdk. Torsdagens tal:

Incl DB BP

8x38

8x40

8x40

Chest supported row

10x95

10x105

10x115

Incl flyes

10x28

10x28

10x28

CG neutral pulldown

10x80

10x80

10x80

Siddende millitary press

8x62,5

8x62,5

8x65

Upright rows

10x40+EZ-stang

10x40

10x40

DB curls

8x22

8x24

8x24

Scull crushers

8x32,5+EZ-stang

8x32,5

8x32,5

Incl Hammer curls

10x19

10x18

10x18

Pressdown

10x35

10x35

10x35

Ok træning og gym jagten fortsætter i weekenden :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

LungBrush og Krumborg >> Det lyder godt, tak skal I ha'. Det kan jo sagtens betale sig at være medlem begge steder - og måske endda til billiger penge end i Fitnessdk :tongue: . Jeg kender jo LVK og ved det er et fedt sted, og Lagoon og jeg har snakket om at aflægge IK99 et besøg :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Hvor store håndvægte får I i IK?

Vi får 46, 48,5 og 51 mener jeg. Det er ikke det store for en sværvægter som dig, men de er uhåndterlige da det er en ret tyk stang, så de føles tungere end de er :wink: Men derudover har vi masser af barbells :4thumbup:

Rall > Koster vist 125 i kvartalet. Kan være DocH eller Måtten må rette mig..

Link to comment
Share on other sites

DFHT vol 3. uge 1, 90% af RM, dag 5

Lørdag d. 21/1 2006. City Fitness

Den sidste uge har været en temmelig mærkelig. Mandag started jeg på en ny omgang DFHT med masser af overskud og motivation, og så tirsdag, bumh :rocketwhore: , ud af ingenting blev jeg så vækket med en ordentlig opsang og blev ekskluderet fra City Fitness :blink: . Jeg tænkte så straks på at finde et nyt center, og jeg besøgte en del, men ingen af dem når City FItness til sokkeholderne. Det eneste center i Danmark, som jeg har trænet i, der overgår City Fitness er gudestedet OBBC :bowdown: , så derfor var jeg da også glad, da muligheden for at få glattet tingene ud og komme videre bød sig torsdag aften. Takket være en vis stor person, stor i mere end én forstand :4flex: , mødtes jeg med den administrerende leder i klubben i eftermiddags, for at vi kunne tale tingene igennem og få den misforståelse, som det hele bunder i, ud af verden. Tak Kim :smile: . Efter lidt prot. shopping i den lokale prot. shop, blev det så til en nogenlunde gang bentræning. Squatten var nem, men knæene var lidt stive i det. Dødløften kørte som smurt, og der var masser af overskud på frontsquatten. Desværre nåede jeg ikke at blive helt færdig med lægtræningen, inden centret lukkede kl. 17. Lørdagens træning:

Squat

10x105

10x107,5

10x110

Ok, skulle lige ha' knæene igang og så var tekniken langt bedre

DL

5x155

5x155

5x155

5x160

Kørte rigtig godt. Næste gang vil jeg dog eksperimentere med et lidt bredere greb får at få en smule mere benaktivering

BB shrugs

20x100

20x100

Frontsquat

8x85

8x85

Rigtig god omgang med overskud

1 bens leg curl

10x40

10x40

10x40

10x40

Jep

Swissball crunches

17x

17x

17x

Hacksquat calf raises rest/pause

9+5+3x181

9+5+3x181

8+4+2x181

Lee'

Benpress calf raises

15x120

15x120

15x120->partials

Sad godt

Siddende calf raises rest/pause

10+6+5x67,5

10+5+4x67,5

Rotator cuff udadrotation med elastik

20x

20x

og så nåede jeg desværre ikke mere inden centret lukkede, men det er trods alt bedre, end slet ikke at kunne træne i City Fitness :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Godt at høre, at du er tilbage der hvor du har det bedst.. Selvom vi havde glædet os til at se dig i IK :superman: Virkelig noget lort du var ude for.. ****-rage :tongue:

Tak skal du ha', men jeg tror nu alligevel Lagoon og jeg kigger forbi en dag, for at tjecke tingene ud :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Rasmus!

Godt at høre at du er tilbage i "folden". Vi må lige stikke hovederne sammen til en gang træning inden længe. Så må vi håbe jeg kan kende dig - det kunne jeg ikke med NANdro... :laugh:

Ellers keep up the good work!

Tak, tak. Jeg er ham den lille nørd, der render rundt med min træningsdagbog og en rød elastik til min rotatorcufftræning :tongue: , nej, du ved jeg træner man-, tirs, tors- og fredag mellem 18.00 og 20.00, enkelte gange er jeg der dog om lørdagen ved 14-15tiden istedet for at træne fredag :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share