pivklar i odense


Jeanette K
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

at en pige dødløfter svare nogen lunde til hvis en pige drikker en øl i en slurk uden at blinke med øjnene :beerchug: det er sejt... du må ikke spørger hvorfor  :blink:

i det heletaget er piger der træner deres krop sexede synes jeg! det viser at de ikke er ligeglad med dem selv!

  :tongue4:

<{POST_SNAPBACK}>

Oki det er måske en svær spørgsmål at stille det sidste du skriver er jeg meget enig med dig i... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Dagens :blahblah::blahblah::blahblah: Træning;

Aldrig har jeg oplevet så meget kæbetræning som jeg nået i dag. :w00t: Havde Squatfather med deroppe og mødtes også med Seth for første gang... Men effektiv træning blev det kun til i snaktøjet.

Mange må have fået samme ide som os med at træne på en høj helligdag... for damn der var mange mennesker deroppe. Den kære Nicoalai vart også på pletten så fik da også snakket en del med ham og den unge receptionisten var ved at finde sin max til at køre en hatfield program.. skal så lige siges han bare ikke har meget masse nogen steder... :wink: Jeg glæder mig til at følge ham og se om han kan gennemføre programmet.

Liggestem;

30 kg x 5 x 5

35 kg x 5 x 1

40 kg x 2 fail..... :mad: Squattie var ellers optimist men ak og ve... det virker ikke... jeg har en mental blockering.... :w00t: siger han og nickolai...:rofl2:

30 kg x 5 x 2

Der skal mere fart på mine løft ellers får jeg aldrig styrke.... :dry:

Stem;

17 kg x 5 x3

22 kg x 5 x 2

17 kg x 5 x 2

Mave øvelse på bolden;

10 x 4 sæt

Benbøj;

Her skulle Squatfather så se om han kunne hjælpe ved min placering af mine fødder hvilken kun gav mig en ringe styrke... :sneaky2: han prædikede ellers om det hjalp langt de fleste.. men nu er jeg ikke som de fleste.. :rofl2: Så vi blev enig om at jeg skulle forsæt med at have mine fødder som jeg hele tiden har haft... :cooldance:

talte ikke mine benbøj da jeg havde travlt med at have tudefjæs over jeg var total svag i mine øvelser....

:crybaby:

Også i denne øvelse fik jeg skæld ud over jeg gik for hurtig ned og for langsom op... :dry: pis også.... må jeg så arbejde med... :sleeping:

Kropshævninger med 40 kg støtte;

5 x 5

Routatour øvelse;

10 x 5 sæt

Mavesammenbøjninger på gulvet;

50 kg x 10 x 4 sæt

Derefter protienshake og mere :blahblah::blahblah: men Squatfather tog sine sidste øvelser.

Da vi alle tre var færdig smuttet vi over i sofaen og drak kaffe og fik :blahblah::blahblah: lidt mere. :w00t:

Sløvt træning.... glæder mig til at komme afsted igen onsdag... :cooldance:

Link to comment
Share on other sites

3 og sidste del af min tilbage blik i loggen

Noget som altid kan krydder ens træning er isolotions øvelser eller som jeg kalder dem "Lir øvelser" :4thumbup:

Jeg har haft meget fornøjelse i at lære et enkelt øvelse både teknisk men også mht virkning og mine elskede DOMS. Nogen af mine første trænings programmer var der masse af overskud til at lege med dem.. synes at den program jeg kører pt gøre jeg ikke har leget så meget med extra øvelser, dem jeg har fundet mest udfordrende og spændende har være maveøvelser såsom dragon flags og crunches.

Har også virkelig nydt at lave alle mulige ben øvelser.. for de brænder så godt.. *GGG* Contakt twists har og stadig er ret udfordrende.. så de hænger ved når jeg har lyst og overskudet. :wink:

Et andet del af træning som har udviklet sig er underligt nok min opvarmning. Af praktiske årsager og ikke mindst vejret er pt min MTB ynglings opvarmning.

Da jeg startet med at træne for de få mdr siden var det roning som jeg også stadig nyder vældig meget men nu vejret er så smukt lå jeg meget heller ude i vandet i en kano da.. *S*

Så var PW et hit og stille og roligt kom løb ind i billedet... underligt da det bestemt aldrig har sagt mig noget. Desværre har jeg ikke glæde af det da det sætter sig hurtig på min styrke i squatten så det fravælges da jeg er en squat freak.. må have mig en god booty igen igen... *GGG*

Jeg har brugt mange timer på at søge sjove spændende øvelser her på MOL og igennem min søgning læst en masse nyttigt. Det kan jeg klart anbefale istedetfor en tv aften... hi hi...I rigtig mange år har sommeren altid været lige med at stå på rulleskøjter og de har da også været ude og blive luftet men slet ikke i samme omfang som jeg normalt have villet været ude og trille. Underligt men tror at min interesse i SL træning er stadig så nyt og spændende at de sættes i 2 række for tiden.

Måske her når ungerne tag på ferie er 3 uger at de vil komme mere i brug.. Husker lige at Henning Friis har lovet at tag med ud og løbe med mig... weiiii må huske at få ham med.

Noget andet som jeg har fundet ud af kan påvirke træning er musik... Det var ret hurtigt jeg blev træt at radio musik som spilles i CCS når der skulle løftes.. en af mine ynglings bands er AC/DC.. men jeg fik også en helt særligt samling musik til min træning af L@rs som var ret unikt at lytte til mens man trænet.

Der er gået helt sport i at lave nogen musik mapper som hurtigt kan overflyttets til min MP3 spiller. Ens humør og program spiller en væsenligt rolle i hvad man kan opnå i et træningspas mener jeg.

Musik kan påvirke en og enten forstærke eller forringe ens lyst og gåpå mod i en ret negativ retning hvis musikken er forstyrrende.

Hip hurra for MP3 afspiller :cheer:.... let, enkelt og ikke mindst bekvemt at have med sig i centeret.

Motivation er også en vigtig element til ens træning men jeg har nu også oplevet at et gl dags spark i røven kan været ydest effektivt hvis ens motivation er nedadgående. Igen her er det at have en online log kanont.. for man får sig nogen faste læsere som kan tyde en ret let... deres ord kommer til at spille en vigtig rolle for en.

Min log har fået mange underlige titler men da CoqRouge dukket op og sagde han havde hørt at min log var blevet en essentielle esksistensforum måtte jeg grine... Den har været kaldt alt fra dybsindigt, lummer... ;-) oma... men jeg tror nu mere på den er en afspejling af mine fremskridt i mit liv på mange områder.

Det er ihvertfald min happy place.. :tongue:

et sted hvor jeg kan lufter mine tanker, drille, hænger ud og slappe af. :cooldance:

Det er også et sted jeg kan lære meget af.. både i trænings øjesmed men også på mange andre planer i mit liv.

Debatter får altid en til at kigge indad og det er aldrig en skidt ting.. for det er når vi ser indad vi kan ændre og gå nye veje. :4smartass:

Det som kan røre mit hjerte dybt er når jeg følger logs på en daglig basis.. for der får man et indblik i den enkelte person bag loggen, det at de ønsker at dele eller blot har tømt deres tanker for at lette dem selv.

Her synes jeg der er meget vigtigt man ser hver enkelt log for noget ret unikt.. for mange af disse mennesker bag loggen kan være meget sårbare eller blot letpåvirkeligt. :4smartass:

Nogen ord på nettet sagt hårdt og brutalt kan have en afsindigt påvirkning på den enkelte menneske.

Det fedeste er dog at se de positive udvikling enten i folks selværd eller mål... det giver mig en kanon glæde ihvertfald. Jeg glædes så meget på deres vegne at det er vildt. ltp68303 er et fedt eksemple på netop dette.

Ved sku ikke hvorfor lige han ramte mig med sine ord i hans log men det varede ikke længe før jeg havde mig en følser til ham som jeg har for min egen lillebror.. Han syntes til at have så meget hjerte og sjæl...en god dreng i en rivende udvikling.

En anden sjov personlighed her i min log er xjyden som syntes at være meget overrasket over hvordan jeg tacklet hans krypiske ord og sætninger ... Ikke svært for mig For mig handler det om at ære de mennesker som påvirker mig på en eller anden måde. Heller så de ser det og ved det end kun jeg ... da jeg altid tror de fleste folk er værd at opfatte som positive og varme mennesker. Det skal da have den tiltro som udgangspunkt da hvis det modsatte viser sig ja så må man handle ud fra de oplevelser ved den lejlighed.

På et tidspunkt lavede jeg nogen indlæg med en kort referart om nogen af mine favorit logs her på MOL... jeg blev nu meget overrasket over hvor meget mine få ord kom til at betyde for folk.. Er det mon vi ikke er så gode i det daglig til at rose andre og give vores tanker til kende for andre?? Tjaa jeg er nu sådan som menneske så det er helt naturligt for mig at indimellem at gøre status som jeg så også gøre lige nu med kaffe og god musik ...

( iøvrig kan man finde disse logs på side 35)

det giver flere glæde ved at dele. hi hi....

Selv har hver enkelt af disse mennesker som har besøgt min log tilført mig så meget glæde ved deres ord. Selv en lille kommentar fra Klausjensen som skriver kort og godt at mit smittende positivit og åbenhed er hærligt giver mig en mega smil på læben. For tænk at der ikke skal mere til... weiiiii.

Mange som jeg kender i real life følger min log fra sjælland... og har på den måde nydt at se hvordan andre har taklet mig på nettet og ikke mindst nydt de kunne holde nøje øje med hvad jeg sådan går og laver og tænker... den mulighed har de aldrig haft før... *GGG*

JHM dukket så op her i min log med en ny oprettet profil han lavede endda en log men ikke holdt den vedlige... vores interne snak kunne sagtens misforståes som jeg læser det her så lang tid efter. Han er en meget kær ven som jeg har delt mange tanker med igennem tiden og en jeg værdsætter højt. Jonas er en ung mand med en helt unik sammensætning som mennesker som få ville kunne toppe og så er han bare en ung knejt. hi hi...

Jeg har til tider sat sang tekster, citater og endda også digte ind i min log... i en af disse forbindelser dukker RunnersHigh op i loggen... sjovt som man kan blive overrasket over hvem der læser i ens log til tider.. *Smiler skævt* sigen kvinden der læser i mange logs uden at give sig til kende hi hi... men fedt var det med responsen da han stillede spørgsmålstegn til hvor tæt jeg havde disse smukke ord ind i mig som menneske... en hærlig lille debat kom der ud af det

Nå men så nået jeg vejens ende og to kopper kaffe tog det så og damn de har været hyggeligt at få læst min egen log igennem.. Tak til alle og dem jeg ikke har nævnt i er ikke glemt da...

Nu skal mini mol træf holdes på lørdag og jeg glæder mig vildt til at møde en masse af dem herfra .... :4thumbup: irl... dem jeg har allerede mødt har berriget mig og en enorm glæde i hverdagen ... tak fordi i på så kort tid har taget jer så godt af mig...

:smile::wink: :4thumbup:

Edited by Pivklar i Odense
Link to comment
Share on other sites

På side 25 bliver det meget tydeligt at der nu er nogle der ligefrem stiller forventninger til min træning og fremtid som styrkeløfter.. Uhmmmm... mon de husker min alder i deres tanker her..????

<{POST_SNAPBACK}>

Alder betyder intet i styrkeløft. Sammenlignet med Hanna Svahn er du jo bare en lille teenagetøs. :smile:

Hoosier er en ander der dukker op men hun kommer underligt vis altid forbi når jeg har oplevet noget flabet.. mon hun synes de er de sjoveste indlæg... hæ hæ...

Oprindligt var Hoosier jo en lille uskyldig pige. Hun er blot blevet hjernevasket af alt Zoa´s analsnak i TSK. Så i dag drejer alle hendes tanker om ting under bæltestedet. :tongue::w00t:

Link to comment
Share on other sites

På side 25 bliver det meget tydeligt at der nu er nogle der ligefrem stiller forventninger til min træning og fremtid som styrkeløfter.. Uhmmmm... mon de husker min alder i deres tanker her..????

<{POST_SNAPBACK}>

Alder betyder intet i styrkeløft. Sammenlignet med Hanna Svahn er du jo bare en lille teenagetøs. :smile:

Hoosier er en ander der dukker op men hun kommer underligt vis altid forbi når jeg har oplevet noget flabet.. mon hun synes de er de sjoveste indlæg... hæ hæ...

Oprindligt var Hoosier jo en lille uskyldig pige. Hun er blot blevet hjernevasket af alt Zoa´s analsnak i TSK. Så i dag drejer alle hendes tanker om ting under bæltestedet. :tongue::w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Jamen det er ikke hverdag man er = en teenager... :w00t: :4thumbup:

Mht Hoosier... som iøvrigt har fødselsdaag i dag... :cheer: så ved jeg ikke ikke om du synes det er en skidt ting at hendes udvikling har gået sådan..... :wink: synes nu stadig hun kan ligne en :innocent: pigebarn.. men mere om det efter fællestræning på lørdag... :cooldance:

Link to comment
Share on other sites

synes nu stadig hun kan ligne en   :innocent: pigebarn

Men det er vidst ikke helt tilfældet... :innocent::tongue:

<{POST_SNAPBACK}>

hmmmm :blink: Jamen jeg vil så se og opleve det før jeg tag jeres ord for gode varer.. det kan jo bare være ønsketænking fra jeres side af... :w00t:

Link to comment
Share on other sites

På side 25 bliver det meget tydeligt at der nu er nogle der ligefrem stiller forventninger til min træning og fremtid som styrkeløfter.. Uhmmmm... mon de husker min alder i deres tanker her..????

<{POST_SNAPBACK}>

Alder betyder intet i styrkeløft. Sammenlignet med Hanna Svahn er du jo bare en lille teenagetøs. :smile:

Hoosier er en ander der dukker op men hun kommer underligt vis altid forbi når jeg har oplevet noget flabet.. mon hun synes de er de sjoveste indlæg... hæ hæ...

Oprindligt var Hoosier jo en lille uskyldig pige. Hun er blot blevet hjernevasket af alt Zoa´s analsnak i TSK. Så i dag drejer alle hendes tanker om ting under bæltestedet. :tongue::w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Jamen det er ikke hverdag man er = en teenager... :w00t: :4thumbup:

Mht Hoosier... som iøvrigt har fødselsdaag i dag... :cheer: så ved jeg ikke ikke om du synes det er en skidt ting at hendes udvikling har gået sådan..... :wink: synes nu stadig hun kan ligne en :innocent: pigebarn.. men mere om det efter fællestræning på lørdag... :cooldance:

<{POST_SNAPBACK}>

:innocent:

Link to comment
Share on other sites

I rest my case... :4smartass:

<{POST_SNAPBACK}>

Ja ja Hr smart i en fart som burde være ved at lave sin opgave istedet for at hænge ud her på Mol.... :4smartass: I get the point!!!! :w00t::wink:

<{POST_SNAPBACK}>

Hvem? MIG???? :4disguise:

<{POST_SNAPBACK}>

Ja DIG!

<{POST_SNAPBACK}>

Ved ikke hvad du snakker om... :4smartass::innocent:

Link to comment
Share on other sites

I rest my case... :4smartass:

<{POST_SNAPBACK}>

Ja ja Hr smart i en fart som burde være ved at lave sin opgave istedet for at hænge ud her på Mol.... :4smartass: I get the point!!!! :w00t::wink:

<{POST_SNAPBACK}>

Hvem? MIG???? :4disguise:

<{POST_SNAPBACK}>

Ja DIG!

<{POST_SNAPBACK}>

Ved ikke hvad du snakker om... :4smartass::innocent:

<{POST_SNAPBACK}>

Ryster opgivende på hovedet af knejten og så hopper jeg på min mtb og afsted det går til træning... :cooldance: De vægte skal rives rundt... :wink:

Link to comment
Share on other sites

En let træning i dag da jeg stadig er kvæstet.... :blush: Ville gerne men kunne ikke finde energien..

20 min PW

Rygbøj

12 x 5

Ben krøl;

25 kg x 10 x 4

T stang roning;

30 kg x 8 x 5

Mave øvelse på bolden;

12 x 6 sæt

Dødløft;

40 kg x 5 x 5

En shake og hjem... :sneaky2: bestemt ikke tilfreds med min tavlig indsats men der skal være en første gang for en tam trænings pas.

Link to comment
Share on other sites

En shake og hjem...  :sneaky2: bestemt ikke tilfreds med min tavlig indsats men der skal være en første gang for en tam trænings pas

Nu skal du ikke være så hård ved dig selv.. Der er bare sådan nogle dage, man godt kan undvære..

Link to comment
Share on other sites

En shake og hjem...  :sneaky2: bestemt ikke tilfreds med min tavlig indsats men der skal være en første gang for en tam trænings pas

Nu skal du ikke være så hård ved dig selv.. Der er bare sådan nogle dage, man godt kan undvære..

<{POST_SNAPBACK}>

Du har sku ret... ( mit eget medicin giver du mig vist ) :w00t: Ved ikke hvor godt jeg synes det smager men TAK...

Ja der skal være sådan nogen dage... og jeg fik den også..

Jeg har lige lavet en mega sejr for mig selv, så det opvejede min ellers utilfredhed ... :wub: med min træning... :wink:

Edited by Pivklar i Odense
Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke tager fejl, så er der tale om squat. Og ærligt talt, så kan du jo uden problemer kører et par reps med 150kg....jeg tror bare du går og dovner..... :tongue:

Seth

<{POST_SNAPBACK}>

Damn det tog dig ikke længe før du blev flabet hva... :poking: 150 kg i squat... øhhhh tror da du har drukket for meget af nat potten... :w00t: ville dog være smukt at kunne gøre det efter 4 mdrs træning.. da :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke tager fejl, så er der tale om squat. Og ærligt talt, så kan du jo uden problemer kører et par reps med 150kg....jeg tror bare du går og dovner..... :tongue:

Seth

<{POST_SNAPBACK}>

Damn det tog dig ikke længe før du blev flabet hva... :poking: 150 kg i squat... øhhhh tror da du har drukket for meget af nat potten... :w00t: ville dog være smukt at kunne gøre det efter 4 mdrs træning.. da :wink:

<{POST_SNAPBACK}>

Du skal bare i en dragt der er så lille, at det tager en halv time at få presset din røv i den. Og så skal du have lagt de leddeste knæbind. :devil:

Og jeg ved godt, at du ærger dig over at dragterne er af polyester. Men latex er altså ikke et godkendt materiale til dragter. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share