NFL


donprehn
 Share

Recommended Posts

Så kom der sgu gang i tråden.. :tongue:

Idiot kicker hehe... Ej, skylden kan helt sikkert ikke lægges på Vanderjagd's skuldre. Det var tydeligt at diverse startere, mest Manning, var rustne efter 3 ugers pause. Men helt klart fortjent Steelers sejr. Man under jo også lidt Bettis en tur til the big dance.. Selvom han skal lære at holde fast i bolden..! :wink:

Hehe, ja....Den blev grebet i luften da NFLming smed udtrykket afsted...Vanderjagt's skyld, nej. Colts valgte en helt forkert prioritering. I bagklogskabens lys, er det self dumt at de lader stammen af holdet sidde over i de sidste kampe, men Steelers skal også have en masse credit for deres indsats.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hehe, ja....Den blev grebet i luften da NFLming smed udtrykket afsted...Vanderjagt's skyld, nej. Colts valgte en helt forkert prioritering. I bagklogskabens lys, er det self dumt at de lader stammen af holdet sidde over i de sidste kampe, men Steelers skal også have en masse credit for deres indsats.

Steelers skal helt sikkert have credit for deres indsat, fuldt ud fortjent..

Link to comment
Share on other sites

Fortjent Steelers sejr! Nu går de sgu hele vejen!!! :4thumbup: Men hvad sker for dommeren der dømmer incomplete pass på Polamalus interception????? :blink::nonono: Der var jeg lige ved at smide min pizza ud af vinduet og flå min sofa i stykker!!

Nu har jeg ikke lige fået tjekket op med regelbogen. Men det der dømmes er, at han taber bolden med knæet i jorden og dermed incomplete pass. dvs. at de mener han ikke har kontrol over bolden, ellers må det givetvis være en fumble.. hvad siger i andre..? Glæder mig til at se hvad eksperterne skriver imorgen.

EDIT:

Så fik jeg lige tjekket det op. For at det skal være en reception, altså et gyldigt catch, skal han lave 2 football moves med kontrol over bolden. Han tager et skridt med bolden, men ikke med kontrol. Dvs at han skal have kontrol over bolden efter han rammer jorden, men taber den med knæet nede, dvs stadig nede, dermed incomplete pass... Ret dårligt at Claus ikke kender reglerne bedre..! :nonono:

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

fordi Colts havde 3 timeouts tilbage, og dermed kunne stoppe tiden 3 gange...

Regler er til for at læres, så du spørger bare..! :bigsmile:

Der plejer at gå et par sek selvom timouten bliver lavet, right?

Og hvis de så staller på 4. så har Indinapolis et sted mellem 0 og 20 s til TD/FG ?

Edited by cookie_sq
Link to comment
Share on other sites

Fantastisk kamp selvom om mit favorithold Colts tabte :unhappy: Steelers ser virkelig gode ud og jeg tror at vi får et brag af en AFC-finale i år :devil:

Jeg tror desværre aldrig at Peyton Manning kommer til at stå med Superbowl trofæet i år. Hvis det skulle have været skulle det have været i år.

Link to comment
Share on other sites

Der plejer at gå et par sek selvom timouten bliver lavet, right?

Og hvis de så staller på 4. så har Indinapolis et sted mellem 0 og 20 s til TD/FG ?

uret blir normalt stillet tilbage hvis det kan ses udfra optagelser, at der er kaldt timeout.

så vidt jeg husker var det 1:27 tilbage.

1. down, timeout, uret stopper.

2. down, timeout, uret stopper.

3. down, timeout, uret stopper.

her vil der nok være 1:20 tilbage, hvilket er mere end rigeligt for at komme ned ad banen for Manning og Co. Det ved Steelers, så det sikre er helt klat at løbe bolden. Steelers kan ikke knæle på 4. down, da det betyder bolden skifter hænder, og uret stoppes...

Link to comment
Share on other sites

Fantastisk kamp selvom om mit favorithold Colts tabte :unhappy: Steelers ser virkelig gode ud og jeg tror at vi får et brag af en AFC-finale i år :devil:

Jeg tror desværre aldrig at Peyton Manning kommer til at stå med Superbowl trofæet. Hvis det skulle have været skulle det have været i år.

Arrggh, det var meningen, at jeg skulle rette det til "Jeg tror desværre aldrig at Peyton Manning kommer til at stå med Superbowl trofæet", men kom til at lave en ny post.

Edited by donprehn
Link to comment
Share on other sites

Utroligt at Panthers fik så mange yards på både løb og kast.

Faktisk leverede Bears jo en (for dem) god offensiv indsats. Mere end rigeligt, hvis bare forsvaret havde været oppe på normal standard. Utroligt at det er Panthers som offensivt skal knække Bears.

Fortjent var det dog.

Glæder mig ekstremt meget til Broncos mod Steelers. SIkke et brag.

Link to comment
Share on other sites

Divisional Playoffs...

De forsvarende metre måtte drage fra Mile High Stadium, med det første PO nederlag siden Tom Brady har væert starter. (11 kampe). Den regulære sæsons helt store hold, Indianapolis Colts måtte se sig slået på målstregen i en kamp mod Steelers med en fantastisk afslutning. Tilbage står nu 4 hold og 2 conference finaler, der vil føre de respektive vindere til Detroit om 3 uger.

Redskins @ Seahawks 10 - 20

Dem der troede Seattle intet kunne uden RB Shaun Alexander, må nu trække ordene i sig igen. RBen fik tidligt i kampen en hjernerystelse, og måtte stå på sidelinien resten af kampen. Efter kampen sagde HC Mike Holmgren "I think if I had showed him a picture of a truck, he would have said it was a truck -- and not a butterfly" :laugh: Det forventes at Alexander er med i NFC finalen. Uden deres bedste offensive våben, trådte QB Matt Hasselbeck i karakter. Han var 16/26 for 215 yards kastede for et TD og løb selv for et TD. I 1. quarter så det ud til at Redskins' angreb ville levere endnu en miserabel affære. På 15 spil fik de sølle 21 yards og ikke én ny første down. Redskins' angreb kom for alvor igang i 4. quarter hvor Brunell på 4 kast fik holdet 76 yards ned ad banen og til et Santana Moss TD. Herefter forcerede Redskins' kicker en fumble på Seahawks' kickreturner Josh Scobey, ved at tackle ham.. Men netop John Hall (Kickeren) missede efterfølgende et 36 yard FG og på den efterfølgende angrebsserie, lavede Seattle TD. Seattle står nu i den første NFC finale i holdets historie.

Patriots @ Broncos 13 - 27

Patriots kan vist kun skyde skylden på sig selv, for at de ikke er med videre. Fumble, Fumble, INT, Fumble.. 4 turnovers afgjorde kampen. Da den sidste INT faldt, var kampen egentlig ovre.. Pats kom foran med 3 - 0, men på 59 sekunder led de af et slemt tilfælde af fumbleitis, 2 fumbles og 10 points til Broncos. Men Patrioterne styrede fuldstændig begivenhederne i 2. halvvej, og ikke mindst i 3. quarter, hvor Broncos kun fik 22 yards. Men med kun 3 points vinder man ikke en kamp... Især ikke når Brady (20/36 for 341 yards, 1 TD, 2 INTs) kaster en INT i modstanderens endzone og Pats ham der interceptede returnere den 100 yards til ens egen 1-yard linie. Modtageren var Champ Bailey, NFLs bedste CB i 2005 sæsonen. Det resulterede i et Mike Anderson TD (19 carries, 69 yards, 2 TDs). I 4. quarter brænder Pats et FG og Troy Brown fumbler et punt return. Jake Plummer (15/26, 197 yards, 1td, 1int) straffer Pats ved at finde Rog Smith i Endzone for TD. Brady forsøgte sig et comeback, men kastede istedet en INT til John Lynch i 3-dobbelt opdækning :nonono: Broncos Fortjent videre...

Steelers @ Colts 29 -21

Vel nok de største favoritter i divisional POs, måtte nøjes med 1 PO kamp i dette år. I en sæson hvor de stort set dominerede alle hold de mødte, sur røv Manning. Det er længe siden, meget længe siden jeg har set en kamp der var så spændende, i hvert fald i det sidste kvarter. Hvilken afslutning. Jerome Bettis må virkelig takke football guderne, og ikke mindst hans unge QB Ben Roethlisberger, der med det yderste af fingerspidserne, tacklede Nick Harper, der var i færd med at returnere Bettis' fumble. En tackling der endte med at føre Steelers i AFC finalen. Nick Harper havde dagen forinden haft et skænderi med konen, der resulterede i at han måtte på hospitalet, for at blive behandlet for knivstik/knivsår. :blink: Jeg vil ikke sige Steelers var heldige, for det var de egentlig (Fingerspids tackling og brændt Vanderjagt FG), men Steelers styrede overraskende nok begivenhederne, på begge sider af bolden. Det ser ud til at opskriften mod Colts' angreb er fundet.. Blitz, blitz... Blitz lidt mere, og BLITZ.. :blink: Manning var presset i hele kampen, især i starten, og lavede mange fejl. Og her ligger Mannings, efter min mening mangel. Han gi'r for hurtigt op, det ser i hvert fald sådan ud. Han ryster åbenlyst på hovedet, bøjer hovedet, skælder ud på sine recievere, når han kaster bolden 2-3 meter ved siden af.. :nonono: Kampen igennem var også præget af nogle lidt underlige dommerkald, ikke Polamalus Incomplete pass/"INT", den var god nok.. Men mange pass interference blev ikke kaldt. Big Bens Fumble.. osv.. Det var rimelig tydeligt, at Colts kunne bevæge bolden, hvis bare de brugte Edgerrin James. Men han fik kun bolden 13 gange og havde 56 yards.

Inderst inde syntes jeg egentlig Steelers har fortjent sejren, og ikke mindst bussen.. Det er hans sidste sæson, han fortjener en chance for at få ringen.. '

Panthers @ Bears 29 - 21

Tager man deres sidste møde, og sætter omvendt fortegn på, har man udfaldet. Bears formåede slet slet ikke at dæmme op for Panthers' stærke offensiv, og ikke mindst Steve Smith. Han greb 12 bolde for hele 218 yards og løb desuden for 26, det giver ham samlet 244 yards for kampen.. :blink: og 2 TDs! Jake Delhomme havde også en rigtig god aften, 24/33 for 319 yards, 3 TDs og 1 INT. Mod NFLs bedste forsvar. På den anden side af angrebsbolden, skulle Rex Grossmann, med 1½ kamp i baggagen føre Bears til konferencefinalen i hans første PO kamp. Sandsynligt..? Nej vel..? 17/41 for 192 yards 1 TD og 1 INT. Bears' løbeangreb kom heller aldrig op i samme omdrejninger som det havde været i løbet af sæsonen. Jones havde 80 yards. Værre var det for Panthers, der mistede RB DeShaun Foster med en brækket ankel. Han er nu ude resten af sæsonen. Panthers er nu i deres 2. finale på 3 år..

Alt i alt nogle gode kampe.. Nu ser jeg frem mod to spændende opgør i næste uge.. :superman:

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Hold kæft for nogle fede kampe der blev spillet her i weekenden……

Nogle herinde fra som skulle have hørt noget om at Redskins og Seahawks skulle have aftalt inden kampen IKKE at vinke fair catch? Den kamp var fyldt med det ene store skralder-bang efter det andet, Fyffer pyffer hvor fik de returnere da godt nok tæsk……..

Min spådom med Bears over Panthers gik ikke i opfyldelse. Hvis jeg før kampen fik at vide at Bears ville score 21 points, så havde jeg turdet vædde livsvigtigt organer på at Bears ville vinde.

Er jeg bare den eneste, der undre mig over hvorfor Colts med 3 down og 2 på steelers 28-yard linie, 25 sekunder og 2 time-outs tilbage, tager et skud imod end-zone? Det er efter min mening strategisk dumt, og meget overmodigt, ydermere sætter de Vanderjagt til at sparke et 46-yard field goal i stedet for at gå efter den på 4. down. Jeg forstår simpelthen ikke Colts playcalling i den situation.

Link to comment
Share on other sites

Er jeg bare den eneste, der undre mig over hvorfor Colts med 3 down og 2 på steelers 28-yard linie, 25 sekunder og 2 time-outs tilbage, tager et skud imod end-zone? Det er efter min mening strategisk dumt, og meget overmodigt, ydermere sætter de Vanderjagt til at sparke et 46-yard field goal i stedet for at gå efter den på 4. down. Jeg forstår simpelthen ikke Colts playcalling i den situation.

Syntes nu ikke det var så underligt igen.. Mener sagtens man kan forsvare at gå i endzone på den 3. down. TD vinder kampen. Man har åbenbart følt sig sikker på, at Vandrjagt kunne klare den 46 yarder hvis det skulle være, det kunne han jo så bare ikke..

Link to comment
Share on other sites

Syntes nu ikke det var så underligt igen.. Mener sagtens man kan forsvare at gå i endzone på den 3. down. TD vinder kampen. Man har åbenbart følt sig sikker på, at Vandrjagt kunne klare den 46 yarder hvis det skulle være, det kunne han jo så bare ikke..

Hvis man absolut ville tage skuddet mod end-zone, så havde det givet meget mere mening at gøre det på 2 down og 2. Jeg forstår ikke hvorfor Colts ikke gik efter en første down, forsøgte at komme længere ned af banen, de har det bedste angreb i ligaen og de havde tiden til det. Så snart den første down var sikret kunne man stadig forsøge, at kaste dybt 3 gange.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes bestemt også Colts dummede sig i deres sidste drive.

De var altså bagud. De skulle score. Altså skulle de først have koncentreret om at få et "sikkert" FG. Først herefter at prøve nogen farlige kast. Nu skulle Vanderberg så sparke et ret langt FG. Dumt efter min smag.

Tag den overtime og så få det afgjort der.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig. De kunne godt have løbet den lidt mere og brugt deres 2 Timeouts på det. Derefter kunne manning kaste alt han ville, hvis han ikke ramte stopper tiden automatisk med incomplete pass. På 4. down kunne de så kicke den, formodenligt tættere på og lidt nemmere FG, ikke at han ville have ramt alligvel med det kick.

Link to comment
Share on other sites

Det kald giver ikke mening nej. De har 2 yard til 4 nye forsøg. James har allerede på tidligere runs løbet ok godt, og ville da nok kunne få de 2 yards på en eller anden måde. Eller bare lave et kort kast i en krydsningsrute.. Steelers dækker jo klart mest op for de lange kast i sådan en situation.

Ny down, kortete FG forsøg, nye forsøg på TD.. klart fejl kald imo.

Derudover fatter jeg ikke Bears forsvar dækkede Steve Smith så ringe op, så mange gange. Jeg synes at Bears manglende en eller anden gameplan, eller den de havde var forkert, på begge sider af bolden.

Defense lod Steve Smith gå 1-1 for tit, og det nytter ikke meget selvom de evt. så satsede på at stoppe løbe angrebet fra Panthers, hvilket de heller ikke gjorde til UG. Smith igen grunden til Panthers går videre, han er for gal :crazy:

På angrebet ligger de ud med at kaste bolden, og det mener jeg koster dem sejren.. løb da for helvede den bold. Walter Jones spillede en rigtig god kamp, men blev brugt for lidt i starten. Resultatet var at Rex ingen completions havde praktisk talt i starten af kampen.

Synes derimod Rex's stats lyver en del, for han viste klart potentiale og sendte nogle kanonkugler afsted undervejs som Farve ville havde været stolt af.

Læg også mærke til, at Rex faktisk i starten ramte sine receivere en del gange, men de greb den ikke.. klart der skal to til at danse tango, men man kunne godt se i nogle tilfælde at det ikke var en Steve Smith de havde som reciever hos Bears.

Til sidst vil jeg sige, at man ikke kan andet end at være imponeret over Steelers angreb i starten.. damn, de spillede ren Colts offense. Synes i sidste ende, at de fortjente sejren, men også KUN fordi de har Bussen! :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Hvis man absolut ville tage skuddet mod end-zone, så havde det givet meget mere mening at gøre det på 2 down og 2. Jeg forstår ikke hvorfor Colts ikke gik efter en første down, forsøgte at komme længere ned af banen, de har det bedste angreb i ligaen og de havde tiden til det. Så snart den første down var sikret kunne man stadig forsøge, at kaste dybt 3 gange.

Manning gik efter Reggie Wayne på både 2. og 3. down i endzone.

Men vi er ganske enige om at de ikke brugte the edge nok. Jeg ville da bestemt heller ikke have gjort det som de gjorde. Men jeg kan godt li' at de spiller for at vinde, istedet for at spille for ikke at tabe. Det har vi set et par situationer på igennem sæsonen, emd bl.a. Bucs og Chiefs, der lykkedes. Dog også tættere på endzone.

Jeg havde måske været fræk og lavet en flea flicker på 2. down. :wink:

Jeg synes bestemt også Colts dummede sig i deres sidste drive.

De var altså bagud. De skulle score. Altså skulle de først have koncentreret om at få et "sikkert" FG. Først herefter at prøve nogen farlige kast. Nu skulle Vanderberg så sparke et ret langt FG. Dumt efter min smag.

Tag den overtime og så få det afgjort der.

Vi kan jo umuligt gisne om, hvorvidt Vanderjagt ( :wink: ) Havde været ovre ved dungy og sige.. "Jeg sparker den ind hvis den er under 50 yards.." Så måske mente de at 46 yards var sikkert..

Igen syntes det er imponerende at de går efter sejren, kunne måske gøres anderledes, men jeg syntes helt klart at gå efter sejren, istedet for at være konservativ og spille efter OT, er god football.

Problemet med OT ville jo være, at Steelers havde flyttet bolden forholdsvist nemt på Colts hele aftenen, så risikoen er måske for stor..

Men igen, det er jo kun antagelser, umuligt at sige hvad de havde i tankerne.. Har desværre ikke set pressekonferencerne her efter kampen..

Edited by Anders_L_Holm
Link to comment
Share on other sites

Det er jo ikke et spørgsmål om at gå efter at vinde eller OT.. de kunne havde gået efter at få en ny 1st down, taget timeout. Så ville de havde 1-2 forsøg efter Reggie Wayne i endzone og de ville havde haft kortere afstand til de to stænger.

Uanset hvad en kicker siger, så vil 46 yards altid være et meget usikkert bet at lave. Det er lige omkring de 45 yards kicket begynder at være usikkert og de fleste fejl sniger sig ind.

Link to comment
Share on other sites

Det kald giver ikke mening nej. De har 2 yard til 4 nye forsøg. James har allerede på tidligere runs løbet ok godt, og ville da nok kunne få de 2 yards på en eller anden måde. Eller bare lave et kort kast i en krydsningsrute.. Steelers dækker jo klart mest op for de lange kast i sådan en situation.

Ny down, kortete FG forsøg, nye forsøg på TD.. klart fejl kald imo.

Derudover fatter jeg ikke Bears forsvar dækkede Steve Smith så ringe op, så mange gange. Jeg synes at Bears manglende en eller anden gameplan, eller den de havde var forkert, på begge sider af bolden.

Defense lod Steve Smith gå 1-1 for tit, og det nytter ikke meget selvom de evt. så satsede på at stoppe løbe angrebet fra Panthers, hvilket de heller ikke gjorde til UG. Smith igen grunden til Panthers går videre, han er for gal :crazy:

På angrebet ligger de ud med at kaste bolden, og det mener jeg koster dem sejren.. løb da for helvede den bold. Walter Jones spillede en rigtig god kamp, men blev brugt for lidt i starten. Resultatet var at Rex ingen completions havde praktisk talt i starten af kampen.

Synes derimod Rex's stats lyver en del, for han viste klart potentiale og sendte nogle kanonkugler afsted undervejs som Farve ville havde været stolt af.

Læg også mærke til, at Rex faktisk i starten ramte sine receivere en del gange, men de greb den ikke.. klart der skal to til at danse tango, men man kunne godt se i nogle tilfælde at det ikke var en Steve Smith de havde som reciever hos Bears.

Til sidst vil jeg sige, at man ikke kan andet end at være imponeret over Steelers angreb i starten.. damn, de spillede ren Colts offense. Synes i sidste ende, at de fortjente sejren, men også KUN fordi de har Bussen! :tongue:

Nu bli'r jeg nød til at brokke mig..! At du sammenligner Rex Grossman med Brett Favre..?? :blink::nonono:

Rex ramte jo ikke nogen på de lange kast han kylede afsted.

Thomas Jones ( :wink: ) blev da brug i starten, bare ikke på deres første 3 og ud serie.. (3 incompletions af Rex).

Men serien efter løb han på 2/3 af spillene (Fik sammenlagt 5 yards). Serien efter igen fik han bolden 4 af 10 mulige gange. Så mener nu ikke at de helt forlader løbespillet. Man må også tænke på, at Carolina forventer løb, så at kaste bolden er måske alligevel en god idé.

Jeg mener stadig at Rex Grossman er en under middel QB efter at have st kampen igår. Han lavede i mine øjne, et rigtig godt spil (Kast til højre om blokering, uden at kunne se sin reciever).

angående opdækningen på Smith, så ja, helt hen i vejret at de ikke bruger 2 mand på ham. Istedet bruger de en masse Cover 2, og det er han altså for god til, især når Delhomme har en god kamp også. Lovie Smith udtalte også efter kampen at deres gameplan ikke var den de skulle have brugt..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share