KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

....Med lidt krudt i sækken begav vi os tilbage mod Kongrescentret. Her stødte jeg på Onkel Troels på gågaden. Manden antastede mig bare ud af det blå, men mandens størrelse taget i betragtning valgte jeg at lade det komme ham til gode...

Hehe! Hilste da bare på. Man kan jo ikke undgå at vide hvem du er med de lange garn :laugh:

Men bare roligt, udfra en kongkent logik sidder ondskaben i håret. Ergo må jeg være godheden selv med min hårdpragt. :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Hehe! Hilste da bare på. Man kan jo ikke undgå at vide hvem du er med de lange garn :laugh:

Men bare roligt, udfra en kongkent logik sidder ondskaben i håret. Ergo må jeg være godheden selv med min hårdpragt. :innocent:

Ja, du hilste bare på. Resten af sætningen var også mest bare ment som lir, og som et lille cadeau i din retning - for du er da ikke helt bette. :devil:

Hyggeligt lige at hilse på, selvom det blev lidt kort. Men det var jo også et kæmpe virvar af MOL'ere, så svært at dedikere 40 minutters intim small-talk til hver enkelt. :laugh:

Og selvfølgelig er du godheden selv. Kan jo læse i din log, at du aaaaaldrig laver noget slemt. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 29. september 2006

Styrketræning:

15.50 - 17.00: GetBig.dk fundamentprogram, fase 2 - dag 3

Squat: 5 x 5 @ 60 kg

Skrå DB bænk: 10 @ 18 kg (opv.) , 6 x 6 @ 26 kg

Dips: 10 x 10 @ BW Volume PR

Incline Crunch: 3 x 10

Udenfor program:

Seated Leg Curl: 4 x 15 @ 50

Seated Calf Raise: 4 x 15 @ 100

+ protshake og banan :4mewantfood:

Sidste dag i programmet i denne uge. Den skrå bænk kørte med masser af overskud. Squat derimod var lidt underlig. Droppede den jo helt i tirsdags, men forsøgte så igen i dag, i pauserne mellem skrå bænk. Det første sæt var skod, og jeg tænkte "Nej, knæet er stadig fuck'd", men med lidt pause (to sæt i bænk) forsøgte jeg mig igen, og da var smerten sjovt nok væk. :blink: Så de sidste fire sæt kørte problemfrit, kun med en anelse knagen i de sidste par reps i det sidste sæt. Så forhåbentlig skal jeg bare varme en anelse op først, for de kom fint ned i dybden og op igen.

Derefter var det tid til dips. Jeg ta'r normalt 5 x 10, og supplerer så triceps med lidt cabel pushdown el. lign (overhead extension/fransk pres), men jeg tænkte - nope. Gider ikke de iso-øvelser. Hellere bare banke lortet af i de store. Så fortsatte bare med dips, og da jeg SS'ede hele tiden med leg curl, mave osv. endte jeg på 10 sæt. Det sidste brændte fan'me godt i armene. Sådan! :w00t:

Pause i morgen, hvor tøsepigebarnet og jeg sikkert ender i Dagmar og ser Volver. Hun vil jo så gerne, og jeg er ligeglad, bare der er popcorn! :wub: Søndag inden Formel 1 ender jeg dog nok i kælderen hos FatnessDK igen. Mine lats og guns skal lige prygles tilbage til stenalderen. :laugh:

EDIT: Her kl. 19.20 skulle jeg lige køre lidt armstrækkere. 20 reps lige til hesteskoene. De var ikk' helt vilde med det, men det var jeg. :devil:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Det er fanme vanvittigt! :4jumpy:

Dine triceps og skuldre må være fuldstændig brændt av? :firebounce:

Hehe... det var nu også mest bare et projekt. Men de 10 x 10 var sjovt at prøve, og jeg garanterer, at det ikke er sidste gang det sker. De sidste par sæt var en anelse hårde, men ellers var det faktisk ikke så slemt. Nemmere end jeg havde frygtet. Er en anelse øm i patten i dag, men ellers ikke noget fra hverken skuldre eller triceps. Må have fat i et dip/chin-bælte så jeg kan hænge vægt i når jeg dipper, for de 10 er for let, specielt når jeg netop bruger dips som min primære øvelse til triceps.

For jeg skal nok finde en måde at brænde de stakkels arme aw på! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Hey..

Tak for linket!!!

Hvis jeg nu er et rigtig skarn, kunne jeg så spørge om du havde Maaa's frirutine i form af et video klip i nogenlunde kvalitet ? :w00t:

Mvh PraaaatØf

Hey ProtØffi

Desværre. :blush: Jeg kan kun tage billeder med mit digitalkamera. Det er ikke så fancy, at det kan optage videoklip. Men mon ikke der er nogen der har den? Og hvis du finder den, så smid endelig en lille hilsen her i loggen, for det kunne da være sjovt at gense. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Oi oi oi Konge, hvor du rykker med dine dips - det er da helt kvvvvaaasi med dig! :blink: Top-godt-gået.. Hvordan har du det i dag??? - ingen arme, ingen kager-agtigt :laugh:

Nå, ville bare lige ønske dig go' søndag!

Kærligste hilsnerog supertanker

Sally :smile:

P.S. Volver er altså rigtig okay - om ikke andet kan du sidde og stirre dig vindøjet over Penelope - hun ser fuldstændig, gorgerous ud!!!

Link to comment
Share on other sites

Long Tall Sally >> Hehe... jo, tak. Jeg ved ikke hvorfor, men elsker bare dips. Sikkert fordi den er så nem. 100 reps var faktisk ikke så slemt som jeg troede, og armene har det fint. Ang. Volver - jamen dog. Sikke en film. Sjov og letbenet, og alligevel med seriøse undertoner, der kunne fremtvinge lidt alvor midt i den underfundige komik. Alt i alt en god film. Og Cruz? :wub: Fy for pokker. Når en SÅ pæn pige fremstilles som almindelig, så kan man da ikke andet end overgive sig. Hun alene er filmen værd. Skuespillet er i top, og udseendet i en helt anden verden... :worship:

ProtPig >> Hmm... sur røv. Havde Slemborg-klanen ikke allieret sig med et videokamera? Damn... :blush:

Søndag d. 1. oktober 2006

Styrketræning:

12.05 - 13.15: Udenfor GetBig.dk fundament-program ~ L'ATtackin' Gunz! :devil:

Pull-ups: 5 x 5 @ BW

Dødløft: 10 @ 60 kg, 3 x 3 @ 120 kg

DB Bent-Over Rows: 5 x 5 @ 38 kg

Lat Front Pulldown: 4 x 10 @ 60

DB Curl: 3 x 8 @ 18 kg

DB Hammer Curl: 3 x 10 @ 16 kg

+ protshake

Go' omgang ryg. Dødløften skulle lige prøves med 120 kg, og det gik fint. Stilen var ikke til UG med fuckface og slange i det sidste sæt, men med lidt træning skal jeg nok ende på 5 x 5 i en ikke så nær fremtid. :smile: Resten af træningen lige ud af ærmet. DB rows var overraskende nemme, så her løber jeg snart tør for håndvægte, da FatnessDK i ghetto'en kun har op til 40 kg. :nonono: Så må jeg bare hælde reps på, men det er heldigvis også bare en supplering til BB rows som er min primære. Der har de heldigvis kiks nok til de næste mange år. Til sidst en smule pump til armene. Mine arme er ikke store, men de kan godt FØLES store lige efter sidste omgang hammer. :tongue:

Nu skal resten af denne fantastiske søndag nydes. Utrolig godt vejr her i oktober måned. Der står nok kvalitetstid med gåtur, afslapning etc. med kæresten på programmet, og så lister jeg lige et par afsnit West Wing fra DVD-afspilleren ind under huden på et tidspunkt. Har lige købt sæson 7 (den sidste nogensinde), så nu er samlingen komplet - og det er nu rart at gense denne verdens bedste dramaserie nogensinde produceret. :wub::wub:

Link to comment
Share on other sites

Har lige tjekket loggen igennem, efter jeg er begyndt på det fundamentprogram fra GetBig.dk (fase 2). Sådan har det set ud:

Uge 22: 3 træninger

Uge 23: Metallica i Berlin + jobsamtale (ingen træning)

Uge 24: 4 træninger

Uge 25: 3 træninger

Uge 26: 3 træninger

Uge 27: Ferie (2 træninger i Holstebro)

Uge 28: Ferie

Uge 29: 3 træninger

Uge 30: 3 træninger

Uge 31: 3 træninger

Uge 32: 4 træninger

Uge 33: 3 træninger

Uge 34: 4 træninger

Uge 35: 4 træninger

Uge 36: 3 træninger

Uge 37: 3 træninger

Uge 38: 4 træninger

Uge 39: 4 træninger

Programmet siger 3 træninger, og de er blevet kørt uden at springe over. Da ryggen kun får én gang om ugen i det program, har jeg ofte kørt den ekstra fjerde dag for at give ryggen to gange.

Jeg har altså nu kørt 11 uger hvor program + det løse er blevet kørt igennem til punkt og prikke, and then some. Bør jeg tænke i dekonditionering, eller er det for tidligt at tænke på det? Spørger ikke fordi jeg er ved at køre sur i det. Tværtimod. Ser ligefrem FREM til at skulle bænke, squatte og køre military i morgen. Nattesøvnen og morgendagens arbejde er bare ren og skær ventetid. Er blevet hooked, og det er derfor jeg gerne vil gøre det så optimalt som muligt.

Så hvornår kører man dekonditionering? Efter 8, 11 eller 20 ugers træning? Eller gør man det slet ikke? :blush:

Link to comment
Share on other sites

Så hvornår kører man dekonditionering? Efter 8, 11 eller 20 ugers træning? Eller gør man det slet ikke? :blush:

Jeg vil helt klart anbefale hver 8 uge :wink:

Du kan jo heller ikke holde en fornuftig progression i mere end 8 uger vil jeg mene.

Edited by Skjold
Link to comment
Share on other sites

Davs Kent,

Næste gang du står og skal tænke i et nyt program, så husk Bill Starrs Big Three. Det er gode sager! :4flex:

Hr. K

Programmet lyder ganske enkelt og ligetil. Squat, bænk og dødløft (powercleans er nok ikke lige mit speciale :blush: ). Men er det nok til en fullbody? Det lyder lidt for simpelt, men hvis det virker - så fred være med det. Kan man supplere med lidt ekstra lir (military, rows, pull-ups etc.) eller skal man holde sig til programmet uden tilføjelser?

For det kunne da være en ganske fin mulighed. Der er jo tonsvis af programmer. HST, Smolov, Bill Starr etc. - ved ikke hvor jeg skal starte. Men fremskridt kan man jo altid ønske sig. :bigsmile: Så er afgjort åben for ideer. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Ja, super film ikk' :w00t::w00t::w00t: - har alle Almodovars ting på DVD og han bli'r tungere og tungere på sine gamle dage. Insiderhistorien er at Penelope fik en fake-booty på under sine stramme nederdele til optagelserne - og skulle ha' udtalt efterfølgende at det var det hun savnede mest efter indspilningerne.. Ser også devine ud i dem!

Du får lige "tøserne" igen!

post-8867-1159727204_thumb.jpg

Lige lidt grafiker-lir.. Lagde du mærke til den flotte animerede grafik til slut - og at det var mønstret fra alle de bluser Penelope har på i filmen - Hvor overskudsagtigt er det!!! Sådan Pedro!!!

Kærligste hilsner

Sally :smile:

Edited by Long tall sally
Link to comment
Share on other sites

Ja, super film ikk' :w00t::w00t::w00t: - har alle Almodovars ting på DVD og han bli'r tungere og tungere på sine gamle dage. Insiderhistorien er at Penelope fik en fake-booty på under sine stramme nederdele til optagelserne - og skulle ha' udtalt efterfølgende at det var det hun savnede mest efter indspilningerne.. Ser også devine ud i dem!

Du får lige "tøserne" igen!

post-8867-1159727204_thumb.jpg

Lige lidt grafiker-lir.. Lagde du mærke til den flotte animerede grafik til slut - og at det var mønstret fra alle de bluser Penelope har på i filmen - Hvor overskudsagtigt er det!!! Sådan Pedro!!!

Kærligste hilsner

Sally :smile:

Lagde ikke lige mærke til den detalje, men kan da godt huske det mønsterhurlumhej der var før rulleteksterne. Den slags er jo kun noget piger bider mærke i. :tongue:

Og sjovt nok havde min kæreste også læst den booty-detalje og refererede den på vej hjem i bilen. Sjovt nok bemærkede jeg ikke, at hun havde fået en kunstig stor røv. Bare at den var go'! :wub::w00t:

(Hun var iøvrigt også forarget over, at jeg aldrig havde set en Almodovars før. Hun mente det var en fejl i min opdragelse. Jeg gik naturligvis i selvforsvar og angreb hende med følgende sætning man ALTID kan sætte folk på plads med "Har du måske set hele Godfather-trilogien 20+ gange, og ser den hvert år i juledagene? Nå, ikke? Jamen så kan dine argumenter ikke tages seriøst." Sådan! Så går Dolph i gang! :superman::laugh: ... nå, spøg til side igen. Efter min første interaktion med Almovodars i form af Volver er jeg ikke skræmt - kunne være man skulle udvide sin horisont lidt. :cool: )

Link to comment
Share on other sites

....Jeg gik naturligvis i selvforsvar og angreb hende med følgende sætning man ALTID kan sætte folk på plads med "Har du måske set hele Godfather-trilogien 20+ gange, og ser den hvert år i juledagene? Nå, ikke? Jamen så kan dine argumenter ikke tages seriøst." Sådan!

Jeg går med!!! Først pryglede jeg alle 3 tynde på VHS - og nu er jeg igang med DVD'erne ELSKER dem - men må sige at 2'erne er min yndling! Det er altid en dramaturgisk succes at se den lille mand vokse sig stærk og sejre over den store skurk! :laugh:

Fik endda engang overtalt Bauvais Ketchup til at skyde en reklamefilm inspireret af "Sicilien-scenen" fra 1'eren hvor han møder sin udkårne og hendes familie. Vi skød den på Mallorca og det var helt vidunderligt så smukt det blev. Mmmm elsker mit job!

Sally :smile:

Edited by Long tall sally
Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 2. oktober 2006

Dekonditionering

Har valgt at trække stikket træningsmæssigt denne uge. Efter 11 uger i træk med 3 - 4 ugentlige træninger, er det på tide med en ny fremgangsmåde. Jeg har læst lidt, og skal de næste par eftermiddage læse endnu mere. Skal trawle mig igennem HST, Smolov, Bill Starr, Chicken/Gillingham osv. og se hvordan træningen skal struktureres fremover. Denne uge passer fint, da jeg alligevel fredag morgen og resten af weekenden skal til Nordjylland, så træningen ville alligevel være blevet lidt kompromitteret. Næste uge har jeg fri mandag og tirsdag, og derfor god tid til at komme i gang med den nye træning.

Har allerede så småt bestemt mig for, at jeg skal prøve en Smolov Jr. cyklus til patten på 3 uger. Det er 4 ugentlige træningspas med bænk, og så tømrer jeg lige et program sammen, således jeg får hele kroppen kørt igennem 2 - 3 gange der ved siden af. Kan man godt køre skrå bænk ved siden af bænken, eller skal man kun køre den ene øvelse til bryst når man kører Smolov Jr.?

For jeg havde tænkt én cyklus med 75 kg. som 1RM. Én uges pause med almindelig træning, og så en Smolov Jr. cyklus mere, hvor 1RM er 80 kg. Hvis det så også er nogenlunde overkommeligt, kunne det være jeg nappede en tredje cyklus med 85 kg. som 1RM i bænk. Det er måske lidt langtrukkent, men jeg skal nok pløje programmet igennem, omend jeg får rigelig tid under stangen. :laugh:

So there U have it. Denne uge bliver ren afslapning, mere tid til kæresten og hestene osv. - og nogle timer bag skærmen, når der skal læses lidt op på træningsprogrammer osv. Desuden får højre knæ også lidt pause mens jeg fortsat loader op på fiskeolie, så med alt held er knæet også fit for fight når jeg giver den gas i næste uge. :blush:

For nu vil Kongen have en lidt mere teoretisk tilgang til træningen. Skal sgu prøve noget af alt det guf af, som alle andre herinde tumler med. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Start med den ene omgang smolov og mærk efter hvordan din krop har det Det kan ikke anbefales at køre andre pres-øvelser ved siden af en smolov på patten. Lidt pushdowns og laterals tops :smile:

Ang. min tilknytning til EB: Jeg skriver der stadig, for sportssektionen "Xpert Odds".

Hvad siger du til den her:

Hammarby - Malmö FF 1 2.15

Örgryte - AIK 2 1.95

Ankaragücü - Trabzonspor 2 2.00

Sporting Braga - FC Porto 2 2.15

Link to comment
Share on other sites

Start med den ene omgang smolov og mærk efter hvordan din krop har det Det kan ikke anbefales at køre andre pres-øvelser ved siden af en smolov på patten. Lidt pushdowns og laterals tops :smile:

Så dropper jeg skrå db bænk og military i den periode. Kører måske liiiiidt dips, og supplerer så op med laterals og front raises. :smile:

Nu skal det Smolov da prøves. I hvert fald den første cyklus. Så må vi se om jeg synes det er helt hul i hovedet at bænke fire gange om ugen. Det lyder jo en anelse vildt, men i regnearket er de første gange jo overkommelige, når jeg har sat 1RM så konservativt. Så jeg føler mig frem, og så går det nok. :wink:

Hvad siger du til den her:

Hammarby - Malmö FF 1 2.15

Örgryte - AIK 2 1.95

Ankaragücü - Trabzonspor 2 2.00

Sporting Braga - FC Porto 2 2.15

Det siger mig ikke en prut. Satser på, at det er fodbold du henviser til, men jeg er blank. Mit område på XpertOdds er Formel 1, LeMans og Formel 1. Men Formel 1 ved jeg så også nærmest ALT om. Formkurver hos det enkelte hold, den enkelte kørers humør og status i sit team, kontraktstatus og hvornår de enkelte hold tester næste gang, samt ikke mindst HVAD de tester næste gang. Fodbold derimod? Ser AaB, Aston Villa og Real Madrid. Derudover - who cares. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Fodbold derimod? Ser AaB, Aston Villa og Real Madrid. Derudover - who cares. :tongue:

Aston Villa. En af mine bedste venner er fanatisk Villa fan. Rejser derover og ser kampe, skriver i fan clubbes blad osv. Måske kender du ham. Thorsten er navnet, han arbejder som sportsjournalist på Viasat :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share