KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

Hey Kent!

Tillykke med besøget af Fætter PR! :superman:

(Kom blot til at tænke på om det var i Fitness.dk du maxede, og om havde taget højde for at deres Techno Gym stænger ikke vejer 20 kg., men nærmere 12,5 kg...? Men de har du sikkert bemærket).

Hvis det er tilfældet, så bænker vi samme...! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Anders_L_Holm >> Tak for det. Der skal bare mere foder ned, så kører jeg forhåbentlig 5 x 5 med tre cifre en dags tid... :blush::w00t:

Phindborg >> Jo, tak. Ved ikke om det var smukt, men det var hårdt. Inden året er omme, knalder jeg de 100 op uden fingre på. :devil:

Till >> De vægtstænger de har i FatnessDK i Taastrup er skam rigtige stænger. Ikke 12,5'ere. Ellers har jeg regnet forkert i min træning i snart 6 måneder. :laugh: Den burde være til en 20'er. Ligner i hvert fald de stænger jeg ellers har ligget under rundt om i landet. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med de 100 Kent :superman::superman::superman: -tror der gik 3 år før jeg fik dem op første gang :laugh: Husker det som var det igår. Mine små fingre rackede den glinsende stang ud... :wub:

Satme en flot fremgang du har haft med Smolov Jr.! Ikke desto mindre ville jeg, hvis jeg var dig, lægge en anden slags cyklus ind før næste Smolov Jr. da man godt kan brænde lidt af på det ellers. Må man foreslå en Gillingham? Tror du ville få mest ud af det i længden...

Du kommer bare i IK på fredag -så skal vi nok lure teknikken :wink:

Link to comment
Share on other sites

Kauf >> Hehe... spydige kommentarer hjælper jo én til at få slæbt sin dovne røv ned i centret igen, så man slipper for dem fremover. Så det er helt ok! :devil: Og tak. :smile:

Till >> Ja, nu er de 100 der. Eller dvs. jeg skal lige have en måneds tid, og så klarer jeg den uden fingre på. FatassDK har ikke Technogym frivægte i Taastrup. Deres frivægts-afdeling er old-school fra dengang det hed Hard Work Studio, så det er rigtige stænger, squat-tårn, to bænke og håndvægte op til 40 kg. Det er faktisk ganske habilt. Kun prisen skæmmer. :laugh:

Angående Sune, så har han lovet, at jeg bare kan komme ned i IK og prøve de 200. Han mener i hvert fald nok jeg skal kunne få den NED til brystet. Og nu hvor jeg har de 100 kilo, så er jeg jo allerede halvvejs. Dvs., jeg er der vel næsten 75%, for de 200 kilo har jeg jo allerede klaret det halve løft af, da de jo nok skal komme ned til brystet. Mangler faktisk kun den sidste halvdel af løftet, og så bænker jeg 200 kg. No biggie. :superman::w00t::w00t:

Tuna' >> Mange tak. Selvom jeg regnede den Smolov ud med magre 80 kg som 1RM, så har det været tre gode uger i bænken. Har fået øvet den teknik med bredere greb, og det har åbenbart hjulpet.

Er bestemt modtagelig overfor råd ang. fremtidig bænk-træning. En Gillingham må jeg jo lige kigge nærmere på. Har aldrig tjekket op på det. Er det også bare et Excel regneark man plotter en vægt ind i, og så viser den programmet for x antal uger frem? For det var i hvert fald rart med det Smolov Jr. - at man bare skulle gøre som der blev sagt i dokumentet. :smile:

IK fredag? Hvornår? Jeg arbejder jo i Ringsted, og skal måske til Volbeat senere på aftenen. Men umuligt, det er det da ikke. :shades:

Link to comment
Share on other sites

As if he'd ever wanna STOP truckin' :4thumbup:

Kent>> Fredag bliver klokken 16.30 da Niss skal drikke efter træning. Han skal nå mange øl og vil gerne tidligt igang :smile:

Gillingham er et regneark som Smolov. Kan lige smide det over msn (det fantastiske fildelings-system) når du kommer på næste gang.

Link to comment
Share on other sites

Foz' Hetfield >> Ja, det er rart at nå et delmål. Og jeg er "trucker 4 life", so no worries! :devil:

Tunen >> Jeg tjekker lige logistikken med tøsepigebarnet derhjemme. Det kunne sagtens være, at jeg smed vognen indenom IK fredag. Skal prygle min ryg, og da jeg har træningsfri i dag, burde patten også være klar til lidt workout. Status for pat i dag: DOMS! :w00t:

Er på MSN senere i dag. Kommer hjem omkring 16-tiden... så ser vi om vi rammer hinanden på et tidspunkt i løbet af aftenen. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Flot PR, kongen går jo fra cyklende Heavyål til Lee gunkaptajn!

Takker. :bigsmile:

Men der går nok lige et par dage til jeg tatoverer den titel på overarmen. Jeg arbejder dog afgjort hen imod at kunne kalde mig selv noget i den dur... det ta'r tid, men gårsdagens træning viser trods alt én utvetydig ting: Træner man regelmæssigt, så skal resultaterne nok komme.

Da jeg startede med at træne frie vægte tilbage i september måned 2005 var jeg dæleme langt fra 100 kg. i bænk. Nu er jeg der! :superman: Har dog ikke tænkt mig at dvæle... nu skal jeg videre derop af, og forhåbentlig reppe med lortet en dags tid! :devil::devil:

EDIT: Og efter anbefaling fra Tunens side, starter jeg snarligt på en Gillingham cyklus med 100 som 1RM. Det bliver tungt, men efter 8 uger skulle jeg så også gerne kunne cleane de 100, og måske endda arbejde mig hen mod at bænke MERE end 100. :shades:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

toma213 >> Hehe... ja, jeg var ikke så kæphøj på MSN. Vidste jo ikke hvor meget jeg kunne presse, og turde ikke love noget jeg ikke kunne holde. Var riiiiimelig sikker på de 90 kg, men bestemt ikke overbevist. Havde dog en anelse, for jeg kunne jo huske, at jeg havde bænket de 85 i Herning da du spottede, og de kom jo op uden hjælp. Så tænkte nok, at et halvt år senere burde de 90 kg også være der. :bigsmile: Og det var de jo + det løse. :devil:

kinamand >> Har faktisk en enkelt gang taget 20 reps med den afsindige vægt. Det holdt også hårdt, og jeg gør det ikke igen. :crazy:

BadAssJones >> Jo, tak. Der sker da lidt. :yo: Er ret fancy når man kan opgive sin bænk i ton. :w00t::superman:

Phindborg >> Jeg tror ikke jeg kommer ned på 80 kilo. Det er jeg for høj til (187 cm.). Men de 100 kg er et rart delmål, og nu går kampen bare ind på endnu flere kilo. Det varer nok lidt inden jeg max'er igen, da jeg ikke tror det som sådan er nogen specielt effektiv træning. Det er bare noget lir man kan gøre i ny og næ når loggen skal pimpes. :tongue: Men ganske fedt at have prøvet vægten.

Der er ingen tvivl om, at det jeg har lidt under har været undervurdering af egen styrke. Jeg har ikke troet på mig selv. Jeg har ligget og leget med 5 x 5 på 70 kg længe, fordi jeg ikke har turde smide flere kilo på, af frygt for ikke at kunne lave de 5 x 5. Da de 90 kilo røg op uden problemer, røg der en sten fra hjertet, for da blev jeg endelig overbevist om, at jeg trods alt godt kan bænke lidt. Nu skal den Gillingham cyklus afprøves, og virker den, kan det jo være jeg kommer OVER de 100 kg... det ville da være rart. :4thumbup: For selv med 100 på sit CV, er jeg jo stadig en af MOL's benjaminer i den disciplin. Er jeg lidt for stolt af mig selv, tøffer jeg bare over i Sunes, Mølvis' eller jfk's log, og så er jeg nede på jorden igen. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Lækkert bænket tillykke med de 100kg, nu passer det der KONG vidst lidt bedre :bigsmile:

Smolov jr er guds gave til bænkpressen det er fandme noget der rykker :devil: Jeg har faktisk et andet lille forslag fremfor det som Tunen kommer med. Nu ser det jo ud til at du respondere godt på en masse volumen og hyppig bænk, så hvorfor ikke tage bænk delen fra et Sheiko beginners program. Selve bænk delen er jo med en høj volumen og bænk tre gange i ugen, men det er noget lettere og det tapper heller ikke nær så meget som en Smolov gør. Personligt vil det være min indgangsvinkel når jeg engang bliver klar til at patte Smolov igen. :smile:

Det der Gillingham indeholder sådan en fesen DE dag, det er noget de dovne har fundet på :tongue::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Der er ingen tvivl om, at det jeg har lidt under har været undervurdering af egen styrke. Jeg har ikke troet på mig selv. Jeg har ligget og leget med 5 x 5 på 70 kg længe, fordi jeg ikke har turde smide flere kilo på, af frygt for ikke at kunne lave de 5 x 5. Da de 90 kilo røg op uden problemer, røg der en sten fra hjertet, for da blev jeg endelig overbevist om, at jeg trods alt godt kan bænke lidt. Nu skal den Gillingham cyklus afprøves, og virker den, kan det jo være jeg kommer OVER de 100 kg... det ville da være rart. :4thumbup: For selv med 100 på sit CV, er jeg jo stadig en af MOL's benjaminer i den disciplin. Er jeg lidt for stolt af mig selv, tøffer jeg bare over i Sunes, Mølvis', Toma213's eller jfk's log, og så er jeg nede på jorden igen. :laugh:

Ku ikk la vær :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 3. november 2006

16.30 - 17.45: Styrketræning @ IK99 - Bænk-træning 1.0.1 :blush:

Bænk:

15 @ 20 kg, 10 @ 50 kg

x antal singler @ 80 kg

Skulle lære at bænke rigtigt. Tunen var så flink at stille op, og fik mig instrueret i opspænd, skuldre tilbage og banen på selve løftet. Der blev rettet til, og jeg fik bestemt lært nogle ting. Det med at presse lodret op er lidt underligt, da det føles som om man presser den lidt ud over maven, men jeg fatter pointen, så det skal der trænes med. At få skuldrene godt ind under bænken, lavet et solidt opspænd, banen osv. - det hele skal læres fra bunden. Men mon ikke jeg finder ud af det. :smile:

Dødløft:

10 @ 60 kg, 5 x 5 @ 110 kg

Fik at vide af en VL'er, at jeg skal bruge mine ben noget mere for at beholde farten i løftet. Er udmærket godt klar over, at jeg ikke bruger benene særlig meget, så det var måske også værd at tænke lidt over. Vi arbejder på det...

BB Bent-Over Rows:

5 x 6 @ 70 kg

Lat Front Pulldown:

4 x 10 @ 50 i IK-tårnet

DB Curl:

3 x 10 @ 17 kg

Hyggelig træning i selskab med Tunen og Conscience. Nissen sneg sig lydløst rundt og svedte, og DocH dukkede senere op. Der var også en flok VL'ere i hulen, og en enkelt af dem kunne ikke lide metal i anlægget. Jeg blev seriøst bange for, at han ville komme over og spørge om ikke jeg ville følge ham hjem efter træning, for det huede ham bestemt ikke at lytte til farlig musik. Jeg håber han klarer den, for jeg skred før han nåede at tisse i bukserne. :devil:

Én ting er sikkert. Det er dæleme fesent at trække 110 kg i dødløft når Sune står én meter overfor og repper 130 i rows, og ligner en der bare står og leger med stangen, mens man selv kæmper. :crazy::w00t: Men det er også kun fordi han vejer mere end mig, siger jeg så til mig selv. Denial? Slet ikke! :superman:

Gennemblødt af sved trillede jeg hjem i slæden, og har lige sendt kæresten ned og hente foder. Lækkert. :tongue: Har de vildeste DOMS i brystet nu. Ømheden sprang op allerede under de første opvarmningssæt, og nu gør det ondt bare at sidde og slappe af. Det er fan'me lee'. :rocketwhore: Synes faktisk de singler med 80 kg. kørte ganske fint, og da Tunen sagde farten var god nok, blev det ligesom blåstemplet. Nu skal de 100 fætre bare have samme fart op, så kører bussen! :weight_lift:

Og så er anmeldelsen af Volbeat kommet op på HeavyJam.DK, inkl. MOL-reference:

Læs og bliv glad :wub::wub::wub:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Tak for igår Kent! Hyggeligt som vanligt :smile:

Du skal nok blive en god bænker hvis du arbejder med de ting du nævner. Bare det at du kan huske det hele er en rigtig god start :superman:

Man skal ikke sammenligne sin styrke med Sunes -det kommer der aldrig noget godt ud af :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Godmorgen Garder!

Må jeg have lov at lykønske Dem, med de 100kg i bænken! :superman:

Godt gået! - Hvor meget hentede du på din Smolov cyklus, hvad var dit gamle max?

Det er nu lækkert, at nå de 3 cifre! :devil:

Hejsan

Mange tak. Det er ganske sjovt at have prøvet de 100 kilo i bænk. Det er som at stige fra menig til menig-gruppefører. :w00t:

Jeg max'ede i foråret på 85 kg., og har derefter kørt et halvt års tid med et fundamentprogram hvor jeg trænede 5 x 5. I det halve år forsøgte jeg på intet tidspunkt at maxe, men ventede bare. Så snublede jeg over den Smolov, og satte programmet til 1RM på 80 kg. For så vidste jeg, at jeg ville kunne gennemføre, nu det var første gang jeg skulle prøve så intensivt et bænk-program. For det er sgu 4 bænk-pas om ugen. Så der bliver presset en del. :devil:

Derfor kan man sige, at jeg hentede 15 kilo i max på den cyklus, men det er nok ikke helt korrekt. Gætter på jeg godt ville have kunnet presse 90 op inden cyklussen. Uanset hvad, så er det et hyggeligt program at køre. Det er mange sæt, men det giver godt. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share