MIKKEL SAND - MS


MIKKEL SAND - MS
 Share

Recommended Posts

Janteloven handler om folk som virkelig er langt over gjennomsnitt, ikke folk som sier de er langt over gjennomsnitt.

Hvis MS virkelig er og gjør hva han skriver, så ville jeg være virkelig imponert, og han ville være en inspirasjon til meg. Og ikke minst oppsiktsvekkende når det gjelder det jeg har laert og observert, nemlig at en er enten genetiske disponert til udholdenhet eller eksplosivitet. Så når han skriver at 1RM ved de tre styrkeløft er

Bænkpres: 170 kg

Squat : 240 kg

Dødløft : 230 kg

og samtidig at 10 minutter på tredmølle ved 16kmt er oppvarming (med kroppsvekt 90kg+), så er det en evne jeg har aldri opplevd eller hørt om før. Hverken vektene eller 16kmt i seg selv er oppsiktsvekene, men i samme person, det tviler jeg på. Som MS sier, kanskje jeg har vaert i en hule for lenge, men mens jeg var der, så har jeg jobbet på en lab hvor vi testet elite atleter (for a lage lactat profiler) på tredmølle som masters student (tok første utdannelse på idrettshøgskole i Skottland), og tok en doktorgrad innenfor fysiology (fra Uni i Oslo, ble ferdig 2000, Immune and endocrine responses to acute starvation). Jeg skriver det ikke for å imponere, men til å forklare hvor min skepsis stemmer fra (utdannelse og erfaring, ikke janteloven).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Det er klart - vi er alle sammen imponerede over MS's formåen.. Det svære i denne sammenhæng består i (tror jeg) at selvom MS skriver "Desuden er undertegnende fuldstændig og aldeles LIGEGLAD med tvivlere, - man bliver ikke tvunget til at trykke på ”MIKKEL SAND – MS” logbogen", så er han måske ikke interesseret i at virke utroværdig.. (Det synes jeg heller ikke han gør) Men troværdighed kommer ikke af sig selv... Det er nu een gang sådan (Har jeg gennem tiden erfaret), at man er nødt til at gøre sig fortjent til troværdighed og beundring.. Det er en hårfin grænse, for selvfølgelig er der ingen der tvinger MS til at svare på mere eller mindre "bøvede" spørgsmål eller beskyldninger, og hvor meget pis gider man at tage... Men kan man bakke sine udtalelser op med beviser, så får man et hak opad i troværdighed.. Sådan er det jo også med træningsteorien, som livligt diskuteres her på foraet...

Bottomline: Der er absolut ingen grund til at MS skal svare på tvivls spørgsmål UNDTAGET: Hvis han for fremtiden vil undgå mistroiske indlæg, fra idrætskyndige og andre....

Link to comment
Share on other sites

BOTTOM LINE er at folks angreb på MS troværdighed er et eksempel på den kvalmende (typisk danske og åbenbart også norske) mentalitet der siger, at der må være noget galt med folk, når de hæver sig over den grå masse som vi også kalder for gennemsnittet.  :angry:

Uden at tage stilling til snyd eller ikke-snyd - det er nemt at råbe Jante, så snart nogen lufter en holdning eller spørgsmål, man ikke kan lide. No offence :)

MS <<< Tak for opskriften. Dit svar og din log generelt vidner om en utrolig grad af selvkontrol.

:)

Voravong: "Personlig synes jeg MS er en inspiration, men jeg træffer stadig mine egne valg, som så forhåbentlig fører mig til mit mål. Hvis de ikke gør, kan jeg kun takke mig selv. Selv om MS så rent faktisk skulle have pyntet på sine præstationer, så ændrer det ikke en milimeter ved mine egne. Så egentlig er det fløjtende ligegyldigt. "

Cool indlæg. Sådan skal den skæres. :a-okhand:

Jøgge <<< Fint indlæg. Men tvivlere vil der altid være, og det er måske på en måde meget sundt.

Edited by mdk
Link to comment
Share on other sites

Jeg anklager ham heller ikke. Så har i misforstået mit indlæg.

Jeg undrede mig bare over hvorfor Mikkel undlod at svare på nogle spørgsmål om sig selv, som Mikkel oven i købet selv havde skrevet i sin log.

Så jo, man vælger selv om man vil kigge i Mikkels logbog, men hvis nogle spørger til noget som vedrører Mikkels logbog, er det så for meget for langt at bede om at få svar på sine spørgsmål?

Det synes jeg personligt ikke.

Og det er bare det som nogle har gjort. Spurgt til noget uden at få et svar.

Jeg er selv utrolig fascineret af dine stats og din måde at konstruere et træningsprogram på, og endvidere måden du kombinerer dine særprægede idrætsgrene på.

Så jeg læser bestemt i Mikkels log af fascination og for at få inspiration, og ikke for at bruge min tid på at kritisere eller på anden vis genere andre mennesker i deres logbøger.

Men jeg har tilsyneladende tråt nogle over tæerne det beklager jeg meget.

Vetö

Edited by Vetö
Link to comment
Share on other sites

Jeg undrede mig bare over hvorfor Mikkel undlod at svare på nogle spørgsmål om sig selv, som Mikkel oven i købet selv havde skrevet i sin log.

Så jo, man vælger selv om man vil kigge i Mikkels logbog, men hvis nogle spørger til noget som vedrører Mikkels logbog, er det så for meget for langt at bede om at få svar på sine spørgsmål?

Hold kæft hvor et indlæg.... du kan sgu ikke stille et spørgsmål i mandens log og forvente at han VIL svare på dit spørgsmål! Jeg vil simpelthen ikke sige mere til ovenstående, det bliver bare noget mudderkastning.

Det fede ved alt det her er, at jeg såvel som mange andre HAR SET manden lave de mest forunderlige ting (kravle vandret op af en lodret stang) ved sine foredrag, og kan kun grine over at ham normanden Frans undre sig over at mikkel løber 16km/t som opvarmning.... du skulle bare vide. Det her kunne være et fedt log hvis man ikke skrev sådan noget pis hele tiden...

Link to comment
Share on other sites

Det var så den log eller hva' ?? Jeg håber (!) at MS fortsat blot ligger i sengen - ellers er det sgu en sørgelig historie. :angry:

Generelt synes jeg det er iorden man stiller kritiske og indgående spørgsmål, men der da ingen grund til straks at antage folk lyver, fordi de er bedre end en selv - og at dømme ud fra accepten fra andre teori-stærke MOL'er, er det næppe på teorisiden at MS er svag - hvorfor skulle det så ikke være muligt for ham at fører det ud i livet.

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

Ikke for at være negativ, men var det ikke ligeved at i skulle holde den diskussion et andet sted - hvis den i det hele taget skal fortsætte!! Det er jo manden private logbog, men alligevel er det kun omkring en tiendedel af indlæggede der er hans...

Kan da godt være at han er ligeglad.. Synes bare at det er lige i overkanten efterhånden!!

Link to comment
Share on other sites

Fredag den 17. januar

Min deload week er ved at være slut. Har virkelig slappet af i denne uge, - hygget mig lidt med min bog og JKD træning. Det er ufatteligt hvor megen viden min kinesiske ven besidder, - og det er mig en fornøjelse at se nogle af hans empiriske teorier holde vand, - selvom jeg til at starte med tænkte ”aldrig i livet”. Derfor har min plan om udfærdigelse af et struktureret styrketræningsprogram, - udformet sig på andre måder end først planlagt. På fredag vil jeg starte på programmets første microcycle.

I dag var jeg i centeret for at træne lidt isometrisk biceps brachii og brachialis træning, - men da jeg ankom i centeret, - så jeg nogle drenge stå og slå lidt på boksesækken, - med meget løs håndled. Man kunne næste høre hver ”knæk” pr. slag. Efter at have instrueret dem lidt i korrekt slåteknik, - faldt jeg i snak med centerets fysioterapeut. Med andre ord, - fik jeg ikke trænet så meget som ønsket, - bottom line – det var ikke en særlig effektiv dag, - træningsmæssigt. Men meningen med denne uge var netop at slappe af, - så helt dårlig samvittighed havde jeg ikke.

Prøvede en ny opskrift på en ret i dag, - som smagte fortrinligt, - hvorfor jeg tænkte at det måske ville være til gavn for de af jer,- der prøver noget nyt af og til:

Det hele steges på panden eller i en wokgryde, - vigtigt med megen varme - lynstegning.

500 g grønsagsblanding – personligt kan jeg bedst lide de eksotiske blandinger fra østen

1/3 dåse ananas i tern.

20-40g vilde ris (mængde efter smag)

Skinketern (mængde efter smag)

5-10g extra jomfru olivenolie

Smages til med salt og peber

Oregano og paprika pulver, - evt. lidt muskat.

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg er da også imponeret, men jeg må indrømme at der er noget jeg har undret mig over.....hvordan får du tid til alle de ting du har gang i? Det virker som om du har gang i alle de ting jeg selv prøver at overskue ganget med en 3-4 stykker. Jeg ved godt at planlægning er meget vigtigt, men har du nogle gode idéer til hvordan man når alt det man gerne vil. Jeg forsøger at få tid til at sparke røv både træningsmæssigt, karrieremæssigt og det personlige plan, men jeg må indrømme at tiden ofte ikke er til det hele........det virker som om du ikke går på kompromis med noget som helst. Hvad er din hemmelighed? :)

Link to comment
Share on other sites

Luciferase:

Forstår simpelthen ikke det svære ved, - at træne så meget som jeg gør. Jeg har i min planlægning, - lagt stor vægt på træningsdelen fremfor andet – undertegnende er et meget asocialt menneske, - hvilket kan være til fordel for den tilrådighedsstående træningstid. Man er selv herre over tiden, aktiviteter, mål osv. Personligt bruger jeg aldrig tid på at se TV/film/PC eller læse avis. Når jeg føler trang til at læse lidt træningsvidenskab, - tændes radioen, - og denne kører i baggrunden. Bottom line – prioritet, mål, vilje og disciplin – hvilket jo ikke er nogen stor hemmelighed.

Link to comment
Share on other sites

Til dem af jer der har fulgt interesseret med i Mikkels log, kan jeg fortælle at I ikke skal tro på alt hvad I læser på nettet. Motion-online skal gerne stå for troværdighed - også i vores fora.

Jeg har henvendt mig til Mikkel direkte, men han har ikke ønsket at føre en meningsfyldt dialog. Jeg finder det derfor nødvendigt i nærmeste fremtid at komme med en udredning omkring personen Mikkel Sand.

Jeg vil lade dette være en sidste offentlig opfordring til Mikkel om selv at komme med en ÆRLIG udredning og en undskyldning til jer brugere.

Morten Z

Link to comment
Share on other sites

Sygeligt!!!!!!!!! Tekgruppen vil ingenting sige!!!!!!!!!!! De leger sq med os. HAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :retard: :retard: :retard: :lol: :lol: :lol:

Jeg er ved at gå til i spænding.

Og så lige nogen tunge håndmadder til xax og Arne fordi de ingenting vil fortælle. :devil::devil::devil: :D :lol: :D

Link to comment
Share on other sites

Nå ja, når noget lyder alt for godt til at være sandt, så er det det i reglen også

Det har jeg nu også tænkt....

Men jeg synes vi skal lade være med at gætte mere, før enten Mikkel Sand eller Morten Z har udtalt sig om sagen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share