Arnes log - 3 udgave


Arne
 Share

Recommended Posts

  • Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ej hvor er jeg sur nu! Jeg havde sat mig op til 75 minutters spinning i Parken. Jeg var lidt sent ude af døren - og så er det jeg opdage at jeg ikke har min tegnebog... ingen tegnebog - intet kort til centeret. Ok det var måske gået - men man er jo ikke rolig før den er fundet..

For sent, alt for sent går det op fopr mig at den nok ligger hos colapusheren - og det gjorde den, men da var klokken faldet i slag.

Så Reem, undskyld at du endnu en gang måtte se forgæves efter mig... Nej hvor er jeg ærgelig nu. Nå så må FCK undvære mig på A-tribunen i morgen - nu bliver jeg nød til at køre udholdenhedstime hos Lasse Traff i morgen eftermiddag i stedet. Fra mandag venter det nye program.

Link to comment
Share on other sites

Ikke min weekend træningsmæssigt. Jeg mødte op i Scala - i følge computeren var jeg ikke meldt - og kunne blive nummer 9 på ventelisten til timen. Ved jeg meldte mig i går - har endda en udprint af det - men det hjalp mig ikke. I morgen er der atter en dag - jeg blev for negativ til at så meget som overveje at tage afsted igen og lave noget andet i dag...

Link to comment
Share on other sites

Uge status for uge 49 - 1-7/12

Gennemført træning:

4 x spinning II

1 x styrketræning.

Kommentar

Ugen ville havet været lige nøjagtig ok hvis det ikke havde været for den møgweekend, hvor uheld betød at jeg ikke fik kørt spinning. Jeg kunne i teorien havet lavet noget andet. Crostrainer, CII elleer hvad man nu kan finde på. Men det er pt. teori - ikke realitet. Jeg har ikke den mopral der skal til at træne kedelig cardio :( Slet ikke når jeg har sat næsen op efter noget andet. Nå de timer jeg fik kørt var til gengæld gode - men volumen var for lille.....

Styrketræningen blev holdt lavt med vilje. SD inden de næste 12 ugers arbejde.

Helbred, humør og den slags...

Jeg har det vist bedrre - men det er en siksak kurs mod bedre tider....

Nærmeste fremtid:

Jeg begynder på mit nye styrkeprogram i morgen. Jeg har lavet nogle ændringer - så jeg poster det igen nedenstående. Det bliver suppleret med spinning tirsdag og torsdag - og muligvis søndag - det vil vise sig, samt noget moderat cardioarbejde på nogle af styrketræningsdagene. Jeg glæder mig til at komme i gang - MOL træf 4 ligger lige for som det rigtige sted at lave gode maksløft :)

post-12-1070843868.jpg

Link to comment
Share on other sites

TJs alternative hypertrofiprogram, uge 1, dag 1.

Gennemførte:

Boxsquat:

10 singler med 60 kg. Fi9k konstrueret en boks der var 2-3 cm under vandret - perfekt. 60 kg føles som ingenting - nok fordi det er ingenting B) Men det gælder ikke de dybeste 5-10 cm - der er jeg SVAG. Så jeg der er ingeb vej uden om

Squat:

5 x 5 x 50 kg Skemaet sagde 45 kg - men det var altså for let. God dybde og ikke så slemt at komme igennem.

BB row:

3 x 8 x 32,5 kg Ret let - men ok, det skal det jo også være her til en start

Barbel curls:

3 x 8 x 17,5 kg - om det kan der siges det samme som om BB row

Runænsk dødløft:

1 x 8 x 60 kg

2 x 8 x 50 kg. De 60 kg var væsentligt tungere end følelsen var i de andre 8 x 3 øvelser - og hvis der skal være plads til progression i mere en 14 dag så.... - så derfor ændringen i 2. runde

Det var så det. Det vil sige - jeg måtte lige eksperimenter lidt:

Partiel squat - til ca 60 grader:

1 x 1 x 100 kg

1 x 1 x 120 kg

Den sidste var da tung.... og måske knap så dyb... men... Jeg kommer ikke uden om at træne med de ca 60 kg jeg gør nu hvis jeg skal have dybde og teknik på plads - men der kommer til at mangle noget i træningen i lang tid fremover, nemlig egentligt tungt arbejde for Glutes og Quads. Det er som om det er Vastus Intermedius der trækker mig de dybeste 5 cm op - mens ingen af de 3 andre hoveder i Quadgruppen synes det er særligt hårdt... (Ok rectus femoris er nok på også...)men det er biomekanisk set vist ikke så besynderligt....

Overvejelse: Fortsætte med boxsquat i singlerne - og så erstatte 5 x 5 i squat med 5 x 5 i benpres - eller med partiel squat... i begge tilfælde med væsentligt større belastning.

Råd modtages med taknemmelighed.

En ok start var det bestemt - 3 x :banana: for det

Nu går den indre dialog: At cykle i aften eller ikke at cykle i aften.... :rolleyes:

Jeg mødte Lasse T i omklædningsrummet - der havde været 2 tomme cykler i Scala i går... hvis jeg bare havde holdt hovedet koldt.... "Primalskrig"

Edited by Arne
Link to comment
Share on other sites

Nå fornuften vandt. Hvis jeg skal have en ærlig chance for at bedømme restitutionsbehovet oven på dagens styrketræning - og jeg har jo altså ikke trænet regelmæssig squat i æoner - så skulle der ikke cykles i aften - men mand hvor var det svært at blive hjemme. Jeg har ikke kørt spinninmg siden torsdag - abstinenserne er kolosale i omfang og voldsomhed :blink:

Link to comment
Share on other sites

Morgenspin har stadig guld i mind

Endelig lykkedes det :lol: Denne morgen begyndte med 48 minutters fornøjelig træning på gode gamle cykel nummer 37 i Parken.

Dagens program var dejligt simpelt. Efter 10 minutters opvarmning (De første minutter er ikke med på kurven) kørte vi:

1 sæt på 12 minutter: 5 minutter siddende/ 1 minut stående i mellemtakt, efter skalatrin 7 - det samme gentaget efter skalatrin 8.

1 sæt på 10 minutter: 2 minutter siddende enkelttakt efter 7, 1 minuts stående enkelttakt efter 8, 2 minutter siddende mellemtakt sluttende på 7, det vil sige at vi skulle køre os ned fra 8 - ikke bare slippe bremsen - det samme en gang til

1 sæt på 12 minutter. alle 12 minutter med 20/20 arbejde. Det vil sige 20 sekunder hårdt arbejde - 20 sekunders pause. I de første 6 minutter skulle vi arbejde siddende, i de sidste 6 minutter stående. Vi kunne selv bestemme om vi ville arbejde med tempo, modstand eller begge dele. Jeg vekslede mellem tungt arbejde og tempoarbejde siddende - men kørte udelukkende tungt arbejde stående.

Fin stille og rolig time - de sidste 12 minutter kunne man gøre så hårde som man ville - jeg var nok en smule blid ved mig selv i dag - uden ligefrem at være doven.

Jeg kørte for første gang med sorte Look klamper - det betyder at mine føder ikke kan rotere i det vandrette plan - der er ingen float som man siger. Det er tydeligvis et rigtigt valg. Jeg havde regnet med en øget stabilitet stående - men blev alligevel positivt overasket over effekten -mit tråd er nu langt mere rytmisk stående og jeg har intet ubehag i lægmusklerne - dejligt :)

Lidt tal:

Køretid 48 minutter

Gennemsnitspuls: 153 = 83 % relativ intensitet (% af pulsreserve)

Makspuls i timen: 167

Kcal 920

MUBSVET: 3 x :banana:

post-12-1070960849.gif

Link to comment
Share on other sites

Jeg kørte for første gang med sorte Look klamper - det betyder at mine føder ikke kan rotere i det vandrette plan - der er ingen float som man siger. Det er tydeligvis et rigtigt valg. Jeg havde regnet med en øget stabilitet stående - men blev alligevel positivt overasket over effekten -mit tråd er nu langt mere rytmisk stående og jeg har intet ubehag i lægmusklerne - dejligt :)

Det lyder sgu godt... :a-okhand: :)

Link to comment
Share on other sites

TJs alternative hypertrofiprogram, uge 1, dag 2

Jeg trænede i selskab med Hoosier -så jeg fik for en gang skyld varmet lidt op med 7 minutter på crosstraineren. Jeg var lidt småynkelig at se på her til aften - hvis jeg bevægede mig rundt - og det er jo svært at undgå... DOMS i det meste af posteriorkæden - mest i Glutes -næstværst i Adductor musklerne... men også i biceps femoris og dens nærmeste kolegaer.... de mange squat og den rumænske dødløft har sat deres spor.... B)

Aftenens menu:

Bænkpres:

10 x 1 x 52,5 kg

5 x 5 x 45 kg - det kunne mærkes til sidst

Assisteret dips:

Der er langt til 3 x 8 - det blev til 1 x 4 og 1 x 3 - men jeg klør på!

Stående DB skulderpres:

3 x 8 x 8 kg (side) Det var for let - hopper til 10 kg næste gang -der skal være en smule udfordring i det

Mavemaskine -crunch:

3 x 8 x 45 kg

Tl sidste 10 minutters hyggecykling i selskab med Hoosier - hun fik mig til at prøce en af liggecyklerne - det gjorde det slemme ved min posterior placerede DOMS :w00t:

MUBSVET: 3 x :banana:

Morgendagen: Hvile eller spinning - tiden vil vise det.

Link to comment
Share on other sites

Spinning III - jeg har ikke ord til en dækkende overskrift - med Chris MaCD, den 10/12

Jeg skulle holde pause i dag - ingen træning overhovedet... Men det var Chrises sidste timer i Parken i 2003 - og jeg havde billet...

Jeg tog der over - selvfølgelig gjorde jeg det - afhængigheden er stor - det kan jeg vist ikke løbe, endsige cykle, mig fra.

Chris første ord: "Velkommen til cykling IIII - jeg håber I er på ,for det er jeg - hvis man aldrig har kørt en cykling III før - så må jeg sige at man er gået helt galt i byen i dag".... Nå, men der var vist heller ikke ligesom nogle nye - når man skal booke 4 uger før for at få plads - så er det vist forhindret.

Opvarmningen forgik stående - vi stod op i 14 minutter - og så gik vi i gang for alvor B) .

Vi skulle køre 8 intervaller - men det blev nu kun til 7... De bestod af 2 minutter angreb i stående mellemtakt - med uændret modstand i forhold til det stedystate vi havde etableret i de første 14 minutter, 1 minut i stående "basetempo" - dvs. enkelttakt og så 1 minut siddende enkelttakt - stadig uden at røre modstanden.

Jeg kom lidt skidt i gang - mine DOMS ramte ben havde det hårdt efter 14 minutter oppe. Jeg måtte side ned i omkring 40 sekunder af det første angreb - også i 3 interval var jeg en smule ned og side - men ellers holdt jeg mig oppe i de 2 minutter resten af vejen - nogle af intervallerne blev dog kortet til 90 sekunder. Dog måtte jeg nede og sidde med det samme efter hver top - det ene minut i stående enkelttakt i forlængelse af mellemtakten kunne jeg kun delvist køre.

I det interval hvor jeg var mest i krise, stillede Chris sig ved min cykel og begyndte at heppe - mens han højt aflæste mit pulsur - som viste mellem 97 og 100 % af makspuls i det minut han stod der....

Efter intervallerne var der en kort pause - og så kørte vi 4 minutter i siddende dobbelttakt, før vi afsluttede timen med 10 minutter i stående enkelttakt. Jeg overvejede at fortsætte og tage spinning II timen med - men den overvejelse var kort - i morgen er der atter en dag hvor der skal trænes B)

Lidt tal:

Gennemsnitspuls for hele køretiden (52 min): 157 = 84 % relativ intensitet

Gennemsnitspuls efter opvarmning: 161 = 88 % releativ intensitet

Makspusl i timen: 176 = 100 % af makspuls

Antal hjerteslag i alt: 8112 :lol:

Energiforbrug: 1120 Kcal

MUBSVET 5 x :banana:

What a ride....

post-12-1071080240.gif

Edited by Arne
Link to comment
Share on other sites

SEEEJ TIME!!

Manner hvor ville jeg have givet min højre arm for at være med til den time - lyder da for sindssygt fed - fik igen orgasmiske trækninger et vist sted da jeg læste din log, Arne.. wow..

Trist at det var Chris' sidste time i 2003 - hulk snøft..

Godt gået!!

Link to comment
Share on other sites

Hej Arne,

Har lige læst en del af dine og TJs indlæg på LEF siden på tv2. Kiggede lige lidt på hendes hjemmeside, og det slog mig pludselig hvorfor de ikke havde plads til din kronik. Hvis hun er så produktiv, som hun skriver hun er, så er det da hende de vil have, istedet for din mere saglige indstilling. Hun er jo ikke engang provokatør, men virker som en der VED, at hun besidder den eneste, rene, sandhed. Hun skriver kronik efter kronik, brændende med den rene flamme af en ægte ildsjæl, besat af at udbrede SANDHEDEN til vi stakkels forvirrede ignoranter.

Hun skaber jo en ophedet debat, men jeg har prøvet at læse de samme ting som hun har, jeg tror bare hun har andre briller på end jeg, for jeg ser ikke det i det, som hun gør.

Det eneste hun gør, bortset fra at øge vores blodtryk, er overvægtige en bjørnetjeneste. Håber du og TJ bliver ved :)

Niske

Link to comment
Share on other sites

Chris første ord: "Velkommen til cykling IIII - jeg håber I er på ,for det er jeg - hvis man aldrig har kørt en cykling III før - så må jeg sige at man er gået helt galt i byen i dag".... Nå, men der var vist heller ikke ligesom nogle nye - når man skal booke 4 uger før for at få plads - så er det vist forhindret

Vildt, at man skal booke 4 uger i forvejen til spinning :w00t: , det er jo ligesom til ringenes herre :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Hej Arne,

Har lige læst en del af dine og TJs indlæg på LEF siden på tv2. Kiggede lige lidt på hendes hjemmeside, og det slog mig pludselig hvorfor de ikke havde plads til din kronik. Hvis hun er så produktiv, som hun skriver hun er, så er det da hende de vil have, istedet for din mere saglige indstilling. Hun er jo ikke engang provokatør, men virker som en der VED, at hun besidder den eneste, rene, sandhed. Hun skriver kronik efter kronik, brændende med den rene flamme af en ægte ildsjæl, besat af at udbrede SANDHEDEN til vi stakkels forvirrede ignoranter.

Hun skaber jo en ophedet debat, men jeg har prøvet at læse de samme ting som hun har, jeg tror bare hun har andre briller på end jeg, for jeg ser ikke det i det, som hun gør.

Det eneste hun gør, bortset fra at øge vores blodtryk, er overvægtige en bjørnetjeneste. Håber du og TJ bliver ved :)

Niske

Niske, jeg er bange for at du har ret... Jeg har talt med forskellige mediefolk og jounalister på det sidste - og de nævner hende alle sammen..... Jeg synes det på alle måder er trist...

Chris 27> :lol: Og så er det ikke engang løgn - jeg er inde på SATS hjemmeside og booke 4 uger frem hver gang jeg kommer hjem fra en af Chrises timer - ellers er man chanceløs - der er i reglen 40-60 på venteliste, ud over de 68 der får billet....

Link to comment
Share on other sites

Hej Arne

Jeg så dig godt efter timen, ovre i "dit hjørne" i omklædningen, men du så så "brugt ud", at jeg ikke var sikker på, at du ville synes det var fedt hvis jeg brød din trancelignende tilstand :unsure:

Næste gang slipper du imidlertid ikke uden et håndtryk - men nu er der jo heller ikke mere Chris i år, så næste gang har du nok flere kræfter til overs :lol:

NB. Det er altid rart at læse om dit spinners high, men får (næsten) lyst til at prøve, men tænk hvis man blev afhængig :blink:

Edited by Martin
Link to comment
Share on other sites

Hej Arne

Jeg så dig godt efter timen, ovre i "dit hjørne" i omklædningen, men du så så "brugt ud", at jeg ikke var sikker på, at du ville synes det var fedt hvis jeg brød din trancelignende tilstand :unsure:

Du skal være ganske så velkommen! :)

Link to comment
Share on other sites

Ingen træning i dag. Den tour de force i går betyder restitution - det stod mig klart da jeg skulle til at pakke taske - der er ikke en muskel i kroppen der gider lege i dag B) - så det bliver træning fredag-lørdag i stedet form i dag og fredag - fint nok!

Jeg havde besøg i dag af Per Munch fra Politiken - det skulle der komme en artikel ud af - den bliver bragt den 21/12.

Link to comment
Share on other sites

Jeg havde besøg i dag af Per Munch fra Politiken - det skulle der komme en artikel ud af -  den bliver bragt den 21/12.

Nu ved jeg ikke hvor meget erfaring du har med pressen, men jeg vil råde dig til at bede om at få artiklen (eller i det mindste dine citater) til gennemlæsning inden den trykkes. Uden at det behøver være i ond mening, er det ikke altid journalisterne opfatter tingene på samme måde som man selv gør.

Et lille velment råd - og et stort tillykke! :xmas:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share