GymygymDet er et stort problem for kroppen, hvis man sidder ned mange timer uden at bevæge sig. Gymygym er en ergonomisk kontorstol med indbyggede træningsmuligheder. Uden at forlade stolen kan du træne næsten alle muskelgrupper.

Under og bagved stolen løber der et sindrigt system af elastikker, som kan monteres på fødderne eller holdes i hånden.

Ideen er egentlig god nok for forskningen har vist, at målrettet styrketræning af arme og skuldre kan modvirke de smerteproblemer som computerarbejde kan medføre. Problemet er, at en del af de øvelser der anbefales til stolen er komplet latterlige og det er akavet at sidde og fumle med elastikkerne under stolen.

Gymygym

 

Den vigtigste øvelse du kan lave, hvis du sidder meget ned, er at forlade stolen og gøre noget andet. Derfor er selve grundideen med dette produkt helt skæv.

Gymygym får 2 rensdyr.

Rensdyr Rensdyr

Pris: ca. 4.000 kr.

Se meregymygym.com

Skrevet af Morten Zacho, cand. scient. 20. dec. 2010

Similar Posts

2 Comments

  1. Kunne da være for sygt at tage den stol, binde en masse balloner fast til den, og så ellers tage en flyvetur over København. Ligesom med havestolen i filmen “danny deckchair”..

  2. Læg mærke til, hvordan belastningen kommer fra en forkert vinkel i den video. Ballemusklerne bliver slet ikke trænet i den såkaldte “leg press”. Det er kun under extension af knæleddet, at elastikken faktisk bliver længere. Samme med “calf raise”, her går belastningen helt vinkelret på bevægelsen, så der er stort set ingen træningseffekt. Tåbelig opfindelse, der ikke virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *