Julegave til bedsteforældre

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Julen nærmer sig, og det er igen tid til at finde julegaverne. Juletiden handler om familie og om hygge. Men juletiden kan også være en stressende tid. Især, hvis man ikke lige ved, hvad man skal give. En af de svære at give gaver til er altid bedsteforældrene. De siger som regel, at de ikke ønsker sig noget specielt, bare at man kommer glad. Det er dog ikke til nogen stor hjælp, hvis man alligevel gerne vil give dem en lille gave. Der er derfor samlet denne lille guide for at finde de gode julegaver til bedsteforældre.

Bedsteforældre bliver i de fleste tilfælde glade for de fleste gaver. Det er derfor svært at gå helt galt i byen med en gave til dem. Noget af det, som bedsteforældre sætter meget stor pris på, er hjemmelavet gaver eller oplevelser I får sammen. Her kan de enten få noget du har lavet eller en oplevelse sammen med dig. Er du ikke til de kreative gaver, så findes der selvfølgelig også andre gaveideer til dem. Du får også gaveideer til de bedsteforældre, der siger, at de har alt. Du finder alt fra nye uldsokker til en personlig kalender med billeder.

Hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene fra de små

Hvis dine børn er yngre og gerne vil give deres bedsteforældre en julegave, er tegninger altid en sikker vinder. Det kan også være andre hjemmelavet ting, hvor du hjælper dit barn med at lave en hjemmelavet gave. Ideer til en julegave til bedsteforældrene kan være et fodaftryk fra et barnebarn eller dryppet stearinlys. Lad børnene være kreative, og find sammen et DIY-projekt, så I kan lave en gave til bedsteforældrene.

 • DMC Mulhouse-Belfort Paris 18 Broderigarn
  DMC Mulhouse-Belfort Paris 18 Broderigarn
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   rito.dk -80%39 0 39 Læs mere
  • Brødkurv i kurveflet - søgræs
   Brødkurv i kurveflet - søgræs
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    moods.dk 69 0 69 Læs mere
   • Kurv med hĂĄndtag - firkantet
    Kurv med hĂĄndtag - firkantet
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     moods.dk 299 0 299 Læs mere
    • HAY karklud tricolore - sæt med 2
     HAY karklud tricolore - sæt med 2
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      moods.dk 69 0 69 Læs mere
     • Ferm altankasse Bau - dark green
      Ferm altankasse Bau - dark green
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       moods.dk 599 0 599 Læs mere
      • Ferm vandkande Bau large - black
       Ferm vandkande Bau large - black
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        moods.dk 399.20 0 399.20 Læs mere
       • Victor Vaissier hĂĄndcreme - lavendel
        Victor Vaissier hĂĄndcreme - lavendel
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         moods.dk 85 0 85 Læs mere
        • Kurvetaske - traditionel
         Kurvetaske - traditionel
          Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
          moods.dk 399 0 399 Læs mere
         • Hay PC Portable lampe
          Hay PC Portable lampe
           Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
           moods.dk 499 0 499 Læs mere
          • HĂĽbsch bænk med blød polstring
           Hübsch bænk med blød polstring
            Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
            moods.dk 1.299 0 1.299 Læs mere
           • Abigail Ahern - hortensia grøn
            Abigail Ahern - hortensia grøn
             Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
             moods.dk 149 0 149 Læs mere
            • Paraplystativ Holdit - sort
             Paraplystativ Holdit - sort
              Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
              moods.dk 429 0 429 Læs mere

             Hjemmelavede julegaver til bedsteforældre fra de voksne

             Er du kreativt anlagt eller ønsker at give dine bedsteforældre en hjemmelavet julegave, så er det en gave, som plejer at give glæde. Da man var yngre, så var det tegningerne, som blev lavet og givet. Som man bliver ældre, er det ikke alle som er så kreativt anlagt mere. Dog er det ikke ens betydning med, man ikke kan give hjemmelavede julegaver. Er du en af dem, som kan strikke, kan det være en mulighed at strikke enten et par sokker eller en varm hue til den kolde vinter.

             En hjemmelavet gave behøver ikke at være kreativ. Du kan også lave et gavekort, hvor du tilbyder din arbejdskraft. Dette kunne for eksempel være, at du giver et gavekort til at vaske vinduer eller vaske deres bil. På den måde hjælper du de gamle bedsteforældre med praktiske ting med din personlige håndkraft.

             FĂĄ oplevelser sammen

             Bedsteforældre elsker at tilbringe tid med sine børnebørn. En god ide som julegave til bedsteforældrene er en oplevelse og helst en sammen. Det kan være forskelligt, hvad man kan give af oplevelser, da alle bedsteforældre er forskellige. Nogle er mere aktive og yngre end andre. Der findes heldigvis oplevelser til både de aktive og de knap så aktive bedsteforældre. Ideen med oplevelser er bare at få en masse kvalitetstid sammen.

             Til de knap så aktive bedsteforældre kan du invitere dem ud på en cafe tur og på den måde få en masse kvalitetstid sammen. Det kan også være en mere kulturel oplevelse i enten form af en teaterforestilling eller et museumsbesøg.

             Til de mere aktive bedsteforældre kan du udfordre deres motorik en anelse ved blandt andet Bridge walking. Det er en anderledes, men også sjov oplevelse. Lider de af højdeskræk, kan en travetur sammen også være en ide. Listen er lang, og det gælder bare om at være kreativ.

             Fotobøger eller kalender

             Hvis der er noget, bedsteforældre elsker, så er det at se på minder. En god ide kan være at samle en masse billeder fra familien og derefter lave enten en fotobog eller en kalender. En kalender kan være billeder fra året, der gik, og hvor de kan se et nyt billede hver måned. Det er samtidig også en god måde at huske dem på specielle dag, såsom fødselsdag og andre særlige mærkedage.

             En fotobog kræver lidt mere arbejde, men er samtidig også en rigtig god måde at samle minderne på. Det kan eksempel være en fotobog med minder, du har haft med dine bedsteforældre gennem tiden.

             Bedsteforældre samler oftest på billeder. Så har jeres familie eller børnebørnene lige været forbi en fotograf, er dette også en ide at give. Indram billedet eller billederne i en flot ramme, og giv dette som en gave.

             Giv en blandet gavekurv

             Ved du hvad deres yndlings slik er, eller hvad deres yndlingsvin er, så kan en gavekurv være en god ide. Her kan du sammensætte en kurv, som både forkæler ham og hende. Du kan sørge for, at der er en lækker te, men også en god special øl. Du kan nemt sammensætte den efter dine bedsteforældres behov og interesser. Du kan tilsætte kvalitetsvarer, som man ikke nødvendigvis vil købe til hverdag. Som et eksempel kan god chokolade nævnes. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad gavekurven kan indeholde.

             Giv de historieinteresseret en bog

             Mange bedsteforældre er historieinteresseret. Det kan derfor som en god julegave til bedsteforældrene være en historiebog om spændende historier gennem tiden. En anden ide er også at give dine bedsteforældre en ”Fortæl nu bedstefar”. Her kan de få lov til at fortælle om deres livshistorier, og samtidig får du noget igen ved denne gave. Du får lov til at få et indblik i dine bedsteforældres livshistorie helt fra deres første minde til dengang de mødte din bedstemor.

             Traditionelle julegaver til bedsteforældrene

             Hvad der kan betegnes som de traditionelle julegaver til bedsteforældrene, kan være relativt stort. Det kan i princippet være alt. Det kan være alt fra nye haveredskaber til en ny tekande. Du kan give dem ting, som du ved de mangler, eller ting du mener, der burde udskiftes hjemme ved dem. Dette kan for eksempel være nye matchende tallerkner, de flotte nye vinglas eller et stort kaffekrus. Det kan også være dekorative ting som enten en flot ny vase eller en dug, som passer perfekt ind i deres hjem.

             Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

             Skriv et svar

             Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *