Når man er gravid og i ugerne efter, man har født, kan man af gode grunde ikke dyrke motion. At bære og føde et barn er motion nok i sig selv og kræver al kroppens styrke. Det samme gør at passe på spædbarnet, når det er blevet født. Så hvordan kan man egentlig komme lige så stille i gang med at dyrke motion igen efter fødslen? Vi har samlet tre gode råd til dig, der gerne vil i gang med at røre dig igen. 

Gåture med barnevogn eller babyslynge

Det er helt normalt og forståeligt, at kroppen har brug for meget tid på at kunne træne sig op igen til det stadie, man var, før man fødte. Og det er da heller ikke sikkert, at man ønsker at gøre det. Men det er alligevel sundt for både krop og sind at komme ud og gå en lille tur. Her kan du sagtens have din baby med i barnevogn, vikle eller måske i en babyslynge.

Gåturen kan være en god pause for både dig, din baby og måske også din partner, hvis hun eller han har lyst til at tage med eller bare gerne vil tage en lur derhjemme. Så på med de gode træningssko, når I skal ud i sæsonen vejr, og nyd det at komme ud og røre din krop.

 

Begynd til babysvømning med din baby

En anden populær aktivitet at begynde til med ens nyfødte baby er at begynde til babysvømning. Det giver jer begge chancen for at komme lidt udendørs og opleve noget nyt under sikre og glade omstændigheder. Forhåbentlig lærer i begge nogle nye ting og måske også nogle nye mennesker at kende. Babyer er normalt meget glade for at få lov til at svømme rundt, og hvorfor skulle deres forældre ikke også være det?

Hvis du gerne vil lære mere om blandt andet babysvømning og andre forældre-relaterede temaer, så tag et kig på Pegebogen.dk. Her kan du både få ideer til flere aktiviteter sammen med din baby og nogle bare for dig selv eller jer som forældre også.

 

Tag fri i en halv time og løb en tur

Den sidste aktivitet er for dig og dig alene. Det er et hårdt arbejde at blive forældre. Det kræver mange søvnløse nætter og en umådelig stor portion tålmodighed. Og der er ikke sådan noget, som en altid helt perfekt forældre. Men for bare at kunne komme lidt ud og slappe lidt af med sig selv, så kan det være en god idé at tage en lille løbe- eller endda bare gåtur.

En løbetur behøver ikke vare længe, men bare lige det at komme ud og få lidt frisk vind i ansigtet kan være en kæmpe gave for forældre. Forhåbentlig har du én i dit liv, der gerne vil passe din baby i en halv times tid, mens du tager dig lidt alenetid.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *