Konfirmationsgave til ham

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kan man give andet end penge i konfirmationsgave til ham? Ja, det kan man. Og det behøver ikke være så svært. Find ud af hans interesser, så kan du med sikkerhed finde frem til et utal af ideer – og så behøver en konfirmationsgave til ham jo ikke være enten eller… du kan både give penge og den gode ekstra gave, som han med sikkerhed vil blive glad for.

Få inspiration og gode forslag til den bedste konfirmationsgave til ham, og giver du penge, er der mange måde at give dem på…

Hvad giver man drenge til konfirmation?

Konfirmation er en stor dag for enhver dreng. Det handler for mange primært om festen og gaverne. Men hvad giver man i konfirmationsgave til ham? Den bedste konfirmationsgave til ham er noget, han virkelig kan bruge og faktisk bliver glad for – og det ikke nødvendigvis det samme, som du selv ville være blevet glad for, hvis det var dig, der skulle konfirmeres. Måske er der en ønskeseddel, måske ikke, men penge vil med sikkerhed altid glæde.

Med penge i konfirmationsgave til ham er du sikker på, at han selv kan købe lige præcis det, han ønsker sig. Det er en sikker vinder hver gang, og de fleste konfirmander går også op i, hvor mange penge de får i alt til konfirmation. Det kan dog være en smule kedeligt blot at give penge i en kuvert med et pænt kort vedlagt, så gode råd kan være dyre, når du skal finde på en kreativ idé til en pengegave.

Kreative pengegaveideer til ham

Vælger du at gå den sikre vej og give penge i konfirmationsgave til ham, handler det ofte om at finde på gode og kreative ideer til indpakningen. Gode pengegaveideer til ham kan handle om hans interesser – hvis han interesserer sig for fodbold, er en opskåret læderfodbold den perfekte gaveindpakning.

Interesserer han sig mere for computere, kan gode pengegaveideer til ham handle om noget, han kan se på skærmen… optag en video med en personlig hilsen og en ledetråd til, hvor han kan finde sin pengegave efter konfirmationen, og glem ikke at nævne beløbet, så han kan medregne det i det store samlede beløb, når dagen er omme.

En god konfirmationsgave til ham viser, at du kender konfirmanden og hans interesser. Har du brug for gode ideer til en konfirmationsgave til ham, du ikke kender så godt – måske en fjern slægtning eller én på din svigerfamilies side, så kan pengegaver være humoristiske i form af en mini-enarmet-tyveknægt, en drillegave i form af en klassisk stor lyserød sparegris (drenge i alderen 13-14 år vil ofte græmme sig voldsomt over at få noget i lyserødt) eller kombinér pengegaven med ét af ønskerne på ønskesedlen, stik eksempelvis pengesedlerne ned i træningsskoene, som han har ønsket sig, og pak dem flot ind i cellofan.

Gode gaveideer til ham

Gaveideer til ham, der skal konfirmeres, kan også være andet end blot penge. De lækreste fodboldstøvler eller top-tennis-ketcheren til den aktive sportsfreak. Gamertilbehør som headset og cool tastatur med lys til gameren er ofte en perfekt konfirmationsgave til ham.

Glem ikke muligheden for at give oplevelser i konfirmationsgave til ham – et gavekort til en tur på racerbanen i en Audi R8 eller drømme-ferrarien vil for de fleste drengekonfirmander være en helt unik konfirmationsgave til ham, der elsker biler, ligesom gavekort til lidt mindre oplevelser som en tur i bio med vennerne, kan være et godt bidrag til et teenager-liv, hvor den nyeste actionfilm bare skal ses.

Ideerne er mange – det handler blot om at være kreativ med pengegaven eller finde frem til hans interesser, så har du en verden af gadgets og tilbehør at vælge i mellem.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *