Konfirmationsgaver til hende

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Forårstid betyder konfirmationstid. Mange af os bliver derfor inviteret til et hav af konfirmationer hos både venner og familie. Til tider kan det dog være et stort mysterium at finde frem til, hvad konfirmanderne ønsker sig nu til dags.

Derfor får du her en guide til, hvad der findes af gode gaveidéer, som falder i god smag hos de fleste, hvis det er en pige, du skal til konfirmation hos.

Find det rette leje for dig

Når der skal købes konfirmationsgaver, er der tit en del spekulation i, hvor stort et leje, man skal give i. Her er det vigtigt at sige, en konfirmationsgave ikke behøver at koste det hvide ud ad øjnene. Der findes et hav af gode gaver, man kan give, som ligger i et lavere prisleje. Her kan du i stedet vælge at personliggøre gaven og gøre noget ud af udseendet, så din gave bliver mindeværdig.

Pengegaver – på den kreative måde

Mange konfirmander har en ønskeliste, de tilsender, når de skal konfirmeres. På langt de fleste kan du du regne med, der står ”penge”. På den måde har konfirmanden mulighed for selv at gå ud at købe en større eller dyrere ting, hvis der bliver skrabet en stor bunke sammen.

Flere har den holdning, at pengegaver en kedelige og ukreative at give – men dette behøver de langt fra at være! Her får du derfor et par gode fif til, hvordan du kan give pengegaver på en sjov og anderledes måde end blot en konvolut på gavebordet, hvis du skal give en anderledes konfirmationsgave til hende, der primært ønsker sig pengegaver.

 •         Jeopardy: Et klassisk spil om penge, du kan få konfirmanden til at kaste sig over. Her laver du forskellige kategorier, hvor konfirmanden kan vinde forskellige beløber, afhængigt af hvor svære spørgsmål hun svarer på. Dette er både en sjov leg for konfirmanden og god underholdning for resten af selskabet
 •         ”Blomster”-buketten: Her har du mulighed for at give penge og blomster i et huk. Hvis du sørger for at få hævet alle pengene i sedler, kan du derefter folde dem til blomster og forsigtigt klistre dem på grene du har fundet
 •         Halskæden: Hvis du vil gøre gaven lidt sjov og samtidig en smule besværlig for konfirmanden, kan du vælge at proppe alle pengene på en snor som en halskæde. Her er det naturligvis vigtigt, du har alle pengene som mønter med huller i midten, så der kan komme en snor igennem. Hvis du vil drille konfirmanden lidt, kan du derfor vælge at give alle pengene som 1- eller 2-kroner.

Giv en personlig gave med en oplevelse

Er du ikke til de materialistiske gaver, findes der et godt og personligt alternativ: Oplevelsesgaven. Dette kan være stort set hvad som helst, som du tænker, kan være i konfirmandens interesse.

Hvis du vil gøre det til en ekstra personlig oplevelse for konfirmanden, kan du vælge at give en oplevelse sammen med dig, så det er en dag, I kan nyde sammen.

Hvad end du vælger selv at finde på en oplevelse, eller du køber en boks med oplevelsesgaver, er der mange gode idéer til, hvad du kan finde på af personlig konfirmationsgave til hende, der skal have en oplevelse:

 •         Wellness-dagen: Mange piger i konfirmationsalderen har normalt ikke selv råd til de helt store wellnessbehandlinger. Det vil med garanti falde i de fleste unge pigers smag med en god massagebehandling eller en tur på negleklinikken.
 •         Klatreturen: Dette er den oplagte konfirmationsgave til hende, der er aktiv eller sporty, så hun kommer ud og får rørt sig lidt. Her kan en tur på klatrevæggen være et oplagt valg. Der kan både købes gavekort til store klatreparker, hvor man bevæger sig rundt under trætoppene, eller til klatrevæg i en klatrehal
 •         Lækker mad: Hvis du vil give konfirmanden en gave i hyggens tegn sammen med dig, kan en tur på restaurant eller café være et oplagt valg. Dette er et hit som konfirmationsgave til hende, der kan lide forkælelse og lækker mad, hvad end det er brunch eller en god middag om aftenen

Find det rette smykke til konfirmanden

Langt de fleste piger, der bliver konfirmeret, bliver glade for at få smykker i gave. Dette både halskæder, ringe armbånd med mere. En god idé kan dog være lige at undersøge, hvad konfirmanden har af smykkepræferencer. Er hun til sølv eller guld? Hvilken størrelse ringe bruger hun? Er hun overhovedet til halskæder?

Når man giver en konfirmationsgave, kan mange godt lide, at det er en gave, konfirmanden kan have i mange år frem, så hun kan tænke tilbage på sin store dag, når hun bliver ældre.

Derfor kan det også godt betale sig at købe en gave i ordentlig kvalitet.

Naturligvis koster smykkerne i den høje kvalitet også en del mere, end de der ikke er i ægte guld eller sølv.

En god idé kan derfor være at slå sig sammen flere personer af gangen, så man sammen kan give et lækkert smykke frem for at give flere smykker, der hurtigt går i stykker, eller hvor belægningen slides af.

Dansk design – gaven hun kan have for evigt

I Danmark er vi vilde med designklassikere – og helst de danske. Dette både hvad angår møbler, service, vaser og meget mere. Det lækre ved klassisk dansk design er, at det er noget, du kan have med dig gennem hele livet. Det er altså både i høj kvalitet og tidsløst i designet.

Giver du et stykke dansk design til konfirmanden, er du altså sikret at give en gave, der vil vare ved i mange år, og som hun også kan have glæde af, når hun bliver voksen. Når konfirmander ofte får skrabet en hel del penge sammen til festen, er det ofte, de bliver brugt på nyt tøj eller den nyeste iPhone frem for en lækker designerstol eller en klassisk lampe, som de måske i længden vil blive gladere for.

Der findes flere gode idéer til, hvad du kan give at lækkert klassisk design, afhængigt af hvad dit budget er. Her skal du også huske på, at meget klassisk design kan købes brugt til væsentligt færre penge og stadig være i top stand. Et par gode idéer til konfirmationsgaver til hende, der kan lide design i god kvalitet, kan være ting som:

 •         Kay Bojesen figurer: Mest kendt er Kay Bojesem for aben, men der findes et utal af forskellige og fine træfigurer, der forestiller diverse dyrearter. Disse ligger både i højere og lavere prislejer, afhængigt af hvilken størrelse figur man vælger
 •         Indretning til hjemmet: Nogle af de mest moderne klassikere, når det kommer til indretning af hjemmet med dansk design, er Kähler eller Kubus. Kähler er især kendt for deres ikoniske stribede vaser, mens Kubus’s lysestager brillerer i mange hjem. Både lystestagerne og vaserne fås i forskellige størrelser, så der er flere prislejer at gå efter, afhængigt af hvad man har af budget
 •         Arne Jacobsen stole: Den danske designer Arne Jacobsen er især kendt for sine ikoniske stole 7’eren og Myren. Disse kan være en oplagt gave, som en start på en samling stole, der kan benyttes rundt om spisebordet flere år frem, eller som blot kan pynte på værelset. Disse stole er som regel til at få fat i til en billig pris, hvis man holder øje på brugtmarkedet, frem for hvis man køber dem for ny

Parfumer og pleje for enhver smag

Et sikkert hit til konfirmationsgaver til hende, der skal konfirmeres, er diverse skønheds- og plejeprodukter. Dette kan være alt fra cremer, til make-up, ansigtsmasker, parfumer og meget mere.

Mange forhandlere udbyder ofte gavepakker, hvor man får flere produkter fra samme mærke samlet i én æske til billigere penge, end de ville have kostet hver for sig.

Ofte er det op til konfirmationer, man især kan være heldig at finde gaveæskerne, så man har flere forskellige at vælge mellem, afhængigt af hvad der falder mest i konfirmandens smag.

Konfirmationsgaven til hende der kan lide at rejse

Her er vi naturligvis ude i en af de lidt dyrere gaver, alt afhængigt af hvor rejsen går hen. Dog er det muligt at få fat på både billige billetter og overnatninger, hvis man tager sine forholdsregler. Her handler det både om, hvor turen går hen, og hvor hurtigt man er ude med at booke rejsen.

Der er et par gode fif til, hvordan du kan gøre rejsen forholdsvis billig og stadig få en fabelagtig tur ud af det for konfirmanden.

 •         Hold øje hos mange forhandlere af rejser. Dette gælder både, hvis du er på jagt efter flybilletter, hoteller eller pakkeløsninger. Ofte er der en stor sum penge at spare, hvis du bruger lidt tid på at undersøge, hvad de forskellige forhandlere udbyder.
 •         Find de billige destinationer. Du behøver ikke hive konfirmanden hele vejen med til New York, for de får en god tur ud af det. Byer som eksempelvis Prag eller Budapest er de perfekte rejsedestinationer, hvis man blot skal væk en enkelt weekend og er samtidig billige byer både at rejse til, bo i og leve i.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *