Det er fantastisk at holde kroppen i gang og se hvordan den gradvist udvikles. Både når det kommer til energi og overskud, vægttab eller øget muskelmasse. Måske står du lige nu og trænger til nye udfordringer eller har sat dig nogle nye mål, som du arbejder hen imod? I så fald er det bare med at komme i gang, for kun dit mindset sætter begrænsninger for hvad du kan opnå.

 

Og så er der selvfølgelig lige økonomien… Søger du derfor et mindre kviklån for at have de rette forudsætninger til at nå dit mål? Så læs med her, hvor vi guider dig hen imod det rette lån til dig og dine personlige behov.

 

Brug en sammenligningstjeneste

Det kan være noget af en jungle, når du skal finde frem til det rette kviklån, og mange er i tvivl om hvilke kriterier de skal kigge efter, når de vælger et kviklån. Derfor kan en sammenligningstjeneste være yderst behjælpelig, når du skal sortere ud i de mange muligheder på markedet.

 

Benyt dig af en sammenligningstjeneste som Kviklaan-guide.dk, hvor du nemt og hurtigt får et overblik over mulige låneudbydere. Når du sammenligner kviklånene på siden, skal du være særligt opmærksom på følgende:

 

Prisen

Når du sammenligner lånet på baggrund af prisen, er det relevant at være opmærksom på renter, gebyrer og ÅOP. Disse begreber er alle tre faktorer som har stor indflydelse på lånets endelige pris.

 

Renten på kviklån er som regel relativt høj og ligger ofte mellem 9-30%. Derudover kommer også gebyrer til den samlede pris, hvilke kan dække over stiftelsesgebyrer, faktureringsgebyrer, ekspeditionsgebyrer, PBS-gebyrer og indfrielsesgebyrer. Typisk vil stiftelsesomkostningerne være den afgift der er højest og ligger som regel mellem 800-4.000 kroner.

 

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er det tal som fortæller dig hvor mange penge dit lån vil koste i alt på årlig basis. Tallet inkluderer alle udgifter, inklusive renter og gebyrer.

 

Lånebeløb og løbetid

Lånebeløbet du kan låne varierer fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor vigtigt at du er klar over det nøjagtige beløb du ønsker at låne og med udgangspunkt i dette beløb sorterer de låneudbydere fra, som ikke synes relevante.

 

Derudover har løbetiden indflydelse på din månedlige økonomi. Det er nemlig løbetiden som er med til at bestemme hvor mange penge du skal betale af på lånet hver måned. Med en lang løbetid betaler du som regel færre penge i måneden, men over en længere periode.

 

Vær opmærksom på at der med en længere løbetid ofte løber flere renter på, hvorfor det kan være en økonomisk fordel at vælge et lån med en kort løbetid, hvis din økonomi tillader det.

 

Ekstra fordele

I sammenligningen af lånene på markedet kan du også sammenligne på baggrund af om der tilbydes nogle ekstra fordele som eksempelvis afdragsfrihed, fleksibel tilbagebetaling eller 30-dages rentefrihed.

 

Husk dog på at gratis ikke altid betyder 100% gratis, da der på trods af afdragsfrihed eller rentefrihed som regel stadigvæk tillægges et gebyr på lånet. Husk derfor at læse det med småt, så du er sikker på at vilkårene matcher din økonomiske situation.

 

Krav til dig som låntager

Derudover stilles få krav til dig som låntager. Du må eksempelvis ikke være registreret i RKI, hvis du ønsker at låne penge. Endvidere har låneudbyderen angivet en minimumsalder for dig som låntager. Det kan derfor være svært at finde et lån som 18-årig – men ikke helt umuligt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *