Lysi fiskeolie kommer i en flydende form med smag af citrus. Det er en islandsk fiskeolie, der er fremstillet af ansjoser og sardiner. Det er en vigtig pointe, da det er disse fiskearter, der resulterer i den bedste omega 3 fiskeolie med et højt naturligt indhold af de såkaldte langkædede fedtsyrer, der kommer fra DHA og EPA.

Fiskeolien bliver renset i Island via en højteknologisk proces, der har til formål at rense olien for potentielle miljøgifte og tungmetaller. Dermed sikrer processen, at du får en ren fiskeolie med en neutral smag.

Lysi er en af de førende producenter på verdensplan på markedet inden for fiskeolie. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1938 og er bl.a. samarbejdspartner med forskerne på universitetet på Island. De anvender de bedste og nyeste metoder, når det kommer til at rense fiskeolien og fjerne fiskesmagen.

Fordele:

  • Smag af citrus
  • Højt indhold af EPA og DHA
  • Fremstillet af ansjoser og sardiner
  • Renset fiskeolie uden tungmetaller og miljøgifte
  • Kan gives til hele familien – også børn over 1 år

Ulemper:

  • Flasken er ikke ret stor, så skal den anvendes af mere end én person, holder den ikke i mange dage. Ved højeste dagsdosis er der til 24 dage til én person i en flaske.

Ting du skal overveje, før du køber fiskeolie

Fiskeolie er godt for dit helbred, da det indeholder mange sunde fedtsyrer, som du stort set kun kan få ved at spise fed fisk eller indtage fiskeolie i form af et kosttilskud.

Fiskeolie indeholder bl.a. DHA og EPA, som er særligt vigtige omega 3 fedtsyrer. De sørger bl.a. for at stabilisere din hjerterytme, og du får dermed en lavere risiko for at få forstyrrelser i din hjerterytme.

Problemer med blodtrykket kan ligeledes afhjælpes ved indtagelse af fiskeolie. Det udvider dine blodkar, således at dit blodtryk falder. Samtidig nedsætter det også risikoen for blodpropper og åreforkalkning.

Derudover har fiskeolie en effektiv virkning på betændelsestilstande, irritation og smerter.

Før du køber fiskeolie, bør du overveje følgende:

  • Om du kan øge mængden af fed fisk i din kost
  • Hvor mange i familien der skal indtage tilskuddet
  • Om tilskuddet skal være i pilleform eller flydende form

Funktioner og fordele ved Lysi fiskeolie

Nedenfor kan du læse en gennemgang af de mange fordelene og funktioner, der er ved at indtage lige netop Lysi fiskeolie.

Flydende fiskeolie for hele familien

En af de helt store fordele ved denne Lysi fiskeolie er, at det kommer i en flydende form. Det er derfor særligt velegnet til alle, der ikke kan sluge kapsler, eller som foretrækker et flydende middel.

Dermed kan det også gives til familiens yngste medlemmer, da den nederste aldersgrænse er 1 år.

Slip for fiskesmagen

En anden væsentlig fordel ved Lysi fiskeolie er, at det kommer med en frisk smag af citron, og du slipper derfor for at have en smag af fisk i munden efter indtag.

Dermed er det også særligt velegnet til dig, der ikke kan lide smagen af fisk, og igen er det også en rigtig god fiskeolie til børn, som typisk ikke kan lide fisk.

Sund fiskeolie fremstillet af sardiner og ansjoser

Fiskeolien er fremstillet af ansjoser og sardiner, hvilket er nogle af de fisk, der giver den bedste omega 3 olie. Derfor har denne fiskeolie også et meget naturligt højt indhold af både EPA og DHA.

Det kan lade sig gøre, fordi olien bliver udvundet på et tidspunkt, hvor fiskene spiser en særlig form for plankton, vandet har den rette temperatur, og hvor fiskene har et særligt vandringsmønster.

Undgå miljøgifte og tungmetaller

At fiskeolien er fremstillet af sardiner og ansjoser har ydermere den fordel, at disse små fisk har en meget kort livscyklus, og derfor vil ophobningen af miljøgifte og tungmetaller være minimal.

Derudover sørger producenten Lysi for at rense fiskeolien for den begrænsede mængde af tungmetaller og miljøgifte, der alligevel måtte være i olien.

Fremstillet af en af verdens førende producenter

Lysi er en af verdens førende producenter inden for fremstilling af bl.a. fiskeolie. Derfor får du en olie, der er fremstillet på bedste vis, da Lysi kun anvender de bedste metoder, der naturligvis er gennemtestede.

En kort opsummering

Har du svært ved at indtage nok fisk i hverdagen, og ønsker du at minimere risikoen for hjerteforstyrrelser, blodpropper, forhøjet blodtryk og åreforkalkning? Plages du af irritation og smerter, eller har du andre betændelsestilstande, der påvirker din hverdag?

Så kan du med stor fordel sørge for at indtage fiskeolie på daglig basis. Vælger du denne Lysi fiskeolie, slipper du for at skulle sluge kapsler flere gange om dagen, og den kan indtages af hele familien.

Samtidig slipper du også for smagen af fisk, da olien kommer med en frisk citrussmag i stedet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *