Mors dag gave

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvert år, når vi nærmer os mors dag, så bliver der tænkt og spekuleret på, hvordan man dog fortæller sin mor, hvor meget hun betyder med en enkelt og meget personlig gave. Men hvad skal man dog finde på for at sige så meget med én gave?

Ud over en dejlig gave, er det også kutyme, at man giver sin mor en stor og flot buket med blomster, som gerne er vedlagt lidt lækkert i form af for eksempel gourmet-slik samt et personligt kort.

Der er mange gavemuligheder at vælge mellem, det er derfor godt at kende til nogen af dem.

Gode oplevelsesgaver

Til moren, der har alt, eller som bare har rigeligt med ting, kan det i stedet for være en god idé at finde en oplevelsesgave. Der er et hav af muligheder. Hvis hun er til teater, kan det for eksempel være en hyggelig teatertur. Er vejret til det, når forestillingen spilles, kan det eventuelt være et udendørsteater, hvor man medbringer tæppe og madkurv.

Hvis hun bryder sig om at ride, kan hun få en dejlig ridetur i lækre omgivelser. Der er mange steder, som tilbyder udlejning af heste til rideture. Her kan man enten ride ud på tur alene, eller man kan deltage på en gruppetur, hvis man hellere ønsker det.

Er man i tvivl om, hvad ens mor helst vil, eller synes man blot, at det er svært at finde på den rette oplevelse, så findes der heldigvis masser af oplevelsesgavekort. Disse gavekort gælder enten til specifikke oplevelser, men man kan også få nogle, hvor modtageren kan vælge mellem en bred vifte af muligheder.

Et lækkert spaophold

Skal mor forkæles fra top til to og fra indre til ydre, så vil det være ideelt at give hende et lækkert spaophold, hvor hun vil blive forkælet fra det øjeblik, hvor hun træder ind ad døren. Her kan hun modtage forskellige kropsbehandlinger og nyde lækker mad og drikke. Alt sammen gerne i utroligt lækre naturområder, så hun også har mulighed for at gå lidt ture i den friske luft mellem behandlingerne.

Hun vil blive tanket godt op på velværefronten.

Chokoladesmagning og chokoladekursus

En anden mulighed er at give hende et kursus i noget, som hun godt kan lide, eller noget som hun gerne vil lære. Måske har hun fulgt med i ”Den store bagedyst”, og derigennem fået lyst til at lære at bage nogle af de mange kreative kager derfra. Så kunne hun blive glad for et kagebagningskursus.

Bryder hun sig om chokolade, vil hun nok blive glad for at komme til chokoladesmagning, måske endda i kombination med et chokoladekursus. At sende sin mor på chokoladekursus, kan også hurtigt blive en god investering for en selv, hvis hun bliver bidt af at lave det selv efterfølgende.

Personlige gaver

Er budgettet lidt mindre, eller er gaven fra et barn, kan man lave de flotteste og meget personlige krus. Man kan enten vælge selv at male eller skrive på kruset med porcelænsmaling, eller man kan bestille dem med et personligt foto på. Det kan enten være et billede af en selv, af moren, eller hvis man har et foto, hvor både mor og barn er på sammen, så vil det være helt ideelt at vælge det.

Man kan nemt gøre kruset lige så personligt, som man ønsker at det skal være.

Man kan eventuelt ligge et brev med morens yndlings-te ned i kruset. Det vil være en hyggelig overraskelse for hende.

Lækre plejeprodukter

De fleste kvinder kan bruge plejeprodukter. Uanset om hun er til ansigtsserier eller bare en rigtig god og effektiv håndcreme. Dette gælder selvfølgelig også for mødre. Det er muligt at finde plejeprodukter til enhver smag. De findes både med og uden parfume samt i lækre økologiske og naturlige varianter. Her skal man bare vide, hvad hun er til.

Om sommeren skal hun for eksempel alligevel have solcreme på, og så kan man jo vælge en solcreme til hende, der gør mere for huden end blot at beskytte med solens stråler. Det kan være en, der plejer, giver fugt eller andet.

Det kunne også være en god fodcreme, der kan gøre fødderne klar til den kommende barfodssæson.

Smykker

En anden sikker klassiker er smykker. Man kan enten købe passende smykker, som for eksempel en mor/datter-halskæde eller andre, der passer til hendes stil.

Man kan også vælge selv at lave smykkerne til hende. Det er også nemt for et barn, at lave en perlekæde eller et perlearmbånd til sin mor, og det er svært at vide, om det er giveren eller modtageren, der bliver gladest, når gaven gives til moren på mors dag. De større børn kan lave mere komplicerede smykker til sin mor.

For de fleste kvinder, så er smykker et sikkert hit, især når de er fra ens egne børn.

Planter til haven

Er moren så heldig at have en have, så er det en god idé at give hende planter til haven, da hun vil få glæde af dem i mange år fremover. Det kan for eksempel være frugttræer, stauder der blomstrer eller træer.

Udover at gøre moren glad med planter, som hun kan have længe, så er det også godt for både klimaet og miljøet, at der bliver plantet mere og gerne så meget som muligt.

Derudover er det næsten heller ikke til at få for mange blomster i haven. Der er altid lige en ekstra plads til en blomst mere.

Giv af din tid

Man kan også vælge at give sin mor af sin tid. Mange har så travlt i dag, at det kan være svært at afsætte længere tid til sin familie. Og især ens mor har om nogen brugt meget af sin tid på sine børn. Derfor fortjener hun gerne, at man også afsætter tid til hende. Det skal selvfølgelig ikke kun gøres af pligt, men fordi man oprigtigt har lyst. Man kan nemlig nemt mærke på folk, hvis de egentlig hellere vil være et andet sted, og det er ikke hyggeligt for nogen.

Find derfor noget, som vil interessere jer begge.

Det kan man for eksempel gøre ved at tage en tur i sommerhus, en dag til Sverige, på en tur sammen, eller noget andet som begge bliver glade for.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *