Forskere fra University of Georgia har fornyligt dokumenteret, at let motion holder dig langt bedre vågen, end kaffe gør.

Konklusionen fra det nye amerikanske studie er hård, hvis du har svært ved at få øjne om morgenen, så er der ikke meget hjælp at hente i kaffen. Det kan derimod godt betale sig gå op og ned af trappeopgangen i stedet for. Det kan måske lyde som et mareridt for alle B-mennesker, men ifølge den nye forskning er motion vejen til at holde sig vågen – ikke kaffe.

Der er mange, som er tilbøjelige til at ty til kaffen eller andre stimuli, når det kniber med at holde energiniveauet oppe. Kaffe er blandt andet noget, de mange uerfarne online pokerspillere bruger for at holde sig vågne i de sene nattetimer. Hvis man ønsker at blive en dygtig og stabil online pokerspiller, så kræver det dog, at man overvejer sin generelle sundhedstilstand.

Mange nye online pokerspillere bliver ofte så opslugte af det spændende spil, at de helt glemmer at tænke på deres generelle sundhed, og mange ender med at få dårlige madvaner, drikke for meget kaffe og sidde passivt bag skærmen det meste af dagen.

Til sammenligning har de professionelle pokerspillere for længst valgt en helt anden strategi, der indebærer en langt sundere livsstil, fordi sunde valg kan hjælpe til at holde koncentrationen og evnen til at tænke strategisk i mange timer i træk. Opskriften på succes i professionelle spil handler altså også om noget så grundlæggende som sundhed. 

Kaffe og cola kan ikke holde dig vågen i længden. Det har alle de professionelle gamere erkendt, men det er ofte anderledes, når man er ny gamere. Her overser man typisk, hvor afgørende ens livsstil kan være, hvis man ønsker at bevare det mentale overblik i spillet. Det er en helt almindelig begynderfejl som ny pokerspiller, at man glemmer alt andet end selve spillet. For mange nybegyndere kan det ende med dårlig livsstil, som netop er et resultat af at hele tilværelsen foregår passivt bag computerskærmen. Derfor gør mange online spillesider, som for eksempel Unibet, meget for at oplyse om, hvor vigtigt det er at holde sig sund, mens man spiller.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *