For mange er det svært at komme i gang med at træne, mens mange, der allerede er godt i gang, kan have problemer med at bibeholde motivationen for at fortsætte træningen. Dette kan der være forskellige årsager til, hvilket kan være mangel på fremgang, mangel på træningsmål eller lignende, som ellers ofte er med til at sætte skub i træningen hos de fleste. Derudover daler træningsmotivationen også, hvis ikke udstyret er optimalt, da det eksempelvis kan have indflydelse på fremgang eller træningsmål. Derfor kan det være en fordel at erhverve sig nyt udstyr til træningen, hvilket kan være i form af et sportsur – lån penge på nettet til nyt udstyr.

Sportsur søger for mere målrettet træning

Med et sportsur er det muligt at måle tid, distance, puls og lignende på løbeturen, cykelturen, gåturen eller lignende, hvilket kan være med til at dokumentere fremgangen i træningen. Har man ikke målinger på sine træninger, er det svært at se, hvor man er, hvormed det også er svært at sætte sig nogle mål for, hvor man gerne vil hen. Med et sådant sportsur kan man hurtigt finde ud af, hvor man er, således det er muligt at sætte sig nogle realistiske træningsmål, hvormed det også er muligt at se, om man er på rette vej eller skal lave justeringer i træningen for at nå målet.

Forskellige typer af sportsure

Det kan også blive lettere at motivere sig til træningen, da man arbejder efter nogle mål, hvor mellemliggende resultater også kan give motivation for at træne mere og have det sjovt undervejs. Der findes forskellige typer af sådanne sportsure, hvilket er gældende for de helt basale, der kan måle afstand, tid, gennemsnitlig hastighed og lignende. Der findes også sportsure, der kan måle pulsen, GPS, VO2-max estimater, musikstyring, daglig overvågning af aktivitet, skridttæller og meget andet, og det er vigtigt at få dette afstemt med behov.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *