Der er rigtig mange danskere, der vægter deres motion meget højt. Enten fordi de ønsker at forbedre deres resultater, fordi de har et vægttab, de gerne vil opnå eller som følge af en helt tredje årsag. Det er selvfølgelig også noget, der fylder en del i deres tanker, når de skal bestille deres ferie.

 

Derfor er det – for mange af disse personer – også vigtigt, at de får muligheden for at holde deres motion ved lige, når de er på ferie. Det er dog ikke alle, der mener, at det er helt så simpelt, at kunne finde tid og overskud til dette, som det egentlig lyder, hvis de er på ferie og samtidig også gerne vil slappe af.

 

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du skal få det hele til at hænge sammen, så skal det naturligvis gøres klart, at du har op til flere muligheder. Du har – med stor sandsynlighed – en række præferencer i forhold til motion, som du holder dig til hjemmefra, så derfor er der ikke nogen grund til at gøre forskel på dette.

 

Er du mest til løb, så fortsæt med at løbe, foretrækker du at træne i et motionscenter, så find et motionscenter, og hvis du foretrækker at cykle, så kan du med garanti leje et en cykel. Derfor har du også rig mulighed for at komme til at motionere på samme måde, som du altid har gjort det herhjemme.

 

Ferie og motion kan sagtens hænge sammen

Som der også givet udtryk for ovenfor, så er der ikke noget problem i, at kombinere en ferie og at holde din motion ved lige. Det anbefales dog, at du ikke går på kompromis med dine præferencer, for det bliver markant nemmere at finde motivation til at motionere, hvis det er noget, der faktisk harmonerer med dine kriterier.

 

Hvis du skal tvinge dig selv i poolen for at svømme 10 baner, så bliver det svært, men er du glad for at løbe, så er det nemmere at overtale dig selv til at snøre løbeskoene og komme afsted. Derfor er det en god idé, at du fortsætter med at motionere på samme måde som derhjemme.

 

Langt de fleste har dog et ønske om, at kunne koble af, når de er på ferie, så derfor er det også oplagt, at du vælger at trappe lidt ned. Løber du normalt 5 km. hver dag, så kan du f.eks. vælge at trappe ned til det halve – i bund og grund er det dog op til dig selv at vurdere dette, da det afhænger af dine præferencer.

 

Valg af destination spiller også ind

Det bør dog også gøres klart, at dit valg destination også er noget, der spiller ind. Hvis du f.eks. har besluttet dig for, at besøge New Zealand, så klik her, hvor du kan finde spændende rejser – i samme ombæring skal du dog også overveje, at det er meget varmt i løbet af dagen, hvorfor du bør gøre plads til motion om morgenen eller derimod om aftenen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *