Omregning af enheder

Modul til omregning af enheder mellem SI– og andre enheder (f.eks. meter til inches)

Man kommer ofte i den situation, at man har været inde på et engelsksproget site og læse noget om træningsprogrammer, rekorder eller andre anbefalinger. De pokkers amerikanere og briter kan bare ikke fatte at moderne mennesker (os) bruger SI-enheder, altså meter-systemet.

Derfor dette værktøj – som altid er ved hånden (hvis hånden er ved computeren).

Vejledning: Indtast en kendt værdi i den venstre kolonne og klik derefter udenfor feltet.

[unt]
NB. Resultaterne bliver beregnede med omregningsfaktorer, der er mere præcise end dem der er opgivet i tabellen.
Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]

Kommentarer:

Tefnut49: 1 tomme er = 2,5 cm 1000 kj = 238,9 kcal Og du får den til at regne, ved at skriv i kj rubrikken og så gå over i kcal rubrikken og klikke 1 gang. på dette link: http://www.motion-online.dk/diverse/blandet/omregning_af_enheder/#Energi
Finn Emil Hansen: Jeg fik at vide at man ved spinning kunne regne Watt ud, ud fra de kalorier man bruger på en spinnings/time - spørgsmålet - Hvordan?
Rasmus: Google har en helt universel omregner for alle typer enheder. Man søger blot på "x [enhed1] in [enhed2]", så giver den svaret. Eks. "50 lbs in kg" giver 22.6796 kilograms, som er korrekt. Enhederne skal selvfølgelig være to enheder for det samme, før det giver mening at omregne.
sven: Vægtangivelsen "stone" hedder "stone" i flertal og ikke "stones"
sven: Hvorfor i alverden er der kun angivet amerikanske pund og ikke engelske ???
abemand: Hej jeg har fysik/kimi hvad skal jeg lave? Hilsen abemand
Irene12: Hvordan omregner jeg 20 Hz om til sekunder? og hvad vil svaret så blive?
Lomme: Hvad er 300 km/t omregnet til m/sek
Herlin: Til Kæmpen - sep.11 1 gram fedt giver 38 kJ > 23 x 38= 874 kJ 1 gram kulhydrat giver 17 kJ = 191 x 17 = 3247 kJ 1 gram protein giver 17 kJ = 40 x 17 = 680 kJ så ialt har du indtaget: 874+3247+680 kJ= 4801 kJ, som ikke er ret meget medmindre du er meget lille, overvægtig eller på diæt.
Tobias12: Har et spørgsmål om at der er monteret en varmtvandsbehol der på 5000L temp. er gennemsnitlig 48 grader. A: hvad er energiindholdet i beholderen regnet i KW? B: Hvor mange kW/h koster det at oplade beholderen det koldevand har en temperatur på 10 C ? HJÆLP HJLÆP MIG!
Kæmpe: Hvis jeg nu spiser 191g kulhydrat, 23g fedt og 40g protein? hvor meget får jeg så i KJ? Nogen som kan hjælpe mig?
Tina Beltoft: Det ville være meget rart med en tids-forskels-r egner... altså hvis klokken i Danmark er f.eks. 14.00 hvad er den så i ___?___ og også i forhold til de amerikanske PST og EST tider. Hilsen den tids-forvirede :-)
Mathias Sørensen: en kelvin - celsius omregner burde ikke være nødvendigt. 1 kelvin= -273,15 celsius. og så trækker man ellers bare 1 fra celsius når der er 2 kelvin. så 2 kelvin giver -272,15 3= -271,5.. lidt mærkeligt at det er sådan, men det er fordi 1 kelvin/-273,15c elsius er det absolutte nulpunk. så den kan ikke bare ganges op :-)
Hanne Hedegaard: Kan regne min højde i fod eller tommer men ikke i fod OG tommer, f.eks. 172 cm er 5 fod og 8 tommer - idé?
FrankP: Hmm prøver igen http://formel.dk/enheder/enhedsomregner/menue/index til enhedsomregner. htm
FrankP: http://formel.dk/enheder/enhedsomregner/menue/index til enhedsomregner. htm
Laura Tørper Thers: man burde også kunne regne den anden vej, skulle regen fra kcal til kJ men det vill dem ikke.
Bank: den ser ret god ud meen jeg mangler en omregner i tryk.. skulle have regnet mbar om til Pa og kunne dælme ik huske det :sad:
Mig!: Forstår ikke lige hvordan man regner fra centimeter til tommer!!?? Mystisk! :sad:
Jacob Andersen: Kunne godt bruge en omregner fra celsius til kelvin. Det er meget praktisk inden for fysikken. Dog et meget nemt regnestykke - kunne være derfor den er undladt
FW1: eller bare kj
FW1: Hvor kan jeg omregne fra Gram til Kcal?
Sofiee: Der burde vaere en omregning af gram til cups!
æææææææææ: den er god?
Ninna: Jeg synes at det er super. Så bare lad være med at høre på Gustav ;-) Skrives måske ved. Ninna
Gustav Rasmussen: Strengt taget er Watt og kcal/min ikke en angivelse af energi, men af effekt, og burde måske stå i en rubrik for sig. Mvh Gustav Rasmussen
Show More