Oplevelsesgaver

Giv den ultimative gave til den eneste ene, til gode venner eller til hele familien. Oplevelsesgaver er to gaver i én: Glæden ved at modtage gavekortet til oplevelsen og glæden ved selve oplevelsen. Find gavekort til oplevelser online eller i dit nærmeste supermarked. Det bliver ikke nemmere!

Vælg mellem oplevelsesgaver inden for gourmet, action eller velvære, tag på weekendophold eller lær noget nyt på et kursus for sjov. Du går aldrig galt i byen med et gavekort til en oplevelse, og så kan du måske også være med til at nyde den.

Gourmet oplevelser for to

Gode oplevelsesgaver til alle aldre er de klassiske gourmet oplevelser – en forkælelse af smagsløgene i hyggeligt selskab med én, du holder af. Det romantiske restaurantbesøg på den første date eller til den vigtige årsdag eller måske bare en tur i pølsevognen med den gode kammerat, opfattelsen af, hvad der er god mad, varierer, men du finder med garanti lige præcis den madoplevelse blandt det store udbud af oplevelsesgaver, som passer til dig og din gavemodtager.

Oplevelsesgaver inden for gourmet er til personen, der elsker mad, men måske ikke selv har råd til at gå på restaurant – den studerende, pensionisten eller den arbejdsløse. Gourmet oplevelser for to kan også være den perfekte romantiske gave til både ham og hende, eller en ideel mors- eller farsdagsgave, hvor I sammen får en god bid mad. At spise sammen er en hyggelig social aktivitet, som alle kan være med til og på alle budgetter.

Action – få et adrenalinkick

At få én på opleveren betrgtes af mange som action-prægede oplevelser: Der hvor adrenalinen pumper, og man er lidt nervøs – på den gode måde. Oplevelsesgaver inden for action findes til både de nye vovehalse og de mere hærdede adrenalin-junkies. Tryk speederen i bund på racerbanen i din drømmebil, spring ud med faldskærm, eller prøv dig som specialagent for en enkelt dag. Oplevelsesgaver er den perfekte gave til ham, der har alt.

Når du vælger oplevelsesgaver inden for action-genren, skal du være klar over, at du udfordrer din gavemodtager. Faldskærmsudspring eller muligheden for at være specialagent for en dag er sjældent noget, folk ønsker sig, så du kan altid være sikker på at overraske. Og måske ved din bedste ven, din far eller din kæreste slet ikke, at det er muligt at få en tur i hans drømmebil.

Velvære til hende og ham

Velvære betyder at have det godt – og det kan være i både krop og sjæl, ligesom det kan være både til hende og til ham. En massage løsner spændinger og efterlader en afslappet og rolig følelse i kroppen. En ansigtsbehandling føles forfriskende og giver selvtilliden et boost, mens en yoga-time giver motion, afspænding og indre fokus. Bestil en spaoplevelse til to og nyd en stille stund med veninden eller den eneste ene.

Når det handler om velvære, så er oplevelsesgaver en praktisk måde at give gave på. Med et gavekort til oplevelsesgaver kan gavemodtageren ofte selv vælge oplevelsen og altid selv bestille tid og sted – det giver frihed til både dig og gavemodtageren. Du behøver ikke bruge masser af tid på at arrangere og booke, du køber blot et gavekort og aktiverer online.

Ophold – romantik og oplevelse

Det kan være svært at overraske den, man holder af – både som nyforelskede og efter mange år sammen. Måske er alle de materielle gaveideer udtømt, og du står tilbage på bar bund. Fortvivl ikke! Svaret er oplevelsesgaver. Oplevelsesgaver byder på netop det, der kan være mangel på i en travl hverdag: Tid til hinanden. Giv din elskede et ophold på et af landets mange smukke slotte eller kroer, eller overrask med en miniferie i Europa.

Du er garanteret både romantik og gode minder med oplevelsesgaver, og så behøver du ikke planlægge det hele alene – del glæden ved at vælge det helt rigtige ophold. Ofte er gavekort til ophold inklusiv spisning i form af morgenmad og aftensmad med eller uden vin. Du booker direkte hos udbyderen, men betaler blot med gavekortet efter endt ophold.

Kursus for sjov

Det er aldrig for sent at lære nyt, og du kan også lære nyt bare for sjov. Lær at lave flødeboller, bryg din egen øl, eller lær at windsurfe. Giv din familie en udfordring næste jul, når gaverne åbnes, og der dukker oplevelsesgaver til kursus frem fra gavepapiret – hvem kan lave den mest perfekte flødebolle? Eller hvem kan holde sig stående på boardet til windsurfing længst tid?

Oplevelsesgaver er sjove gaver, og et sjovt kursus er en givtig måde at tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Vælg oplevelsesgaver, som alle får noget ud af, og prøv også at udfordre dig selv… måske er du ikke en haj i et køkken, men kan du finde ud af at rulle en sushi? Giv dig selv og dine nærmeste en oplevelse for livet og minder, der aldrig forsvinder – giv en oplevelsesgave til jul, fødselsdag, årsdag, eller bare fordi du gerne vil.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]