Pakkekalender

Kalendergaver er indbegrebet af jul og december. Det er gaver, som er med til at skabe spændingen op imod den store dag d. 24. december, og som er med til at gøre det nemmere for børnene at komme igennem de mange dage med længsel hen imod juleaften.

Det er ikke kun børn, som nyder glæden ved de små gaver i december. Voksne kan i lige så høj grad finde glæde ved gaverne, som kan gives af en ægtefælle eller en kæreste.

Der kan være forbundet lang tids forberedelse bag de mange gaver, og det kan for mange være svært at finde på kreative idéer til praktiske, funktionelle og søde gaver.

Herunder kan du finde inspiration til at lave din egen pakkekalender til både drenge, piger og voksne. Du får idéer til at lave kalenderen i forhold til personlighed og alder, så du kan være sikker på, at modtageren bliver glad for indholdet og dit kærlige initiativ.

Pakkekalender til drenge

Når du skal lave eller finde en pakkekalender til drenge, skal du først og fremmest vælge genstande i forhold til alder. Dernæst skal du vælge tema for indhold i forhold til drengens interesseområder. Det kan være alt fra fodbold over et bestemt computerspil til en favorit tv-serie eller karaktererne derfra.

Der er forskel på børn og deres modenhed. De aldersopdelte kategorier kan give dig inspiration til at kreere din egen pakkekalderen til en dreng på et bestemt alderstrin.

 • Hot Wheels Julekalender 2018 med biler
  Hot Wheels Julekalender 2018 med biler
   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
   eurotoys.dk3490349Læs mere
  • Lego Ninjago - Shuri Helikopter - 70673
   Lego Ninjago - Shuri Helikopter - 70673
    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
    gucca.dk/27.86027.86Læs mere
   • BRIO løft og læs togbane med lagerbygning - 32 dele
    BRIO løft og læs togbane med lagerbygning - 32 dele
     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
     shopping.coop.dk4990499Læs mere
    • Børnecykel Motorbike Rød 16 tommer
     Børnecykel Motorbike Rød 16 tommer
      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
      eurotoys.dk/1399.0001399.00Læs mere
     • Dragons Hiccup og Toothless figur
      Dragons Hiccup og Toothless figur
       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
       eurotoys.dk/149.950149.95Læs mere
      • LEGO Star Wars Julekalender + opbevaring
       LEGO Star Wars Julekalender + opbevaring
        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
        eurotoys.dk-27%339.950339.95Læs mere
       • Black Panther End Game Gevær
        Black Panther End Game Gevær
         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
         eurotoys.dk279.950279.95Læs mere
        • Julekalender Brand på Byggepladsen
         Julekalender Brand på Byggepladsen
          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
          eurotoys.dk-13%199.950199.95Læs mere
         • Dinosaur Dinorex julekalender
          Dinosaur Dinorex julekalender
           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
           eurotoys.dk249.950249.95Læs mere
          • Black Panther Vibranium Maske
           Black Panther Vibranium Maske
            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
            eurotoys.dk229.950229.95Læs mere
           • Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil
            Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil
             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
             coolstuff.dk/2290229Læs mere

            2-4 årige drenge

            Når barnet når 2års alderen, begynder det at kunne forstå historien og sammenhængen omkring jul. Barnet har skabt sig oplevelser med, at december er en særlig måned, hvor julemanden begynder at gøre sig klar til at dele gaver ud.

            Det har stor betydning for udviklingen af barnets forestillingsevne, at de voksne omkring leger med på barnets fantasiniveau.

            Pakkekalenderen til de små drenge kan være med indhold af sansemotorisk legetøj. Det kan være alt fra små farveblyanter, pegebog, julelys, nøglering, lille julebamse, modellervoks eller glowstjerner til loftet.

            Gaverne i en pakkekalder til den lille dreng vil i høj grad være præget af universelle genstande, legetøj og tilbehør, som kan passe til enhver dreng på dette alderstrin

            5-8 årige drenge

            Når drengen når op i skolealderen, begynder personligheden at tage form, og drengen vil begynde at finde sine egne interesser. På dette alderstrin begynder det at blive aktuelt at finde en kalender med indhold, som kan matche drengens stil og personlighed.

            Det kan være med indhold af temarelaterede skriveredskaber (Avengers, superhelte inspireret eller måske en musikgruppe eller en fodboldklub), som barnet kan tage med i skole eller anvende ved sit skrivebord.

            Det vil være en god idé at blande indholdet i kalenderen, så der både er genstande til skole, til leg og til pynt.

            9-12 årige drenge

            I takt med at drengene vokser, bliver deres interesser også udvidet. Når de når 10års alderen kan de have mange forskellige interesseområder. I denne forbindelse kan du skabe ekstra værdi med en pakkekalender til drengen over 9-10 år ved at give ham genstande, som han kan bruge til daglig. Det kan være en nøglering til cykelnøglen, penalhus, lommelygte, læselampe, fodboldsokker, spillekort, mobilcover eller særlige skoleredskaber.

            Pakkekalender til piger

            På samme måde som du skal vælge indhold efter alder til drenge, skal du også vælge pakkekalendergaver i forhold til pigers alder. Der vil være stor forskel på, om det er en pige i 2års alderen eller 10årsalderen.

            Det er vigtigt, at du finder en kalender med indhold, som matcher aldersniveauet og barnets udviklingsniveau, så de mange små gaver kan bruges og skabe glæde.

            Des ældre pigen bliver, des flere muligheder får du i forhold til at udvælge dig særlige gaver, som kan passe til hendes personlighed.

            2-4 årige piger

            Til de helt små børn kan der vælges kalendergaver, som hun kan lege med, og som kan være genstande for kvalitetstid med forældre og søskende. Det kan være pixibøger, legebolde, pynteting til værelset, puslespil med knopper, en nissehue eller farveblyanter med glimmer.

            Det er vigtigt, at legetøjet er genstande, som pigen kan bruge selvstændigt. Det vil sige, at der skal tages højde for barnets motoriske udvikling. Derfor skal puslespil være med knopper, bolde skal være bløde og være lavet af skum, farveblyanterne skal være tykke, og bøgerne skal være med kraftige sider og indeholde masser af billeder.

            5-8 årige piger

            Når pigen når skolealderen, kan du med fordel glæde hende i løbet af december med kalendergaver, som hun kan bruge til både leg og læring. Kalendergaver er en oplagt måde at give skolepigen redskaber til læring. Det kan være små notesbøger, lineal, lommeregner eller en særlig god trykblyant. I løbet af december kan hun udvide sit eget penalhus med masser af praktiske og funktionelle redskaber.

            Til leg og aktivitet kan du finde farverige sjippetov, malebøger med Mandala tegninger eller hårpynt. Perler findes i et hav af former og farver og kan være oplagt indhold til pakkekalenderen til pigen i 5-8års alderen.

            9-12 årige piger

            På samme måde som de jævnaldrende drenge begynder piger omkring 10års alderen at få interesser og hobbies. Her kan der være forskel imellem pigerne, hvor nogle er aktive med sport, mens andre har sans for kreativt arbejde.

            Du kan skabe glæde og værdi hos pigen med en pakkekalender, som tager udgangspunkt i hendes interesseområder. Det kan være alt fra lip gloss og hårpynt over tilbehør til kreative sysler til pynteting til værelset.

            Der findes mange merchandises, som tager udgangspunkt i forskellige fantasi universer og musikgrupper. Mange piger har et band, som de er vilde med. Og her kan du finde kalendergaver, som bærer logoer eller billeder med pigens favoritband.

            Når du laver din egen pakkekalender, kan du med fordel gå i gang i god tid, så du kan nå at indkøbe mange forskellige praktiske og funktionelle ting til barnet.

            Pakkekalender til voksne i masser af forskellige temaer

            Forventningens glæde er ikke kun forbeholdt børnene. Voksne kan i lige så høj grad finde glæde og spænding i løbet af december med deres egen pakkekalender. De kan finde din egen kalender med 24 små gaver, eller du kan forære en kalender til en ven, veninde, mor, far med flere. Til voksne handler det om at finde en kalender, som matcher i forhold til tema.

            Hvor kalenderne til børn bliver mere og mere kønsopdelte, des ældre børnene bliver, er det kendetegnende for kalenderne til voksne, at de er unisex. De kan vælges til både manden og kvinden.

            Der findes mange forskellige temaer for kalenderpakker til voksne:

            •         Luksus chokolade
            •         Kaffe specialiteter
            •         Te specialiteter
            •         Luksus slik
            •         Personlig pleje (til både ham og hende)
            •         Special alkohol.

            Kalenderpakker til voksne har primært til hensigt at forsøde juletiden i december. Det kan være en oplagt anledning til at gå i dybden med en interesse i forhold til alt fra te og kaffe over gin og øl til chokolade og special slik.

            Hver dag får du en ny smagsoplevelse, som kan være med til at udvide dine horisonter. Det kan være, at du finder en ny the favorit i løbet af december, hvor du hver dag prøver en ny the variant. Eller det kan være, at du får øjnene op for, hvor nuanceret verdenen omkring karamel eller lakrids er med de mange smagsvarianter og udgaver.

            Mange voksne vælger at forære sig selv en pakkekalender i december som en måde at forkæle sig selv på og som en kærkommen anledning til at udfordre enten duft eller smag.

            Det behøver langt fra være nogen dyr udskrivelse at forkæle enten dig selv eller en, du holder af med en pakkekalender. Der findes mange måder at gøre kalenderen billig på. Når du laver den selv, kan du spare mange penge ved at handle dine kalendergaver i god tid.

            Og vælger du de færdigproducerede kalendere, kan du finde udgaver i alle prisklasser.

            Pakkekalender til kæresten

            December er den perfekte måned at forkæle kæresten på med en kalender, som kan komme både ham eller hende samt dig selv til gode. En kærestepakkekalender har til hensigt at forkæle modtageren samt forsøde parforholdet. Disse kærestekalendere vil indeholde genstande, som I kan være sammen om, samt genstande som er specifikt udvalg til kæresten.

            Du kan lave din helt egen, personlige kalender til ham eller hende med gaver, som er nøje udvalgt.

            Den bedste kalender er en, som indeholder gaver fra forskellige kategorier:

            •         Praktiske genstande
            •         Sjove ting
            •         Lækkerier til den søde tand
            •         Personlige plejeprodukter
            •         Erotiske genstande.

            De praktiske genstande kan vælges ud fra de fritids- og sportsaktiviteter, som din kæreste dyrker. Det kan være et par nye løbehandsker eller en ny drikkedunk til cykling. Det vil skabe humor og god stemning at variere gaverne, så der indimellem er sjove genstande. Det kan være et messingskilt med en sjov tekst eller en bog med citater om parforhold. Din kæreste vil elske at blive kræset for i form af lækkerier, som kan nydes i juletiden. Uanset om han eller hun er til chokolade eller slik, findes der mange forskellige luksusvarianter.

            Der findes masser af forskellige plejeprodukter til både ham og hende. Du kan forære kæresten en massagecreme, som vil komme jer begge til gode eller badesalt, hvis du synes, han eller hun trænger til selvforkælelse.

            Dét punkt, hvor pakkekalenderen til kæresten skille sig ud på i forhold til de øvrige kalendere, er den ekstra kategori omkring erotik. Du kan skabe den unikke kalender til kæresten ved at udvælge dig legetøj eller erotiske genstande, som I samme kan udforske og få fælles glæde af.

            Når du sammensætter den personlige kalender til kæresten, er der garanti for masser af julestemning i hele december.

            Casper Christiansen

            Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]