Mange mærker producerer parfume til kvinder og mænd. De går ikke ud af mode i årtier. Online-butikker tilbyder et stort udvalg af klassiske dufte, men de kan overraske med nye dufte, som med rette hævder at blive kaldt “klassikere”.

Kvinde Dufte

Lancôme La Vie Est Belle er en af dufte elsket af kvinder rundt om i verden. Det berømte franske selskab har produceret parfume i mere end 80 år.

Parfume til kvinder La Vie Est Belle fra det øjeblik, den kom frem, drev mændene til vanvid. I starten vises magnolia og mandelblade i duften. De erstattes af dufte af hvide blomster, patchouli og iris, og til sidst – søde strejf af bønner, vanilje, praline og candyfloss.

Chanel Coco Mademoiselle. I 2001 skabte det berømte mærke Coco Mademoiselle – en duft, der er forbundet med ungdommens lethed, romantik og femininitet.

til at begynde med er der citrus, der består af en blanding af appelsin, bergamot og mandarin duft, erstattet af næsten vægtløse, blide toner af ylang-ylang, rose, jasmin og mimosa. Til slut er der nuancer af smag – subtile sødbønner som er tynd, vetiver, patchouli, vanilje, hvidmusk og oponak.

Dufte til Mænd

Hugo Boss Boss Bottled. Aroma, der er udviklet af den ene af de ældste mærker i verden, især for selvsikre mænd i det XXI århundrede, der ved at være sexet, brutal, stærk og alligevel blid.

Duften af ​​Boss Bottled er en kombination af duftene af blomme, æble, bergamot, citron, mahogni, kanel, nelliker. I slut fasen erstattes lidt syrlige noter med sødt sandeltræ og vanilje, noter af cedertræ, oliventræ og vetiver.

Parfume til mænd Chanel Bleu de Chanel skabte forholdsvis for nylig – i 2010. Denne luksuriøse og ædle parfume på grund af træagtig, pebret og citrus agtig noter er forbundet med østen og betragtes som en af ​​de mest universelle dufte af mærket.

Markeds Nyheder

Sammenlignet med Bath & Body Works, kan de mærker, der præsenteres ovenfor, kaldes ægte dinosaurer – den amerikanske kosmetikproducent blev grundlagt i 1990. Ikke desto mindre har brandets smag allerede vundet kærligheden hos dem, der ikke er bange for at eksperimentere med duft og gerne vil lave et indtryk på andre.

Bath & Body Works Sweet Pea er en delikat kombination af solbær, brombær, søde ærter og pære i den indledende fase af duften og lyserød pæon, hindbær og freesia – under påvirkning af hjerte note. Kronet med et væld af dufte af moskus og blomme.

Udvalget af Bath & Body Works er ikke begrænset til parfume. Virksomheden producerer kosmetiske produkter, deodoranter, luftfriskere, antibakterielle geler og meget mere. Virksomhedens produkter er præget af konsekvent høj kvalitet og en omhyggelig tilgang til smag.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *