[xmlproductfeed keywords=”shake” limit=”40″ exclude=”shaker|smartshake|shakespeare”]
Proteindrik er meget populært, men er det virkelig med til at opbygge dine muskler, sådan som det lover.

Proteinpulver og proteindrikke er på få år blevet et af de mest populære kosttilskud overhovedet herhjemme. Det er ikke mindst dem, der træner, der er meget glade for det. Men virker det overhovedet?

Proteindrikke bliver fremstillet kunstigt og kan laves med en række forskellige smage. Det kan for eksempel være vanilje, jordbær eller chokolade. Du kan blande det i en smoothie, spise det i din yoghurt eller på anden måde gøre det til en naturlig del af din kost.

Derfor er protein vigtigt for kroppen

Protein består af aminosyrer, der er meget vigtige for at opbygge kroppens væv. Det er derfor vigtigt, at du på daglig basis får masser af protein. Når kroppen skal opbygge muskler, har den brug for masser af protein for at kunne skabe dem. Det er derfor, at protein er så vigtigt for dig, hvis du vil se resultater af din træning.

Træningen er selvfølgelig ikke spildt, hvis du ikke får nok protein, men det kan være svært at få synlige muskler. Derudover er protein med til at holde dig mæt i længere tid. Det gør også, at du ikke kommer til at overspise i løbet af dagen.

Svært at få nok protein gennem kosten

Som nævnt er det vigtigt at få masser af protein, når du skal opbygge muskler. Men det er tidskrævende og dyrt at få nok protein gennem din kost. Du skal spise store mængder kød, fisk og æg for at være sikker på at kunne få nok. Der kan proteindrik være en både billigere og nemmere løsning.

Proteindrikken er nemt at blande i din mad. Det er en god mulighed for dig for at blande det i en smoothie eller bare drikke det, som det er.

Proteindrik kan hjælpe dig med at tabe dig

Hvis du gerne vil tabe dig, kan det være, at du er bange for, at du kommer til at miste muskelmasse, når du kommer i kalorieunderskud. Det vil du normalt også gøre, men når du drikker proteindrik, vil det medføre, at du kan bibeholde din muskelmasse, samtidig med at du taber fedt. Det er derfor en rigtig god løsning for dig.

Fordele ved at drikke proteindrik

Skal vi kort ridse fordelene ved proteindrik op, er det, at den:

  • Er med til at opbygge dine muskler
  • Gør det nemmere for dig at få nok protein ind i din kost
  • Er en billig måde at få nok protein på
  • Gør det nemt for dig at tabe dig, mens du bibeholder dine muskler
  • Fås i mange smagsvarianter

Hvordan bliver proteindrik lavet?

De fleste proteindrikke, som bliver solgt i Danmark, er et restprodukt fra osteproduktionen. Det bliver nemlig lavet af den valle, som er til overs, når der bliver lavet ost. Vallen starter med at være en vandig masse. Den bliver så udtørret, så den ender med at blive til et pulver. Pulveret bliver tilsat forskellige former for smag og derefter lavet til en drik.

Du kan også få proteindrik, der er lavet af soja, ærter, æg, hamp og flere andre produkter. Ærter og soja kan være et godt alternativ, hvis du ikke spiser produkter fra dyr eller er intolerant overfor laktose.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *