Med denne superflotte og stabile motionscykel får du et træningsredskab, som har en bred målgruppe. Den kan fint bruges af dig, der skal genoptræne og af dig, som er semi-elitesportsudøver. Den er nemlig meget fleksibel både i forhold til de individuelle indstillingsmuligheder og de mange forskellige træningsprogrammer og modstandsniveauer, den er udstyret med. Denne motionscykel, fik mange rosende ord med i vores store test af motionscykler.

Proteus er et asiatisk firma, som blev grundlagt i 1984. Firmaet er meget populært i Taiwan og Kina, og takket være deres produkters høje kvalitet, har de også fundet vej til resten af verden.

Proteus Vantage V 10 motionscykel er den seneste model i en række af kvalitets-motionscykler. Med denne solide motionscykel får du blandt andet følgende:

  • 22 træningsprogrammer
  • 16 modstandsniveauer
  • Maksimal brugervægt: 150 kg
  • Justerbar højde, pedaler og styr
  • Kommunikation via Bluetooth

Proteus Vantage 10 V er den solide, fleksible og moderne motionscykel med en bred målgruppe.

Overvejelser, inden du køber en motionscykel

Vil du gerne gøre noget godt for dit helbred, så er der flere måder, du kan gøre det på. En af dem er at få noget mere motion. Vil du gerne opgradere dit motionsniveau, og må det samtidig gerne være nemt, sjovt og effektivt, så kunne en motionscykel til hjemmebrug være den gode løsning for dig.

En motionscykel er et motionsredskab, som netop er nemt at bruge og som kan træne både styrke og kondition. Træningen kan målrettes den enkelte bruger, og dermed kan du tilrettelægge din træning, så du får den progression, der passer perfekt til dig.

Synes du også, at det er motiverende at kunne følge med i træning via en app, så bør du gå efter en motionscykel, der har Bluetooth.

Søger du en træningsform, som er velegnet til elitesportsudøveren på højt plan, eller som målrettet træner dine arme eller overkrop, så kan træning på en motionscykel ikke stå alene. Den kan dog fint supplere anden form for træning.

Vælger du at investere i en motionscykel, så vil du kunne få følgende:

  • Styrke – især i ben, lænd og ryg
  • Kondition
  • Mulighed for hjemmetræning
  • Individuelt tilrettet træning
  • Et motionsredskab, der er justerbart

Med en motionscykel til hjemmebrug får du et træningsredskab, som giver dig øget styrke og bedre kondition. Desuden får du adgang til træning når som helst, når maskinen altid står klar derhjemme.

En Proteus Vantage V10 er et godt og sikkert valg

Falder dit valg på en Proteus Vantage V10, så får du en motionscykel, som er meget fleksibel, solid og moderne. Du kan få gavn af at træne på den, uanset om du skal genoptræne, er begynder eller semi-professionel.

Stor fleksibilitet

Du får den mest effektive træning, hvis motionsredskabet er indstillet, så det passer nøjagtigt til din krop. Dermed undgår du også at belaste din krop forkert, når du træner.

Cyklen kan indstilles i højden. Den kan have en sadelhøjde på mellem 69 og 94 cm. Højden kan indstilles trinløst. Softsæde-sadlen kan desuden nemt justeres frem og tilbage. Det giver brugeren den mest optimale sidekomfort, hvilket øger effektiviteten ved træningen

Pedalernes remme er også justerbare. Det er vigtigt at have godt greb om pedalerne, når du cykler. Det øger effektiviteten og komforten.

Styret er et multistyr, så du kan skifte siddestilling af og til. Det er sundt og er med til at give en mere effektiv træning.

Et solidt fundament

Proteus Vantage V10 vejer 56 kilo, og dens svinghjul vejer 10 kg. Det er en relativ høj vægt for begge dele. Det er medvirkende til, at cyklen står meget solidt i underlaget. Det giver brugeren en god stabilitet, også selv om du er tungere end gennemsnittet. Med en maksimal brugervægt på 150 kg kan de fleste være med. Denne motionscykel vil stå godt og stabilt i fundamentet, selv om du er tung, og selv om du kører til.

Bruger kun lidt plads

En anden fordel ved denne model er, at den fylder ret lidt, og at den let kan flyttes på ved hjælp af transporthjulene.

Den måler 110 cm i længden, 62 cm i bredden og 146 cm i højden. Det gør den til et lille kompakt træningsredskab, som altid er tilgængeligt, og som ikke optager særlig meget plads derhjemme.

Kan kommunikere via Bluetooth

En Proteus Vantage V10 er en moderne motionscykel, da den kan kommunikeres med via Bluetooth. Det vil sige, at du kan aflæse og styre dens computer ved hjælp af din egen device.

Dens computer kan på det store LCD display vise: programforløb, distance, hastighed, kalorier, puls, mets, wattydelse og pedalomdrejninger. Den kan også tælle ned i forhold til tid og distance, og den har en indbygget konditionstest.

Pulsmåling kan foregå ved håndpuls eller det medfølgende brystbælte.

 

Derfor skal du vælge en Proteus Vantage V10

Hvis du beslutter dig for at købe en Proteus Vantage V10, så får du en fleksibel og stabil motionscykel, som du kan træne både styrke og kondition på.

Når du har den stående derhjemme, er den altid tilgængelig, og den er indstillet, så den passer perfekt til din krop og dit træningsniveau. Den optager kun lidt plads, og den kan nemt flyttes på.

Denne model er velegnet både til brug ved genoptræning og for både begynderen og den meget øvede motionscyklist. Den har mange træningsprogrammer og modstandsniveauer, hvilket gør den velegnet til at opgradere dit generelle træningsniveau på.

Desuden får du den smarte mulighed for at kommunikere med cyklens computer via Bluetooth. Det kan være en stor ekstra motivationsfaktor for mange motionister og seriøse sportsfolk.

Alt i alt så får du her en fleksibel, solid og moderne motionscykel til den brede målgruppe.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *