Oversigt over ribber fra danske forhandlere 

[editors_pick id=”169341″]

[post_product id=170138]

De fleste af os kender en gymnastik ribbe, og de fleste af os har minder fra folkeskolen, nogle gode og andre mindre gode. Gymnastik ribber er et af de træningsredskaber, som vi alle har brugt på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det er ikke uden grund, at de hænger i alle landets gymnastik sale og haller. Ribbe er nemlig et genialt universelt redskab som kan bruges af mennesker i alle aldre. Ribben er især god fordi du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket er med til at styrke din core.

 

Ribber til væg – Den klassiske model

Den mest kendte af de forskellige ribber er den lange ribbe i træ som er boltet godt fast i en væg. Denne ribbe er genial til styrketræning, koordinationstræning, strækøvelser og smidighedstræning

Denne form for ribbe er også utrolig brugbar til hjemmetræning, da den hverken fylder særligt meget, den kan evt. hænge i gangen. Så er den også perfekt placeret når du skal strække ud efter din cardio træning.

 

Ribbe til dørkarm

En ribbe til dørkarm er en lidt forenklet ribbe, men bestemt også en brugbar model. Denne løsning kan fås i forskellige udformninger, og er til at sætte i spænd i dørkarmen. De fleste ribber til dørkarme er lavet af metal, da dette materiale gør det muligt at sætte den godt i spænd. Nogle af disse typer ribber, er lavet som til at være multifunktionelle, hvilket betyder at du også ville kunne bruge den på gulvet til at lave armbøjninger eller mavebøjninger.

Similar Posts

One Comment

  1. Kunne tænke mig mere info om cpro9 dørribe og evt. de andre to dørribber I har.
    Er det virkeligt sikkert at sætte den i spænd i dørkarmen?
    Skal bruges til stræk i forbindelse med diskusprolaps.
    Skal den dørkam man bruger side i en bærende væg?
    Mvh Susanne Bjørkman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *