script type="text/javascript"> // Ruteplanner (Opdateret 2017) Nem ruteopmåler til løb og cykel ruter

Ruteplanner – Ruteopmåler til løb og cykel ruter

 

Denne ruteplan giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tegne din rute, samt få en detaljeret beskrivelse af dine data som eksempelvis kalorierforbrændt, gennemsnits tid og meget mere.

Ruteplanner giver dig disse muligheder:

  • Til løbe-, gå- og cykelture
  • Beregn kalorieforbrug, antal skridt, hastighed og kilometertider
  • Rute kan automatisk følge officielle veje. Nyttigt ved optegning af længere cykelruter

 

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]

Kommentarer:

steen Sommer: Et såkaldt fremskridt i markeds-logikken
Skrotbil: Jeg er enig med dig helt præcise i fastlæggelsen Må ikke hælde det i skrift tak meget velkommen.
Willam Sørensen: Man kan jo ikke måle noget som helst mere andet at se ruten på kortet
Dan Pedersen: Hvis jeg sletter et punkt forsvinder det kun på kortet, men det forsvinder ikke fra højdeprofilen. Lidt bøvlet. Det ville være rart med fuld skærm kort.
Kristian Kastrup: Savner lidt beregn kondital knappen
Flemming Christensen: Det er umuligt mat bruge med det snæversyn. Hvorfor kan kortbredden ikke øges?
Hans Kahr: ... bortset fra off-pist - øv øv øv hvor er det ærgeligt. :-(
Hans Kahr: bortset fra off-pist som det ikke klare helt så godt som det gamle motion-online
Niels Kristoffer Henriksen: Højdeprofil er en god og savnet tilføjelse. Og det er fint, at "Slet punkt" ved "Tilpas til stier og veje" nu sletter hele brugerens sidste handling, ikke blot det enkelte beregnede punkt. (Før skulle man slette en masse punkter, hvis man kludrede). Men tabet af OSM kortet er større! Man kan ikke længere finde de små stier og detaljer, man kunne orientere sig efter før: bare prøv at lægge en rute igennem en større skov - selv om du tror at du kender skoven ud og ind er det umuligt: Terrain-kortet giver ingenting, Hybrid-kortet viser bare en masse trækroner. OSM kortet viste stier og kendemærker. Og kalorieberegninger er noget gejl - de fleste nyere ure gør jo dette alligevel. Desuden justeres kaolorierne i forhold til vægten ikke, hvis man indtaster sin vægt, kun hvis man brugere slideren (både Chrome og Firefox i Win7). Desuden tager beregningen ikke højde for tiden, og det tror jeg ikke er realistisk. Jeg brugte meget den gamle side til at opmåle ture efter løbet - i øvrigt også svømmeture. Det var en god side, så længe det varede, og nu skal der ledes efter noget tilsvarende. Og med hensyn til overskriften, så hedder det altså "Ruteplanlægning", ikke "Ruteplalægning". Er der sjusket lige så groft hele vejen igennem?
Hans Kahr: Det er virkelig et stort tab at der ikke mere er osm-kort og ej heler fuldskærmsvisning. Øv til det "smarte nye" og til at jeg må finde et andet sted når jeg skal ruteplanligge.