Når man kommer op i årene, er der mange ting der blive mere besværlige. At gå en tur kan for eksempel være en udfordring, har du problemer med balancen. Desværre er der nogle ældre mennesker der får så dårlig en balance, at de til tider falder og slår sig. Samtidig virker reflekserne heller ikke lige så godt grundet alderen. Dette er en meget uheldig kombination, som en rollator kan rette op på.

Mange ældre vælger derfor at anskaffe sig en rollator. Gåturene bliver heldigvis en del lettere, får du dette balanceappararat. Går man med den foran sig, har man nemlig altid noget at støtte sig op ad. Så kan man igen ånde lettet op, og gå sig en tur igennem skoven eller langs vandet. Ofte sidder der en form for kurv på, som man ligeledes kan benytte sig af, når man er en tur i supermarkedet. Så kan man som ældre igen komme ud og få sig lidt motion og holde kroppen kørende. Lige meget hvor gammel eller ung man er, er det altid vigtigt at bevæge sig. Har du brug for en rollator, er udvalget stort.

Alternativet til rollatoren

Føler du sig sikker i din balance når du går ture, men er det en udfordring at bringe indkøbsvarerne hjem? Så er en indkøbstrolley måske perfekt for dig. Flere ældre mennesker sælger bilen, da de må indse, at deres reaktionsevne samt syn ikke er hvad det engang var. De går derfor til supermarkedet i stedet for. Hvilket da også er det bedste alternativ. Men én ting er at gå uden ekstra vægt. Skal man også tilbage igen med et par ekstra kilo i hver hånd, kan det blive en udfordring.

En indkøbstrolley kan derfor være af stor hjælp. En indkøbstrolley er simpelt sagt en taske med hjul på. Så det er bare med at ligge varerne ned i, og så ellers trække eller skubbe den hjem igen. Dette er meget lettere for balancen, da du ikke har 800 gram i den ene hånd, og 350 i den anden. Dette kan nemlig godt give lidt balanceproblemer.

Går du med din trolley hjem, er det sådan set bare at lade den køre med dig. Ligesom en kuffert på hjul. Den største udfordring er ikke vægten. Nej, det er sådan set bare gamle slidte veje og for fortove. Er dette den største bekymring, er det da en stor lettelse, for så kan du stadig godt selv købe ind hvis bare du bruger en indkøbstrolley til hjælp-

Motion og komfort er vigtigt

Det er vigtigt at holde kroppens mange funktioner ved lige, lige meget alderen. For når man når en vis alder, kan man ikke rette op på kroppens mangler længere. Da man som pensionist ikke altid har lige travlt, går man ofte ture. Og det er super rart at være i stand til dette. Er man tvunget til at sidde det meste af dagen, bliver den hurtigt meget kedelig og ensformet. En hverdag med motion og komfort derimod, er dejligt afslappende. På hok.dk finder du guides til motion og komfort i hverdagen

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *